Ogled polne verzije : Koliko Z lastnikov je na forumu?
cybermatrix
29.11.2005, 22:19
Mene bi pa zanimal kdo vse tukaj na forumu je lastnik Z modela? Cist iz firbca. No vpiste se...
Austin Powers
30.11.2005, 14:01
Austin kje si? :-D
Se sploh moram pofočkat? :napaka :laugh
Z3, 2,2i. 2001. :mljask
Drugače pa tudi mene zanima, koliko nas je tukaj. :ok
LP
Austin
No jaz mam tudi enega...čist tko za hobi rdečega.
cybermatrix
2.12.2005, 09:37
Se prav da bi bili stirje ce ga se jaz nabavm in bi sfural kaksne ture po Ljubljani. :-D :beer
Austin Powers
2.12.2005, 09:43
Se prav da bi bili stirje ce ga se jaz nabavm in bi sfural kaksne ture po Ljubljani. :-D :beer
Na turah po Ljubljani mene ne bo... :laugh
Je veliko primernejši cest.press
LP
Austin
cybermatrix
2.12.2005, 10:31
Ok. Ampak ker so hribe ze obdelali drugi bi blo bolj zanimivo, da se gre po Dalmaciji do Grcije in nazaj. :-D
Austin Powers
2.12.2005, 10:52
Ok. Ampak ker so hribe ze obdelali drugi bi blo bolj zanimivo, da se gre po Dalmaciji do Grcije in nazaj. :-D
To je že dopust in glede na to, da je težko že ljudi prepričat naj se pofočkajo semle, jih bo verjetno še težje za tedenski izlet...
Mi2 v maju ali juniju letiva na Korziko ali Sardinijo.
Čez Francijo... :laugh
LP
Austin
EDIT: vidim, da razmišljaš o M roadsterju.... :mljask :mljask :mljask
V Avstriji imajo kar nekaj "Vršičev" z veliko lepšim asfaltom brez lukenj in so dokaj blizu tako da so primerni tudi za kakšne enodnevne izlete z Z-ji... tam kje od konca aprila dalje...
Če se nas zbere 5,6 ali 10 ... :beer pol pa :3gears
Austin Powers
2.12.2005, 18:32
Če se nas zbere 5,6 ali 10 ...
...me štejte zraven... :ok
LP
Austin
Jaz sem tud zraven, ena lepa recimo Hochalpenstrasse, iz Heiligenbluta v Zell Am See čez Grossglockner... Aprila sicer še smučajo tam, ampak cesta je verjetno OK.
Grossglockner hochalpenstrasse drugače odprejo za promet v začetku maja in jo zaprejo navadno v začetku novembra... v mislih sem pa imel nam bližjo Nockalm-strasse ki jo navadno odprejo konec aprila oz. začetek maja in katere začetek se nahaja nedaleč od Celovca na avstrijkem koroškem in sicer v Ebene Reichenau (smučarji vedo kje je to namreč blizu Bad Kleinkircheima oz na poti do Turracher Hohe) in vodi do Innerkremsa (tudi smučarskega centra). :ok
Vs pa je nekaj Z-jevcev :ok
Z4 mi je sanjski avto, a zaenkrat še nedosegljiv..Upam da se vam čez nekaj let pridružim. :metalc
Nov na forumu (od danes), nov kot voznik Z4 (november 2005). Če se bo pa kakšna skupinska fura res zgodila, bi šel pa zraven...
Austin Powers
31.1.2006, 15:42
Welcome aboard! :ok
LP
Austin
no zdej lahko že tud mene štejete zraven.... :woohoo ..kdaj gremo?..sem čist slinast :mljask
ej kaj pa če bi za začetek šli čist eno tako u izi varijanto..npr. se zberemo v BTC LJ in odrinemo v portorož na kavo eno nedelo...ampak pogoj je da je sonček in zelo kmalu ker ne zdržim več :ok2
aja pa oracle gre z nami da vse zabeleži na spominsko kartico :blabla :laugh
:beer
ce bo plac bi tudi jaz prisedel h komu da se z druge strani dam na spominsko kartico.
ce mi pa slucajno rata pa do konca sezone sedim kr v svojem : )))))
matt čim več nas je lepše nam bo :ok ..lahko greš z mano, če bi pa rad veter v laseh pa te bo verjetno austin vzel.... :drink
pa čim prej probaj nabavit :ok2
A nau noben mel punce zraven? :-D
A je zena dovoljena (mislim namesto punce)? Jaz sem sploh mislil, da na desnem sedezu lahko sedi samo neznejsi spol...
