Ogled polne verzije : 16.12.2005 prednovoletni večer NEW MINI DRIVERS KLUBA
Moj predlog:
V neki Ljubljanski gostilni lepo v miru večerjamo, se pogovorimo v miru o raznih stvareh, naredimo kratek pregled preteklega leta ter se pogovorimo o letu 2006 kaj vse bi naredili.
Nato gremo na bowling, da pokurimo zaužite kalorije in se že tam pozabavamo.
Po bowlingu pa gremo v nek izbran lokal, kjer bi imeli tudi rezervirano mizo in bi imeli zabavo do jutranjih ur- komur bo pasalo bo plesal, kdor bo želel ga bo pil, itd. uglavnem zabava kot se šika.
Moji predlogi za gostilno, bowling ter večerni lokal: Guliver, Klub 300, Global
Kaj pravite? Z veseljem sprejemam vaše predloge, katero gostilno bi izbrali itd.
Udeleženci naj se pa tudi prosim javijo, da bomo vedeli s kakšnim obiskom lahko računamo.
Lp BigBoSS
UM.design
21.11.2005, 21:08
Moj predlog:
V neki Ljubljanski gostilni lepo v miru večerjamo, se pogovorimo v miru o raznih stvareh, naredimo kratek pregled preteklega leta ter se pogovorimo o letu 2006 kaj vse bi naredili.
Nato gremo na bowling, da pokurimo zaužite kalorije in se že tam pozabavamo.
Po bowlingu pa gremo v nek izbran lokal, kjer bi imeli tudi rezervirano mizo in bi imeli zabavo do jutranjih ur- komur bo pasalo bo plesal, kdor bo želel ga bo pil, itd. uglavnem zabava kot se šika.
Kaj pravite? Z veseljem sprejemam vaše predloge, katero gostilno bi izbrali itd.
Udeleženci naj se pa tudi prosim javijo, da bomo vedeli s kakšnim obiskom lahko računamo.
Lp BigBoSS
A bo kaj Minic ?
Bo bo, ta črna zagotovo pride a ne Black lady?
Na žalost je samo ena taka bolj resna. :napaka Bo treba še kakšne zrihtat, an minicoo- bova šla midva 1 teden prej mal v akcijo :laugh
Verejtno je se malo prezgodaj, da bodo ljudje tocno povedali ali bodo prisli ali ne.
LP
Jz sem načeloma za! Če pa pride kej vmes, pa sporočim.
LP :beer
marcipan1
22.11.2005, 08:40
Lp BigBoSS
Jaz sem ful za, razen kaka bolezen hčere bi lahko bla ovira. Bom pa s sabo prnesu grafoskop in diaprojektor, pa tablo, da bo lahko Anže ustrezno nastopu. Če rabš še hosteso, samo povej. Ti prpelem Mišo gratis.
Če je kriza s puncam, mam jaz eno alternativno varianto, ampak res le za silo.
BigBoss, sej veš, da je treba tut steze rezervirat dost prej, a ne???
Ej takole se bomo zmenili- za steze na bowlingu bo poskrbel minicoo saj je tam reden gost.
V gostilni Guliver bom jaz rezerviral, saj sem tam reden gost.
Kdo bo pa v Globalu zrihtal mizo je pa še vprašanje, k nimam kartice- no bom si jo probal zrihtat.
Eh marcipan ti pa si za cajtom- kdo pa danes še uporablja grafoskop in diaprojektor razen vzgojiteljic? :laugh Če imaš priložnost lahko zrihtaš projektor- Beamer da ne bo pomote. Hostese sicer ne rabim bom te pa držal za besedo za tiste striptizete, ki si jih obljubljal :laugh Če so tiste punce iz alternativne varjante ok jih povabi na bowling- tam mamo pol še vedno opcijo se jih znebiti alpa jih peljati naprej če bojo dobre :evillaugh
marcipan1
22.11.2005, 10:53
Eh marcipan ti pa si za cajtom- kdo pa danes še uporablja grafoskop in diaprojektor razen vzgojiteljic? :laugh
Ja, a ni black lady vzgojiteljica ? :-D
Sam rad bi se infiltriru, da bi mela več skupnih točk, da me bo pol mela rada. :blush
Oj! Pozdravljeni vsi!
Ideja je zelo zanimiva. Zal mene ne bo ker sm na smucanju takrat. Lahko vam pa rezerviram mizo v Globalu. Sam ponavadi to pomeni da moras narocit najmanj eno steklenico vodke. Ker vas pa ze entolko poznam mislim da to nebo problem! :beer
Simon kdaj pa bi mel čas?
