Ogled polne verzije : NUERBURGRING - Spomladi
Vsi lepo pozdravljeni!!
Vem da tale tema je ze bila omenjena vendar pod neko drugo temo ki je ne najdem.
Vsekakor, predlogi so ze bili, da bi se spomladi odpravli na Nuerburgring v Nemcijo. Vem da je ze nekaj interesentov, pa me zanima ce bi se kdo bil za tole.
Cene so okvirno sledece:
Ring Taxi: €157 za en krog (20km, BMW M5/M6, lahko gre 3 osebe zdraven)
Drive your own car: €60 (5 krogov, cc. 100km)
Predlagam da se avte nalozi na kamion (8-avtu circa €150 na avto, za preverit)
Kaj menite??
Austin Powers
25.11.2005, 13:34
Eno OT vprašanje - moderatorji ga lahko tudi prestavijo...
A pa avto zdrži 5 krogov?
Mislim na zavore?
Ker je že MK mnogim povzročal težave???
LP
Austin
marcipan1
25.11.2005, 13:52
sem za, samo datum bi blo treba bol fiksirat;
glede transporta - cena se mi zdi kar visoka, sploh glede na dejstvo, da moraš tut ti še tja prit; se pa zelo rad vozim, tako da bi šel jaz raje kar s svojim
Mal je dolga za minija po moje....
marcipan1
25.11.2005, 18:20
pa sej se 200x ustaviš, kaj poješ, pobereš in odložiš(položiš) kako štoparko.... :laugh
Austin Powers
25.11.2005, 18:22
???
Zakaj?
Koliko pa je?
600,700?
Mala malca...
LP
Austin
Sm mislu da je vsaj 800 km. No sej po autobanu gre hudo dobr, to je res, sam luknje mu pa ne disijo.
LP
Mislim na zavore?
LP
Austin
Itak ne moreš naredit več kot 1 krog naenkrat. Je ful gužva in na progo greš iz "boksov" in to je že tvoj "dirkalni" krog, potem pa se vrneš nazaj na parkplac (ne prideš čisto okol). In še potem pomoje čakaš ene pol ure ker jih je preveč že v vrsti.
Austin Powers
28.11.2005, 10:04
Mislim na zavore?
LP
Austin
Itak ne moreš naredit več kot 1 krog naenkrat. Je ful gužva in na progo greš iz "boksov" in to je že tvoj "dirkalni" krog, potem pa se vrneš nazaj na parkplac (ne prideš čisto okol). In še potem pomoje čakaš ene pol ure ker jih je preveč že v vrsti.
V bistvu se mi zdi že en krog kar zalogaj... :ok ...zato pa sprašujem...
20 km, če se ne motim...
LP
Austin
Ja, tam nekje. Je kar zalogaj. Nesreče niso redkost. Baje eni prav gredo gledat na določena mesta, kjer je največ nesreč.
Živjo
Nürburgring je dobra ideja.
Vendar se bo potrebno za takšen izlet temeljito pripravit, saj je to dirkališče eno najbolj nevarnih in zahrbtnih. Nemci mu pravijo die grüne Hölle - zeleni pekel.
Glede zavor mislim da bi z dodatnim dovodom hladnega zraka zdržale, saj je na tem dirkališču zelo veliko ravnin, kjer se temeljito shladijo.
Mislim, da bi brez panike lahko šli gor z lastnim prevozom- tiste par stooo km bomo pa že prevozili :ok
Lp
Gor ja, kaj pa nazaj?
Ringtaxi pa najbolš, da se kar takoj rezervira, ker je baje precej za čakat.
Nazaj bos pa itak stopal. :) :laugh
Sem letos 2x imel moznost it na progo, oz. 4x. Pa raje nisem sel, ze v spilu GT4 je to zvozit brez napake zelo tezka. Sicer nimam hiter avto, ampak za razliko od spila nisi sam itd.
Gor ja, kaj pa nazaj?
Ringtaxi pa najbolš, da se kar takoj rezervira, ker je baje precej za čakat.
Če se ne motim vsaj par mesecev če ne pol leta.
Pozdrav!
Kar zanimiva zadeva, sem bil že tam :)
Vozil sicer nisem ampak je bilo tudi tako že ful v redu:
Edino malo nerodno je da se tam vozi vse naenkrat ko je odprto. V 5 minutah sem videl avtobus, motoriste, celo enega krosarja!, osebnih kolko hočeš. Eden dedek se je peljal z belo Hyundai Lantro karavanom lepo s 50 km/h, v roki držal šalico, soproga mu je pa točila kavo :laugh Vmes je priletel nek prototip na istem mestu vsaj z nekje krepko preko 200 km/h :eek
LP, BB
Se pravi je bolj gvisno tiscat ob treh sredi ljubljane ocitno. :jok
Jebes pa se tako dirkalisce, grem raje sredi noci na vrsic. Ziher ni nobenga, ce ze je se ga vidi pa mores imeti ze dan da ga bos srecal. Sploh pozno jeseni.
LP
Poglejte si tale video! :ok
Kaze BMW M5 pa Porsche GT3 skozi celo pisto!
Spomladi vsi kamere sabo!! :ok2
http://video.google.com/videoplay?docid=4663069452162988713&q=porsche
Še 2 zanimiva filma
http://videos.streetfire.net/Player.aspx?fileid=3C978FC6-0850-4068-8C51-67E01454C978&term=Nurburgring&p=0
Pa še orgazmična vožnja Joachima Stucka :ok2
http://videos.streetfire.net/Player.aspx?fileid=C1AC8EBC-1001-4FC2-A537-A0F446272FE7&term=Nurburgring&p=0
Lp BigBoSS
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.