PDA

Ogled polne verzije : Cene e30,pretiravanje ali je to normalno?

RALLIART
5.1.2004, 19:33
Prvo pozdravljam vse skupaj... :)

Od nekdaj sem si zelu e30 zato tudi zdaj malo gledam za njimi in to v smislu ce bo kaksen res dober da bi verjetno resno razmislil o nakupu ampak se zaenkrat nikamor ne mudi...

Gre se pa za recimo e30 325 pa z full opremo..

1.Recimo tale na avtonetu je za moje pojme FULL PRETIRANA cena
http://www.avto.net/tr/28568_9122003135435_3.jpg

tale avto sploh nima klime in mogoce se cesa za tak denar
Napisal bom tudi svoje mnenje o ceni vi pa komentirajte
jest bi zanjga dal 700ksit pa ce mi nebi bili teli modeli pri srcu bi trezen clovek verjetno se manj ponudil...

2. recimo DAMJANOV-DOC bmw je recimo tudi fajn ampak ga ne prodaja.

3. e30 325 bmw se je prodaju na avto netu za 10.5 kdem mel je pa KOT SE RECE RES VSE..

Ker je imel recimo poleg rdecega in damjanovega-doc bmwja tudi tempomat kar pa slednja se mi zdi nimata ampak to je zaradi trga amerike..

no v glavnem tale bmw je tudi mel bolano ceno in sem se z prodajalcem pogovarjal in je tupil da je ta bmw unikat in nevem kaj se in ni hotel slisati za ceno k je bila pod milijon..no na koncu ga je prodal za 800sit kar je pa se kar ugodno ampak je se vedno pretirana cena kajti mogoce nebi bila pretirana ce bi taki avti imeli 30kkilometrov ne pa po 300ksit pa ce prav je bmw ce je vzdrzevan dober itd,stos je v tem da se verjetno z 144 kw v tem usa bmwjeu nebivozil zelo pocasi in placeval samo egistracijo ampak ce ima avto 300kkm pa tudi ni potem zdravo avto toliko gonit..

to je moje mnenje zdaj me pa se vase zanima..

ps pac ce bi kupoval tak avto bi rad notri tudi opremo ker je ze avto sam po sebi star in ma tudi dizajn ze malo za casem ampak kot pravim ce bi imel avto full opremo bi na tak stvari pozabil
Da nebo kdo mislil sem se tudi za martinovega bmja zanimal k glih nima nevem kaksne opreme in tudi take k so po 200ksit...
tako da nisem nevem kako zahteven ampak je to konec koncev cilj vseh

lep pozdrav

punkfan
5.1.2004, 19:39
Pri E30 je bilo prakticno vse potrebno doplacat, v takem avtu klimo iskat pa se mi zdi utopija.

Tisti rdeci ima res ohoho ceno, za ta denar bo tezka...

Martin ///M
5.1.2004, 21:05
tale rdec ma ceno itak "adijo pamet" :crazy se pa dobijo zelo lepi za 200 300jurjev sam je pa tezko najdt, sam ce si rekel da se ne mudi isci, sej ves kdor isce ta najde, sam zakaj je pogoj prov 325i, res da so mel vecino samo ta velki vso opremo sam vseen, jst bi raj gledu za manjsimi z velik opreme, kar je pa sicer se tezji najdt :ok2

oracle
5.1.2004, 22:23
s tem je hotu povedat da prodaja svojga :ok2 :ok

Gregor
5.1.2004, 22:49

:hihi

Martin ///M
5.1.2004, 22:58

:hihi

ja no ubistvu, khm ja no kaj sm hotu ze povedat :blush moj nima tolk opreme :ok2

RALLIART
6.1.2004, 02:00
jah stos je vtem da bi zraven opeme tudi imel 325 motor ce prav je dost drago vzdrzevati 170konjev,ga pa je seveda tudi lazje najdt.minimum je 320 ce bi jih imel kot e36 150 bi bilo lepse.

Recimo zelo me privlaci tudi e30 cabrio samo tle so pa sele cene navite sploh tisti rdec bi se doplacal 300ksit ali vec pa bi se sigurno raje vozil v e36 kabrio..

Kolker se eden kabrio crn vozi po lj k ma BBS feltne za ceno pol avtomobila in k je zmagu na avtoshovu grosuple cca 1 leto nazaj je bil takrat za ta denar pa tudi pomoje ni vec...

Martin ///M
6.1.2004, 11:01
jah stos je vtem da bi zraven opeme tudi imel 325 motor ce prav je dost drago vzdrzevati 170konjev,ga pa je seveda tudi lazje najdt.minimum je 320 ce bi jih imel kot e36 150 bi bilo lepse.

Recimo zelo me privlaci tudi e30 cabrio samo tle so pa sele cene navite sploh tisti rdec bi se doplacal 300ksit ali vec pa bi se sigurno raje vozil v e36 kabrio..

