Ogled polne verzije : E90 - kaj se dogaja, da jih ni več na cesti?
Živjo!
No že lep čas je kar je nova trojkica prišla na plano. ko pa se takole vozim po cestah pa srečam le malokaterega. :confused Ali so to pot brcnili v prazno. Nekako se mi zdi, da nova trojka ne zaživi med ljudmi.
Oblika res ni preveč všečna. Spredaj je lep zadaj pa je podoben daewoo lanosu. :napaka Sory ampak tko ga vidim jst.
Kaj je vzrok za slabo prodajo? Novih petk pa je malo morje. :ok Enostavno se trojkica ne prime. E91 je sicer lep toda kaj, ko ima pravi BMW obliko limuzine. :blackeye
Kakšna so vaša mnenja?
Austin Powers
13.12.2005, 18:14
Kako da se ne prime?
Poglej topic "Bangle je car".
Če je še ni na naših cestah, še ne pomeni, da se ne prodaja odlično.
LP
Austin
men se jih na naših cestih zdi puno!! vsaj v lj skor ne mine dan da ga ne srečam..bolj me pa zanima kako se kakšni motorji prodajajo. npr 325 in 330, ker vse k vidm so bolj k ne 320d in 318d
Jst sem pa že poleti kar nekaj e90 videl stalo na cesti...tko da nekaj jih je kar.
men se jih na naših cestih zdi puno!! vsaj v lj skor ne mine dan da ga ne srečam..bolj me pa zanima kako se kakšni motorji prodajajo. npr 325 in 330, ker vse k vidm so bolj k ne 320d in 318d
Saj v lj pa že moraš kakšnega videti :ok Švoh motorji se pa sploh pri nas prodajajo bolj kot eni 2.5, 3.0 ... So se tudi pri E46 že, v Nemčiji je druga zgodba.
Tudi sam sem jih že videl kar lepo število - različnih.
Predvsem (če le imajo napis zadaj) so 320 ali 318d - kot je tudi omenil 'nix'
Sicer sem pa videl tudi 330i. (razen če je fake). :)
tmlakar3
13.12.2005, 21:42
No v MB jih je res zelo malo. Meni je lepa, drugače je ne bi naročil. Če ji zadaj daš BlackLINE luči, je prav lepa, saj jo ima nekdo na forumu in naj da slike gor, pa bomo videli komentarje!! Najbol prodajni motori za SLO trg(318i, 318d, 320i, 320d), so pred kratkim komaj prišli ven, tak da se še bojo po novem letu začeli intenzivno množit.
No, fora je to, da je novih pasatov veliko več na cesti. Pa ne, da je pasat nevem kaj, samo za primerjavo sem ga vzel, ker sta približno hkrati prišla ven.
tmlakar3
13.12.2005, 21:56
:napaka To ne moreš primerjat, ker je cena nižja!! Passat se že začne pri 5mil, BMW pa 6,3mil :ok2 :ok2
Austin Powers
13.12.2005, 22:19
No, fora je to, da je novih pasatov veliko več na cesti. Pa ne, da je pasat nevem kaj, samo za primerjavo sem ga vzel, ker sta približno hkrati prišla ven.
Novi passati in passati v celoti so zelo popularna flotna vozila v Sloveniji.
Bolj kot trojke vsekakor. :laugh
Traktorji.press
LP
Austin
Novi passati in passati v celoti so zelo popularna flotna vozila v Sloveniji.
Bolj kot trojke vsekakor. :laugh
Traktorji.press
LP
Austin
Pri nas v Nm je kar že nekaj novih trojk, večina 320d, sem ter tja kak benciran od tega nekaj 330i videl in so mi všeč. :ok2
tmlakar3
13.12.2005, 22:27
Meni tudi na začetku ni bila všeč serija 5 E60, sploh pa ne po slikah, sedaj pa mi je najlepši avto v tem razredu :ok :ok . Tak da trojke se je potrebno navadit, videt v živo več krat, pa sploh kakšno porihtano in je to :ok
pa saj veš, da bo sosed bolj zavisten, če imaš novega passata, kot pa eno trojklo..če hočeš narediti vtis na sosede moraš imeti vsaj petko :-D
bmw M3 cabrio
14.12.2005, 00:43
Nova trojka je zakon,pri nas v mb jih je kar nekaj,ena se nahaja tudi v moji garaži :ok2 .Vam bom dal slike gor kako zgleda z black line lučmi :ok ,ker drugače pa se strinjam da res zgleda kot daewoo od zadaj z navadnimi lučmi :napaka
pa saj veš, da bo sosed bolj zavisten, če imaš novega passata, kot pa eno trojklo..če hočeš narediti vtis na sosede moraš imeti vsaj petko :-D
Ja to je pa od kraja do kraja različno. Tu u Tminu je tko, sm jst nabavu staro trojko 13 let, pa je sosed mogu takoj kupit petko 530d 3 leta staro. Pole se mi šele posmehuje. APAK SKOZ OVINKE GA PIHNEM KI MAČKA.
Živjo!
No že lep čas je kar je nova trojkica prišla na plano. ko pa se takole vozim po cestah pa srečam le malokaterega. :confused Ali so to pot brcnili v prazno. Nekako se mi zdi, da nova trojka ne zaživi med ljudmi.
Oblika res ni preveč všečna. Spredaj je lep zadaj pa je podoben daewoo lanosu. :napaka Sory ampak tko ga vidim jst.
Kaj je vzrok za slabo prodajo? Novih petk pa je malo morje. :ok Enostavno se trojkica ne prime. E91 je sicer lep toda kaj, ko ima pravi BMW obliko limuzine. :blackeye
Kakšna so vaša mnenja?
od marca do novembra so prodali 200.000 novih trojk, tak da ne vem od kod ti mišljenje da se ni prijela. je pa res, da je na naših cestah videt velik več novih 5! počak še mal, saj se bodo razpasle. pa prosim ne primerjaj jo z lanosem. :-D
Meni se zdi E90 vsaj v LJ kar dosti.
Sicer ne ga ne moreš primerjati s passatom ampak po mojem bolj z A4.
Kar sem pa opazil ,je pa da je nenavadno veliko 320 in 318 bencinarjev ,verjetno zaradi cene .
Sicer pa poznam kolega ,ki so ga sosedje vlačili po zobeh ,ko je imel Mercedesa ,z BMW 7 je pa vse vredu nobene fovšije.
