Ogled polne verzije : BMW 2002 turbo
lukamarko
30.10.2003, 20:07
V čast mi je poslat na ta forum prvi mail po otvoritvi :party Upam, da se bo razvil tako dobro kot nekateri ostali. Mitja, Jure (tii), BB in ostali lastniki BMW oldtimerjev, objavite zgodovino svojih avtomobilov, restavriranja, kakšne slike, koristne nasvete itd. Jaz moram na žalost slike mojega avta najprej skenirati, saj niso narejene z digitalnim fotoaparatom. Restavriram BMW 02 turbo, kamor vlagam svoje živce ter živce moje drage. :ok2 Tukaj pa še ena slika kakšen naj bi avto izgledal na koncu... (Če bo Tomzl tolk prijazen pa jo bo objavil) :ok
http://www.levin.si/bmwslo/forum/slike/lukamarko/2002turbo_srebrn1.jpg
Druga slika je pa v folderju na spodnjem naslovu.
http://www.levin.si/bmwslo/forum/slike/lukamarko/
V čast mi je poslat na ta forum prvi mail po otvoritvi :party Upam, da se bo razvil tako dobro kot nekateri ostali. Mitja, Jure (tii), BB in ostali lastniki BMW oldtimerjev, objavite zgodovino svojih avtomobilov, restavriranja, kakšne slike, koristne nasvete itd. Jaz moram na žalost slike mojega avta najprej skenirati, saj niso narejene z digitalnim fotoaparatom. Restavriram BMW 02 turbo, kamor vlagam svoje živce ter živce moje drage. :ok2 Tukaj pa še ena slika kakšen naj bi avto izgledal na koncu... (Če bo Tomzl tolk prijazen pa jo bo objavil) :ok
sm vedu da bo odziv :)
jest se že ene dve leti spravljam pisat priročnik o restavriranju v sloveniji, s poudarkom na nemških vozilih...
mogoče bo enkrat tudi knjiga...
zgodovino svojga tii bi pa res lahko enkrat napisu,...
sam ne obnove ker bi mel glavobole,...
fotkice bom pa objavu kot oblubleno, nejraj bi tud račune :) :blabla :napaka :napaka
PS:Turbo na sliki ima sumljivo spodnjo fugo med spojom blatnik in prva vezna pločevina,... drugač pa zakon!!!
lp tii
lukamarko
30.10.2003, 22:49
PS:Turbo na sliki ima sumljivo spodnjo fugo med spojom blatnik in prva vezna pločevina,... drugač pa zakon!!!
lp tii
Najbrž si opazu (ti si itak tak pikolovec...tko kot jst :laugh ) da tud zgornja fuga ni taka kot bi morala biti, u bistvu je sploh ni :ok2 , pa zrcalni napis 2002 turbo tud ni original, pa še kaj bi se hitro našlo... Ampak mi je vseeno všeč :ok
Najbrž si opazu (ti si itak tak pikolovec...tko kot jst :laugh ) da tud zgornja fuga ni taka kot bi morala biti, u bistvu je sploh ni :ok2 , pa zrcalni napis 2002 turbo tud ni original, pa še kaj bi se hitro našlo... Ampak mi je vseeno všeč :ok
pa v gumi na prvi šipi manjka krom keder,... pa ....
usak avto ma tisoč napak sam k bo tvoj tok lep bo samo hudo...
jest vem kok je dela da ti ostane samo tisoč napak...
lp tii
lukamarko
Kje si pa zbezal tega turbača ??
Koliko jih je sedaj v Sloveniji ?? ( 2 ali 3 )
lukamarko
31.10.2003, 22:28
Jure, jst štartam na to, da bo še lepši :laugh . Krom keder pa so eni imel eni pa ne. 02 turbo ima v testu revije Auto Motor und Sport(iz leta 1974) črn keder okol prve šipe. Pa tudi na tekočem traku v tovarni je videti črn keder. :confused Zgleda, da so pri BMW-ju pač malo kombinirali. Možno pa je tudi, da so imeli chamonix krom keder in polaris črn keder. Ne vem.
Damc, ta turbo je bil leta 2000 uvožen iz Italije in je, kot jaz vem edini originalen turbo v sloveniji. Obstaja pa še eden, ki ima turbo motor in zunanje turbo aerodinamične dodatke...
osebno še nism vidu črnga kedra na turbu...(pa sm že 4vidu)
obstaja še en turbo ki ga je naredu človek ki je delu na tehnounionu,
in je res dober ponaredek... dvignjen poden v prtlažniku, sedeži, armatura,....
lastnika dobr poznam samo noče nič slišat o tem da je ponaredek:-)
pa če kdo mene in njega pozna nej mu napisanega ne omenja,... :damn
med oldtimerji se pa govori da je na primorskem 2002 cabrio :blabla :) :ok2
lp tii
Kako je ''hud'' tale turbo, wow :eek :eek2
med oldtimerji se pa govori da je na primorskem 2002 cabrio :blabla :) :ok2
lp tii
Targa ali cabrio ???
