Ogled polne verzije : Rezervni deli za E30...
Spoštovani gospodje in dekleta! :ok2
Sicer sem novi član, vendar sem že pol leta na tem forumu kot gost. Imam BMW 316, letnik 87 (ja sej vem, da je švoh, pa nima opreme...) in sem prav ponosen nase. Nimam veliko denarja, a kupil sem si čist ok BMW-ja! Ta avto sem si vedno želel in sedaj ga imam!!!! :metalc
Moje vprašanje je. Kje lahko dobim poceni dele za E30. Rabim prednjo šipo, pa še kakšna malenkost, ki je sedaj ne bi pisal. Če ima kdo kakšno info ali ima doma starega bmw-ja za prodati po delih, naj se mi prosim javi.
Se opravičujem, če ste o tem že pisali, sem gledal kar sem lahko, za več mi je pa zmanjkalo časa...
Massimo
Evo tle ti pa lahko jaz pomagam: :ok2 Moj prijatelj ima kar precej robe za E30 in tudi za sipe mislim, da ni problem. Ker vidim, da si iz LJ, se boljse, ker on je iz okolice Medvod. :ok
GSM: 041/566-616, Joze
P.S. ce ne bo takoj dosegljiv ne obupat, ampak pri njemu doma za GSM ni signala :blackeye
Martin ///M
31.10.2003, 14:06
Evo tle ti pa lahko jaz pomagam: :ok2 Moj prijatelj ima kar precej robe za E30 in tudi za sipe mislim, da ni problem. Ker vidim, da si iz LJ, se boljse, ker on je iz okolice Medvod. :ok
GSM: 041/566-616, Joze
P.S. ce ne bo takoj dosegljiv ne obupat, ampak pri njemu doma za GSM ni signala :blackeye
M power, mogoce clo vem kjerga mislis, zivi pod katarino spodaj??? mislm pa da mu je joze ime kajne, enkrat sm nekaj kupil pri njemu fejst decko
Pa še en tak model
041/342-672 Jernej
M power, mogoce clo vem kjerga mislis, zivi pod katarino spodaj???
Jup, to je ta :ok Danes je bil pri meni, ampak se nisem spomnu, da bi ga vprasal za prednjo sipo :crazy [/quote]
Spoštovani gospodje in dekleta! :ok2
Sicer sem novi član, vendar sem že pol leta na tem forumu kot gost. Imam BMW 316, letnik 87 (ja sej vem, da je švoh, pa nima opreme...) in sem prav ponosen nase. Nimam veliko denarja, a kupil sem si čist ok BMW-ja! Ta avto sem si vedno želel in sedaj ga imam!!!! :metalc
Moje vprašanje je. Kje lahko dobim poceni dele za E30. Rabim prednjo šipo, pa še kakšna malenkost, ki je sedaj ne bi pisal. Če ima kdo kakšno info ali ima doma starega bmw-ja za prodati po delih, naj se mi prosim javi.
Se opravičujem, če ste o tem že pisali, sem gledal kar sem lahko, za več mi je pa zmanjkalo časa...
Massimo
A to mas limo al coupeja? Lahko na skofljici prasas Sandija : 041 630 299, al pa mal pazis gdaj se bomo odpravili spet u Italijo in uletis zraven. Za kake malenkosti tam sploh ni blema :laugh
Najlepša hvala za vse odgovore! :-D
M power - hvala, ga bom poklical in upam dobil še ta teden, da vidim kaj ima!
DAMC - tega modela zelo dobro poznam. Sem ga že prosil, ima enga, samo jest ne rabim celega, ampak samo dele... Bolj malo si lahko pomagam z njim v tem primeru! Hvala vseeno.
E30 - Imam limota, nek se vidi razkošje! Tut tega modela bom poklical. Bom pa zelo pozoren, kdaj boste šli v Italijo, ker bi šel prav rad z vami (da končno vidim to čudo...)!
Še enkrat hvala vsem, saj sem vedel kam moram iti, da bom dobil prave informacije...
Massimo
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.