LP
PASSAT, AUDI, DAEWOO, niakor in pod nobenimi pogoji ga ne moremo primerjat z BMW!! Pa četudi se nahaja v istem cenovnem razredu ali pa ne!! Saj je res, da nekatera oblina ali pa delček spominja drug na drugega, ko pa si kateri išče drugo babo pa se ne pritožuje hja saj ta ima tudi airbage in lepo zadnjico!!
MORATE PA PRIZNATI, da nikjer ni takega spoštovanja kot med vozniki in voznicami BMW vozil, saj te marsikateri pozdravi, blente z lučmi na cesti, dvigne roko, pa tudi, če je tuj državljan ali pa, če človeka sploh ne poznaš na cesti, kaj in kdo je !!!!!
Naj me kdo popravi, če ni res in se to že komu ni zgodilo!!!?????
Ko zagledaš BMW na cesti pa če je tvoj ali ni, ga poznaš ali ne, se počutiš kot med svojimi!!! :ok :ok :ok :ok :ok
Od tod ta ljubezen in spoštovanje do BMW!! :ok2
Jaz mam občutek da je vedno več BMW-jev na cestah in mi to ne paše ravno preveč. V MB je že ogromno BMW-jev, še posebej novih. Imam občutek da se počasi zgublja čar BMW-jev. Preveč je. To več ni to, kot je bilo včasih. Dandanes, po mojem, ni toliko aktualno da imaš BMW-ja, kot je to bilo včasih. :damn
gero to si pa čist prav povedal. men se tud zdi, da je že ful preveč bmw-jev na cesti. sj to ni nič slabega, sam res izgublja tist čar.
ja pomoje ne moreš pričakovat da bo jih enako število, kot recimo cliotov. saj vendar to ni ravno poceni stvarca. s časom bo jih vedno več. poglej recimo e46. počasi jih bo več kot cliotov, pred 5 leti jih je bilo 90% manj ;)
Zaenkrat se še ful čaka na dobavo teh avtov. Naročila prevladajo zmožnosti proizvodnje. E90 gre za med. :ok2
tmlakar3
14.12.2005, 14:15
bmw M3 cabrio, kar daj jo gor. Ker črna pa BLACK LINE luči, je pa res zakon, videl v živo!!! :laugh :laugh
bmw M3 cabrio, kar daj jo gor. Ker črna pa BLACK LINE luči, je pa res zakon, videl v živo!!! :laugh :laugh
Ti si tudi naročil takšno kombinacijo? :ok
BTW, eno opozorilce - podatki pod avatarjem ti nekaj ne štimajo - E60 (325i)?
Iztok G.
14.12.2005, 15:16
Meni je e90 trenutno najlepši model BMWja (verjetno sem že napisal kje, ampak :ok2). Je pa res da niso ravno pogoste na naših cestah, kar je lahko le dobro. Čez kakšne 2 leti, ko se bom trenutnega avta naveličal, bom najbrž vzel e90. Mi je res lep, sploh če ima bež notranjost (ne nujno usnje).
tmlakar3
14.12.2005, 15:54
Ja podobnega kot ima (bmw M3 cabrio). Luči mi bo pa moral on nabaviti, ker še jih ni v SLO!!
Meni je pa od trenutne proizvodnje najbolj všeč serija 6. Takoj zatem pa 5. 3 je pa od zadaj res daewoo -> pričakujem skorajšnji facelifting e90.
Zame je vrh pretanjene elegance še vedno e46, dasiravno ga trendi modernega oblikovanja že potiskajo v zgodovino.
Oblikovanje novih modelov je pa precej "štrapacno". Delujejo mi nekako Mercedesovsko okorni, bolj za nerodne velikane z velikimi dlanmi in debelimi prsti ter precejšnjim pomanjkanjem občutka za okolico. Nekako tako kot v Ameriki kjer je vse veliko, le človek je majhen. No ja, morda nam bodo takšni modeli prišli prav v naših 70-ih oz. 80-ih letih, ko človek postane nekoliko "manj" okreten in spreten.
tmlakar3
14.12.2005, 16:04
Zaj pa že nehajte z tem daewoo-jem. Poglejte ti dve sliki, če je to res podobno kakemu korejcu????
http://freeweb.siol.net/tmlakar/MODER1.jpg
http://freeweb.siol.net/tmlakar/MODER2.jpg
tmlakar3
14.12.2005, 16:05
Jaz mislim da mu samo manjkajo LED-DIODE, pa nič druga!!
tmlakar3
14.12.2005, 16:10
Eto pa še enega črnega:
http://freeweb.siol.net/tmlakar/CRNI.jpg
:eek2 Lepo ni kaj! Ampak 5ka je pa dosti bolj prefinjenega izgleda (po moje). Mislim, da mu daje tak "testosteronski" videz izključno dimenzija.
tmlakar3
14.12.2005, 16:31
Meni je petka zadaj lepša, sploh luči, spredaj in stranska linija pa sta mi pri trojki :ok :ok
Iztok G.
14.12.2005, 16:35
Meni je petka zadaj lepša, sploh luči, spredaj in stranska linija pa sta mi pri trojki :ok :ok
Tu se pa popolnoma strinjam s tabo
Austin Powers
14.12.2005, 16:36
Meni se zdi E90 vsaj v LJ kar dosti.
Sicer ne ga ne moreš primerjati s passatom ampak po mojem bolj z A4.
Kar sem pa opazil ,je pa da je nenavadno veliko 320 in 318 bencinarjev ,verjetno zaradi cene .
Sicer pa poznam kolega ,ki so ga sosedje vlačili po zobeh ,ko je imel Mercedesa ,z BMW 7 je pa vse vredu nobene fovšije.
Ja valda če je šel pa na slabše. :laugh :napaka
Glej glej, ne more si več privoščit merca.press :napaka
Takole nekako. :laugh
LP
Austin
Tista plava z beš notranjostjo je pa res :mljask, vidim da sem izbral odlično kombinacijo :ok , samo kaj ko moja pride iz proizvodnje šele prvi teden v novem letu... hja mal še bo treba počakat.... :ok2
lp, Ricardo
tmlakar3
14.12.2005, 17:00
Ricardo in kakšen stroj dobiš???