Targa ali cabrio ???
cabrio!!
targi se je rekl Baur cabrio,....
tii
ps: Sej ga jest že en let iščem:-)
Targo ima Žarko...
LP, BB
Eden je v garazi na Kodeljevem, bel turbo!
Eden je v garazi na Kodeljevem, bel turbo!
kaj a 2002 turbo na kodeljevem?
povej prosm mal več,...
ga grem kr kuj pogledat,...
tii
Do zdej sem ga vidu parkrat! Je takoj na kriziscu ce gres iz smeri BTC na desno. Na tem semaforju na desni so garaze in tam sem ga vidu. Ampak samo poleti ko je bilo toplo. Moja je tam zivela, zdej pa na Dolenjskem, tako da nisem bil dolgo tam...
pa si 100% da je turbo!
zdi se mi ful čudn da še nism slišu zanga...
iz smeri btc-a... to že na litijski?
lp
Ne ne, po Kajuhovi proti Stepanjcu! Avto tko zgleda kot slikca od lukamarkota na zacetku. Nabuleni blatniki, M stripes pod vrati in na prednjem spojlerju,.... Jaz sem sam :eek
Rok, a je to slučajno blizu križišča Kajuhove s Povšetovo? Pri tistih blokih sta vedno parkirana stara sedmica E23 in stara petica E28.
Jaja, tam! Sej mislm da sva se enkrat o tem z Lukom pogovarjala, mislm da on celo ve kdo je lastnik. Sej mozn da se motm... ampak to je tam! Tocn pri semaforju!
lukamarko
2.11.2003, 21:19
Rok res si mi omenjal ta avto, vendar sem že takrat rekel, da ga še nisem videl in ne vem zanj. Mogoče ga pa kdo skriva :confused
Austin Powers
20.11.2003, 05:45
Cabrio se je včasih sprehajal z eno simpatično blondinko po ljubljanskih ulicah. Zdaj ga že dlje nisem zasledil. Tudi o blondinki ne duha ne sluha.
Mogoče sta se pa res preselila na primorsko... :ok
Kako to, da jaz prej nisem opazil te teme? :confused
Sicer sem že vse razložil pod "prodam kupim>prodam 1802", ampak da je skupaj bom na kratko še tukaj.
Avto sem kupil pred kakim mesecem za drobiž od CSL-a. Več me je prišel prevoz. Avto je l. 75 1802, se pravi 1.8 90KM 2 vratni. Je v kar slabem stanju (rja pa to). Restavrirati ga še nisem začel, ker ni časa in denarja, začel bom čez kaki 2 leti. Avto trenutno čaka na dolenjskem.
Slika, tak kot je sedaj:
http://www.mobisux.com/album/data/500/19771moj1-med.jpg
Po razmisleku sem se odločil, da bom naredil iz njega dirkalnik za vikende. Ta odločitev je padla zato, ker avto ni nič posebnega za razliko od 2002 turbo ali 2002tii, ki so redki. Avto bom kompletno razdrl, verjetno peskal in nato ojačal vse skupaj z celo kletko (tudi stolpi amortizerjev in vse, kar paše zraven, ne samo kabina). Bodykit, ki ga bo naredil takega, kot na spodnji sliki se baje da kupiti, ampak je iz poliestra, tako da bom verjetno naredil čimveč iz pleha. Motor bo drug. Najverjetneje zadnji tip od E30 M3(2.6), ali pa 2.0 Motosport od "italijanskega M3". Zraven seveda pašejo tudi vse ostale dirkalne stvari, kot so zavore, podvozje itd. Vsi ti kosi bojo najmočnejši/največji, kar se bo dalo spraviti na to karoserijo. Luka in tii se ne strinjata najbolj s tem, ker ne bo original, tudi nekaterim tu na forumu je avto grd, ampak je** ga, meni je všeč. Se pravi ta avto ne bo predstavljal nič iz zgodovine, ampak bo dirkalnik s karoserijo od xx02. Bodykit spominja na 3.0 CSL ali E21 320 turbo. Tako ni izgledal noben xx02 iz svojega časa. Avto me bo verjetno prišel veliko manj časa in denarja, kot tii-ja in Luka, bil bo bolj za začetek in učenje. Enkrat v daljni prihodnosti imam tudi namen narediti E36 320 ST in repliko E46 M3 GTR (dirkalnega, ne cestnega), ampak to je še vse zelo daleč, zaenkrat samo ideja. Ko bom začel bom pa sigurno objavil tudi tukaj.
