PDA

Ogled polne verzije : Beno (Racer80) je car!

DonAndrino
18.12.2005, 15:24
Moja sedmica je v sredo dobila kot simfonija delujoč avtomatski menjalnik,zrihtal+prodal+vgradil mi ga je Racer80 in fantje povem vam,vsa čast! :respect
Človek obvlada in se ob morebnih težavah posveti njihovi rešitvi povsem znanstveno!1,2,3,težave več ni! :ok2
Poleg tega mi je porihtal še nekaj črnih točk,tako da se moja E32-ka spet vozi po svetu z veseljem in nasmehom pod ledvičkami! :)

Njegovi nasveti zlata vredni! :metalc

Se vidmo :wave

kosec
18.12.2005, 15:30
Racerja smo že imeli čast spoznati, in vse kar si napisal drži! :ok

aljosa
18.12.2005, 15:32
Iz kje pa je ta fant?

LP!

DonAndrino
18.12.2005, 15:38
Trenutno ima "pisarno" v Cerkljah,smer (citiram) žičnica Krvavec,ne moreš zgrešit!In res nisem!Ne tko ne drugače! :cool

Če te kej zanima,po moje ti bo zrihtal vse!O dobrih le dobro! :ok

aljosa
18.12.2005, 15:42
Pol pa še deleč ni od mene preč!Če bom kej rabil ,bom vprašal! :-D

veloce
18.12.2005, 15:51
Moja sedmica je v sredo dobila kot simfonija delujoč avtomatski menjalnik,zrihtal+prodal+vgradil mi ga je Racer80 in fantje povem vam,vsa čast! :respect
Človek obvlada in se ob morebnih težavah posveti njihovi rešitvi povsem znanstveno!1,2,3,težave več ni! :ok2
Poleg tega mi je porihtal še nekaj črnih točk,tako da se moja E32-ka spet vozi po svetu z veseljem in nasmehom pod ledvičkami! :)

Njegovi nasveti zlata vredni! :metalc

Se vidmo :wave

A ne bi ti kakšno slikco sem prlepu! :ok2

DonAndrino
18.12.2005, 16:15
Bom bom,sam da mi kolega končno prinese digitalca-sploh ne štejem več "let" odkar mi ga je obljubil!Zmeri slišim jutri,zih.. :blabla

Aja Veloce,pametno da boš obdržal svojo V8 Beast! :woohoo

veloce
18.12.2005, 16:21
Itak da!

kosec
18.12.2005, 16:46
Moderatorjem bi predlagal, da damo tole temo med Neuradne serviserje. Mislim, da racer80 ne bo imel nič proti....

Žune
19.12.2005, 08:46
Dajte objaviti še kakšen kontakt od tega človeka pa mogoče vsaj ime, da ne kličemo: "Dober dan a je tzo racer80?". :-D

Lp! Žune

DonAndrino
19.12.2005, 20:07
Žune,če te zanima,poišči tel. številko pod temo "težave z avtomatiko v E32",in mislim da ti do Racer80 alias Beno znal pomagati! :)

LP

DonAndrino
6.1.2006, 21:33
No in danes se je še enkrat potrdilo to,kar je naslov te teme :metalc :metalc
-menjani seleni na mostu,prednja aluminjasta roka...,optika,stroj se pelje kot po preprogi :mljask
In spet mi ga je zrihtal Beno :respect

:ok

Honda killer
26.3.2006, 19:30
Se pridružujem pohvalam, mi je Beno posodil orodje za nastavitev faze na motorju+ veliko pametnih nasvetov.

DonAndrino
18.5.2006, 20:50
No danes je moja big six bejba spet zapeljala v nežne ročice Benotove in ji je zamenjal zadnje amortizerje in bencinski filter-gledal sem ali bolje zijal :eek :eek To je delal s tako lahkoto,mirom in rutino,kot ptič,ki samoumevno maha s krili :cool
Tako,da se res posveti,dela previdno,skoncentrirano,skratka strokovno,da je veselje! :ok
Beno! :metalc :metalc :beer

simonchelli
14.12.2008, 14:21
Živjo!

