Ogled polne verzije : Avtoličar, avtoklepar, Pleško Ivan na Lukovici
Honda killer
24.12.2005, 17:45
Pred kratkim sem prvič in upam da zadnjič krstil svojo bemfo in rahlo kušnil drugo,skoraj novo bemfo.
Potrebno je bilo popravilo blatnika..
Peljal sem ga k pleškotu in za zamenjavo blatnika, barvanje blatnika in še celih sovoznikovih vrat mi je računal 20k, meni se zdi to super cena, delo je opravljeno super, poleg tega ima svojo mešalnico barv in barva je zadeta v piko. Poleg tega, mi je še zašcitil par delov podvozja in zavaril počen izpuh. In to v dnevu in pol.
Prijaznost 10+
Kakovost 10
Cena 10
Res ga priporočam telefon ima pa 041 607 343
Honda killer
24.12.2005, 20:14
Ja, in moj bemf je spet tak kot v avatarju.. no, le da so sedaj gor zimske feltne :blackeye
Res poceni.
Jaz bom moral dati za barvanje:
- celega voznikovega boka (brez vrat in blatnika)
- obeh pragov (bila sta siva, sedaj v barvi avta - black)
80kSIT :( Samo tak ne bom dal celih 80k ker so manjse reklamacije
(sicer ne na spricanje - le to je narejeno SUPER) ampak druge stvari...
Mater, to je pa skoraj zastonj :-D! Zelo koristna informacija, čeprav upam, da se je bo potrebno čim manj posluževat.
Daj malo poslikaj, da vidimo rezultat :ok!
P.S.: Pa vso srečo za v nadaljnje in veliko varnih kilometrov. Pomoje si vesel k radio, vsaj jest bi bil :-D!
Honda killer
26.12.2005, 00:15
Mater, to je pa skoraj zastonj :-D! Zelo koristna informacija, čeprav upam, da se je bo potrebno čim manj posluževat.
Daj malo poslikaj, da vidimo rezultat :ok!
P.S.: Pa vso srečo za v nadaljnje in veliko varnih kilometrov. Pomoje si vesel k radio, vsaj jest bi bil :-D!
Aha, bodo slikce jutri. :ok
JAZ GLIH NIMAM BEMFLA, AMPAK METAL POLO-ta. Moram pohvalt zgoraj navedenga kleparja, ker mi je total zvit zadnji del - zabil sem se v kandelaber in mi je notr potisnl notranjo gred, tako da se vrata niti slučajno ni dal zapret.
Jaz sem videl že račun nad 500eur, saj je rekel, da mora vse razstavt, poravnat notranjo gred, nosilc, popravt odbijač in spodnji del pod odbijačem in barvat.
Računal je 300 eur, s tem da mi je popravu tud še eno zbito stvar od prej, ki je že rjavela in to džabe, na konc pa še total očistil notranjost in opral zunanjost! Vse v 3 dnevih.
:)
A to je tam ob cesti, ful smotan uvoz, če greš iz smeri LJ? Včasih je imel večjo tablo, sedaj je manjša. Med Brezovico in Dragomerjem.
Honda killer
10.10.2007, 20:27
A to je tam ob cesti, ful smotan uvoz, če greš iz smeri LJ? Včasih je imel večjo tablo, sedaj je manjša. Med Brezovico in Dragomerjem.
Res je :ok Tablo pa so mu razrezali, oziroma mu jo je razrezal njegov bivši delavec, ker mu je rekel, da on pač ličar ne bo nikoli, ker nima interesa (poznam oba).
Mislim, da naredi zelo lepo, glede cene je pa tako, da mam jaz mogoče malo manjšo, ne vem pa kolk bi računal drugače, ampak ni drag.
"Predračun" za moj avto, ker imam zelo spikano havbo je bil za havbo, zadnji levi bok, sprednja vrata in oba blatnika 350€, kar se mi ne zdi slaba cena, glede na kake druge.
