BMW M
31.12.2003, 13:41
Poslušajte vsi ljudje! :-D
V avtu imam Nokiin GSM. Za ta telefon imam v naslonu za roko posebno mesto, kjer mobitel točno paše noter (saj je to narejeno za točno ta telefon) in do njega pride kabel, preko katerega se GSM polni in lahko potem na zaslo nu pod števci z volanskimi tipkami izbiram koga bom želel klicati ter tudi lovi signal.
Na tej sliki se lepo vidi naslon za roko in prostor, kjer ima GSM svoje mesto!
http://bmwslo.com/mojavto/mihah/P1010188.jpg
Vse skupaj sem zelo zakompliciral, sedaj pa eno jasno vprašanje (najprej pa še kratka razlaga):
Baterija tega GSM-a je zelo zelo slaba. Zdrži malenkost več kot pol dneva! :jok
Rad bi kupil nov GSM, ki bi ga lahko imel priklopljenega v tem avtu in bi ga lahko normalno uporabljal, ampak NE točno te Nokie, ker me poleg vzdržljivosti baterije zelo moti velikost GSM-a.
Kaj naj naredim v primeru, če želim zamenjati ta GSM!?
Potem moram menjati cel naslon za roko, nastavek za polnjenje telefona in še kaj!?
Upam, da ste kaj razbrali iz tega posta in, da mi boste lahko kaj pomagali!
Hvala že zdaj!
V avtu imam Nokiin GSM. Za ta telefon imam v naslonu za roko posebno mesto, kjer mobitel točno paše noter (saj je to narejeno za točno ta telefon) in do njega pride kabel, preko katerega se GSM polni in lahko potem na zaslo nu pod števci z volanskimi tipkami izbiram koga bom želel klicati ter tudi lovi signal.
Na tej sliki se lepo vidi naslon za roko in prostor, kjer ima GSM svoje mesto!
http://bmwslo.com/mojavto/mihah/P1010188.jpg
Vse skupaj sem zelo zakompliciral, sedaj pa eno jasno vprašanje (najprej pa še kratka razlaga):
Baterija tega GSM-a je zelo zelo slaba. Zdrži malenkost več kot pol dneva! :jok
Rad bi kupil nov GSM, ki bi ga lahko imel priklopljenega v tem avtu in bi ga lahko normalno uporabljal, ampak NE točno te Nokie, ker me poleg vzdržljivosti baterije zelo moti velikost GSM-a.
Kaj naj naredim v primeru, če želim zamenjati ta GSM!?
Potem moram menjati cel naslon za roko, nastavek za polnjenje telefona in še kaj!?
Upam, da ste kaj razbrali iz tega posta in, da mi boste lahko kaj pomagali!
Hvala že zdaj!