Ogled polne verzije : NE RAZDIRAJ ČE NE VEŠ KAKO JE SESTAVLJENO
NE RAZDIRAJ ČE NE VES KAKO JE SESTAVLJENO
To je zlato pravilo, saj lahko narediš več škode kot si misliš!!!
lp tii
Martin ///M
31.10.2003, 14:21
to mi je zelo znano :laugh pol pa k serviserju laufas :ok2
Kruto toda resnično. Ampak finta je - dokler ne podreš, kako boš vedel, kako je sestavljeno? :ok2
Kruto toda resnično. Ampak finta je - dokler ne podreš, kako boš vedel, kako je sestavljeno? :ok2
tko da si najdeš literaturo al pa se pozanimaš pri kom ki je tio že delu...
aja pa še orodje morš met ta prav :crazy
lp tii
Čista resnica. Ampak osel gre večkrat na led (uf, če bi štel, koliko krat sem se nafrigal pri e30 :crazy)!
Ma ja no... saj imate prav :laugh
Ampak ko si zaželiš malo šraufanja v nedeljo popoldne, kje boš iskal literaturo (če greš na net potem boš tisti dan na netu in ne v garaži :ok2 ) in ljudi, ki do to že počeli?
Vzameš šraufncigr pa kladivo pa gre :ok
Tapravemu mehankarju pa itak mora kak kos ostat, ko je "popravilo" končano :ok
Tkole bi jaz reku: podri samo v primeru da ves od kod si vzel, da bos nasel nazaj!
no, dons sm v celoti razstavu mojga skuterja. zdel se mi je zlo fino sraufat(to sm pa zaceu ker mi ni hotu uzgat...fora je bla samo u tem, da je prsla voda v zadevo, ki zazna kodirni kluč). in pol k sm use popravu pa nazaj zasraufu sm prsu do spoznanja da mi je ostalo 5 sraufou...hm...tega vam nikakor ne priporočam, ker sm zadevo delu 5 ur, namesto dveh :crazy tko da če greš eno nedeljo mal auto šraufat se prepričej da veš kam kj paše :ok
Kva je pa to kej tazga. Pet šraufou gor al pa dol. :hihi
Martin ///M
2.11.2003, 20:37
to ps res nebi smel bit problem :ok2
no ja, nocem da se mi use trese, pa da pol plastika poka pa da cvil pa brni k se vozm...poznam enga k je glih tko sparou na sraufih pa je meu pol pou motorja pod pajsko(k mu je tok stran padl) predn je domou prsu :crazy
poznam enga k je glih tko sparou na sraufih pa je meu pol pou motorja pod pajsko(k mu je tok stran padl) predn je domou prsu :crazy
Temu bi se lahko reklo rules of attraction :laugh
NE RAZDIRAJ ČE NE VES KAKO JE SESTAVLJENO
To je zlato pravilo, saj lahko narediš več škode kot si misliš!!!
lp tii
Kuglfišer ane? Ali še zmeraj nisi našel nekoga, ki ga zna naštelati?
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.