Kolker se eden kabrio crn vozi po lj k ma BBS feltne za ceno pol avtomobila in k je zmagu na avtoshovu grosuple cca 1 leto nazaj je bil takrat za ta denar pa tudi pomoje ni vec...

ta crn k si ga omenu se zdej prodaja, oz. se bo prodaju :laugh
aja ma pa vso opremo kar je bla mozna el streha klima tempomat, bc ,...
je pa mal za porihtat, ampak ni pene

Damjan-doc
6.1.2004, 17:07
Modeli resnično malce pretiravajo s cenami, 1.4mio za avto star 17let bi dvakrat premislil.Resnično pa je, da so takšni avtomobili redki, predvsem pa jih je težko najti lepo ohranjene.Če so pa že lepo ohranjeni jih pa lastniki :) ne prodajo.P.S. Klima(325is, 1990) dela super, sploh pa v kombinaciji s šibedahom je fenomenalna stvar. :ok

E30
6.1.2004, 17:47
Jaz sestavljam enega 325ix e30, samo je bil karamboliran, bo pa zgleda mogu od hise, ker ni cekina - pa se stanovanje bom zacel delat. Ma pa vse, razen usnja, klime in tempomata.

Jure24
6.1.2004, 18:55

Evo,tu si lahko ogledaš,avto mislim da se še vedno prodaja,je zelo lepo ohranjen,streha kot nova,edino eno dihtungo bi bilo treba nazaj zalimat.Drugače pa,če si želiš E30 kabrio,mislim da se ti splača tega pogledat.Popolnoma originalen,usnje je tako lepo da se ti je žal gor vsedit... :cool

Debata:
http://www.bmwslo.com/phpbb2/viewtopic.php?t=1779

Link na avto.net:
http://www.avto.net/rabljena2002/oglasPodrobnosti.asp?id=27918

Se že vnaprej opravičujem lastnikom,ampak je to pomoje poleg M3 edini E30,ki je resnično vreden več kot milijon,pa čeprav je star ko pohorje. :ok

RALLIART
6.1.2004, 20:07
ja martin tist je iz vica crtna koda pa to...no tist pa je kabrio k je vredn tega dnarja tip top res ni kej ..kolk bo al pa je cena...

Drugace najbolj se pa tepem po glavi k nisem bil takrat starejsi in mogoce pri financah da bi kupil tistega crnega M3 e30 k so ga prodajal za 13kdem se mi zdi se manj... prodan je bil v koper nazadnje viden bezigrad potem pa domzale....drugace lastnika lukamarko pozna...

Jaah kaj ce clovek pac bo treba pocakat ce bo pa kdaj mal vecji denar bomo pa mogoce e36 kupl ker e30 bom tezko dobil takega kot si ga zelim vbistvu je zgoraj opisan :-D

Nixxon
7.1.2004, 07:59
Drugi primer optimizma/idiotizma prodajalcev. Na avto.net piše za en E30 da ma 123.000 kilometrov in zraven slikaštevcev s to številko, v opombah pa piše: narejen velik servis pri 125.000 km. :napaka

Martin ///M
7.1.2004, 09:26
Drugi primer optimizma/idiotizma prodajalcev. Na avto.net piše za en E30 da ma 123.000 kilometrov in zraven slikaštevcev s to številko, v opombah pa piše: narejen velik servis pri 125.000 km. :napaka

hehehehehe :)

M power
7.1.2004, 17:31
En malo mimo bo tole, ampak sem firbcen :blabla :
http://www.avto.net/tr/27918_8122003103101_3.jpg
Tle na sliki cabrioleta ima zadaj luci se pred faceliftom, pa je letnik 1990. Tole dvoje mi ne gre skupaj :confused Vem, da E30 M3 ni obstajal s sirokimi zadnjimi lucmi, ampak cabrii so pa. Mislim, da ima "tom318" isti letnik ali celo eno leto starejsi, pa ima zadaj siroke luci.

Damjan-doc
7.1.2004, 17:55
Res čudno, ob faceliftu je dobil zadaj široke luči in spredaj lečaste.To je od leta 1988, pri navadnih BMW-ji.M3(e30) je imel zadaj iste luči dokler so ga izdelovali.Mislite da je razlika, če ima cabrio el.streho ali ročno da, so potem luči zadaj drugačne!? :confused

Martin ///M
7.1.2004, 23:38
Res čudno, ob faceliftu je dobil zadaj široke luči in spredaj lečaste.To je od leta 1988, pri navadnih BMW-ji.M3(e30) je imel zadaj iste luči dokler so ga izdelovali.Mislite da je razlika, če ima cabrio el.streho ali ročno da, so potem luči zadaj drugačne!? :confused

ne vem, kako je z lucmi, samo vem da ima malo kabrioleetov E30 el streho, ta crni jo ima :)

RALLIART
8.1.2004, 01:49
ja martin pa mogoce ves za koliko okvirno se bo prodajal

Damjan-doc
8.1.2004, 16:21

ne vem, kako je z lucmi, samo vem da ima malo kabrioleetov E30 el streho, ta crni jo ima :)
Martin, v Ljubljani se vozi en bordo rdeč e30 cabrio, mislim da je 320i, poleti ga dosti krat vidim na avto sejmu, ene hude feltne ima gor, a tega modela poznaš?Ta avto tudi kar lepo zgleda.