Ogled polne verzije : Neformalno srečanje BMW v Ljubljani, 19.10
Pozdravljeni,
po razmisleku sem se odločil da to objavim tudi na forumu!
V nedeljo,19.10, ob 10.30 se dobimo ljubitelji BMWjev v Tivoliju(Lj).
Srečanja je se bo zaenkrat zagotovo udeležilo 7 BMWjev, večinona prijateljev iz severno-zahodne Ljubljane :)
Načrtov nimamo nobenih, smo bolj na varanto-izlet na slepo...
Vabim use, ki imate čas da se pripeljete s svojimi lepotci v Tivoli, da rečemo eno :blabla in se odpeljemo na pijačo nekam v okolico Ljublajne(po dogovoru).
V primeru dežja srečanje odpade...
Tisti ki sumite da boste zraven se prosim javite na forumu... sprjemam tudi predloge za izlet(kraj, gostilna,..)
lp tii
Martin ///M
15.10.2003, 20:33
jst "sumim" :-D da pridem sam se nc ne oblubm, u pismu zdele sm se spomnu da me najbrz ne bo damm, no ja bomo vidl 50% da pridem :ok2
:ok tega se bom tudi jst poskusil udeležit, da vidim tega belega junaka v tvojem avatarju!...drgač pa sem se par dni pr ekonomski fakulteti vozil pred enim identičnim...sumim, da si bil to ti ?
Ja jest bom tut ta vikend najbrž na morju, če mi pa rata pridt do cajta dam, pa valda pridem.
:ok
BMW M PWR
19.10.2003, 17:54
Kake slike s srečanja???
Slike so bile z navadnim fotoaparatom, tako da bo trajalo. Meni je bilo dobro. Nisem se udeležil srečanja v MB (ker sem šel iskati 1802), tako da mi je to prišlo ravno prav, pa še alternator za 1802 sem dobil od tii-ja. Bili so pa 1602 l. okrog 69, 2002 tii l.73, E21 323, E30 320 in M3, jaz (E36 320) in E34 530 V8 avtomatik. E30 M3 izgledal, kot iz salona.
Imel sem kar probleme slediti kolono gor na Katarino, čeprav je vodil 1602 :confused E30 320 je skoraj odneslo iz ceste. Kar čudno mi je bilo, da sem z 320 drugi najpočasnejši. Najpočasnejši je l.69 :jok Sem pa v vsakem primeru zmagal v temu, kdo ima najbolj umazan avto :napaka
Martin ///M
19.10.2003, 18:24
madona, ce bi vedu bi se jst uletu k sm mel pol cajt pa sm doma pod katarino :ok2, btw, kaksna je pa bila M3 barva pa to?
Britiš racing green, bil je pa s prvim motorjem z 200KS. Jaz sem nekoga zamenjal s tabo, ker je imel iste barve E30. Jaz njemu, če je Martin, on me je pa samo čudno gledal :-D
Martin ///M
19.10.2003, 18:45
Jaz njemu, če je Martin, on me je pa samo čudno gledal :-D
:-D sej se mormo enkrat u vecjem stevilu se u lj zment, se bomo ze enkrat
lukamarko
19.10.2003, 20:25
Res smo imeli zelo lep dan, najbrž je bila to ena izmed zadnjih letošnjih priložnosti za tako srečanje(oldtimerji). Le iti sem moral prehitro, ker me je pri punci čakalo kosilo (sej veste kako je to :blackeye ).
Res smo imeli zelo lep dan, najbrž je bila to ena izmed zadnjih letošnjih priložnosti za tako srečanje(oldtimerji). Le iti sem moral prehitro, ker me je pri punci čakalo kosilo (sej veste kako je to :blackeye ).
bogi no :laugh ...drugic pa se punco pelji s sabo heh :ok2
skoda da nism uletu...zadnje cajte me sploh nikjer ni :crazy
lp,
Danes sem dobil slike od tii-ja. Nekje jutri jih bom objavil.
http://www.mobisux.com/album/data/500/19771tivoli-2.jpg
http://www.mobisux.com/album/data/500/19771m3-2.jpg
http://www.mobisux.com/album/data/500/19771m3.jpg
http://www.mobisux.com/album/data/500/19771katarina-2.jpg
http://www.mobisux.com/album/data/500/19771katarina.jpg
[/img]
Opa tole pa je zbor naj legendarnih. :drink Lepo, tele 2002 čist razturajo! :ok
Jej, jej, zbirka klasik, I like it very much !! :ok Samo, ko sem videl E30 M3... se zmeram ostanem brez besed ,ko vidim katerega :mljask ; ta avto je tako presunljivo lep, da ni za povedat... ja, ja E30 je vecna oblika, avto, ki ne bo nikoli star... eh, zdej pa ze blebetam :laugh :laugh
Martin ///M
26.10.2003, 23:56
tii, eno vprasanje zate oz dve;
kje bi lahko videl to M3 res bi jo rad videl CIMPREJ!!! :)
pa se to me zanima, tale E30 ki je iste barve kot moj je pa cist blizu tebe doma kajne, ker ga vidm dostkrat tam a je to ta?, kaksno masino pa ma, najbrz je zelo lepo ohranjen kajne, a se da tega tud vidt :-D
M3 je "lukamarko" na forumu
pa se to me zanima, tale E30 ki je iste barve kot moj je pa cist blizu tebe doma kajne, ker ga vidm dostkrat tam a je to ta?, kaksno masino pa ma, najbrz je zelo lepo ohranjen kajne, a se da tega tud vidt :-D
M3 bi loh vidu če bi pršu na srečanje... :)
E30 take barve k tvoj je pa 320i, 6 cl., kr lep,...
