PDA

Ogled polne verzije : Z3- par vprašanj

plazo
28.11.2005, 12:21
LP

mene pa sam zanima od kerga leta dalje so facelift-ani??
a se coupe in roadster kej razlikujeta na videz( OK razen strehe itd.), predvsem mislim na sprednji odbijač??

hvala vsem za info.! :ok

Austin Powers
28.11.2005, 13:03
LP

mene pa sam zanima od kerga leta dalje so facelift-ani??
a se coupe in roadster kej razlikujeta na videz( OK razen strehe itd.), predvsem mislim na sprednji odbijač??

hvala vsem za info.! :ok

06/1999 dalje.
Se ne razlikujeta. Jih je pa več vrst pri roadsterju.
M technic vs. navaden.
Coupe ima več ali manj vse komponente iste, saj je bil to pogoj, da so ga sploh odobrili.
Strošek.press
LP
Austin

EDIT: M oddelek ima seveda drugačne odbijače... :laugh

plazo
29.11.2005, 12:58
ej res hvala...ma zanimal me je k mam dva na lagerju, en je coupe in en roadster(roadster je na servisu) in nimata popolnoma enakih odbijačov in seveda nista M :-D

ok no,..še enkrat hvala :ok

Austin Powers
29.11.2005, 13:52
ej res hvala...ma zanimal me je k mam dva na lagerju, en je coupe in en roadster(roadster je na servisu) in nimata popolnoma enakih odbijačov in seveda nista M :-D

Na lagerju imaš dva odbijača ali na lagerju imaš coupeja in roadster???
LP
Austin

Levči
29.11.2005, 18:11
Mislu je coupeja in roadsterja ... pa seveda tudi na vsakem po en odbijač razen če sta razbita.Mogoče jih zbira...al pa dela na kakem BMW servisu pa jih ima tam na lagerju...

Če jih zbiraš ti še jaz enega prodam pa bojo trije...

Lp

Austin Powers
29.11.2005, 18:58

ma zanimal me je k mam dva na lagerju, en je coupe in en roadster(roadster je na servisu) in nimata popolnoma enakih odbijačov in seveda nista M

:confused :confused :confused

Kvizkoteka? :laugh

LP
Austin

plazo
30.11.2005, 17:22

Na lagerju imaš dva odbijača ali na lagerju imaš coupeja in roadster???
LP
Austin

dva Z3....sam kot sem rekel je cabrio na servisu in se je ravno pred parimi minutami odpeljal :)

plazo
30.11.2005, 17:26
Mislu je coupeja in roadsterja ... pa seveda tudi na vsakem po en odbijač razen če sta razbita.Mogoče jih zbira...al pa dela na kakem BMW servisu pa jih ima tam na lagerju...

Lp

delam v BMW-prodaja, imamo pa enega Z3 coupe 2.8i 2000 letnik prevoženih pa 50.000 kupljen pa je bil v našem salonu in se odlučujem za nakup (po vsej verjetnosti bom jutri položil aro)..ja ni mi pa blo jasn k sta mela mal različne odbijače tko da me je pač zanimal.. :ok

RobertH
30.11.2005, 17:33

Lp

delam v BMW-prodaja, imamo pa enega Z3 coupe 2.8i 2000 letnik prevoženih pa 50.000 kupljen pa je bil v našem salonu in se odlučujem za nakup (po vsej verjetnosti bom jutri položil aro)..ja ni mi pa blo jasn k sta mela mal različne odbijače tko da me je pač zanimal.. :ok

In to naj bi bil četrti avto pri hiši?

Austin Powers
30.11.2005, 19:17

Lp

Makoma, NM? :ok
Lep ja. :ok
LP
Austin

istvan
1.12.2005, 00:33
Makoma ja :ok2

plazo
2.12.2005, 14:34
ne ne,.nebi bil četrti avto..svojga prodajam,sam kokr sm pa včeri študiral pa zdej s5 ne vem če bi ga vzel--pazite to,razmišlam o nakupu twinga :-D
ne res, k bom itak rabu denar za en posel pa tud pol k človek razmišla,kaj mi bodo taki avti pri teh letih-nima smisla(pomoje)..
če ga bom vzel ga bom vzel sam tolk da ga zdilam naprej, to bote pa itak zvedl k ga bom ponudu po taki zelo lepi ceni :laugh :ok2

sam leti pa k raketa ta 2.8..res nor motor za tega Z3,pa itak d mora bit coupe k ni primerjave z roadstarjem--vsaj za moje občutke v vožnji.

drgač pa ja..makoma NM..

istvan
2.12.2005, 23:22
:funnypost
Tvingo :confused :zmeden

plazo
3.12.2005, 10:17
:funnypost
Tvingo :confused :zmeden

:laugh :crazy
je*i ga,..sej mogoče bo pa clio :napaka
:beer