Ogled polne verzije : Honda Prelude
krasovec3
17.12.2005, 17:55
Lp
Zanima me če ma kdo graf poteka navora za Hondo Prelude 2.0 99 letnik
Hvala
Tole ti bodo pomoje bolje znali povedati na honda forumu :ok
UM.design
17.12.2005, 21:46
Lp
Zanima me če ma kdo graf poteka navora za Hondo Prelude 2.0 99 letnik
Hvala
navor pa honda ne gre skupaj :laugh :laugh
Kupiti preluda z 2,0 motorjem je kot bi kupil 316....prevelika poraba,ne gre nikamor pa še voznega udobja nimaš ker je športni kupe....
če kupuješ preluda se obrni izključno na viličarsko ponudbo: 2,2 Vti 4ws---> to je avtoček ki predstavlja še danes neke standarde v gripu čez ovinke :ok :ok :ok
jest sm bil lastnik prelude 1 leto 2.2.vtec in vam povemda je to fenomenalen avto,tako kot vozne lastnosti kot povspeski in sama stabilnost,uporabnost in funkcionalnost avta so odlicni za vozit je kot igracka,lega fenomenalna in zelo ugodna porabapa da me au kdo narobe razumel ker je to bmw forum in imam sedaj sam bmwja,imel sem hondo accord,prelude,civic in vam povem dokler se ne usedete v hondo in jo sami probate vozit prosm ne dajejete laznih komentarjev,..
lp
in vam povem dokler se ne usedete v hondo in jo sami probate vozit prosm ne dajejete laznih komentarjev,..
Nikakor se ne morem strinjat s tabo, čeprav sem dosti vozil že vse zgoraj omenjene avtomobile. (nisem si pa nikoli kakšne lastil - še najbliže je sestrin Civic).
Je pa res, da so to strašno "lahkotni" avtomobili in imaš občutek da gre še precej bolj kot v resnici - zato jih pa najstniku kupujejo na veliko :ok2
stvar obcutka,samo pravim da so tudi honde odlicni avtomobili in da imajo motorje zelo vzdrzljive,..honda ima svoj car,..
lp
stvar obcutka,samo pravim da so tudi honde odlicni avtomobili in da imajo motorje zelo vzdrzljive,..honda ima svoj car,..
lp
Tocno tako,sam sem ponosni lastnik "sele mesec dni" Honde Civic Sedan 1.4is z skromnih 90PS,pa sem iz dneva v dan bolj ocaran nad avtom,vozil bi se nenehno,avto tako lepo gre in poraba je res tako nizka...kar mi je najbolj pomembo pri avtu.Iskal sem BMW-ja in ce bi mi kdo rekel da bom kupi HONDO bi mu rekel ti si en velik saljivec,pa sem jo le kupil in mi ni zal.Naj kdo rece kaj zeli,vsak ima svoj ukus i svoje zelje,npr.moj oce nebi imel BMW-ja pa naj ima se nevem kaj opreme in naj se nevem kako izgleda ze samo zaradi zadnjga pogona(koliko krat sma se ze skoraj skragala zaradi tega in sem mu rekel nemas ti pojma sta valja,ampak tako je).
Moja nasledni avto bo sigurno BMW ce ne pa zopet HONDA,dokler nebom imel denarja za dobrega BMW-ja bom vozil dobro HONDO,nikakor pa nebom imel BMW-ja zato ker je BMW in po moznosti 316i brez opreme z porabo 10 litrov. :crazy
Lep vecer!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.