Se pa vidi, kako dolga je bila zima - prvi soncni dan (ceprav so jutranje temperatue se krepko pod niclo), pa so avti zgoraj brez spet v prvem planu, YES!
Vsekakor bi bil rad zraven (pa ne sam, se razume).
Aja, ce pa bi se kdo rad imel Z4, enega imajo pri Levu, samo se na asfalt ga je treba spustiti (bojda je treba imeti malce srece v igralnici?)...
LOL, ga vsakič gledam ko se mim pelem pa študiram kako bi ga na tla postavu brez škode. :ok2
Austin Powers
1.3.2006, 17:04
matt čim več nas je lepše nam bo :ok ..lahko greš z mano, če bi pa rad veter v laseh pa te bo verjetno austin vzel.... :drink
Sorry Matt, sovoznikov sedež je zakupila moja boljša polovica.
For good.press :ok :laugh
LP
Austin
P.S.: torej začnemo počasi planirat otvoritev sezone? Jaz še vedno predlagam kakšno daljšo turco po krasu pa hrano za zaključek.
Predlogi za poti pa v novi temi? :ok
plazo potem rezerviram stolcek pri tebi ce ga ne bos prej oddal :beer
Austin Powers
1.3.2006, 19:29
A je zena dovoljena (mislim namesto punce)? Jaz sem sploh mislil, da na desnem sedezu lahko sedi samo neznejsi spol...
Se pa vidi, kako dolga je bila zima - prvi soncni dan (ceprav so jutranje temperatue se krepko pod niclo), pa so avti zgoraj brez spet v prvem planu, YES!
Vsekakor bi bil rad zraven (pa ne sam, se razume).
Ja, danes sem ugledal prvega topless. :ok
Astro. Pravi kabrioletar. :ok
Sam bom počakal na deset stopinj. Ne zaradi strahu pred ozeblinami, ampak preprosto iz preventive da ne zlomim zadnje "šipe"... :blackeye
Še teden, dva, morda... :laugh
LP
Austin
Austin Powers
1.3.2006, 19:30
Aja, ce pa bi se kdo rad imel Z4, enega imajo pri Levu, samo se na asfalt ga je treba spustiti (bojda je treba imeti malce srece v igralnici?)...
Malce? :confused
:laugh :laugh :laugh
LP
Austin
sam tist Z na strehi se mi pa prov smili....že toliko časa visi tam revež kot da je pozabljen :crazy ...bil je že lani tak čas gor...al pa kak mesec še fali no sam res ful dolg....sej govorimo o tistem mišje sivem ko se pripelješ v križišče iz smeri tivoli proti centru ane?? :blackeye
plazo potem rezerviram stolcek pri tebi ce ga ne bos prej oddal :beer
ni problema...jaz sem zaenkrat še samski in nimam namena kake kokoši s ptičjo gripo v tako lepem avtu prevažat :hillbilly
mater sem nesramen :laugh
nisem, bi pa rad postal ko naredim izpit in pridem do denarja (za bmw mi ga ni škoda) :laugh :laugh
Slatki sori ampak kam je tale tvoj zgornji post spadal...ne vem al ne vidim al si se pa uštel :ok2
Slatki sori ampak kam je tale tvoj zgornji post spadal...ne vem al ne vidim al si se pa uštel :ok2
joj...šele zdej sem pokapiral...ne večasih sem res neumen :napaka
TUD JAZ SEM ZRAVEN. JAVITE KO BO KAKA SKUPINSKA TURA GREM ZRAVEN. Z 3 2.2 LET 01 RDEČ
Prosim piši z malimi črkami.