Če povem, me boste potem vsi šimfali tle po forumu :laugh
Mam mal manjšo denarnico, pa sem si moral dizla omislit - sam ne 6 valjnega.... :frown
tmlakar3
14.12.2005, 17:05
Jaz pravim vsak si kupi, kaj je njegova želja. In imaš veliko opreme? To pomeni, da ga dobiš v začetku Februarja??
ja točno tako - začetek februarja :-D
Opreme mam pa kar dosti ja, npr: mystic blau, bež notranjost, xenon, 17 col, športno podvozje, športni sedeži, radio professional, deljiva zad. klop, vreča za smuči. avtom. klima, m-volan, multifunkcija, tempomat, avtom. temnenje vzratnih ogledal, PDC, senzor za dež itd. V bistvu mi manjkata kakšna navigacija, pa usnje, drugo je pa skoraj vse...
Pa ti? Kdaj ga dobiš?
tmlakar3
14.12.2005, 17:17
U lepa oprema ni kaj :ok . Tudi tam nekje v začetku!
Zgleda, da naslov te teme en drži/ne bo več dolgo držal. Počasi bomo imeli že lepo število lastnikov novih Trojk na forumu. :ok
Iztok G.
14.12.2005, 21:19
Opreme mam pa kar dosti ja, npr: mystic blau, bež notranjost, xenon, 17 col, športno podvozje, športni sedeži, radio professional, deljiva zad. klop, vreča za smuči. avtom. klima, m-volan, multifunkcija, tempomat, avtom. temnenje vzratnih ogledal, PDC, senzor za dež itd. V bistvu mi manjkata kakšna navigacija, pa usnje, drugo je pa skoraj vse...
Zanimivo, jaz bom imel natanko takšnega enkrat, če bo vse po planu :ok :laugh
Hvala Iztok, sem prav vesel da še ima nekdo tle gor podoben okus kot ga imam jaz :ok
Iztok G.
14.12.2005, 23:13
Sj veš, modra barva :mljask
Živjo!
Sem malo pobrskal in našel podobnost. Vem, da ne moremo primerjat BMW in lanos :napaka ampak zgolj kot zanimivost in v razmislek BMW oblikovalcem, ki so snovali zadek e 90.
:eek2
http://img228.imageshack.us/img228/3536/moder25yg.th.jpg (http://img228.imageshack.us/my.php?image=moder25yg.jpg)
http://img228.imageshack.us/img228/8349/49165027112005avtizmago013psma.jpg (http://imageshack.us)
In kako bi ga morali, po tvoje, oblikovati?
Bmw ji imajo tako obilko ,da se ga moras malo privadit ,potem te pa prime in drži nekaj let ..Ni tako kot italijani ,ki že na zacetku poberejo vsa priznanja kar se tiče oblikovanja .
Sicer sem pa ravno včeraj videl malo za spremembo 325 i E90 ,tako da ne gledam samih 320 d in 320i.
:beer :beer
Čeprav se mi zdi, da se E90 kar v velikem številu pojavlja na naših cestah pa je morda pri nas velika konkurenca temu vozilu prav serija E60, ki jo slabo leto staro dobiš racimo skoraj za ceno osnovne E90. Veliko je že 520i z morda serijske več opreme letnikov 2004, ki so še vedno v toravniški garanciji za ceno 6,5 mio, da se o kakem 2005 letniku dizlu ne pogovarjamo, ki se ponujajo skoraj za ceno srednje opremljene nove E90 320d.
Ker je oblikovalsko totalna polomija :litrca - Hvala še enkrat g. Bangle ! :napaka
tmlakar3
15.12.2005, 14:26
Pa fantje, saj ne more bit BMW celo življenje enak, saj pol ne bi bilo zanimivo. Ja pa res da tega se je treba navadit, sam ko se pa ljudje navadijo še vedno pogledajo model tudi ko je že 6-8let zunaj, rečejo lep :bmw
Okoli moje trojke se še vedno pasejo, čeprav je že model odživel svojo življenje.
Iztok G.
15.12.2005, 16:35
Malo sem 3x potegnil z miško...
http://freeweb.siol.net/igorisek/moder25yg.jpg
no ja morm rečt da mi je tak kot je kar bolj všeč!!
morda bi bil pa tudi ta :mljask , če bi se ga navadil
Malo sem 3x potegnil z miško...
Fajn zgleda, samo je malo preveč na E46. Moj predlog je podoben samo malenkost drugačen:
http://www.moj-album.com/slike/390046/NDHavGLIw181agsi.jpg
Glih tolk da malenkost vleče na E46. :mljask
Ja, takole popravljen, design by Iztok G., mi je pa že bolj všeč. Vsaj loči se od Lanosa.
P.S.
Da ne bo zamere, tudi Lanos je dober avto. Sicer ne tako kot BMW a vendar dovolj, da se je šef BMW oblikovalcev zgledoval po njem.
Bojda je, po pojavu e90 na cestah, cena rabljenim Lanosom občutno poskočila. (BMW za plitkejše žepe :-D )
P.S.
Da ne bo zamere, tudi Lanos je dober avto. Sicer ne tako kot BMW a vendar dovolj, da se je šef BMW oblikovalcev zgledoval po njem.
You don't really believe that, do you? :napaka
Kakšne mate eni ej. Jao. :crazy
Iztok G.
16.12.2005, 11:20
:rofl
Navadil, navadil... a se na lepotnih tekmovanjih izbirajo mistri in misice, ki se jih je treba navaditi, ali taki/take, ki so lepi/lepe na prvi pogled? :obrvi
BMWji so bili do zdaj vedno LEPI, SPORTNO-ELEGANTNI, HUDI, STRUPENI, pa kljub temu nekaj posebnega, da so bili takoj prepoznavni med mnozico... ne pa tale SPAKA :napaka
Kdorkoli se je ze podpisal pod obliko tegale zmazka, je ocitno najprej hotel naredit futuristicen avto tipa Z4, s prepoznavnimi (pustimo zdaj ali so lepe ali ne) konveksno/konkavnimi linijami, potem pa je z vrha (visje od Bangla) dobil direktivo, da mora bit trojka vendarle klasicnih oblik, ker so po domace povedano "cviknili" za prodajne stevilke... trojka je pac BMWjeva molzna krava in ce se tu ustejejo, gre firma brez nadaljnjega papa :hihi
Zato so zadek oblikovali tako kot so ga (v bistvu temu tezko recemo oblikovanje -prilepili so mu luci od neke prikolice) in resili prodajne stevilke, ampak tisti, ki bo ta avto imel za nek oblikovalski dosezek, je pa zame (in se za marsikoga drugega) blago receno :stupid2
P.S.: OK, ce ne drugega, se BMW kupi zaradi vrhunske tehnike, tako da kupca kakega 325i ali 330i se nekako razumem (vsaj trudim se), o tistih, ki bodo kupili TO obliko s stirivaljnim dizlom, za vse skupaj pa odsteli toliko, kolikor stane par let star polno opremljen Avto, pa raje ne bi izgubljal besed... neumni sosedje jim bodo vseeno zavistni in ce jim to toliko pomeni, pa naj imajo to veselje... :laugh
Iztok G.
