Ogled polne verzije : Novo srečanje
Anonymous
24.10.2003, 22:21
Hola!
Mislim da je čas da se udeležim kakega srečanja, saj je moj 325i ready. Mam tok novih stvari na avtu, da sem že skor kot James Bond! :beer Kdaj boste kako novo srečanje priredili?
Ampak a je odbijač tak kot na sliki?
:ok
Austin Powers
25.10.2003, 07:55
Zamudil si srečanje v MB in LJ.
Vse v zadnjem mesecu.
Ne vem če bo kaj kmalu novo.
Baje na Rudniku ob novem snegu.
BMW fahrer winter trening... :ok2
Zamudil si srečanje v MB in LJ.
Vse v zadnjem mesecu.
Ne vem če bo kaj kmalu novo.
Baje na Rudniku ob novem snegu.
BMW fahrer winter trening... :ok2
Ej sam to bi blo pa res dobr da bi se zmenil, recimo ko zacne padat sneg se da objavo kje pa kdaj, pol se pa pise al ja al ne, ce ni nc snega pol ne,..... :crazy , pa bi lahko tud mal poslikal itd...pa se tak majcken srecanje bi bil...takoj sem za :ok2
LP, Rock
Ja kot sem že napisal na Rudniku se zmenmo ko sneg zapade, pa se zmenmo pa je. Samo to bi bl zvečer izvedl, ko ni folka.
Zraven pa vsak prnese litr rdečega ali belega vina, pa bi ga lepo kuhal (kuhano vino). :crazy
Austin Powers
25.10.2003, 10:02
Ja.
Postavimo en koherček pa en komad pisker pa kuhamo...
Zakon ideja. :laugh
Martin ///M
25.10.2003, 11:28
madonca, prej cel poletje NIC, zdej bi pa kr vsak teden mel srecanje :-D
ja jst mam se letne gume gor zaenkrat :ok2
BMW M PWR
25.10.2003, 12:10
Torej kot prvo, Avto klub BMW Slovenija je združenje ljubiteljev in lastnikov vozil BMW in se nikakor ne ukvarja s organizacijo nelegalnih dirk in srečaanj tako da tisto po snegu pod uradnim pokroviteljstvom kluba odpade. Takih srečanj se seveda lahko udeležite, ampak AK BMW Slovenija pri teh zadevah ne sodeluje!
Ko bo naslednje uradno srečanje boste vsi člani kluba zagotovo individualno obveščeni, za vse ostale, ki pa niso člani kluba bo pa obvestilo tudi na tem forumu pod kategorijo "Srečanja".
Naslednje srečanje datumsko zaenkrat še ni bolj natančno planirano, krajevno pa se bo odvijalo najbrž v Novi Gorici, ali pa kje drugje na Primorskem koncu!
Sej to ne bojo dirke, to bo izmenjava izkušenj v zimskih razmerah.
Glede srečanja - meni bi ustrezalo jutri v nedeljo 26.10. Lahko pa bi se pridružili z srečanjem, ki sedaj nekaj anketirajo na forumu avtomobilizem, v Celju TUŠ. Mislim, da nebi bilo slabo. Za jutri je že itak verjetno prepozno in če seveda ima kdo kontakte z (avtomobilizmom.com) naj poizve kako njihova akcija uspeva, in predelaga nek datum npr. 8.11. ker bomo prišli tudi BMW-jevci. Če bom kaj prost, bo to najverjetneje 8.11. Naj nekdo poizve in če bo (javite), bi se lahko tam dobili. Ker jaz bom šel , če bodo imeli srečenje.
Kdo je za?
Mi pa lahko tukaj sporočimo, kdo gre od nas - če bo.
Se vidimo?- upajmo da tam oni naredijo na ta datum.
BMW M PWR
25.10.2003, 23:54
Tudi na Avtomobilizem.com sem eden od upravnikov (BiMMER) tako da sporočim, kaj bo tam dogovorjenega!
Martin ///M
26.10.2003, 03:13
Glede srečanja - meni bi ustrezalo jutri v nedeljo 26.10. Lahko pa bi se pridružili z srečanjem, ki sedaj nekaj anketirajo na forumu avtomobilizem, v Celju TUŠ. Mislim, da nebi bilo slabo. Za jutri je že itak verjetno prepozno in če seveda ima kdo kontakte z (avtomobilizmom.com) naj poizve kako njihova akcija uspeva, in predelaga nek datum npr. 8.11. ker bomo prišli tudi BMW-jevci. Če bom kaj prost, bo to najverjetneje 8.11. Naj nekdo poizve in če bo (javite), bi se lahko tam dobili. Ker jaz bom šel , če bodo imeli srečenje.
Kdo je za?
Mi pa lahko tukaj sporočimo, kdo gre od nas - če bo.
Se vidimo?- upajmo da tam oni naredijo na ta datum.
ce bo cas SEM ZA :ok
Anonymous
1.11.2003, 21:08
Jst bi pa juter organizeral srečanje. Kdo je za? :beer Vrhnika ob12h?
Napište svoje prijave.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.