Ogled polne verzije : Primerjava BMW Z3 in Audi TT
pozdravljeni!
lastniki bmw z3. se vam ne zdi, da je ta avto v enakem razredu kot audi tt. ali je tukaj mogoče kdo, ki je vozil že obadva vozila. naj napiše primerjavo in prednosti/slabosti med omenjenima voziloma... skratka, zakaj je kateri boljši od njih.
meni osebno je audi tt bolj všeč s trdno, torej kovinsko streho, bmw z3 pa s platneno.
mnenja bodo zelo dobrodošla.
hvala, simon
ja, po pomoti sem dal to temo v "serijo 3", pa saj ni panike, ne? :metalc prejle sem pozabil še vprašati, če obstaja kje forum (slovenski), kjer je govora predvsem o audijih.
še enkrat hvala!
simon
ja, po pomoti sem dal to temo v "serijo 3", pa saj ni panike, ne? :metalc prejle sem pozabil še vprašati, če obstaja kje forum (slovenski), kjer je govora predvsem o audijih.
še enkrat hvala!
simon
Evo tukaj link foruma:
http://vw-audi-club.si/
Audi TT je pod kožo golf, Z3 pa compact, Z3 ima mal cheap sredinsko kozolo (zlasti starejsi letniki), pogon zadaj in možnost izbire šestvaljnika. V TT-ju si obojen na 1.8T in sprednji ali 4wd.
In roadsterja s coupejem primerjat je tut bl tko tko.
LP
Jaz osebno sem imel Audija TT coupe in sem bil z njim zelo zadovoljen. Moj prijatelj pa je imel z3 in je bil tudi z njim zadovoljen. Vsak avto je po svoje dober. Ima svoje prednosti in slabosti. Glavna slabost TT-ja je v tem, da ko bremzaš pri veliki hitrosti ti poskuše zadek nekam odbezljat, ampak to so rešili z spojlerčkom zadaj (prve izvedbe namreč tega niso imele). Mani osebno je notranjost pri TT-ju veliko bolj všeč, saj se mi zdi, da bi se pri BMW-ju lahko dosti bolj potrudili. :damn Ni pa res kar je napisal Wolf, da je pri TT na izbiro le 1.8 T mašina. Lahko izbereš tudi 3.2 V6 qattro z DSG menjalnikom. Avto ima 250 konjičev in ga je pravo veselje voziti, predvsem lega na cesti :laugh . Tudi kar se opreme tiče je TT že v osnovi precej bolj opremljen, kot z3. In tudi seznam dodatne opreme je pri TT daljši. Sicer pa, vsake oči imajo svojega malarja. :ok2
Ja vem da je na voljo tut 3.2 V6 sam sem dubu filng da model kopuje rabljen in ne nov ali skoraj nov avto. z3 ze kar lep cas ne delajo in takrat je bil TT le 1.8T v dveh izvedbah. Mogoce tudi ze v sibkejsi 150 km različici, ta je prisla zadnja.
Ja to maš pa prou Wolf! :beer
Clubsport
19.12.2005, 16:23
Jaz osebno sem imel Audija TT coupe in sem bil z njim zelo zadovoljen. Moj prijatelj pa je imel z3 in je bil tudi z njim zadovoljen. Vsak avto je po svoje dober. Ima svoje prednosti in slabosti. Glavna slabost TT-ja je v tem, da ko bremzaš pri veliki hitrosti ti poskuše zadek nekam odbezljat, ampak to so rešili z spojlerčkom zadaj (prve izvedbe namreč tega niso imele). Mani osebno je notranjost pri TT-ju veliko bolj všeč, saj se mi zdi, da bi se pri BMW-ju lahko dosti bolj potrudili. :damn Ni pa res kar je napisal Wolf, da je pri TT na izbiro le 1.8 T mašina. Lahko izbereš tudi 3.2 V6 qattro z DSG menjalnikom. Avto ima 250 konjičev in ga je pravo veselje voziti, predvsem lega na cesti :laugh . Tudi kar se opreme tiče je TT že v osnovi precej bolj opremljen, kot z3. In tudi seznam dodatne opreme je pri TT daljši. Sicer pa, vsake oči imajo svojega malarja. :ok2
Tragedija je u tome sto je TT sa ss5 hp 1.8t motorom bio brzi nego 3.2 model. A doticnog 1.8T sa 225 Hp je Z3 Coupe sa 3.0 motorom jeo u svim disciplinama za drucak...
O izgledu ne treba raspravljati jer se ukusi razlikuju, ali se Z3 siguno puno bolje vozio.
ce mene vprasas kle sploh ni razlike sam d ma z3 platneno streho kar mi je full smotan. TT je pa zakon
Austin Powers
11.1.2006, 10:21
ce mene vprasas kle sploh ni razlike sam d ma z3 platneno streho kar mi je full smotan. TT je pa zakon
A TT ima pa platinasto? :confused
LP
Austin
Austin Powers
11.1.2006, 17:07
Blah...
Ko daš oba na vago, je Audi bolj avto, Z3 pa bolj roadster...
Tko da...
Saj se mi TT v vseh pogledih dopade...sploh recimo baseball žogica šivani sedeži so :mljask , notranjost seksi, zunanjost ravno tako...sam mu manjka...nekaj...kar pa Z ima... :ok2
LP
Austin
Saj se mi TT v vseh pogledih dopade...sam mu manjka...nekaj...kar pa Z ima... :ok2
LP
Austin
se strinjam :ok
TT je bolj ženski se mi zdi. že oblika pa v močnejših različicah ne prav agresivna zunanjost proti Z4.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.