16.12.2005, 15:57
Čez 320d jaz ne bi govoril, saj v prid njemu govorijo zmogljivosti...
Poglej razliko med recimo E60 520d in e60 523i...
Jerry ti že veš...... :ok Maš pač to srečo, da imaš zgleda Ogromno Denarja in si lahko kupiš AVTO!
Drugi pač nismo rojeni pot takšno srečno zvezdo in si kupujemo spake :beer
Pa prav lepo pozdravljen in želim ti še veliko varnih kilometrov s svojim Avtom...... :ok2
lp
Iztok G.
16.12.2005, 16:46
Naj dodam le še to... Če mi 320d omogoča pospešek 0-100 v 8.3 s in prožnost 80-120 km/h v IV. 6.7 s, 325 pa 0-100 v 7s in prožnost 80-120 km/h v IV. 7.5 s... Že res da ima potem 325i končno 20km/h višjo (kot da je to uporabno)... Cenovne razlike pa je tudi nekaj ne? Zvok gor ali dol. 320d je optimalna izbira.
Še lepše pa se vidi pri težjem e60, kjer sta 520d in novi 523i popolnoma izenačena (če se že gremo primerjavo, razen tega da ima 523i za 2 debeli sekundi slabši pospešek v IV prestavi iz 80-120km/h).
Zanimiva primerjava
0-100 km/h 8.6 s (8.7 s), 80-120 km/h v IV. 7.0 s s (-) ima 520d,
525i (193PS) pa 0-100 km/h 7.9 s (8.7 s), 80-120 km/h v IV. 8.4,
525i (211PS) pa 0-100 km/h 7.5 s (7.9 s), 80-120 km/h v IV. 7.9s
Zanimivo, ne, kaj zmore 4 valjna traktorska kosilnica...
tmlakar3
16.12.2005, 17:26
525i (218KM) 0-100km/h (7s) :metalc ne moremo tega primerjat z 320d. Je pa res, da je BMWjev dizel :ok. Meni je prvo zvoj, potem veselje do vožnje in nato pospešek, ker vidim da vsi gledate sam koliko ima do 100km/h.
Iztok G.
16.12.2005, 17:29
No jaz sem mislil dat poudarek na prožnosti 80-120km/h
No jaz sem mislil dat pudarek na prožnosti 80-120km/h
Pri benzarju pač butneš eno nižje in je problem rešen...big deal :ok2
Števček za trenutno pa pač spregledaš :laugh
DonAndrino
16.12.2005, 21:09
He he he...
Iztok G.,lepo da si tako prepričan v številke,vendar ne pozabi,da v tvoji primerjavi nastopa turbodizel...Pa mu postavi ob bok turbobencinarja in se poizkusi pohvaliti z njegovimi zmogljivostmi!
Poraba?
Koga briga pri dizlu/bencinarju,ko želiš konkretne zmogljivosti?Pa tudi če dizel porabi bistveno manj goriva kot bencinar,koliko pa vliješ vanj olja?Zvok da ni važen? :crazy Pomisli kako ustreza tvojim ušesom policijska sirena in kako tvoja naj muzika? :laugh
Dizli so navaden trend,kar (vedno bolj) priznavajo avtomobilske tovarne!
Sicer pa,če pomislim na vse "lepe" prizore,ko se dizlom modro-črno pokadi iz izpuha me ima da bi :barf
Tega nisem napisal z namenom,da bi kogarkoli žalil ali prizadel,le navedel sem neke detajle,ki se v splošni rabi besede turbo( :-D )dizel pozabljajo! :napaka [/u]
Iztok G.
16.12.2005, 23:36
Ja in če je turbinc? Bmw (še) nima turbo bencinca. Ne vem zakaj to sedaj po zobeh vlačiš?
Glej, za to ceno, je ta motor najboljša izbira... Kaj, boš raje vzel 320i? Po zmogljivostih se 320d zelo približa 325i, vsaj ob normalni uporabi tja do 150km/h. Za ceno 320i. Zvok? A ti res toliko pomeni? Ja, jaz bi tudi imel raje 325 ali 330i oz R6, ampak ta dva sta cenovno malo bolj višje...
Nekdo ki ga dobi, bi si brez skrbi lahko privoščil 330i, pa še kakšen hujši stroj. Lepo je povedal, da mu je 320d čisto dovolj, da že tega je težko izkoristit na naših cestah in ko je pretehtal argumente, je ugotovil da ima 325i edino še zvok in malenkost boljše zmogljivosti. Za tisti zvok se pa tudi ne splača R6. Ima na srečo glavo na pravem mestu in razmišlja racionalno, kar pa nekateri tukaj ne zmorejo. Ironično pa je, da si ti v večini ne morejo privoščiti niti dostojno opremljene nove 318i... Lahko je govoriti fiktivno, da bi imel 330i, da je to prava izbira. Bi rad videl koliko bi vas tudi odprlo denarnico. Jaz vem da za novo ne.
Dejstvo pa je da nova 320d glede na zmogljivosti je super trojka pa si lahk še tako zatiskate oči. Njegova druga alternativa je 2.0 bencinc (cenovno), zmogljivosti pa veste kakšne so (oziroma bolje rečeno niso).
Ma saj je brezveze, ne? Itaq je jasno,da večji motor kot imaš pod pokrovom, večji k**** imaš, pa boljše pi*** boš dobil, pa še na Petrolu ti dajo zastonj liziko.
Navsezadnje pa vsakemu svoje.
Naj dodam le še to... Če mi 320d omogoča pospešek 0-100 v 8.3 s in prožnost 80-120 km/h v IV. 6.7 s, 325 pa 0-100 v 7s in prožnost 80-120 km/h v IV. 7.5 s... Že res da ima potem 325i končno 20km/h višjo (kot da je to uporabno)... Cenovne razlike pa je tudi nekaj ne? Zvok gor ali dol. 320d je optimalna izbira.
