Ogled polne verzije : Ljubljanska čajanka
Austin Powers
16.10.2003, 12:42
No, včeraj sva se z DDDDDjem dobila v BTCju in sicer mi je, kot verjetno poleg njega največjemu navdušencu za BMW Z3C v SLO, razkazal svoj avion. Poudariti moram da se mu za njegov dragoceni čas najlepše zahvaljujem, prav tako za prijaznost. :)
Po ogledu smo šli na čajček. :drink Je bilo kar mrzlo...avtomobile pa sva pustila pod nadzorom kriminalistov v belem golfu v skrajnem kotu S!Mobilovega parkirišča. :laugh
Skratka:
DDDDD še enkrat HVALA. :ok
Še ena fotka
http://www.mobisux.com/album/data/500/18078100_0026-med.JPG
Austin Powers
16.10.2003, 12:49
Še nekaj:
Srečanje je bilo tudi razlog za današnjo insomnio... :damn
Damn I like your car... :ok :laugh :-D
Uh!!!
To pa je res pravi lepotec!!!! :mljask :cool :mljask :ok
Austin Powers
17.10.2003, 17:33
Ja. :ok
Hartge (Leclerc FR tablice) mi NI všeč.
auu...very nice! fantastičen dizajn! navaden Z3 me ne navdušuje preveč...COUPE je pa maneken!
Meni je to eden najlepših in najboljših malih kupejev :mljask Pa mislim da ima ali je imela enega tudi Gama MM, srebrne barve z Alpine sound systemom - tri besede: Da dol padeš :metalc
UM.design
18.10.2003, 15:04
No, včeraj sva se z DDDDDjem dobila v BTCju in sicer mi je, kot verjetno poleg njega največjemu navdušencu za BMW Z3C v SLO, razkazal svoj avion. Poudariti moram da se mu za njegov dragoceni čas najlepše zahvaljujem, prav tako za prijaznost. :)
Po ogledu smo šli na čajček. :drink Je bilo kar mrzlo...avtomobile pa sva pustila pod nadzorom kriminalistov v belem golfu v skrajnem kotu S!Mobilovega parkirišča. :laugh
Skratka:
DDDDD še enkrat HVALA. :ok
Še ena fotka
http://www.mobisux.com/album/data/500/18078100_0026-med.JPG
A ni ta Z3 Coupe bil prej od tamauga Meglica ? Prodajal se je za 6 mio ce se prav spomnim.
lp,
uros
Meglic (direktor Gamme MM) je bil prejsnji lastnik tega avta.
Alpine akustika je pa v celoti ostala v avtu, pravzaprav sem jo z DVD-jem se malo izboljsal. :)
lp, ddddd
PS: Drugace pa spomladi pripeljem avto na kaksno BMW srecanje, da ne bodo ostali slovenski fani Z3 coupe-ja prikrajsani.
ddddd, daj nam pokaži še več slik od tvoje zverine!!! :) :ok
Tale kupe je mnogim najlepši BMW...jaz pravim:škoda da nima še lepšega (in boljšega) naslednika..
Austin Powers
20.10.2003, 20:47
Fotografije bi objavil že prej, pa sem najprej moral prositi za dovoljenje da ne bi bil kdo hud... :laugh
No, DDDDD nima nič proti objavi tako da še par fotk sledi-ne smemo preveč obremenjevat serverja. Kot je že sam povedal se bo spomladi udeležil kakšnega srečanja da boste zverino videli še ostali. Hvala DDDDD. :ok
Lep pozdrav vsem
Austin
Se nekaj slikc z moje strani.
www.bonum.si/DJ/z3c/06140002.jpg
www.bonum.si/DJ/z3c/06140003.jpg
www.bonum.si/DJ/z3c/06140005.jpg
www.bonum.si/DJ/z3c/06140010.jpg
www.bonum.si/DJ/z3c/06140012.jpg
www.bonum.si/DJ/z3c/06140013.jpg
www.bonum.si/DJ/z3c/06140022.jpg
www.bonum.si/DJ/z3c/06140028.jpg
lp, ddddd
Austin Powers
21.10.2003, 11:44
So dodatne fotografije sploh potrebne? :laugh :ok
Seveda so, ker ga ne moremo videti v živo ( :damn ), z razliko od tebe. :laugh
:ok
Ali je kdo videl v LJ metalik modrega Z3 ///M coupe ????
Austin Powers
21.10.2003, 16:03
DAMC-verjetno misliš metalik temno modrega BMW Z 3 M roadster.
Ta je dostikrat parkiran pred stavbo SCTja.
DDDDD ti pa lahko pove da je Z3C M samo eden v SLO. Mislim da črne barve. :ok
Ej, a je možno, da je mel ta avto včasih Breytonove feltne gor, ker se mi zdi, da sem en srebrn Z3 coupe videl s takimi feltnami?
Ta modri Z3 ///m coupe je original in je bil leta 1999 prvi kupljen v Sloveniji imel ga je moj prijatelj iz Kamnika. Imel sem ga priliko peljati in lahko rečem ,da je avto brez primerjave. :avto (kapo dol) Pred dobrim letom ga je prodal nekam v LJ. Od takrat ga nisem več videl. Zanima me samo to ,če je avto še živ :laugh :laugh Ali ga je kdo videl ???
P.S: Tisti črni naj bi bil nekje na štajerskem, vendar je ta moja informacija precej stara. Možno ,da je menjal lastnika.
