Ogled polne verzije : prevleke za sedeže
živ!
Imam E36, 318i, limo.
Zanima me, če ste dajali kakšne prevleke čez sedeže...
Jaz vedno bolj razmišljam v tej smeri, ker se mi zdi da bom tako podaljšal življensko dobo originalnim prevlekam...
Kaj priporočate da bi dal gor, oz. a imate kakšne izkušnje kje nabaviti?
Sprednja zica sta na zadnji strani trda - plastična, zadnja klopa pa ima v sredini poličko in luknjo za smuče...
Gledal sem že v BTCju tam pri BigBengu (pozabil ime), vendar pa se mi je zdel tisti material bolj švoh, pa tudi barvno me ni nobena stvar zadovoljila...
Ali obstajajo kakšne originalne prevleke od BMWja? Kakšne so kaj cene? Kje je kaj ponudbe pri nas? Ali se ful splača po to v Avstrijo skočiti? Kam? Se da kje prek neta naročiti/videti?
hvala,
Jack
ŽIVIJO
Jaz z prevlekami nimam najboljših izkušenj :confused . Vedno so se mi obračale (lezle na eno stran) :jok tako da je bilo vedno vse postran videt :damn .
jaz imam ovčjo kožo na kratko postriženo pa se obnese :ok , poleti ni vroče ko se vsedeš, pozimi se pa hitro segreje :ok .
razmisli o tej možnosti .
sicer pa ko se srečamo lahko pogledaš kako to zgleda.
Martin ///M
10.12.2002, 21:50
Ja dvomim da bos dobil prov originalne, CE pa jih bos ze dobil pa bodo gotovo drage, ker so pac BMW, ze jaz sem dal za malo lepse crno-rumene prevleke 10jurjev pol jih pa se gor nisem dal, k sm slucajno dubu BMW-ja z usnjem!
Kaj pa ko bi dal samo na sprednja dva sedeza prevleke, pa probi dubit barvo k se ujema s originalno da ne bo videt grdo!
Drugače ti preostane edino izdelava prevlek po meri. Vedel sem za enega tipčka v Gorenji vasi, ki jih je delal za vse avtomobile - sam si izbral material, mu pustil avto za kak dan, ko si prišel iskat, je bilo kot original. Pa dobri materiali - na očetovi bivši Renault19 so zdržale cca. 8 let in 200k km, pa je bil le voznikov sedež malo zguljen. Cene so bile pa nekje od 20 do 30 jurjev za komplet.
Živjo!
Tudi jaz sem pri prejšnjem avtu dal delat prevleke v Gorenji vasi v Poljanski dolini.Tam sta menda dva ki se s tem ukvarjata,eden je ravno nasproti bencinske črpalke in pri tistem sem bil jaz.Lahko rečem,da so bile prevleke kot original,trpežne,velika izbira materialov in solidna cena.Univerzalnih prevlek,ki jih montiraš sam,ni za kupovati.
Lep pozdrav vsem skupaj!
Imam podoben problem glede sedežev!
Prevoženih imam 200.000 km, in se mi na voznikovem sedežu blago para.
Na levi strani, ko izstopam iz avta!
Kako bi lahko ta problem rešil?
Ali mogoče kdo ve ime tega tipa, ki to rihta?
Ali je mogoče prevlečt v usnje?
Hvala za odgovore!
LP
Bimmer
BMW M PWR
11.12.2002, 21:42
Prevleke iz blaga:
http://www.amo.si/trg-prevleke.htm
Usnjene prevleke:
IUV: http://www.iuv.si/
AIR BASE: http://www.avto-hifi-jamnik.si/airbase.htm
Zdravo!
Po nasvetu kolega , ( ki ima sam in tudi njegovi starši na svojih avtih) od njih že nekaj časa prevleke , sem kupil prevleke v Ljubljani BTC- in sicer Hala 5, Tangram, izdelovalec pa je Avtoboutique Bučer Dušan s.p. , ki je sicer iz Celja. Cena zelo ugodna 15.000 SIT imajo pa kar nekaj izbire.
Bom sporočil kako se obnese,
zanima pa me, sicer še nisem gor dal, ali je kdo na trojki E 46 leto 2000 , ki ima nedeljivo zadnjo klop že prevleke gor dajal. Vprašujem, da se ne bom preveč zafrkaval, kje so spone na sedežu in kje za hrbtni del
Vnaprej hvala
Biker
MMITTO je kupu tud v BTCju. Ne vem, sam men so une njegove prevleke kul, pa tud material je vsaj na otip kar kvaliteten. Bo mogu opn povedat tocno....
Js mam te prevleke iz BTCja in so ql...ce koga zanima lahko pogleda ni blema :ok2
lp,
Evo tale "tipcek" iz Gorenje vasi je tudi mojemu kolegu naredil prevleke in je zelo zadovoljen. Svoje case so mu celo iz tujine vozili preobleci avte. Z usnjem pa se ne ukvarja vec, edino s skajem. Dobro je to, ker ima modele prevlek iz tovarn in naredi prakticno identicne originalom.
OBLAK JANKO
AVTOTAPETNIŠTVO
POLJANSKA CESTA 50 (04) 518 13 30
LP
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.