Ogled polne verzije : E60 M5: števec do 330 km/h, rdeče polje pri 8500 vrtljajih!
http://members.roadfly.com/cbailey781/m5art.jpg
Govori se, da naj bi bil avto predstavljen že na salonu Ženeva 2004, ki bo marca prihodnje leto.
Takle bo najbrž brez blokade...z blokado bo števc po moje še kr na 260 ostal..
Hu,hu,hu br00talno!! :ok Na, zdej morm pa eno coto dobit, pa slino obrisat s tipkovnice :hihi
Prebral sem, da naj bi bilo mogoče naročiti odstranitev blokade. Sedanji M5 ima brez blokade končno hitrost ca. 296 km/h, tako da bi moral novi M5 brez težav doseči 300 km/h. Vem da je bilo nekaj let nazaj problem s tem, da proizvajalci gum niso hoteli garantirati, da so njihove gume sposobne zdržati hitrost 300 km/h in več.
opa,to pa ni kar tako!!!
tud men se sline cedijo,kot da bi imel steklino!!!
Very nice!!! :cool :cool :cool
To je res nekaj neverjetnega in profesionalnega! :cool :mljask :metalc
Upam, da bo možno naročiti M5-ko brez blokade, in da jo bo kdo kupil ,da stestiramo!!!!
P.S. Danes začnem dajat denar na kup za E60 M5!!!! :cool
:eek2
Martin ///M
15.10.2003, 20:18
ne se j...t to je popolna brutalnost, I like it
blokado odstranit je res najmanjši problem...drgač pa imajo audi MB in BMW medsebojni dogovor 250km/h in konec...za vse ostalo pa morš met racing licenco :cool .
aja...drgač pa si niti ne upam razmišljat o tem avtu :napaka zelo me zanima kako se bo odrezal proti RS6 !!!...in upam, da bodo BMW-ji čim dlje ostali brez turbin!
lp
Samo še kerozin naliješ noter pa krila namontiraš :mljask
Moj E34 M5 letnik 89' odklaplja pri nekje 267-270 po števcu, to je pri 7000 obratih - začetek rdečega polja. Normalno gre v nižjih brzinah do 7400 obratov.
Blokado se da odstraniti s čipom. Po tem se lahko zgodi da v primeru, da je čip ustrezno prilagojen na motor, zavrti v spodnjih brzinah na 7800 obratov, doseže pa nekje okoli 290 po števcu. Kar je dobrih 270 realnih km/h :eek
Seveda so vsi cenejši (pod 800 EUR) čipi kar brez blokade motorja glede na obrate saj tak motor ne preživi dolgo - v spodnjih brzinah je ponavadi hitreje na blokadi kot si pa je to zamislil šofer... :crazy
Z zanimanjem zremo v prihodnost! :cool
LP, BB
itak "privatniki" takoj nardijo vmax za vsak novi mega model...
itak "privatniki" takoj nardijo vmax za vsak novi mega model...
Res je. Pa vsak drgač :laugh
Tale M5 pa je :mljask
Tut privatniki si morjo mal konkurirat. :)
:ok
aja...drgač pa si niti ne upam razmišljat o tem avtu :napaka zelo me zanima kako se bo odrezal proti RS6 !!!...in upam, da bodo BMW-ji čim dlje ostali brez turbin!
lp
Mislim, da v SLO rabiš za dirkaško licenco samo zdravniški pregled in izpit B.
Hudooo, samo ta dirkaška licenca je majhen problem, če pa se jo da dobiti, tako kot je napisal Mitja pa je vse drugače, torej smo lahko kmalu vsi dirkači :ok2
Govori se, da naj bi bil avto predstavljen že na salonu Ženeva 2004, ki bo marca prihodnje leto.
Torej ... V Zenevo pojdemo ... naj dvigne roko, kdor zeli med prvimi na svetu "otipat" E60 M5! :laugh
Jaz tudi, upam, da bo takrat kaj časa in denarja :wave
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.