DDDDD ti pa lahko pove da je Z3C M samo eden v SLO. Mislim da črne barve. :ok
Enega si je iz nemčije uvozil mehanik Jurčak iz škofje vasi pri celju,ki popravlja samo Bmw-je.M coupe,letnik mislim da 99,sive ali modre barve,se ne spomnem več.Vem pa da je imel rdeče usnje v notranjosti.Ne vem pa,če ga še ima,ker že dolgo nisem bil pri njemu.
bmw4ever
22.10.2003, 18:38
DDDDD a si bil ti na ogledu 2fast 2furious z forumom avtomobilizem.com in mobisux?
Verjetno ja k se zlo dobr spomnim in poleg tega je tok lepih mal.
@DAMC: Poznam sedanjega lastnika estorilblau M coupeja (iz Ljubljane). Avto je se cel, saj ga sedanji lastnik kar lepo cuva. Avto je bil tudi ze naprodaj (sem mislil, da tudi ze prodan). Poznam tudi prejsnega lastnika, ki je iz Kamnika (Emil). Avto je na prvi pogled zelo dober, ko pa zacnes gledati zelo natancno, peljes avto k licarju, se pozanimas o zgodovini avta, ... pa ugotovis, da zal ni vse tako lepo kot se zdi...
@Jure24: Po poizvedbah pri razlicnih verodostojnih virih je v Slo samo eden M Coupe ter stirje Z3 Coupeji. Ce imas moznost preveri, ce je ta avto res M coupe, ker bi me zelo zanimalo, ce je res se kaksen; ceprav sem jaz 99% preprican, da si zamesal s kaksnim navadnim Z3 oziroma Z3 coupejem. Ce se mogoce se spomnis - so bili sedezi v celoti rdeci, ali so bili v kombinaciji s crno?
@bmw4ever: Res sem bil na premieri 2F2F.
lpddddd
@ddddd
Če te prav razumem ga je ta tvoj kolega iz LJ prodajal naprej. :frown Ali mogoče veš kakšna je bila cena ?
@Jure24: Po poizvedbah pri razlicnih verodostojnih virih je v Slo samo eden M Coupe ter stirje Z3 Coupeji. Ce imas moznost preveri, ce je ta avto res M coupe, ker bi me zelo zanimalo, ce je res se kaksen; ceprav sem jaz 99% preprican, da si zamesal s kaksnim navadnim Z3 oziroma Z3 coupejem. Ce se mogoce se spomnis - so bili sedezi v celoti rdeci, ali so bili v kombinaciji s crno?
Sem 1000%,sem bil danes pri njem.V to me je prepričal zvok motorja in štirje rori zadaj. :-D Avto je srebrne barve in ima rdeče usnjene sedeže v kombinaciji s črno barvo.Je pa zelo malo na cesti,tako da ga skoraj ni videti.Sem najprej mislil da ga nima več,pa sem pol pokukal v garažo in tam se je svetu. :ok2
No,ker sem ravno bil tam,sem se malo ozrl po parkirišču.Prizor kot v sanjah,E36 coupe,E38 730i z kot novo notranjostjo,1602 :eek kot iz salona,850i metalik rdeče barve,2xE39 karavan in 2xE39 limo,en slabše ohranjen E30 in v delavnici še en E39 in pred bajto še en E39.
Sem mislu kr tam prespat... :laugh
Prizor kot v sanjah,E36 coupe,E38 730i z kot novo notranjostjo,1602 :eek kot iz salona,850i metalik rdeče barve,2xE39 karavan in 2xE39 limo,en slabše ohranjen E30 in v delavnici še en E39 in pred bajto še en E39.
:damn :jok Sanja svinja kukuruz :jok :damn
Avto se je prodajal - cenil 6,2 mio. Bi ga pa prodal za malo pod 6 mio.
Zelo zanimivo. :ok Verjetno, da je avto pozimi odjavljen, pa ga jaz nisem mogel izslediti.
Hvala za informacije Jure24.
lp, ddddd
Jure24, tiste avte si sanjal!? :laugh :ok2
Ima ta človek kakšno delavnico ali so vsi ti avti njegovi!? :confused
Haha,on je mehanik in popravlja samo bemfle.Včasih je delal pri hotkotu v vojniku,potem pa je šel na svoje.
Je pa zelo vredu možakar,po dele hodi sam v nemčijo in računa kulturno.Pa tudi njegove usluge so kvalitetne tako da ga lahko samo priporočam.Poznam dosti ljudi,ki vozijo k njemu in še nikoli nisem nikogar slišal,da bi se karkoli pritoževal.
PS:Takšnega voznega parka nima niti družina Quandt. :laugh ,kaj šele kdo v sloveniji.Tisti avti so bili tam najbrž na servisu.
ddddd, a ga že prodajaš?? :jok
http://www.avto.net/rabljena2002/oglasPodrobnosti.asp?id=21951&foto=2
:wave
Ocitno ze prodan...
Meni je zakon. Res dober styling.
Zivjo
@dddd
A si ti veckrat v marini Portoroz? Tale Z3 Coupe je skoraj vsakt teden stal na parkiriscu pomola A v marini Portoroz.
Avto je res zakon. :ok Vozil sem se pred 2 leti z Z3 M Coupe s 321 konji. Avto me je takoj ocaral samo na zalost je bil malo pre drag in se ni izslo. Vendar sem z Minijem tudi zelo zadovoljen. :ok2
LP BigBoSS
Dobr si govoru prej Austin! Insomnia :ok
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.