Vem, da je bil že večkrat omenjen v raznih podtemah, ampak mislim da si zasluži tudi svoj naslov teme. Pred kratkim sem imel pri njemu svojo e39 540i, opravil je menjavo olja, oljnega filtra, zamenjal prednje zavorne ploščice, zamenjal desni spr. mehanizem za el. stekla, pregledal vitalne dele, priklopil na računalnik..skratka z njim se da dogovoriti vse, na voljo mi je bil tudi v večernih urah, računal mi je minimalno, postregel z raznimi informacijami, skratka dober človek in dober serviser.. Nahaja se kot rečeno blizu Postojne (Hrašče-par kilometrov iz Postojne proti Razdrtemu). Bil sem zelo zadovoljen in bom od sedaj naprej najbrž servise na svojem konjičku prepuščal kar njemu..

Lp Simon

DonAndrino
14.12.2008, 17:07
Hehe,word!Kdor zna zna.:metalc

Moderatorji pa lahko zadevo prestavijo v tole temo,ki sem jo že jaz odprl pred časom: http://forum.bmwslo.com/showthread.php?t=11926

Point ostaja isti.A ne Beno?:):beer

simonchelli
14.12.2008, 17:21
Se opravičujem, nisem videl da je pred časom že obstajala tema..

alesio
14.12.2008, 18:34
kar se @Racerja tiče lahko z moje strani rečem samo kapo dol,fant obvlada in ni ga problema ki ga ne bi rešil,pač čas mu ne pomeni nič če lahko pomaga človeku,sva menjala prejšnji teden zadnje selene na city gocartu(520),pa servis pa meglenke ......račun je pa vsakemu žepu primeren,vse pohvala,le tko dalje BENO

mito
14.12.2008, 22:51
Beno je itak super dečko. Zna lepo porihtat avto in še full dobrih nasvetov da zdraven. Kar tako naprej.

racer80
14.12.2008, 23:42
:ok2
hvala fantje za vzpodbudne besede, trudim se po svojih najboljših močeh, ker pa to delam predvsem iz ljubezni (ne jemljite tega dobesedno ker je še vedno treba z denarjem plačati položnice) si z veseljem vzamem čas za kakršen koli problem na vozilu če je le v moji moči.
:ok

Deyo
25.12.2008, 19:18
yo folk!
sam sm meu cast spoznat Benota in lohk recem da je res en velik CAR! Zadnjic sm meu eno nezgodo z avtom (pustmo podrobnosti)...in je blo treba kr neki dela nardit da je avto spet delau kot je treba...iskreno presenecen sm biu k sm dobu sms ob pol 2 ZJUTRAJ od Benota da je pravkar koncau...marsikdo ne bi do te ure delau al pa če bi že, bi pa zaračunu 4x več...on pa je naredu tko kot je treba in tud cena je bla normalna oz. poceni za tolko dela...da ne razglabljam prevec...uglavnem, ne bo vam zal ce ga boste obiskali ce ne druzga vas bo zapelu v svoji 7-ici in vam prikrajsal zivljenje za par let pa se uzivali boste v tem :)

pero
31.12.2008, 09:47
K Benotu sem včeraj peljal mojo novo "staro" pridobitev 520iT. Sprva je bil mišljen le redni servis in menjava amortizerjev.
Beno je kot vedno k celotni zgodbi pristopil profesionalno. Servis je naredil hitro, amortizerje je zamenjal tako hitro, da nisem več vedel ali ima kje skritega kakega vajenca ali kaj. Potem mi je brez vsakih besed snel odbijač, poravnal in predelal nosilca in mi odbijač poravnal v eno linijo z avtom. Potem se je še izkazalo, da je mehanizem za dviganje voznikovega stekla snet in skrivljen. Vse skupaj je snel in mi kot doktor popravil. Popravil je prednjo levo luč, katera je imela težave z elektriko. Beno ve, da se rad vozim v tihem avtu in je poskrbel zato, da v avtu sedaj nimam niti enega črička, kar pa mislim da je za 14 let starega karavana enostavno vrhunski dosežek. Na avtu res nimam niti enega črička več. Potrudil se je tudi okoli izpuha vse za to, da bo avto v kabini bolj tih. Ker je bil to celodnevni job, se je odpovedal kosilu in njegova žena je v delavnico prinesla še slastne palačinke. V kateri delavnici to že nudijo?? :-D:-D
Nazadnje mi je še z testerjem pregledal vse sisteme in resetiral servisni interval. Avto se sedaj res gosposko pelje.
Cena za storitve, ki jih je opravil so bile veliko več kot ugodne. Moram reči, da je Beno poleg tega, da je kompetenten mojster, res potrudil okoli avta kot ,da je njegov, kot tudi stranke same in ne uide mu niti ena napakica, katero popravi sproti in ne računa ekstra, zelo zelo fejst desc, s katerim se da poleg avtomobilov in motorjev pogovarjati še o življenju samem.