Še slika, kakšen bo izgledal: (ker ima vsak svoj okus, mnenja -razen dobra :laugh- niso dobrodošla)
http://www.mobisux.com/album/data/500/1977102RACE_1.JPG
Nasvetov zaenkrat še nimam, razen tega, da vsi, ki mislite kupiti kak oldtimer računajte na to, da so tisti že obnovljeni ponavadi slabo narejeni in zaradi tega brez vrednosti. Tudi če je cena zelo ugodna se ne pokrije s tem, da ga je treba obnoviti še enkrat. Tisti, ki ga dobro obnovi ga ponavadi ne prodaja, seveda pa govorim nasplošno in ni nujno da je to vedno res.
Zanimiva ideja,upam da ti bo ratal! :ok2
Martin ///M
21.11.2003, 09:21
zakaj nam nebi bil vsec, men je prava bomba , pc no original, po pa drug :ok2
Men je tud kr kul, edin ne vem kako bo pol z oldtimer statusom. tii bi znal več povedat.
Statusa ne bo, ker avto ne bo za na cesto, ampak samo za dirkališča. Za njega nebi dobil niti homologacije, kaj šele statusa OT.
lukamarko
21.11.2003, 12:43
Živjo Mitja. Ne obremenjuj se s tem kar pravijo in mislijo drugi(tudi jaz :laugh ), človek mora stvari narediti take, kot so všeč njemu samemu. Avto je zelo zanimiv, neke vrste dirkalnik grupe H. Verjemi pa mi,da je pravtako stal malo premoženje+ogromno ur dela.
Če znaš kaj nemško, potem stopi v kontakt s tem človekom www.zynki-power.de in ga vprašaj za nasvet. Že pred leti je naredil BMW 2002 z 900 konjskimi močmi. Za mojega znanca iz kluba 2002turbo pa sedaj delata serijski 02turbo s 600 konjskimi močmi. Sigurno ti bo kaj dobrega svetoval :laugh . Drugače ti pa svetujem (če se boš spuščal v tako radikalne predelave) cenejšo varianto. Motor od E30 320is, ki se ga da z manjšimi predelavami spraviti čez 200ps, pa še lepo zgleda(optično je enak kot pri M3 E30). Mislim da bi se tako motoriziran 2002 že dobro premaknil :laugh
Statusa ne bo, ker avto ne bo za na cesto, ampak samo za dirkališča. Za njega nebi dobil niti homologacije, kaj šele statusa OT.
zadnje čase se v slo dela veliko predelav oldtimerjev (alfe, fordi, opli,...) :ok2
na zvezi svs pripravljamo nov pravilnik ki bo opošteval tudi taka vozila,
pod pogoji da je predelano z deli iz tistih let(razširitve, uplinjači,...)
v samem bistvu so morali tudi leta 70 pridobiti "homologacijo" za dirke
zato bodo taka vozila tretirana podobno kot ostali oldiji...
seveda mitja če misiš dat not M3 E30 pol ni nič s certifikatom, in statusom OT! :jok
za starodobnike športnike se pri nas že organizirajo tudi dirke (Mobikrog, Zapolje,...)
Jutri grem na sejemm oldijev v padovo, ki je en največjih v tem delu evrope in če bo kšn hud BMW bom posliku in objavu...
glede tega da sem proti predelavi tvojga 02-sploh ne, res pa je da bi ga jaz predelov v stilu sedemdesetih....
(2002, dva dvojna Webra, hujša nokenvela, spuščena glava, olajšana kurbelvela in ustrajnik, polirani vitalni deli v motorju, izpuh, rolbar, brez odbijačev,...)
te pa spodbujam pri odločitvi(alternator :) )
lp tii
>Luka: Saj "is" sem mislil, ko sem rekel "italjinski M3". Nisem znal povedati drugače :ok2. Nemško ne znam, z izjemo tehničnih izrazov. Sem pa pogledal tisto stran. Nenormalno :ok. Dokler avta ne bom začel delati so še vse možnosti odprte, tako da se lahko tudi premislim. (ampak težko)
>tii, še enkrat hvala za vzpodbudo, ampak najverjetneje ti ga bom vrnil. Teh dirk, ki si jih omenil se bom udeleževal, pa tudi ostalih "športnih dnevov". Seveda izven konkurence, ampak saj je vseeno. Važno, da se vozi :avto
Zdej se veliko potikam pri Podlesniku in sva zadnjic debatirala z Blazem (jr.) in pravi da on tudi drgne enega 2002, da pa se ne ve kaka bo masina - mozno dirkalna verzija 320 is. cca 260 KM!
Zdej se veliko potikam pri Podlesniku in sva zadnjic debatirala z Blazem (jr.) in pravi da on tudi drgne enega 2002, da pa se ne ve kaka bo masina - mozno dirkalna verzija 320 is. cca 260 KM!
hoj
če me spomin ne vara ma podlesnik ene dve 02 karoseriji-če se z njim večkrat vidiš ga prosim uprašaj če ima kakšne zatemnjene šipe za prodat...(al pa za zamenjat) .... lepo prosim :)
lp tii
Mislim da ima res dve sasiji... bom vprasal!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.