TUD JAZ SEM ZRAVEN. JAVITE KO BO KAKA SKUPINSKA TURA GREM ZRAVEN. Z 3 2.2 LET 01 RDEČ
dobrodošel :ok2
tura je že, sicer BMW in ne samo Z tura...preberi si "freude am cvičk tour" in si zelo lepo vabljen... :ok2
kaj pa slikce stroja??? :confused :confused
Austin Powers
4.5.2006, 07:50
@ICEK: pozdravljen!
Glede na to, da se nas bo tour de cvička udeležilo kar nekaj, ti priporočam, da se nam pridružiš, pa bomo kakšno rekli na Z turo ob kozarcu cvička...
A tole imaš metalik rdečega? Nora barva res...taka vinska mar ne?
Zakon!
SLIKCE!!!
Še bolje: pridi v soboto!
LP
Austin
Cviček ture v soboto se žal ne morem udeležit se mi ne izide časovno vsj ta vikend ne. Z 3 je svetlo rdeč navadna barva. so zelo redki. iskal sem črnega ali srebrnega pa potem glede na finance, ohranjenost z-ja in druge faktorje je potem padla odločitev za tega. vnašanje slik na račun. mi dela težave nasploh mi rač. niso ravno jaka stran. predlagam srečanje kak popoldan med tednov lahko tud vikendom nekje na pol poti med nama. mb--- :beer -----?spijte kak deci še zame jaz tako ali tako nisem ljubitelj cvička. dobro se imejte na naslednje srečanje vsekakor pridem. icek
Austin Powers
6.5.2006, 22:18
Super!
Spremljaj forum naslednja dva dneva, naslednji vikend se obeta Z tura preko Avstrije in nazaj... :ok
LP
Austin
http://forum.bmwslo.com/viewtopic.php?t=17778
:ok
In se bo porodila nova ideja Z tour-a gozdi, austin, plazo?
Jaz vodim od Trebnjega preko ovinkov in grada Bogenšperk do Litije, dalje vodi gozdi in naj napiše smer on...ostali pridružite se ideji
In se bo porodila nova ideja Z tour-a gozdi, austin, plazo?
Jaz vodim od Trebnjega preko ovinkov in grada Bogenšperk do Litije, dalje vodi gozdi in naj napiše smer on...ostali pridružite se ideji
Bo bo, sam dej mi še kak dan, dela mamo zdejle čez glavo in še mal, pol pa tezko preklopim iz delobnih obveznosti. :crazy
In se bo porodila nova ideja Z tour-a
A si Z-ja nabavu?
Aja, ne vem zakaj se na temo kok nas je Z-jev, dozdej tud jst Z4, 2.5i, 2003 še nism javu. :crazy
Aja, ne vem zakaj se na temo kok nas je Z-jev, dozdej tud jst Z4, 2.5i, 2003 še nism javu. :crazy
Pol moram pa še jaz oznanit, da ga jaz pa nimam več :jok :3gears
jaz tudi planiram z3 ja kupit
kok je to kaj prostorno
a se da prespat noter če nimaš hotela
in še nekaj
a je pozimi za vozt al ga morš met v garaži, zarad platnene strehe
kok je to kaj prostorno
a se da prespat noter če nimaš hotela
podobno, kot če bi spal na skuterju :laugh
za hoochi koochi ni placa a ne s kako bejbo
??? :damn
:sex ...skoraj "mission imposibille" ...
Ce ne je pa na havbi dost placa... :laugh
pa sej če pogledaš iz pravega kota je potem sky the limit :laugh
A zato si potem zamenjal za e60 :laugh ..joke
E60 je zamenjava ze E39 .... Z-ja pa bo nakoč zamenjal 987 :mljask
Austin Powers
24.7.2006, 16:09
Boxter? :napaka
No, nov je vsekakor vreden treh, štirih, petih pogledov... :mljask
LP
Austin
E60 je zamenjava ze E39 .... Z-ja pa bo nakoč zamenjal 987 :mljask
A roadster fanboy :cool , boxster je cool, sam osebno rajši bi kupu S2000 pa v njo uložil še mal denarčka :mljask
Sanja svinja..... :-D
Haha, S2000? šalo na stran, ko jo že pri hitrosti 200km/h po cesti prestavlja za pol metra levo desno, tega pri roadsterju ali BMW ali Porsche, ne boš nikoli doživel, ker je avto kompakten...In testirano; v Z-ju se da komot še 2 bejbi peljat (ena na sedežu, druga pa med nogami prestavno ročko in kapca na glavi) :ok2 :metalc :ok
In testirano; v Z-ju se da komot še 2 bejbi peljat (ena na sedežu, druga pa med nogami prestavno ročko in kapca na glavi) :ok2 :metalc :ok
A to si po cesti vozu čez NM al kako?