Facit:
Mojster, h kateremu bi, če bi se preselil v nigerijo, še vedno peljal svoj avto na servis ali popravilo. Dobro prenaša take stranke kot sem jaz, avto zrihta v rekordnem času in je prijazen denarnici.
Vse kar ostane je še moje priporočilo in ocena na lestvici od 1 do 10..............15 :-D

Beno.....kapo dol in še enkrat hvala.:ok:ok:ok

notranjc
31.12.2008, 10:11
A ima kdo telefon od RACERja?

Lp. vsem,ter Srečno Novo Leto

mateus
31.12.2008, 10:13
A ima kdo telefon od RACERja?

Lp. vsem,ter Srečno Novo Leto

051/436-598 :ok2

notranjc
31.12.2008, 10:15
051/436-598 :ok2

Hvala:ok

atteya
2.1.2009, 18:42
Beno ni samo dober mehanik, ampak je v vseh poglediih zelo zelo fajn človek. Je tudi dober voznik, dober oče, očitno tudi partner in VEDNO (vsaj do sedaj je) drži besedo.
Če ne bi bil tako fejst, bi ga tast z vsemi dodatki (ostanki sedmic in petic, ki jih je navlekel na njegovo kmetijo) že verjetno poslal z enosmerno karto nazaj proti Radovljici. :-D

Beno, upam, da boš tud v 2009 ostal kakršen si bil, ko smo te v 2008 spoznali!

Itak pa, sej veš, upam, da si od pogovora o forumskih mehanikih in kvazi mehanikih in prodajalcih tisti večer po bowlingu kaj odnesel, da ne bomo kdaj o tebi tudi kake grenke poslušali.:ok

RobertH
2.1.2009, 18:49
............. VEDNO (vsaj do sedaj je) drži besedo.
...............

:umruodsmeha

so tudi druge barve

veloce
2.1.2009, 19:29

so tudi druge barve

.......?

mateus
3.1.2009, 09:15

so tudi druge barve

?? :fight

DonAndrino
3.1.2009, 09:26

so tudi druge barve

Ne moreš pozabiti luči a?:uh Človek božji,ena lastovka še ne pomeni pomladi oz obratno-ena nenamerna napaka,ki pa sploh ni bila Benotova,temveč Italijanova ne pomeni nič slabega.
Me pa veseli,da obstajate tudi taki ljudje,ki nikoli v življenju ne naredite napake (kaj šele,da bi jo kdo drug,krivi bi bili pa vi).Zato pa je svet v tako bleščeči situaciji,ker nihče ne dela napak!:napaka:blah:svic:liar:ok2:beer

racer80
3.1.2009, 10:11
Beno, upam, da boš tud v 2009 ostal kakršen si bil, ko smo te v 2008 spoznali!