Tukaj se pa strinjava 100%! Tudi jaz že vseskozi trdim, da je 320d optimalna motorizacija za serijo 3. Kar se tiče razmerja zmogljivost/poraba/cena registracije in zavarovanja, je to sigurno BMW-jev najboljši "bang for the buck", kot bi rekli Američani.... :ok
DonAndrino
17.12.2005, 07:36
Peace man!Peace! :doh
Vsekakor je ekonomsko dizel optimalna izbira,vendar poznam marsikoga ki je homo sapiens s serijsko vgrajenimi čustvi in jih kaže z nasmehom ko šestak zapoje svojo simfonijo! :-D
Samo škoda se mi zdi,ker je splošno znano da ima "pravi" BMW zadnji pogon,6valjev in svilnat zvok motorja! :frown
Pa ne kregajmo se zaradi takih banalnosti,no sej se samo mnenja krešejo...Pojdimo rajš na :beer
Iztok G.
17.12.2005, 08:01
Moj prejšni post vzemite kot humorno-sarkastičen :ok2
tmlakar3
17.12.2005, 10:27
325i ni dražji samo zaradi zvoka, ima tudi serijsko več opreme, boljšo podvozje, zavore,... Ni sam dražji za 900tisoč, tak kot hočete povedat. Ja jaz osebno bi raje vzel 320i(ker sem ga testiral), kot dizla ker ne delam toliko kilometrov in mi gre na živce tisti trdi zvok dizla, pač pozabin tisth 16KM majn.
Koliko jaz vem ima 2.5 R6 od ostalih R4 več samo mrežo na zadnjih sedežih in kromirane ledvičke spredaj, pa še ene ZELO grde 16 col feltne :beer Boljšega podvozja sigurno nima - vsaj na servisu ni vedel nihče ničesar o tem povedat, boljše zavore pa ima samo 330i in če se ne motim po novem tudi ZETOR 330d :)
Iztok G.
17.12.2005, 11:11
Mogoče ima pa to E60 325i :ok2 :)
Sorry, ne morem si pomagat, da ne bi...
Pa še eno moje skromno mnenje @tmlakar3, ne izpostavljaj toliko svojega mnenja tle gor po forumu o nenaklonjenosti do dizlov itd in o absolutni premoči bencinarjev itd. Poglej tvoje poste malo za nazaj; samo še o tem govoriš kakšen avto da boš dobil,pa da je bencin to pa ono itd. Glej navadno se naredi, da se zarečenega kruha največ poje in samo upam, da ti enkrat v prihodnosti mogoče na bo žal za vse odločitve, ki si jih naredil in za njimi tako zavestno stal....
Na vse zadnje boš nekaj od tega spoznal tudi, ko boš prodajal svojo 318i... :ok
Pa brez zamere!
LP
Iztok, Iztok..... :student :) :)
dratperšna
17.12.2005, 11:30
Navadil, navadil... a se na lepotnih tekmovanjih izbirajo mistri in misice, ki se jih je treba navaditi, ali taki/take, ki so lepi/lepe na prvi pogled? :obrvi
BMWji so bili do zdaj vedno LEPI, SPORTNO-ELEGANTNI, HUDI, STRUPENI, pa kljub temu nekaj posebnega, da so bili takoj prepoznavni med mnozico... ne pa tale SPAKA :napaka
Kdorkoli se je ze podpisal pod obliko tegale zmazka, je ocitno najprej hotel naredit futuristicen avto tipa Z4, s prepoznavnimi (pustimo zdaj ali so lepe ali ne) konveksno/konkavnimi linijami, potem pa je z vrha (visje od Bangla) dobil direktivo, da mora bit trojka vendarle klasicnih oblik, ker so po domace povedano "cviknili" za prodajne stevilke... trojka je pac BMWjeva molzna krava in ce se tu ustejejo, gre firma brez nadaljnjega papa :hihi
Zato so zadek oblikovali tako kot so ga (v bistvu temu tezko recemo oblikovanje -prilepili so mu luci od neke prikolice) in resili prodajne stevilke, ampak tisti, ki bo ta avto imel za nek oblikovalski dosezek, je pa zame (in se za marsikoga drugega) blago receno :stupid2
P.S.: OK, ce ne drugega, se BMW kupi zaradi vrhunske tehnike, tako da kupca kakega 325i ali 330i se nekako razumem (vsaj trudim se), o tistih, ki bodo kupili TO obliko s stirivaljnim dizlom, za vse skupaj pa odsteli toliko, kolikor stane par let star polno opremljen Avto, pa raje ne bi izgubljal besed... neumni sosedje jim bodo vseeno zavistni in ce jim to toliko pomeni, pa naj imajo to veselje... :laugh
Jerry, Jerry :) Ko ti bo pa enkrat dosegljiv, boš pa svoje mnenje spet spremenil. (compact E46 kosilnica story :hihi) Sam sem ga imel priložnost voziti (320d) in lahko rečem samo kapo dol pred tem motorjem. Teče izjemno tiho, o turbo luknji ni govora, pedala NIČ ne tresejo kot pri ostalih dieslih, povrh vsega pa avto še izjemno dobro gre.
tmlakar3
17.12.2005, 11:34
Če te zanima kaj ima R6 več pojdi na AA in vprašaj, ne govori na pamet, pa naj ti dajo en katalog pa se boš sam prepričal da ni tko.
dratperšna
17.12.2005, 11:47
Če te zanima kaj ima R6 več pojdi na AA in vprašaj, ne govori na pamet, pa naj ti dajo en katalog pa se boš sam prepričal da ni tko.
Ne morem verjeti, da še vedno nisi dojel zakaj te hecajo(mo) :uhoh :grin
Iztok G.
17.12.2005, 11:55
Ti tudi vprašaj, da ne boš presenečen, ko boš namesto e90 dobil e60 :rofl
Ali pa dve polovički teh dveh skupaj zavarjenih... :ok2
tmlakar3
17.12.2005, 11:57
:laugh :laugh . Malo včasih zamenjam ti dve oznaki. Dobim E90 tak da ni panike! Sem preveril papirje :laugh Pa slabo ne bi bilo če bi imel zadek od E60.
Iztok G.
17.12.2005, 12:05
Saj zato sem pa napisal polovički... Daj spremeni si v profilu tam na e90 :ok
tmlakar3
17.12.2005, 12:09
Vsi zadovoljni?? :avto.
Vsi zadovoljni?? :avto.
Sorry, jaz sem zastopil, da boš kupil trojko?????
tmlakar3
17.12.2005, 12:23
Ja saj bom. E90 imam naročeno!! Prodal pa bom E46. Pravilno si zastopil. :ok2
Iztok G.