Razmišljata morda o tisti lepi barvi?
uh, tole pa je prislo iz enega starega casa ... :)
kvaliteta pravis da je ? Mene kvaliteta skrbi, ker bi rad lepo narejeno pa lepo nazaj sestavljeno kar bo dol pobral. Ne pa da pol sraufov manjka pa polomljeni cepki.
Honda killer
10.10.2007, 20:53
uh, tole pa je prislo iz enega starega casa ... :)
kvaliteta pravis da je ? Mene kvaliteta skrbi, ker bi rad lepo narejeno pa lepo nazaj sestavljeno kar bo dol pobral. Ne pa da pol sraufov manjka pa polomljeni cepki.
Kar se mene tiče, ne le zaradi cene ampak zaradi odlično opravljenega dela bom vedno peljal k njemu, če bo karkoli za barvat.
Glede čepkov se nimaš kaj bat.
Razmišljata morda o tisti lepi barvi?
To itak, sam rabim več informacij prej od nekoga, ki je nekaj podobnega že delal, pa se mi na drugem forumu noče javit. Mu moram še malo zatežit.:-D
No da ne bo samo hvaljenje model je neresen, da je kar groza meni je dve liti feltni barval vec kot 2 meseca :napaka Receno je bil a da bo narejeno v 14 dneh :blackeye Pa racunal mi je tudi 2x toliko kot mi je potem en drug licer za drugi dve ...
Sem mislil k njemu se NSU-ja peljat zrihtat pa me je tako razocaral, da ne grem vec k njemu ...
Prehvalil se je pa tudi, da je groza pa kazal slike od enega redkega BMW-ja od forumasa, ki ga je delal ... sem mislil, da je "taprav" pa se je izkazalo, da ni glih ...
Kar se mene tiče, ne le zaradi cene ampak zaradi odlično opravljenega dela bom vedno peljal k njemu, če bo karkoli za barvat.
Glede čepkov se nimaš kaj bat.
No jaz imam na mojem bavarcu tud nekaj kleparskega in ličarskega dela. Me pa zanima če tud lufte uštima tko kot je treba? Pa če mogoče kdo ve katere dneve dela in delovni čas.
Honda killer
27.1.2008, 16:43
;585567']No jaz imam na mojem bavarcu tud nekaj kleparskega in ličarskega dela. Me pa zanima če tud lufte uštima tko kot je treba? Pa če mogoče kdo ve katere dneve dela in delovni čas.
Mislim, da se je pred kratkim ločil in da nima več prav veliko dela rekel je, da bo počasi zaprl delavnico in naredil tam stanovanja. Če ga ni je na vratih vedno listek z gsm številko.
Kar se kvalitete tiče, slišal sem precej zlobnih namigovanj glede njega, da je drag.... Ampak, meni je takrat res naredil v nulo, vse kar se tiče barvanja in luftov ter cene.
To itak, sam rabim več informacij prej od nekoga, ki je nekaj podobnega že delal, pa se mi na drugem forumu noče javit. Mu moram še malo zatežit.:-D
Kaj lahko kdo pove za kako barvo to gre.
Kandy vijolična.
Problem je že taprave barve dobit, to mislim da sem porihtal (čeprav se mi novi dvomi porajajo glede na najnovejše info.), sedaj pa še izvajalca. Problem je polprepustna vijolična plast nad osnovno srebrno barvo, ker se pri tej hitro vidi potečena barva, nepravilen nanos plasti,....
Nekaj v tem smislu:
Honda killer
6.2.2008, 12:35
Kandy vijolična.
Problem je že taprave barve dobit, to mislim da sem porihtal (čeprav se mi novi dvomi porajajo glede na najnovejše info.), sedaj pa še izvajalca. Problem je polprepustna vijolična plast nad osnovno srebrno barvo, ker se pri tej hitro vidi potečena barva, nepravilen nanos plasti,....