Itak pa, sej veš, upam, da si od pogovora o forumskih mehanikih in kvazi mehanikih in prodajalcih tisti večer po bowlingu kaj odnesel, da ne bomo kdaj o tebi tudi kake grenke poslušali.:ok
No tisto kar smo govorili na bowlingu so pa že načrtno premišlljene in ekstremno neumne poteze, da se človek spusti na tak način poslovanja pa mora biti precej :crazy(beri drugačen) ali pa zelo dobr šprinter na maratonske razdalje (jaz nisem ne eno in ne drugo in zato se bom trudil ostati isti)
vsem hvala za komentarje :ok

pero
3.1.2009, 12:40
Ne moreš pozabiti luči a?:uh Človek božji,ena lastovka še ne pomeni pomladi oz obratno-ena nenamerna napaka,ki pa sploh ni bila Benotova,temveč Italijanova ne pomeni nič slabega.
Me pa veseli,da obstajate tudi taki ljudje,ki nikoli v življenju ne naredite napake (kaj šele,da bi jo kdo drug,krivi bi bili pa vi).Zato pa je svet v tako bleščeči situaciji,ker nihče ne dela napak!:napaka:blah:svic:liar:ok2:beer

Podpis pod tole

veloce
3.1.2009, 14:46
Roberth, malo se skalmiraj, pa bo. Brezveze gonit zamere v nedogled. naj ti Beno magari naredi eno uslugo, pa si bosta bot.:ok

e34td
3.1.2009, 15:07
Jest ga kot mehanika (se) ne poznam,k nimam bmw-ja,lahko pa recem,da je odlicen sogovornik,s katerim cas zelo hitro mine.:ok
No,ko nabavim kakega bavarca,se pa ve kje bom servisiral.:-D

citrobooster
3.1.2009, 18:57
hehe, Benota moram pa še jaz izrecno pohvalit. Sicer je moja petica praktično nekvarljiva, tako da z njo dela še ni imel, mi je pa vedno priskrbel dele (predvsem dodatke), ki sem jih rabil. :ok kapo dol. poleg tega pa si vedno vzame čas za kafe ali :drink in nikoli ni dolgčas v njegovi družbi. :ok:-D. ostani še tko naprej fejst dec!! :beer.

MIHOLD
3.1.2009, 19:07
Kadarkoli sem kaj potreboval je bil na razpolago(rezervni del, nasvet) :ok To precej pove :)

Bojan121
4.1.2009, 10:46
Beno, ostani tak kot si - fajn pob. :ok :)

raw
4.1.2009, 11:36
Beno, ostani tak kot si - fajn pob. :ok :)
Se podpišem! Tudi men že neki rihtal. :ok

E30
6.1.2009, 18:52
Moja ocena:

Ocenjuje se naslednje:
- gostoljubnost 10
- nadomestni avto (da/ne, dolpačilo) :laugh
- cena popravila 10
- izkušenost mojstrov 10
- lokacija 9
- čas trajanja popravila 10
- ali je bila napaka odpravljena 10
- drugo :metalc

Malo heca :-D - po "pravilih ocenjevanja" - a vse je res!

Bi pa omenil, da je Beno mojster tudi kar se motociklov tice! Jaz sem mu pripeljal misijo nemogoce, ko so "mojstri" in "serviserji" samo odkimali z glavo, je on uspesno resil elektriko na Gileri letnik 1987, za to pa zahteval placilo, ki je več kot pošteno in ugodno!!

BMWKILLA
6.1.2009, 21:37
Kaj naj recem.... Beno je..... Hmmm....

Ko kaj rabim ima 99% na zalogi, 100% lahko dobi...
Ko ga poklicem za kakšen problem, vedno pomaga in važno od ure...
Na razpolago je 6dni v tednu (še v nedeljo bi bil sam ga njegova :fight)...
Lokacija je za mene malo daleč samo, ko prideš iz avtoceste in greš do njega je kratka lepa panoramska vožnja :ok

Zame je Beno, izvrsten, pošten, človek ki NE moreš da ga nimaš :love

Beno hvala za vse kar si mi do zdaj popravil, svetoval, pomagal.... v glavnem: OSTANI :king

racer80
7.1.2009, 18:35
mah dejte no,:blush sej sem tak kot vsi ostali, ko tole bere nekdo, ki me ne pozna si misli, da sem nevem kaj a v resnici pa sem navaden smrtnik ki je iz minute v minuto starejši

sem samo strasten ljubitel do vsega kar poganja črno zlato :ok2

Hvala vsem za komentarje :ok

pero
7.1.2009, 18:43
Jah takle maš zdej ejga :-D :ok