17.12.2005, 14:37
Iztok, Iztok..... :student :) :)
:wave2
Jerry, Jerry :) Ko ti bo pa enkrat dosegljiv, boš pa svoje mnenje spet spremenil. (compact E46 kosilnica story :hihi) Sam sem ga imel priložnost voziti (320d) in lahko rečem samo kapo dol pred tem motorjem. Teče izjemno tiho, o turbo luknji ni govora, pedala NIČ ne tresejo kot pri ostalih dieslih, povrh vsega pa avto še izjemno dobro gre.
Saj sem ze vozil nove dizle in vem, da so dobri. Tudi E46 316Ti compact me je res prijetno presenetil. Svojega mnanja pa ne bom spremenil NIKOLI. Kupit nov avto z revno opremo in majhnim motorjem je popolnoma zgreseno, ne glede na financno stanje. Sicer nikogar ne mislim kritizirat, taksno je le moje mnenje. Pa tudi glede dosegljivosti si se krepko zmotil. Kupim si lahko novo E90 katerikoli model, vkljucno z M3. Ampak je ne bom, ker se hudo dobro lahko vozim tudi z E30, kaj si mislijo sosedje mi je pa popolnoma vseeno :)
ja tako je, bencin je samo se za custvene ljudi :ok2
tudi mi ob nedeljskem kosilu nismo dopuscali govoriti takih neumnosti,kot dizel v BMW-ju, pa sedaj pogledam na dvorisce..hehe d d d
nimas kaj, bolj gre, manj pije, trese in hrumi skoraj nic, pa se prodas ga bojda bolje. kaksen ima v glavi, kaksen v denarnici, kaksen pa v srcu. je pa vse ok :metalc
v debati bi bilo fajn omeniti še kaj o kancerogenih dizelskih sajah :crazy
DonAndrino
17.12.2005, 20:08
:jerry
Pa tudi glede dosegljivosti si se krepko zmotil. Kupim si lahko novo E90 katerikoli model, vkljucno z M3. Ampak je ne bom, ker se hudo dobro lahko vozim tudi z E30, kaj si mislijo sosedje mi je pa popolnoma vseeno :)
Pa še res je.
Vozil E60 525d pred kratkim,nad samim avtom navdušen,vozna dinamika na nivoju,tišina dizla me je prijetno presenetila...vendar avto se obnaša preveč kot sprednje pogonec in manjka mu zadostna količina moči....pa tisti proklet dsc je treba vn funkt :damn ...nad zavorami povsem zadovoljen,tukaj res ni pripomb,volanski mehanizem je malo preveč posreden za moje E30navajene roke,vendar bi se navadil...
rad bi peljal novo M5,sem prepričan da bi opustil vse projekte ki jih delam in začel varčevati znova :-D
Moj point v tej temi: diesel je lahko še nevemkako dober itd,če se ne vrti do vsaj 6000rpm in če ne sproža tistega žlahtnega basa iz šestih filharmonistov pod havbo me ne gane preveč....
Še 30000x povdarjam da imam najraje prave "drivers car" avtomobile,in bmw je zaključil z izdelovanjem teh avtomobilov pri modelu E30....(pogojno še E36....)
uredu,sam ne moraš metati pasata in serijo 3 v isti koš..sploh pa ne cenovno kar je tudi razlog da jih je več na cestah..
drugačejih je pa kar dosti po cestah, najbolj se pa jasno prodajajo 320d!..mi smo od marca prodali samo ene 3 ali pa kak avto več 320i pa eno 330i drugače pa sam dizli...
Passat je oblikovno napram novi trojkici prava paša za oči. :eek Če bi še trojkico oblikoval slovenec bi bil to lahko izreden avto.
Tako pa je navadno oblikovno skorpocalo. :napaka V tehniko seveda ne dvomim. Prav tako me ne moti, če je dizel ali bencin. Res pa je, da je diesel trend. In, če voziš bemfla morš valda bit v trendu - ane.
Ampak r6 je pa le r6 čez to ga ni. Zvok, ki te uvrsti med zasvojence. :cool :drink
Vidiš men je pa ravno novi pasat za :barf , e90 BMW-ja pa se kar ne morem nagledat :eek
100 ljudi, 100 čudi :ok2
Iztok G.
19.12.2005, 20:51
Meni je novi pasat tudi tako čuden... Preveč visoka linija... Napihnjena... Kot da bi ga spredaj in zadaj dali na natezalnico...
Iz vidika oblikovanja je zunanjost e90 super.
E90 pa kr pogost ze vidis. Vecinoma dizle, sam vidis pa jih. Sicr dost manj kakor A4 ali Passat.
Vidiš men je pa ravno novi pasat za :barf , e90 BMW-ja pa se kar ne morem nagledat :eek
100 ljudi, 100 čudi :ok2
Meni je novi pasat tudi tako čuden... Preveč visoka linija... Napihnjena... Kot da bi ga spredaj in zadaj dali na natezalnico...
Iz vidika oblikovanja je zunanjost e90 super.
no to se ne bi moglo povedati bolje :ok
tmlakar3
19.12.2005, 21:41
Meni Passat ni nič lep, ploh nima nobene linije, pa da ne govorim kakšen ima zadek, mi pa samo znamo kritizirat E90, ki je meni osebno full všeč.
Meni Passat ni nič lep, ploh nima nobene linije, pa da ne govorim kakšen ima zadek, mi pa samo znamo kritizirat E90, ki je meni osebno full všeč.
meni je najbolj ogaben previs čez zadnjo os! kot bi imel veliko rit :-D drugače so luči pa to lepe, ostalo je pa :blackeye
tmlakar3
19.12.2005, 21:54
Passat bi moral bit zadaj takšen kot je novi EOS, te pa bi bil zakon!!
meni je najbolj ogaben previs čez zadnjo os! kot bi imel veliko rit :-D drugače so luči pa to lepe, ostalo je pa :blackeye
Tako je.
Ko ste glih omenili previsei... novi pezo 407 kupe je tak skret, da je za zjokat...:dead Cez prednja kolega ima malodane se en meter nosu... :crazy
Sem ga preslatal in pregledal v Bologni in sem samo se utrdil prejsnje misljenje => :dead
tmlakar3
20.12.2005, 09:17
Ja vsi pač znajo kritizirat samo nove BMWje, o konkurenci pa noben nič ne reče. O nekih normalni modelih še lahko govorimo samo pri Mercedesu in Audiju, ostalo pa je res vse za :barf . Pa Mercedes če bo šel vse nove v smeri CSLa, potem ne vem če se mu kaj lepega obeta, pa bomo videli kaki bum bo naredil novi AUDI A4.