če bi pa rad vidu mi pa pošl privatno sporočilo
lp tii
Pred leti sem videl tega E30 M3 v garaži pri Sandiju v Škofljici. Avto je bil lepo na klocnah in pokrit z cerado. Avto je bil takrat špica in kot kaže je še vedno. :laugh :laugh
P.S.: Zanima me kje si ga kupil ?
Martin ///M
27.10.2003, 17:44
M3 bi loh vidu če bi pršu na srečanje... :)
E30 take barve k tvoj je pa 320i, 6 cl., kr lep,...
če bi pa rad vidu mi pa pošl privatno sporočilo
lp tii
ja sej jst sm mel pol kasnej cajt pa bi loh na katarino uletu, k sm clo doma iz podutika, pod katarino, sam nism vedu da tja greste :ok2
P.S. dobis private msg
Pred leti sem videl tega E30 M3 v garaži pri Sandiju v Škofljici.
A je to ta Sandi, ki ima rabljene dele za BMW in ima sedaj E36 M3 crne barve? Pri temu sem dobil stikalo za luci za pametne pare :ok
lukamarko
27.10.2003, 21:22
Ko sem ga končno uspel prepričati da mi avto proda je bil le-ta še vedno pokrit s cerado, le s to razliko da so se pod avtom nabrale še nove pajčevine, tako da sem v paketu za isto ceno dobil še zbirko redkih vrst pajkov in njihovih mrež. :-D
A kdo ve, kdo ima pa moder M3 E30? Le-tega sem parkrat vidu v LJ.
M power
Ja to je ta Sandi :ok
lukamarko
Če ni skrivnost ? :laugh Koliko pa si dal za njega? :ok
PS: Tisti modri M3 je 325i. Če seveda misliva istega. :ok2
lukamarko
28.10.2003, 11:31
Avto me je stal približno toliko, kot bi za primerljiv avto odštel tudi v Nemčiji.
Moder M3 E30 je bil res v Ljubljani, a se je pred kratkim z okvaro na motorju prodal v sosednjo Avstrijo. (čisto po naključju sem spoznal tudi novega lastnika).
Pred časom se je po LJ vozil modri E30 325i look M3. Vendar v zelo slabem stanju.
Bil je tak kot razcvetena ikabana :laugh
lukamarko
Kakšen letnik pa je ?
lukamarko
28.10.2003, 12:56
Moj je letnik 88 (V letu 88 je BMW v DTM zmagoval kot po tekočem traku :ok ), če si to mislil.
Glede modrega M3 pa imaš najbrž v mislih "brutalnega" 325 iz poliestra :uhoh . M3 ki sem ga omenil je bil pravi, je pa na začetku služil kot dirkalni avto in je na koncu temu primerno tudi izgledal...
Damc, si bil ti slučajno s svojim avtom v grosuplju na avto šovu?
Ja bil sem popoldne. Avto je bil parkiran zunaj na travniku.
Lukamarko, pred casom sem tud jaz poskusu prepricat Sandija (kake 2 leti nazaj), pa mi ni uspelo. Ta mi je zatrjeval da hoce met e30 M3 za oldtimer.... Matr sem ti fous :jok
Se to: (ce bi te kdaj srbelo) kopirat linijo blatnikov........sem ti pripravljen dat za licarja in material. Ker ta linija je pa :eek
lukamarko
28.10.2003, 18:31
Ja bil sem popoldne. Avto je bil parkiran zunaj na travniku.
Se mi je zdelo da sem videl tak avto med razstavljenimi. Potem to najbrž nisi bil ti.
Rok, drugič moraš bolj upštevat načelo, ki ga imaš v podpisu :laugh
Ne, mal se hecam. Prid kej okrog, sej veš kje sem.
Rastavljen je bil E36 coupe.
Ej, ce bi se dal iz 2D slike kaj dol poteghnt bi se tud jaz z e30 M3 okol podil.....
lukamarko
28.10.2003, 18:55
Rok, ne iz avatarja ampak iz podpisa( when there is a will, there is a way)
Damc, sploh nisem opazil, da imaš limota, ko so pa tolk majhne slikce :ok2
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.