Nekaj v tem smislu:
Če boš rabil koga za kako drgnjenje, kitanje povej, sicer nisem expert, bi pa že zarad firbca pomagal.:laugh Pa še ceneje te pride, če narediš pripravo sam. Stručkotov pa za razne nasvete poznamo dovolj.
Čimveč bomo probal v samorežiji, določene stvari se pa ne bom upal, raje dam denar od sebe. Ko bo boš že obveščen. :ok
Uff.. pa ste mi pokvarili dober občutek. Hotel sem mu peljat svojo e30 na generalno obnovo karoserije... Mislim da če ima namen zapreti delavnico,da tudi nima več interesa obdržati stranke in s tem pada kvaliteta. :damn
Ima kdo predlog kam bi lahko peljal školjko na generalno prenovo?
Torej kleparsko in ličarsko?
Pripeljem karoserijo brez motorja, prenosov, vrat, stekel, notranjosti,...
Karoserija bo vpeta na stojalu spredaj in zadaj, da se lahko po vzdolžni osi vrti in s tem olajša delo kleparju in ličarju. Dober izum:)
Potrebujem torej nekoga, ki bo zadevo pošvasal (so samo malenkosti), naredil špric kit in na novo pobarval
(POZOR: Zadeva mora biti narejena kvalitetno. Tudi če je cena malo višja)
Daj počakaj ene 3 mesece pa ti jaz to vse naredim:)
:funnypost
Uff mal je dolga. Nekak sem planiral, da bi se konec maja, najkasneje konec junija že šopiril po cestah.
Torej je še kakšna ponudba?
Bi te vzel takoj,ker si ljubitelj in vem da neboš kolovratil okoli plačila za kvalitetno storitev... samo še nisem okreval po poškodbi tako da bom predvidoma v 3 mesecih že popolnoma okreval,pa da začnem spet delat na polno.:)
Če ne najdeš nikogar drugega moja ponudba stoji:ok
Hay!
...saj, če bo panika te bom jaz za kaj ponucal:fight:-D:ok2...če boš pri volji seveda:ok
lp
joda
Bi te vzel takoj,ker si ljubitelj in vem da neboš kolovratil okoli plačila za kvalitetno storitev... samo še nisem okreval po poškodbi tako da bom predvidoma v 3 mesecih že popolnoma okreval,pa da začnem spet delat na polno.:)
Če ne najdeš nikogar drugega moja ponudba stoji:ok
Zmenjeno! Za pošteno delo vedno pošteno plačam. Hitro okrevanje želim :-D
Našel kleparja in ličarja. KLIK (http://forum.bmwslo.com/showthread.php?t=28602&highlight=Klepar+li%C4%8Dar)
Mislil sem na Smoleta. Je morda še kakšno mnenje o njem?
Našel kleparja in ličarja. KLIK (http://forum.bmwslo.com/showthread.php?t=28602&highlight=Klepar+li%C4%8Dar)
Mislil sem na Smoleta. Je morda še kakšno mnenje o njem?
Iz AA sem 1do2 na teden (včasih tudi večkrat) pejal odbijače k njemu na barvanje če ličar na AA ni zmogel vsega dela opraviti v dogovorjenem roku....
Ne spomnim se da bi bile kadarkoli kakšne pripombe čez njega....
Tako da go for it :ok
Meni po moji lepi e34-tki zmeraj nastajajo nove praske in ne razumem da je folk lahko tako folz, ker pac vidijo 15 let star avto v dobrem stanju...oz. da jih tako moti tisti propeler na zacetku in koncu avta. Gre se za praske dolge med 2 in 20 cm globine ne vec kot milimeter do milimeter pa pol-
Zato bi vas tudi jaz prosil da priporocate enega dobrega avtolicara ki bi mi prebarval te praske in odstranil 2 majhni pikici rje na spodnjih vogalih levih in desnih sprednjih vrat. Lahko to naredi tako, da se nebo vidlo odstopanje od ostale barve? Aja, pa imajo pri nas "majstri" tiste vakuum masine, da zravnajo majhne bunkice?
Hvala!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.