hehe, ja prvič smo stestirali prejšnji petek cesto Nm-Dol. Toplice, druga runda pa je bila sinoči med Koprom in Portorožem, ter po Slo obali, od pekla do raja ko smo se šli kopat in pit z Janom v njegovega playa :ok2 :-D
Lep pozdrav vsi oboževalci bavarskih lepotcev!
Ponosno lahko povem da sem si prejšni teden izpolnil 10 letne sanje in si končno kupil BMW Z3 (1.9 103 kW). Vreme mi sicer ta teden ni bilo najbolj naklonjeno, vseeno pa upam, da poletja še ni konec! :)
Lep pozdrav vsi oboževalci bavarskih lepotcev!
Ponosno lahko povem da sem si prejšni teden izpolnil 10 letne sanje in si končno kupil BMW Z3 (1.9 103 kW). Vreme mi sicer ta teden ni bilo najbolj naklonjeno, vseeno pa upam, da poletja še ni konec! :)
:party Bravo ČEstItam :ok
dej mal več povej o avtu pa tud kako slikco nalimi :ok2
LP,
Avto je letnik 1997, uvožen iz Nemčije. Pri nas ga je vozil ljubitelj Z3-jev. Motor je 1.9 (103 kW), platišča so od Z4, pnevmatike 225/45/R17 (Bridgestone Potenza). Prevoženih ima 75.000 km. Kako izgleda pa na spodnji sliki.... :)
http://www.moj-album.com/slike/1882274/Pb0b0_BZRZdWSdVE.v.jpg
uf lepo, fajn bi pa sicer blo da daš še zadaj bele smerokaze oz luči z belimi ker niso drage, sploh na kakem ebayu, prve pa vidim, da mava enako poštimane :ok
nice, pa še mal prevoženih...s samim motorjem si zadovoljen?a pozimi ga boš odjavu?
LP, :ok
Jah, tudi sam sem že ugotovil, da bo treba zamenjat zadnje luči. Če boš imel kdaj kakšno dobro ponudbo me kontaktirej, pa se zmeniva.
Drugače sem pa z motorjem zadovoljen. Tudi drugače nisem ne vem kako zahteven glede teh stvari. Za pozimi pa še ne vem. Verjetno ga žal ne bom odjavil, saj ga bom potreboval za prevoz. Definitvno pa v snegu ne bo zapeljal iz garaže. Sem pa že nekaj gledal po netu o neki prozorni foliji za začito pred kamenčki. Se moram malo pozanimat, mogoče je pa v redu. :)
Čestitam ti za tole z3!!!!
Dobr izgleda
:beer
Austin Powers
11.8.2006, 20:36
Jah, tudi sam sem že ugotovil, da bo treba zamenjat zadnje luči. Če boš imel kdaj kakšno dobro ponudbo me kontaktirej, pa se zmeniva.
Drugače sem pa z motorjem zadovoljen. Tudi drugače nisem ne vem kako zahteven glede teh stvari. Za pozimi pa še ne vem. Verjetno ga žal ne bom odjavil, saj ga bom potreboval za prevoz. Definitvno pa v snegu ne bo zapeljal iz garaže. Sem pa že nekaj gledal po netu o neki prozorni foliji za začito pred kamenčki. Se moram malo pozanimat, mogoče je pa v redu. :)
Quick question: a si bil pred tednom dni v kempu Straško?
