PDA

Ogled polne verzije : servo volan E30

arsen1
11.2.2004, 17:24
Zanima me če se da vgradit servo volan namesto navadnega in kako se to naredi!Ali je potrebno zamenjat komplet volan ali se samo vgradi servo pumpa in ostalo kar še paše zraven!

Hvala in lep pozdrav!

Arsen1 :confused

Damjan-doc
11.2.2004, 18:58
Zanima me če se da vgradit servo volan namesto navadnega in kako se to naredi!Ali je potrebno zamenjat komplet volan ali se samo vgradi servo pumpa in ostalo kar še paše zraven!

Hvala in lep pozdrav!

Arsen1 :confused
V enem stavku; se ne izplača :ok

Martin ///M
11.2.2004, 19:10
ja izplaca se najbrz res ne edino ce ti avto res ful pomeni itd.... da se to vem sam je odvisno od modela in masine, na mojga se mislm da ne da, ne vem. Aja je pa Tom318i na forumu dal servo u E30 vprasaj

arsen1
11.2.2004, 19:10
Kako si to mislu se ne splača?Sej servo itak dobim zastojn!sam nevem kako vgradit al si mislu da se ne splača ker je to tak fuk za delat!

LP arsen1

M power
11.2.2004, 23:17
Seveda se da, ce ga pa dobis zastonj in bos sam montiral se pa se splaca :ok2 Zamenjati moras kompletno volansko letev in namontirati pumpo, rezervoarcek in kompletno cevno instalacijo pa je. :ok2 Dela je najbrz vec, kot se pa slisi. :ok2 :crazy

Martin ///M
12.2.2004, 00:04
Kako si to mislu se ne splača?Sej servo itak dobim zastojn!sam nevem kako vgradit al si mislu da se ne splača ker je to tak fuk za delat!

LP arsen1

aja si dubu ze zastonj, ja to pa seka pol :metalc sam kokr sm jst slisu se neki na mojo masino ne da, al kr neki no ne vem :damn

TomE30Cabrio
12.2.2004, 18:02
Servo volan je zakon in ga nebi več zamenjal za navadnega. Jaz sem dal na mojega E30 kar volansko letev s končniki od e36. Brez problema paše na e30, edino optiko je potrebno naredit. Največji problem pri montaži je bil nosilec za servo pumpo, ki sem ga moral sam izdelati, ostalo pa ni panike za zmontirat. Polek zamenjave motorja, sem na predelavo na servo še najbolj ponosen.
Ostalo pa je vse tako kot je M power napisal.