Ko ste glih omenili previsei... novi pezo 407 kupe je tak skret, da je za zjokat...:dead Cez prednja kolega ima malodane se en meter nosu... :crazy
Sem ga preslatal in pregledal v Bologni in sem samo se utrdil prejsnje misljenje => :dead
Saj je navaden limuzinski 407 isti oblikovni krš. :napaka Kot da bo avto padel čez prednja kolesa.
Pasat in 407 sta mi kar ena podobna nategnjena jajca in je
E90 proti njima prav skladna oblika !!Pravi lepotec!!! :beer :beer :beer :beer
meni sta tudi passat in 407 obup...te previsi in nasplošno vse linije! zame imata čisto nešporten izgled! tudi če jima daš notri motor od m5 si ne predstavljam hitre vožnje s tem vozilom :crazy
Evo tole sem posnel v Italiji... avto je pol metra od tal, od strani pa zgleda kot rolka, da o nepreglednosti ne govorim :crazy Aja, ce dobro pogledate sliko, se na skrajnem spodnjem desnem robu vidi, da nekaj stran strli... to je park senzor, skorajda na najnizji mozni tocki :crazy No res, pa je, da je to skoraj pol metr od tal :crazy koza.press
http://mpower.moj-album.com/slike/1144588/3M4niW4FBbyuimaV.v.jpg
Torej bodo park senzorji za P407 vroča roba. :ok2
Torej bodo park senzorji za P407 vroča roba. :ok2
Heh, seveda. Tudi v avtomobilski industriji na žalost tako, da se gleda predvsem na dobiček, ki pa se lahko poveča z veliko prodajo park senzorjev. :ironija
Glede na to, da je to forum za izražanje mnenj bom še jaz izrazil svojega. Meni osebno je E90 prav fleten avto, oblikovno da o tehiniki ne bi... Samo mi je pa 407 Coupe pravo tako prefekten avto. Men je oblikovno za dol past, tehnika ni glih na ravni BMW, samo oblikovno mi je pa res zelo zelo zelo lep (P407 Copue).
LP
Dejan
Rogi69si
21.12.2005, 01:51
IztokZ je dal primerjavo:
Jaz sicer vozim E46 323i, ampak zadeva je verjetno podobna: namreč zakaj hudiča bi, ko vozim 80 km/h in želim prehitevati, pustil v IV?? Normalno, da šaltaš v III in potegneš tja do 120, potem pa zopet šaltaš.
Še dobr, da ni naredil primerjave za pospeške iz 80 km na 120 km v V prestavi, bi zadeva še boljš izpadla za dizla :napaka
Iztok Z.
21.12.2005, 02:33
IztokZ je dal primerjavo:
Jaz sicer vozim E46 323i, ampak zadeva je verjetno podobna: namreč zakaj hudiča bi, ko vozim 80 km/h in želim prehitevati, pustil v IV?? Normalno, da šaltaš v III in potegneš tja do 120, potem pa zopet šaltaš.
Še dobr, da ni naredil primerjave za pospeške iz 80 km na 120 km v V prestavi, bi zadeva še boljš izpadla za dizla :napaka
:zmeden ... lahko prosim pokažeš (link) kdaj sem jaz dal takšne primerjave? :napaka
Rogi69si
21.12.2005, 08:59
Oprosti, bil je Iztok G. :)
na peti strani, prvi post.
Kristjan
21.12.2005, 13:25
Pasat in 407 sta mi kar ena podobna nategnjena jajca in je
E90 proti njima prav skladna oblika !!Pravi lepotec!!! :beer :beer :beer :beer
Se stinjam , pa tudi ni primerjave . Počakajte malo pa vam bo tudi E90 zlezel pod kožo.
no bom jaz povedal iz prve roke..
pri serijski opremi imata agregata 325i in 330i več naslednje;
- naslon za roke zadaj
-lahka platišča 205/55/16 (za 325i)
-luči za meglo
-ogrevanje zunanjih ogledal in pralnih šob
-zunanji deli v barvi karoserije
- platišča 225/45/17 za 330i
-usnjen volan ( 330i )
tako, to bi bilo VSE kar je razlike od 320i/320d pri SERIJSKI opremi
:ok
ampak naslov teme je zašel v temo...
gremo jo raje preimenovat "primerjava: bencin vs. diesel" :laugh :ok2
tmlakar3
21.12.2005, 14:43
Malo si še pozabil
- zadaj naslonu za roke in v njem odlagalo za pločevinke
- paket luči
- odlagalni paket
- usnjen menjalnik in volan
- cenejše doplačilo za 17 in 18col platišča
- krom dodatki(ledvišče in obroba okoli oken)
- dva izpuha z krom nastavkama
- zavorni sistem je drugačen( preverjeno)
- gretje zadaj na naslonu za roke
pa še mogoče sem kaj pozabil.
homer simpson
21.12.2005, 15:34
http://www.bmw.com/generic/de/de/products/automobiles/download/pdf/3_LI_catalogue.pdf :ok
Malo si še pozabil
- zadaj naslonu za roke in v njem odlagalo za pločevinke
- paket luči
- odlagalni paket
- usnjen menjalnik in volan
- cenejše doplačilo za 17 in 18col platišča
- krom dodatki(ledvišče in obroba okoli oken)
- dva izpuha z krom nastavkama
- zavorni sistem je drugačen( preverjeno)
- gretje zadaj na naslonu za roke
pa še mogoče sem kaj pozabil.
pazi..paket luči NI v serijski opremi ampak v paketu "dynamic"!!
odlagalni paket NI v serijski opremi!!
usnjen menjalnik???? :eek ..serija tri ga nima!!razen M paket oz naročilo kot nadomestni del
zavorni sistem je pri šestakih s sistemom sušenja diskov
gretje zadaj ima vsak serijsko tudi 318i/d
verjetno sem še kaj pozabil komentirat...
http://www.bmw.com/generic/de/de/products/automobiles/download/pdf/3_LI_catalogue.pdf :ok
popolni nesmisel primerjat z nemškimi podatki ker so avti v nemčiji in drugot DRUGAČE SERIJSKO opremljeni kot vozila za slovenski trg!!