Ker so me zaradi podobnega voza, ki je zvečer kruzal po kempu grdo gledali na vratih? :-D
LP
Austin
SchORpiO hvala ti :)
Austin...nisem bil v kampu. Sicer pa imam avto šele en teden, tako da zagotovo nisem bil jaz. :-D
Prav tako vsem iskrena hvala za izrečeno dobrodošlico!
LP,
Grega
Austin Powers
12.8.2006, 00:59
Aja...
Tablice so bile štajerske...feltne pa enake, pa sem pač pomislil, da bi lahko bil ta.
:ok
Srečno!
LP
Austin
Hmmm, morda je bil prejšni lastnik... No ja, od prejšnega četrtka naprej jaz sedim za volanom tega lepotca! :-D
p.s.: Hvala za dobrodošlico! :beer
Austin Powers
22.3.2007, 16:42
Še jaz ga imam.
Ma si skromen dioporko!
Slike, slike, slike! :-D
Podatki, podatki, podatki...:laugh
LP
Austin
Z4 3.0i letnik 03
:confused
LP,
Z3 l99 1.9 87Kw 120km realnih
Drugače zelo zadovoljen z novo igračo :)http://www.obala.net/index.php?show=albumi&action=pic&pid=3163233
Novinec na forumu.
Z4 3.0 A črn
Austin Powers
23.3.2007, 16:11
Z3 l99 1.9 87Kw 120km realnih
Drugače zelo zadovoljen z novo igračo :)http://www.obala.net/index.php?show=albumi&action=pic&pid=3163233
A verjameš da nismo vsi registrirani na obala.netu? :-D
LP
Austin
A verjameš da nismo vsi registrirani na obala.netu? :-D
LP
Austin
A ti nisi registriran:confused .... no ja saj jaz tudi ne:confused ampak slikco bi pa vseeno rad videl...
Novinec na forumu.
Z4 3.0 A črn
Mogoče kakšna slikca...
drugače pa pozdravljen na forumu:ok
Trenutno samo dve iz garaže, drugič več.
http://i46.photobucket.com/albums/f140/matjaz/25.jpg
http://i46.photobucket.com/albums/f140/matjaz/23.jpg
uuu, črno črna mašina, morš ga še lepo na svetlem poslikat, da se pokaže v vsem svojem sijaju
uuu, črno črna mašina, morš ga še lepo na svetlem poslikat, da se pokaže v vsem svojem sijaju
Itak da bo moral še kakšno slikco prilepit... tako da se ga vidi mal več.
Očitno je nekaj predelan-dodelan ali kakorkoli personaliziran namreč opazil sem 4 izpuhe zadaj in pa zatemnjene luči...
Pokaži malo več da vidimo kako izgleda:)
A si morda potapljač, ko imaš nalepko zadaj? Drugače pa bo kar vroče v tem avtu, pa tudi "pucal" ga boš lahko zeeelo pogosto, da bo zgledal čist, v drugi roki pa imaš lahko pivo, saj je A...:-D Drugače pa me zanima kako je izpeljano zadnji desni izpuh, ker nekaj podobnega imam v mislih in načrt tudi imam, le zanima me, ali je posebej zadnji desni lonec ali je iz ene cevi vlečeno na drugo stran. Lep avto, srečno vožnjo ter dobrodošel :ok
Hvala za dobrodošlico.
Ja sem potopljač.Slike bodo v kratkrm-nameravam menjat še prednji odbijač in ga bom poslikal takrat.Glede vročine bo res nekaj časa vroče vendar nameravam menjat za rdeče M sedeže.(sedaj elektro sedeži črne barve usnje "NEW ENGLAND"odlično ohranjeni, ki bodo višek )
Glede črne barve mi je poznano saj je e61 tudi črn in ga je potrebno bolj pogosto prat vendar se ni črna dopade tako , da odtehta.
Desni izpuh je vlečen iz leve strani ker za lonec ni prostora,zato je glas trenutno preveč strupen in bo potrebno še popravit.
