Ogled polne verzije : Vožnja pozimi
No zima se približuje, pa me zanima kdo od vas se vozi tudi pozimi, kako opremo uporablja.
Lahko se pa tudi zmenimo za kako zimsko furco.
Jaz se v glavnem vozim skozi, tudi pozimi. Res je, da na Obali ni snega, ampak se da. :ok2
No, pa še komentarji drugih.
jst se s kuterjem vozim tudi pozimi, ceprov je sneg. smao v ljubljani to ni tak problem ker so ceste večinoma splužene.! pomoje je najbolj važno met pamet v glavi in dobre gume :-D
LOWRAIDER
30.11.2003, 15:29
ko sneg zapade se nevozim,ker mam prenizek auto za snezne razmere.auto v garazo pa tiste par mescov pac pes alpa ce je ze sila si sposodim.
pri prejsnih bmw-jih pa nism meu nc posebnga kokr sam dobre zimske gume.tud tistega zakla v prtlazniku misem meu.to je zame cist ena meumnost k se da vozit tud brez tistega zakla.z novesimi stroji je pa to cis drgac k lohk skor ze opico das za volan pa bo vozila k majo tok ene elektronike za varno voznjo.
LOWRAIDER !
Najbrž si spregledal, da je ta podforum za MOTORISTE. Sicer, ni panike, sam v vednost. :)
Lp
LOWRAIDER
30.11.2003, 21:29
jao sorry! :blush :-D
sej ni panike, usak je dobrodošel :ok2
Pozimi je motor bolj ali manj v garaži. Ne jaz ne tata nimava ravno veselja zmrzovat :ok2 Ampak marca, ko sonce že močneje posije, je pa težko zdržat doma :ok
bemfapower
15.1.2004, 20:58
najboljši je ko te nosi ko menjavaš :metalc
al pa k v ovinku daš gas...sm dons mal probavu, se da skor tko k z bemflom! noro uglaunem :crazy
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.