Lahko spremenimo datum, saj nas drugače spet ne bo skoraj nič :napaka
Lp
marcipan1
22.11.2005, 11:07
Sam ponavadi to pomeni da moras narocit najmanj eno steklenico vodke. Ker vas pa ze entolko poznam mislim da to nebo problem! :beer
A samo eno na osebo???? :napaka
Sem užažljen, ker mi učeri nisi pomahu. Si biu v Lj, a ne??? :frown
Pardon, takrat bom se tu tako da sploh ni panike! :beer
Sam bom moral vzet dopust drugo jutro ker ze vidim da bo ojoj!!!!! :crazy
Iz Globala sm vedno mel "slabe" izkusnje kar se tice kvantitete alkoholnih tekocin! :drink
Sam ponavadi to pomeni da moras narocit najmanj eno steklenico vodke. Ker vas pa ze entolko poznam mislim da to nebo problem! :beer
A samo eno na osebo???? :napaka
Sem užažljen, ker mi učeri nisi pomahu. Si biu v Lj, a ne??? :frown
Sm bil ja! A si bil s tvojim Cooperjem? Sorry ma res te nism vidu. Drugic potrobi, zategni rocno pa obrnise, te bom sigurno opazil! :-D
marcipan1
22.11.2005, 11:15
[ Drugic potrobi, zategni rocno pa obrnise, te bom sigurno opazil! :-D
če se spomniš, sem 1x že menjal prednje gume, zadnjih pa še ne bi :ok
Simon saj 16.12. je petek, ne vem a v sobotah tudi delate v Italiji? :laugh
Pa res! Skoda, zdej nimam vec izgovora za vzeti dopust! :-D
No cool! Kolko pa racunas da nas bo Big?
Stvar je sledeča- fajn bi blo čim prej vedet kok nas bo, da organiziramo in rezerviramo mize in to.
Udeleženci:
BigBoSS
Black Lady
marcipan1
Simon82
Mirek?
Za mizo v Globalu je dovolj da recem tisti popoldan. Za sigurnost lahko en dan prej. Stevilo pa je naceloma neomejeno.
Ja Global ne bo problem.
Morm pa rezervirat v gostilni mizo, ker imajo v tem času pred božičem polno in tam je treba povedat kar točno število.
Lp
marcipan1
22.11.2005, 11:35
Če je s puncam kriza - a jih ni neki tudi na AA??? :-D
Hehe, ne vem k me ni blo zadnjič na srečanju- ti povej :laugh
marcipan1
22.11.2005, 11:38
Ne poznam jih po imenu, ampak sem jih vidu v službenih avtih s fotkoti. Sicer pa alhko kako bmw-jašinjo povabmo, da bo vidla, kaj zamuja. :laugh
Ja kakor je tud tok velik bmw-jašic :napaka
marcipan1
22.11.2005, 12:00
Če se prav spomnim, ima blacklady takrat službeno fešto. Ob predpostavki, da gre večinoma za vzgojiteljice, lahko obe fešti združmo in po moje bomo vsi hepi. :beer .
Sam najbrž nas bodo mele za prepotentne froce. :frown
Fantje, punce bodo ze v Globalu! Problem je edino da ob Petkih so bol tiste zadrzane high society varianta. Not cool :crazy Bomo potrebovali res sarmerja da bo navezolval stiske v imenu kluba :ok2
Big, uprasi Black Lady na pripelje kaksno prijateljico, jst bom uprasu sestrto ce jo tudi ona... Pa se jih najbrs bo nabralo.
Prejšnji petek so ble v Globalu kar v redu punce pa blo jih je res velik tko da ne vidim panike, da nebi blo materiala. Hehe Simon a lahko računamo s tvojo sestrico? :) Vsaka punca naj pripelje s seboj še 2 pa smo zmagali :ok2
Če bo pa v Globalu sličajno premal nežnejšega spola bomo pa mi trije mušketirji kot ponavadi šli v akcijo in vam pripeljali materiala kokr ga boste hoteli :laugh
Big, glede moje sestre lahko racun "mogoce" le na njeno prisotnost!! :-D
Kar se pa tice vas musketirjec( :-D ) tole bi pa rad videl! :laugh :ok2
Jst bi tud rad vidu te musketirce.