No superca, še en potapljač na forumu, bova lahko kako tour-o na morje udarla pa še kak potop naredila. Sicer pa preizkušeno, dovolj velik prtljažnik da vanj spravim vso potrebno opremo za diving :ok
Prvi odbijač boš dal M al boš dal tist aerodinamični paket? Jaz bom najverjetneje (če bo se izšlo) zamenjal z faceliftom (mi je lepši) zadnji desni izpuh pa se da narediti tudi z novim loncem saj imam doma načrt in tudi kak je zmontirano na vozilu :ok2
Na vozilu pa izgleda nekako takole, pa še ena posebnost tudi leva luč ima belo meglenko :cool
http://img98.imageshack.us/img98/7885/z4auspuh03nacrtjh1.jpg
Ja tak pisker na desni sem naredil tudi jaz vendar ni v njemu nič .Njegov namen je samo zato , da okrasni nastavki lepše stojijo.
Prvi odbijač bo original M .Žal pa je potrebno menjat tudi vso žaščitno plastiko spodaj ,pa tudi meglenk ni več ker tan prideta zračnika.....
Kar pa se potapljanja tiče se že veselim:beer
A pol se iz desnega dela nič ne kadi ven?
Seveda se kadi,piha in brni
Jaz sem tudi razmišljal, da bi dal spredaj od M-a, vendar potem ostanem brez meglenk (mi ni všeč), tko da sem se odločil potem za branik od facelift-a. Mrežica druga in meglenke, ostalo je po ETK-ju "k ata na mamo" kar se tiče nosilcev, vijakov in drobnarij. Sam še to mi povej, si ti iz. orig. lonca vlekel ven cev al si lonce menjal, oz si pred loncem vlekel cev na desno stran? Lohka poslikaš tko k sm jaz npr. priložil slike? Lahko pa seveda daš odbijač od Aerodinamički paket, kateri ohrani meglenke (okrogle) in je podoben M-u
http://shrani.si/files/z4aerowvp9.jpg
Cev sem vlekel na desno pred loncem -ko bom avto dvignil bom poslikal.V sredo dajem v cev zvezdo,ker preveč brni.
M odbijač sem nabavil in šele naknadno ugotovil, da rabim polno novih drobnarij.
"Na vozilu pa izgleda nekako takole, pa še ena posebnost tudi leva luč ima belo meglenko"
ali pa takole:-D
pa se en link za ljubitelje dvojnega izpuha zadaj(z slikami)
http://www.jokin.de/z4-auspuff
Kot obljubljeno, nekaj slik doma narejenega dvojnega izpuha
http://i46.photobucket.com/albums/f140/matjaz/30.jpg
http://i46.photobucket.com/albums/f140/matjaz/30-2.jpg
http://i46.photobucket.com/albums/f140/matjaz/30-3.jpg
http://i46.photobucket.com/albums/f140/matjaz/30-1.jpg
Zamenjan pa je že tudi sprednji M odbijač
http://i46.photobucket.com/albums/f140/matjaz/1-3.jpg
http://i46.photobucket.com/albums/f140/matjaz/1-1.jpg
http://i46.photobucket.com/albums/f140/matjaz/1-2.jpg
No, prvi obdijač zgleda uredu, sam ne morem mimo tega, da ni meglenk v M paketu. Kar se tiče izpuha, pa bi se lahko bolj potrudili in desno stran izpuha levo in desno cevkico zamenjali, saj mora biti na zunanji strani krajša cev (rosfrei nastavek) tako kot je to na levi strani. Sicer pa je to le moje mnenje, važno da se kadi in da je zvok. :ok2 A pridete na panoramsko (7.4)?
Se strinjam glede desne strani izpuha-originalni nastavki so samo za levo stran,kakor koli jih obrneš ni vredu.Se pa dosti manj opazi če gledaš od zgoraj navzdol.
7.4. kje, kdaj, kam?
Austin Powers
2.4.2007, 12:18
Poglej v podforum srečanja. ;)
LP
Austin
dvojni izpuh bastuck in pa eisenmann(made in germany)katere vgrajujejo najvec tudi lastniki z-jev v nemskem forumu.
link do firme bastuck
http://www.bastuck.de/
ali eisenmann
http://www.eisenmann-sportauspuff.ov3.de/
Sprednji odbijač lepo paše ... dodaj mu še original M platišča...