@plazo; kako pa se ti zdita primerjalno 18d in 20d motorja? Vidim da imaš namreč z obema izkušnje... Je podobno kot pri e46 med 318d in 320d - namreč tu jaz skor nisem opazil razlike, razen pri končni hitrosti :confused ?
tmlakar3
21.12.2005, 15:43
Jaz sem vozil oba in se mi zdi full razlika (E46)govorim. Ma 318d ima večjo porabo od 320d in isto isto kot 318i(samo da dela rrrrrrrr).
Za e46 sem svoje mnenje povedal in kot si lahko razbral je različno od tvojega :ok2
tmlakar3
21.12.2005, 16:09
Moj stric ima 320d, pa mu papa 7,5-8l/100km, moj boter pa 318d pa mu papa od 8-8,5l/km. Oba avta sta 2004 letnika. Meni se je zdela full razlika. Pa po statistikah ima 320d 8,8s do 100km/h, 318d pa 10,4 do 100km/h. O porabi po statistikah pa ne bom pisal, ker to kar oni pišejo lahko velja samo za kakega CLIOTA 1,5dci .
@plazo; kako pa se ti zdita primerjalno 18d in 20d motorja? Vidim da imaš namreč z obema izkušnje... Je podobno kot pri e46 med 318d in 320d - namreč tu jaz skor nisem opazil razlike, razen pri končni hitrosti :confused ?
lahko rečem da bistvene razlike res ni..meni osebno tudi 318d dovolj "potegne" in ma za nezahtevnega voznika ravno dovolj navora in moči..jaz zmeraj kakim strankam, ki jih "preberem" da jim ti konji ne pomenijo veliko ponudim 318d, ki je cenejši in si za to razliko lahko omislijo npr. kak paket opreme...
v končni fazi pa če je kdo nezadovoljen so pa tu zato čip tunerji ki vam zrihtajo motor in smo že potem praktično na 320d :ok
Pozdravljeni!
Doma smo se začeli zanimati za 325..
Zanima me, če je kdo od vas že vozil ta tip in kako se kaj obnese..
Hvala za odgovor!
lp
tmlakar3
26.12.2005, 17:47
Če misliš E90 325i(218KM) sem vozila jaz.
točno tega mislim..
kak se ti je zdel za vozit?
tmlakar3
26.12.2005, 19:06
Ma jaz sem bil tak navdušen, da sem si ga kar naročil :ok2 . Ja res, full ima dober navor, avto je res eksploziven sem pa bil zelo navdušen na normalno in ne pretirano porabo ki se giblje nekje med 8,5-9,5l. Imel sem ga en celi dan doma in je res full dober stroj. Sem pa vozil 330i tudi, pa morem rečt da gre dosti slabše. Je razlika, sam jaz mislim da je teh 218KM preko mere in če ti do ni dovol, potem več ne veš kaj bi rad!! Moje mišljenje.
To je pa prvič v zgodovini da gre 330i slabše kot 325i.... :napaka
tmlakar3
26.12.2005, 19:42
Pa kaj sem slučajno reko da gre. Jaz sem napisla, da ni neke nore razlike na prvi občutek. Pozna se že pri zvoku da je 3.0 boljši stroj. Sam po moje je 2.5 preko moje mere. Nisem pa napisal da ga nebi imel.
Pa kaj sem slučajno reko da gre. Jaz sem napisla, da ni neke nore razlike na prvi občutek. Pozna se že pri zvoku da je 3.0 boljši stroj. Sam po moje je 2.5 preko moje mere. Nisem pa napisal da ga nebi imel.Imel sem ga en celi dan doma in je res full dober stroj. Sem pa vozil 330i tudi, pa morem rečt da gre dosti slabše.
:uh :puzzled :zmeden
kako si pa kej opremo vzel/a?
]kako si pa kej opremo vzel/a?
tudi jaz ne morem razbrati al si on al ona :-D
tmlakar3
26.12.2005, 23:59
Tisto gori je moja pisala in je pozabila da piše pod mojim imenom. To pa sem že en krat objavil. Bež usnje, Advantage+dinamic paket, PDC, tempomat, les, boljšo ozvočenje, senzor za dež, BLACK LINE luči, alarm, DVD navigacija, ... Pa še kaj sem pozabil.
yamasaki
27.12.2005, 11:38
no bom jaz povedal iz prve roke..
pri serijski opremi imata agregata 325i in 330i več naslednje;
- naslon za roke zadaj
-lahka platišča 205/55/16 (za 325i)
-luči za meglo
-ogrevanje zunanjih ogledal in pralnih šob
-zunanji deli v barvi karoserije
- platišča 225/45/17 za 330i
-usnjen volan ( 330i )
tako, to bi bilo VSE kar je razlike od 320i/320d pri SERIJSKI opremi
:ok
Kaj moraš spet vse doplačati :crazy ,pa saj to ni res.Kot da bi naroču moskviča v CCCP.Nemški škrtosti spet ni videti konca. :damn
sej z navigaciji dobiš tudi iDrive?
A je res tako štorasta stvar kot pravijo v nekaterih testih..V reviji Top-Gear ji pravijo kar iCrash :)
]sej z navigaciji dobiš tudi iDrive?
A je res tako štorasta stvar kot pravijo v nekaterih testih..V reviji Top-Gear ji pravijo kar iCrash :)
po mojih izkušnjah je idrive zelo uporabna in sploh nič komplicirana stvar. sploh, ker smo vsi vajeni računalniških mišk. pomoje problem nastane le pri ljudeh, ki niso računalniški tip spljoh.
tmlakar3
27.12.2005, 13:34
To je nekaj najbolšega. Jaz sem pa gledal en test za X5 da še nima iDrive in da so to pogrešali. Moja mama nima pojma o rač. pa se ga je takoj navadila!!! Jaz sem si zato tudi naročil navigacijo, ker hoče ime iDrive!
sej men tud kr v redu zgleda zadeva - usaj po slikah sodeč je dost logično zastavlen, zato nevem kaj se vsi toliko pritožujejo..
bom probu fotra prepričat da naj še navigacijo vzame ( če se bo odloču za trojko )..
lp
bmw_fan1
27.12.2005, 14:56
in kolko te bi prišel 325 z vso opremo, ki si jo napisal?
lp
tmlakar3
27.12.2005, 16:49
Brez popusta 11.100.000
uff..kr konkretna cifra..
a so kej dovzetni za popuste?
tmlakar3
27.12.2005, 17:46
Full je visoka cena za 3. Nekaj so spustili ja(nekje 6%)
dons smo bili pri avtoaktivu..je predračun prišel 11200000..
Niso pocen tele zadeve..sam je pa hudo opremljen :ok2
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.