PDA

Ogled polne verzije : GSM Nokia v E39 ???

BMW M
31.12.2003, 13:41
Poslušajte vsi ljudje! :-D

V avtu imam Nokiin GSM. Za ta telefon imam v naslonu za roko posebno mesto, kjer mobitel točno paše noter (saj je to narejeno za točno ta telefon) in do njega pride kabel, preko katerega se GSM polni in lahko potem na zaslo nu pod števci z volanskimi tipkami izbiram koga bom želel klicati ter tudi lovi signal.
Na tej sliki se lepo vidi naslon za roko in prostor, kjer ima GSM svoje mesto!

http://bmwslo.com/mojavto/mihah/P1010188.jpg

Vse skupaj sem zelo zakompliciral, sedaj pa eno jasno vprašanje (najprej pa še kratka razlaga):
Baterija tega GSM-a je zelo zelo slaba. Zdrži malenkost več kot pol dneva! :jok
Rad bi kupil nov GSM, ki bi ga lahko imel priklopljenega v tem avtu in bi ga lahko normalno uporabljal, ampak NE točno te Nokie, ker me poleg vzdržljivosti baterije zelo moti velikost GSM-a.
Kaj naj naredim v primeru, če želim zamenjati ta GSM!?

Potem moram menjati cel naslon za roko, nastavek za polnjenje telefona in še kaj!?

Upam, da ste kaj razbrali iz tega posta in, da mi boste lahko kaj pomagali!

Hvala že zdaj!

Artist
31.12.2003, 13:57
Poslušajte vsi ljudje! :-D Rad bi kupil nov GSM, ki bi ga lahko imel priklopljenega v tem avtu in bi ga lahko normalno uporabljal, ampak NE točno te Nokie, ker me poleg vzdržljivosti baterije zelo moti velikost GSM-a.
Kaj naj naredim v primeru, če želim zamenjati ta GSM!?

Potem moram menjati cel naslon za roko, nastavek za polnjenje telefona in še kaj!?

Upam, da ste kaj razbrali iz tega posta in, da mi boste lahko kaj pomagali!

Hvala že zdaj!

Seveda si zakompliciral. Kateri model Nokie sploh paše noter. Praviloma so Nokie znane po zelo dolgem trajanju baterije, meni ob redni uporabi zdrži 6-8 dni, odvisno od uporabe... Imam pa Nokio 6410 z Bloototh funkcijo... kolikor vem so v BMW delali predpripravo prav za ta mobilnik.

Kolikor vem, priprave za mobilnik ni potrebno menjevati, vendar nimajo vsi mobilniki enakih konektorjev. Ker je tipov Nokij vsaj toliko kot tipov BMW boš pač izbral ustrezni tip Nokie... seveda ob predpostavki, da bodo konektorji isti.

:beer

Jure24
31.12.2003, 15:18
Daj povej točen model te nokie.Ker je veliko konektorjev med sabo kompatibilnih.A ima slučajno tak konektor kot ta na spodnji sliki:
http://ucables.com/img/6210-howto-guide1.jpg

BMW M
31.12.2003, 16:47
Model te Nokie je 3110.

Moj konektor je širši. Naslednje leto ga poslikam in priložim slike!
Mogoče pa še letos! :)

Jure24
31.12.2003, 17:18
http://www.portablefrance.com/portables/imagens/modelos/nokia-3110.jpg :laugh :laugh :laugh

Pomoje bo ceneje,da kupiš baterijo,ker te bo nosilec za telefon ziher prišel dražje.Pa ta telefon mej kr v avtu,ker za tole okol nosit rabiš orožni list. :laugh :ok

BMW M
31.12.2003, 17:43
res rabiš orožni list. Prav zato bi rad menjal telefon, da ga lahko normalno uporabljam, ne pa, da ga vedno skrivam pred očmi javnosti! :ok2

eXtreme
26.11.2006, 10:15
Kateri modeli nokie pašejo v inštalacijo za E39?

Dejan-V
26.11.2006, 11:03
Navadno paše notri v večino modelov Nokia 6310i (bel display + bluetooth). Na zalogi nove :)

LP
Dejan-V

eXtreme
27.11.2006, 20:44
Navadno paše notri v večino modelov Nokia 6310i (bel display + bluetooth). Na zalogi nove :)

LP
Dejan-V

:confused Lahko zrihtas in za kaksno ceno...