Ogled polne verzije : ALI JE SERIJA E21 ŽE PRIMERNA ZA OLDTIMERJA?
Zanima me mnenje bemvejašov-formašov...
E21 po letniku že sodijo med oldtimerje po obliki, redkosti pa... kaj meniš??
tii
lukamarko
31.10.2003, 22:27
Tak 323 kot ga ima tvoj brat sigurno :ok Res je hud, se moramo še enkrat dobit pa si mal več časa za debato vzet, pa kakšen krog iti.
Če jest kej prov vem, je model E21 iz leta 75, oldtimerji so pa lahko po 30 letu, razen če je teh avtomobilov zelo malo.
Samo teh avtomobilov ni ravno veliko, tako da bi bil lahko odtimer.
Če se pa motim, me pa popravite. Drugače je pa ta avto res :metalc .
:zzz Lep pozdrav.
ne meja za oldtimerje pri nas je nad 25 let
samo jest sm mislu uprašat bolj u smislu če se vam zdi e21 oldtimer ali samo starejši avto...
tii
Martin ///M
1.11.2003, 10:22
se nikol nisem od blizje vidu kaksnega res lepega E21, pa tud tko se mi ne dopade lih najbol, kot naprimer tii :-D
Za moje pojme je E21 že oldtimer (sploh kakšen 323i):ok. Na splošno je BMW-jev kot oldtimerjev zelo malo.
Jest mislim da je, jih je tud kr mal pr nas. Lep pa itak da je. :ok
Ravno ekstremno redek ni, ni jih pa velik posebi takih, ki ne razpadajo.
Drgač je pa avto kar se mene tiče lep samo ne na prvi pogled.
DC-
the driver
28.11.2003, 16:07
Avto je zaenkrat v tistih letih, ko ni ne tč ne miš. Drugač jih je pa kot solate.
Avto je zaenkrat v tistih letih, ko ni ne tč ne miš. Drugač jih je pa kot solate.
ja ne vem kje jih ti vidiš ampak men se zdijo že prav redki,
no kašna 315 al pa 316 se še najde hujši modeli so pa redkost sploh pa lepo ohranjeni...
če pa veš za kakšnega 320 al pa 323 (lepa)pa sporoč...
tii
Tocno tko, pa se ti ki so, so navadno ze malo upehani! Je pa mel en moj kolega od strica zelenega coupeja 320 z M podvozjem in prednjim ˝plugom˝. Mislim pa da je koncal svojo pot.... :blackeye
the driver
30.11.2003, 12:00
ja ne vem kje jih ti vidiš ampak men se zdijo že prav redki,
no kašna 315 al pa 316 se še najde hujši modeli so pa redkost sploh pa lepo ohranjeni...
če pa veš za kakšnega 320 al pa 323 (lepa)pa sporoč...
tii
Na cesti jih res ni ne vem kolk. Drugače pa poglej kolk so jih nardil, pa ti bo vse jasno. Razlog, da se jih ne vozi več dost je pa v tem, da lahko kupiš tehnično boljši avto za praktično nič denarja. Za oldtajmerja pa ga še noben noče. Mogoče bo kdaj kakšen 323i kaj vreden, za druge pa močno sumim. Pa še ta bo moral bit super ohranjen.
Fora oldtajmerja ni v tem da ga lahko kupiš bolšiga za manj denarja, ampak da kupiš tisti avto, ki ti je najlepši/najboljši/na katerega imaš lepe spomine/si si ga želel ko si bil mulc/...
Nekateri avti, k so tud že oldtimerji so bli narejeni v stotisočih, nekateri tud v miljonih (Ford model T - a pol ni primeren?), tud E21 bo nekoč tolk star. Pomoje ni fora tud v redkosti avtomobila kot pogoj za oldtajmerja, redkost je pogoj samo za ceno.
the driver
1.12.2003, 11:59
Fora oldtajmerja ni v tem da ga lahko kupiš bolšiga za manj denarja, ampak da kupiš tisti avto, ki ti je najlepši/najboljši/na katerega imaš lepe spomine/si si ga želel ko si bil mulc/...
Nekateri avti, k so tud že oldtimerji so bli narejeni v stotisočih, nekateri tud v miljonih (Ford model T - a pol ni primeren?), tud E21 bo nekoč tolk star. Pomoje ni fora tud v redkosti avtomobila kot pogoj za oldtajmerja, redkost je pogoj samo za ceno.
Maš kr prou. Čeprav so fordi, ki jih omenjaš najbrž tud redki.
V Sloveniji je eden, če se ne motim.
TomE30Cabrio
8.12.2003, 19:51
Trenutno imam registriranega E21 315. Moram povedat da bo avto res pravi oldtimer samo leta mu še manjkajo. Tega sem dobil od starejšega moža, ki je imel ta avto 6 let v garaži, ne da bi se ga sploh dotaknil, na koncu ma mi ga je dal čisto zastonj, ker je rabil prostor v garaži. Takrat je tudi sosed svojega 320 E21 podaril, vendar me je kolega za eno uro prehitel. Avto sem registriral sedaj, ker sem Cabrioleta na novo prebarval im mi ga je škoda da bi se vozil pozimi. Vendar pa se bom, ko bo 315 star 25 let, lotil delnega restavriranja, kajti ti avti so zelo redki in se jih več skoraj ne da dobiti. Zato mislim da mu bo tudi cena z leti narasla. Jaz bom na mojem vsekakor prodobil, pa če ga dam še tako poceni.
PS. V kratkem sledi opis predelave Cabrioleta s slikami.
Martin ///M
9.12.2003, 09:48
PS. V kratkem sledi opis predelave Cabrioleta s slikami.
kaj si ga prebarvl, v kaksno barvo pa? me zanimajo slike :-D
Martin ///M, E30 ti ne da miru, kajne!? :-D
Martin ///M
10.12.2003, 08:46
Martin ///M, E30 ti ne da miru, kajne!? :-D
dej ne govor, ko bom "velk" bom mel zihr E30 cabrio
Martin ///M, če ne prej, vsaj takrat, ko boš velik! :-D
drgač pa flexarco u roke pa gremo :-D pa še kovinsko streho boš meu za pozimi pol :ok2
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.