Ogled polne verzije : BMW 2002
Znanec mi ponuja BMW 2002 letnik 1973 cca 140 kkm. Sicer ne vem kam naj ga dam a vseeno mi ne da mira in bi ga rad imel poleg E46. Kaj menite, koliko je kaj vreden tak avto?
http://home.amis.net/servisic/BMW2002.jpg
Austin Powers
16.10.2003, 16:23
Koliko pa hoče zanj?
Se ne more odločit, ampak mislim da je v igri 1000-2000 EUR :damn
vse je odvisno od stanja avtomobila...230k se kar dobro sliši !
Austin Powers
17.10.2003, 09:04
Če ni gnil, bi še sam premislil o nakupu... :ok
Jaz bi tudi imel enega BMW oldtimerja!!! :)
You are not the only one who think that way.
:ok
za 1000€ že mora biti konkreten avto, brez večjih pomanjkljivosti in brez rje
Izgleda lepo, ali je navaden 2002 ali kaj bolj nabritega :cool Če imaš čas in denar in si ga želiš si ga ''ubodi''. Jaz bi si ga, če bi imel zgoraj našteto :ok2
Avto sem danes pogledal, ker ga je fotr hotel kupiti. Cena je 130.000
Notranjost je lepa, črno-rdeče usnje. Motor dela brez problema. Problem pa je, ker barva ni originalna in nisem siguren, da bi dobil certifikat za oldtimerja. Avto je bil zrihtan, ampak površno. Poln je kita, pa tudi rja se je nadaljevala, tako da bi bil potreben še ene obnove pleha. Zadnji stolpi so že tako načeti, da se nebi upal peljati z avtom, da se amortizer ne posede noter. Moje menje je, da bi bilo treba avto razdreti in popraviti rjo, potem bi pa bil kot nov. Avto ni drag, ampak da bi bil dober bi rabil še 200-300 tisoč.
No saj, če ga kupiš od nekoga, ki ni prav dosti zanj skrbel, ga moraš popolnoma rastaviti in ga lepo obnoviti, v stilu oddaje: Car is reborn, na Discovery Channel, če si jo je kdo ogledal, kjer je model res lepo obnovil Jaguarja E-type :ok
130.000 SIT pa res ni dosti za BMW 2002!
No saj, če ga kupiš od nekoga, ki ni prav dosti zanj skrbel, ga moraš popolnoma rastaviti in ga lepo obnoviti, v stilu oddaje: Car is reborn, na Discovery Channel, če si jo je kdo ogledal, kjer je model res lepo obnovil Jaguarja E-type :ok
Gledal, gledal. Super oddaja je bla.
Hvala vsem, posebej Mitji, morda je bolje da dam ta denar pod skalco in počakam, da bo moj E46 postal OLD...čez 20 let HAHA :)
LP Lile
Hvala vsem, posebej Mitji, morda je bolje da dam ta denar pod skalco in počakam, da bo moj E46 postal OLD...čez 20 let HAHA :)
LP Lile
Za oldtimerja, more bit star najmanj 30 let, razen redkih izjem. Tako da boš moral čakati ne samo 20 let, ampak še kakšno leto več. Pa računaj, da mora biti večino delov prvotnih oziroma vsaj originalnih, drugače ti ne bodo priznali avta kot oldtimer :laugh
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.