Ogled polne verzije : Kako kaj v telih zasneženih cestah???
Kako se kaj obnaša avto v takšnem snegu?
Jst sm ful presenečen. Letos vozim prvo zimo in ni nobenih problemov. Tudi po 25 cm snega gre lepo, samo malo ga pobira k mam M podvozje, kar nizek. ASC+T deluje, ampak je luštno mal brez :) .
V glavnem ni problemov razen en strm hrib danes, čisto poledenel.
Sem se kar nazaj peljal, ampak se je srečno izteklo.
LP
Bimmer
Danes zjutraj,ko sem odmetal sneg sem se s svojim BMW-jem 325i l.86 (brez asc-ja :jok ) odpeljal na šiht.Kjer je bilo spluženo je šlo (ker imam v prtljažniku 50kg peska :-D ),ampak,tam kjer pa ni bilo spluženo sem pa dobesedno jaz plužil,ker imam zelo nizek prednji spojler pa še M podvozje,tko da so bili tisti za mano zelo veseli :mljask . Peljal sem se lahko tudi prek 70km/h, samo na enem križišču,kjer ni bilo spluženo sem obstal,ampak sem nekako prišel ven.Zdaj vem,da ne grem več na cesto,če bo tok snega vsaj s tem BMW-jem ne (nočem plužiti ceste ,ker me nobeden ne plača :-D ).Ko kupim 850-ko bom pa tudi to probal. :ok
LP Bojan
Hm ja , dons sem se spet en mal izživljal s svojim 525iX , morem rečt da gre kot strela . S tem avtom se je užitek pelat po snegu , pa dost ga more bit ...Marsi kdo si misli , lejga bedaka z zadnjim pogonom rine v hribe v ceu sneg , kajti redki sploh vedo , da obstaja BMW tudi s pogonom na vsa štiri kolesa . Zadeva res deluje enkratno...Je treba probat.. :mljask
Kater letnik je to?? To ni X5
Gre za BMW serije 5 E34 (1988-1995) v limuzinski ali touring obliki s štirikolesnim pogonom. Trenutno je s štirikolesnim pogonom na voljo serija 3 (325xi, 330xi in 330xd v limuzinski in karavanski obliki) in seveda X5.
http://bmw.hlabs.spb.ru/pics/e34/08.jpg
http://www.bmwnation.com/images/gallery/5/e34/e34_525ix_01_s.jpg
Kako se pa kaj obnesejo te X modeli (sedaj serija 3...).
Ali se lahko kosajo s audi quattro???
LP!Ni ga lepsga kot zasnezena parkirisca v btcju in dolgi most na vicu!!!Zadnji pogon je zakon v snegu in drugace!!!Drugac pa pluzimo,sam nic ne placajo(M podvozje)!Sm skuru zihr ze ene20litrov bencina ta teden... :metalc
BMW 525iX ima viskozno sklopoko za porazdelitev moči in pa sistem proti zdrsavanju koles ASC+T . Pri normalnih pogojih (suha cesta) je moč razporejena 70% zadej in 30% spredej . Ko pa kolesa zgubijo oprijem s cestiščem pa visko sklopka dodeli največ moči paru koles , ki ima boljši oprijem...
525iX E34 pa so izdelovali od 1991-1996 , z motorjem M50 .
Ni problemov v vožnji po snegu.
BMW 316i / 97 ; brez ASC+T-ja :-D , brez 50kg peska :laugh , samo bolj "lahka" noga in precej izkušenj :ok , in let voženj :ok2.
Lp
Ja x je zakon za sneg. Ampak na snegu pridemo tud uni na svoj racun k mamo mal svohnej BMWje (recimo 318).
Jaz do sedaj še nisem imel problemov z svojim, pa nimam ASC-ja pa tudi obtežil ga nisem nikoli, nevem sicer v kakšne zlo velike klance še nisem hodil. :ok
Nej vas mal potolažim da tud z sprednjim pogonom na semaforju ni najlepš. Včeri sem z dvema različnima avto-ma (sprednji pogon) na kumi spelu. Rečmo čist na easy spustiš sklopko, avto se pa nikamor ne premakne, pa so dobre zimske gume gor.
Martin ///M
8.1.2003, 23:48
Tale sneg rules, mi je bilo prav hudo, ko sem videl da pluzjo :ok
Brez problemov, z dobrimi zimskimi, si upam trditi da gre boljš kot s prvim pogonom, posebej za v hribe, :ok
sam moraš bit navajen , pa imet izkušnje,
Sam sicer ponavadi dam kakšno obtežitev tja do 20 kg (al pa poln tank bencina) tko da je bolj ziher, ker če se vstavi lahk grem 3km peš.
Da bi plužil mi ne pride na misel :crazy sej ga je blo skor do haube (550 mnm)
Lp
oitge
dobre zimske gume pa pamet v glavo pa prideš kamor hočeš.
Jaz nisem imel v snegu še nobenih problemov, na ledu pa kar neki to jebilo na pohorju ko smo šli smučat. Probu sem spelat z drugo ,tretjo in četrto pa nikakor ni šlo tako da na ledu previdno ,pa saj mislim da so problemi z vsemi na ledu
NO,zdaj,ko je blo pa snega ravno do mojega spojlerja,sem pa z lahkoto vozil :-D .Tudi v klance gre v redu.Kok je dobr ko ti zadnji konec malo pleše-NORO,pri avtih s prednjim pogonom tega ne moreš doživet :ok .
LP Bojan
Jas bi parad povedal nekaj vsem tistim, ki imajo dsc. Kot veste se dsc-ja ne da izklopiti povsem izklopis le asc+t. A v reviji sem prebral, da ce tipko dsc drzis dlje casa se ti najrpej pokaze lucka za asc izklopljen potem pa se zagori lucka za abs.Tako se da izkljuciti povsem vso elektroniko, ki bi te ovirala pri uzitkih. (abs dela povsem normalno)
L.P Virtus!!!!
Pri novi sedmici se ne da nic izklopit, niti ASC.
Ful me je skrbelo, ker imam 255 zimske gume, ampak kar gre. Pred solo sem moral parkirati v cel sneg. Pa sem prisel ven.
Mogoce ti bo pa ratalo izkloiit na tak nacin kot sem jas to storil pri alfi selespeed. Pohodis gas pohodis rpemzo zategnes rocno pri doloceni hitrosti in zavijes. Aja pa avto je su pol na servis.
530 dA touring - vrhunski za po snegu, pridem kamorkoli.
Kaj pomeni ta oznaka A (npr. 530dA)???
LP
Bimmer
Dobre zimske gume gor, pa gre :-D Edino na ledeni podlagi v breg je malo težko :ok2
Koncno razmere, pri katerih se vidi prednost 4x4 pogona. Eni smo taki sreckoti, da smo lastniki modelov X (a ne 525iX :laugh ).Moj e30 325iX se odlicno pocuti v teh razmerah, jaz pa se boljse :ok . Samo kolikor je meni znano imajo ti modeli stalno razmerje porazdelitve navora (36% spredaj in 64% zadaj - tudi najnovejsi e46) in se ne spreminja. V veliko pomoc pa je tudi stalna zapora zadnjega diferenciala. Nekdo glede 325iX zapisal tole : "The ultimate driving machine in all weather conditions". Verjemite to je res!
Jaz bi na mojem imel kar preklopljiv 4x4 pogon :-D Bi samo gumbek pritisnil in namesto zadnjega pogona bi me kar vse štiri pognale... Zakaj BMW tega ne dela :ok2
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.