Izpuh glede na to da je narejen doma je kar uredu, malo bi ga bilo treba še izpopolniti...
Ampak zadnje luči pobarvane na črno so pa meni:napaka
Pa ja originalne z belimi smerokazi izgledajo uredu:cool
Lp
Kakor komu, meni osebno so črne luči neprimerno lepše kot bele , ki so bile prvotno na avtomobilu.
Izpuh pa še ni končan , vse našteto sem opazil tudi sam in bom v kratkem spremenil, ko dobim ustrezen material.
Mene zanima kako je potem zaradi homologacije in teh zadev, če ti nekdo tak izpuh na desni strani naredi by "home made" ali se da to potem kako homologirati, ali sloh ni možno ali se da to na LPP-ju ali kje drugje spraviti pod streho?
p.s. ZOO M: ko si razreazl odbijač, a je tista zaščitna pločevina (zaradi toplote) bila v celoti že v originalu tako v desno stran potegjena, ali ste jo morali dodatno namontirati?
Zaščitna pločevina na desni je dodatno montirana.Zaščiteni pa sta tudi cevi, ki gresta do filtra (grafitna vrvica +kovinski trak )
Izpuh "HOME MADE" se ne da homologirat.
zame najboljša in najlepsa resitev za dvojni izpuh je od firme eisenmann(nemcija).se ga da dobit preko nekaterih clanov v nemskem z forumu za cca. 1000 eurov.pa se homologirat se da in pa zadeva je narejena tako kot mora bit(noben home made "tuning":blabla )
brez zamere-to je moje skromno mnenje:crazy -lep pozdrav vsem skupaj
link z slikami(vragdnja in koncni izdelek)
http://www.zroadster.com/forum/bmw-z4-roadster/22921-eisenmann-bilder-story.html
tudi home made varianta je lahko dobra in zanesljiva če imaš pravega mojstra in da vari tk k bi dal nitko vmes. Le problem je potem homologacija, sicer pa delam na tem da se pozanimam kaj in kako. :ok Ker tole eaismann se da tudi doma naredit točno tako kot je na slikah, samo ni tuv-a
Več kot zadovoljen lastnik Z4 '05.
Veselje in užiiiitek pri vožnji...
a je to ista barva kot od gozdija? ali mogoče samo zaradi belih smerokazov izgleda malo drugačna? :)
Austin Powers
30.6.2007, 23:40
Jaz bi rekel da ni ista...
LP
Austin
pa to foto in monitor pokvarita verodostojnost barve
barva je ista, čeprav je moja lepša :evillaugh
Austin Powers
30.6.2007, 23:47
pa to foto in monitor pokvarita verodostojnost barve
barva je ista, čeprav je moja lepša :evillaugh
Moja je lepša od vajine...:-D
Ko ni umazana od gorskih blatnih stez.
Na kolesu jasno. :-D
Mam očitno enako. :laugh
LP
Austin
Sterlinggrau al neki takega piše...
Jp, the same.
Moja je lepša od vajine...:-D
Ko ni umazana od gorskih blatnih stez.
Na kolesu jasno. :-D
Mam očitno enako. :laugh
LP
Austin
Nevem, nevem če je enaka, mormo kej primerjat v živo. :)
Austin Powers
30.6.2007, 23:54
Maš tudi Stahlgrau...
Gozdi, ja, komot primerjamo, ampak mislim da bo lažje gora prišla k Mohamedu, kot pa da Mohamed poganja pedale par ur...:laugh
LP
Austin
Kul, bomo primerjali :)
Drugače pa je tale nemc z eisenmann auspuhom očitno za tabo po gorskih cestah vozil... :D :D
http://www.zroadster.com/galerie/data/6149/IMG_7285.jpg
Austin Powers
1.7.2007, 00:02
Kot kaže - pa res. :laugh
S tem da je obračun z stezo končal na dvigalki, moje "Z" kolo pa čaka na štrajfiks in že bo ready za novo dogodivščino. :-D
Je pa po delih sodeč zelo čist, najbrž nov, tale Z4. :)
LP
Austin
Sedaj se moram pa se v ta "klub" podpisat :-D
Koncno.................:obrvi
Zdej sem pa tudi jaz v klubu:mljaskEnkrat ko bo malo topleje in ne bo soli na cestah se moramo dobit, pa en o rečt:beer
BMW Deutschland
29.12.2007, 19:40
Zdej sem pa tudi jaz v klubu:mljaskEnkrat ko bo malo topleje in ne bo soli na cestah se moramo dobit, pa en o rečt:beer
Kaj pa si kupil za eno Z-verino:beer
Tole imam doma, pa čakam na pomlad:jokhttp://forum.bmwslo.com/showthread.php?t=33284
BMW Deutschland
29.12.2007, 20:08
Tole imam doma, pa čakam na pomlad:jokhttp://forum.bmwslo.com/showthread.php?t=33284
Prekrasen ni kaj:ok2. A števci so update?
Agent 007
29.12.2007, 20:32
To je pa res u nulo avto.:metalc:ok
BMW Deutschland
29.12.2007, 21:54
Mene pa zanima koliko je Bmw Z4 M lastnikov na forumu? Če je kdo bi bila slika zaželjena:ok
Austin Powers
29.12.2007, 22:00
Mene pa zanima koliko je Bmw Z4 M lastnikov na forumu? Če je kdo bi bila slika zaželjena:ok
Na forumu je en žlahtnik od lastnika Z4M. Fotka se pa nahaja nekje v tem podforumu. Zelo lep. Beige streha.
LP
Austin
A števci so update?
Števci so čisto originalni, nedotaknjeni, če misliš na kilometre:-D
Jaz pa upam,da se bom spet čimprej pofočkal v ta klub :). .. .predvideno v jesen :mljask
PS: Cimpo kapo dol za voz :ok
LP,
Evo me nazaj. V petek je prišel nov Z4, nisem zdržal brez. Zdaj je 2.5, letnik 5/2007, 12.000 km, ima pa M podvozvje, M sedeže, M feltne, M volan. Ni da ni. Navigacija, TV... ;) Aja pa zdaj je črn.
I am back baby !!!:ok
Austin Powers
24.2.2008, 18:03
Iskrene čestitke za vnovičen nakup! :metalc:ok
Bravo. Torej se letos vidimo na kakšni turci! :laugh
LP
Austin
Evo me nazaj. V petek je prišel nov Z4, nisem zdržal brez. Zdaj je 2.5, letnik 5/2007, 12.000 km, ima pa M podvozvje, M sedeže, M feltne, M volan. Ni da ni. Navigacija, TV... ;) Aja pa zdaj je črn.
Čestitke! :ok Varno in užitka polno vožnjo! :cool
Pa predstavi ga v rubriki BMWslo vozni park. ;)
BMW Deutschland
24.2.2008, 19:06
Tudi jaz in moj zajec ti želiva veliko varnih kilometrov. In ja ko boš imel čas predstavi malo avto.:beer
evo še en nov jaz imam z3 letnik 1999
Austin Powers
6.1.2009, 11:29
evo še en nov jaz imam z3 letnik 1999
Dobrodošel, čakamo na fotke! :ok
LP
Austin
Dobrodošel, čakamo na fotke! :ok
LP
Austin
ja dobite samo da ga še malo polepšam
lp Sašo
Zdravo, naj se tudi jaz pofočkam, Z3 1,8 letnik 1998.
Lp
Marko
Austin Powers
6.1.2009, 19:39
Zdravo, naj se tudi jaz pofočkam, Z3 1,8 letnik 1998.
Lp
Marko
Če je avto iz avatarja tvoj, potem je lepo da je ostal v rokah forumašev. :ok
Dobrodošel!
LP
Austin
Avto iz avatarja je moj. Kupil sem ga julija lansko leto.
Uporabaljam ga (skoraj) vsak dan in vsakič se z užitkom usedem vanj in odpeljem.
LP
Marko
Avto iz avatarja je moj. Kupil sem ga julija lansko leto.
Uporabaljam ga (skoraj) vsak dan in vsakič se z užitkom usedem vanj in odpeljem.
LP
Marko
Welcome, se vidimo na kaki turi spomladi. :ok
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.