Kolkr vem so nazadnje ujeli omarja. :laugh :laugh :crazy :laugh :laugh :laugh :laugh :laugh :laugh :ok2 :beer
marcipan1
22.11.2005, 12:47
Big, glede moje sestre lahko racun "mogoce" le na njeno prisotnost!! :-D
Kar se pa tice vas musketirjec( :-D ) tole bi pa rad videl! :laugh :ok2
Simon, a glede na to, da sem srečno poročen, lahko tvoji sestri mal razkašem Lj, pa Tivoli, pa Cekinov grad, pa Cenkarjev vrh,...... Bo zihr še pršla :-D
Seveda, ce ti bo zena pustila :-D
marcipan1
22.11.2005, 12:58
Seveda, ce ti bo zena pustila :-D
Vedno me pusti v dobro družbo. :laugh
PHELLIPE
24.11.2005, 14:13
Jaz pa 16. ne morem ker sem na smučanju, škoda.
black lady
24.11.2005, 21:36
šele zejle sm opazla to temo...marcipan kk si ti predstavlaš use hostese u narekovaju, pa nas navadne smrtnice skup?
black lady
24.11.2005, 21:37
kar se pa vzgojiteljic tiče je pa tko, da so use poročene :ok2
Jah nč zgleda da bomo spet mogl mi trije z minicoojem in Wolfom v akcijo da bo zabava prava. :laugh
marcipan1
24.11.2005, 22:39
kar se pa vzgojiteljic tiče je pa tko, da so use poročene :ok2
ne štekam, sej sem jest tut poročen :ok
marcipan1
24.11.2005, 22:42
šele zejle sm opazla to temo...marcipan kk si ti predstavlaš use hostese u narekovaju, pa nas navadne smrtnice skup?
kako ve navadne smrtnice :napaka ; pa ve ste luč našega življenja :ok ; poslednje cvetlice na neskončnem puščavskem polju :ok , zadnja fantazija pred apokalipso :ok ; minibog naj mi oprosti tako primerjavo :napaka ; mi manjka ženska družba
Opa! Nism vedu da si tako pesnisko usmerjen! :-D
marcipan1
25.11.2005, 08:50
ja, me je tale blackova čist zmešala; sm se kr zalubu :blush :love
Rok, te nasledic s samo uzamemo, sam zdej ne vem, al je bol da das prstan dol, al je glih to na zenskah tok zanimivo ker izpades bl nedosegljiv.
Lp
marcipan1
25.11.2005, 18:25
Rok, te nasledic s samo uzamemo, sam zdej ne vem, al je bol da das prstan dol, al je glih to na zenskah tok zanimivo ker izpades bl nedosegljiv.
Lp
Ne vem, če bi me blo dobr sabo vzet, ker bi pol brez žensk ostal.
Prstana pa ne nosim, ko sem v miniju, čeprav pri nekaterih res pali :laugh
Dragi minijaši
Prišlo je do krize :napaka
Vse bowlingsteze so zasedene tako v K300 kot tudi v Vodafon areni. Kaj bomo sedaj, kaj predlagate? Lahko bi se dobili v kakšnem LJ lokalu in bi šli potem naprej tako kot načrtovano v Globala. Morm se zmenit s Simonom če velja tisto z mizo v Globalu.
Lp
marcipan1
12.12.2005, 22:07
ja a ni blo rečen že pred dnevi, da je steza rezervirana :confused
men je vseen kam gremo, povejte uro in kraj, sam da ne bo stresa pa kakih zakompleksanih osebkov, k se morjo nonstop dokazvat :ok
Dajte predloge- bi šli mal na biljard?
Ne stresa pa na ta dan ne bo :ok Mal bomo :beer mal bomo zaplesali, mal bomo prečekirali frišne ženjskega spola- uglavnem se bomo fajn meli. Vprašanje je samo kam pa kdaj?
Lp
marcipan1
12.12.2005, 22:28
lahko kamorkoli, itak sem totalen antitalent al za bowl al biljard,.... me bo ze nasa dama kej naucila, sej rada dominira :ok2
ja res rada dominira- dons me je že ornk :laugh :mljask
marcipan1
12.12.2005, 22:37
KAj pa KARTING????
dobra ideja, ampak tam nismo tko timski, smo bol sami zase; ce prav zastopim, bi radi kako ekipno zadevo (da ne recem grupno :ok ); mislm, da bomo za sankom koncal :drink
Za šankom ja :laugh :beer
Karting bo tud ziher že zaseden. Povsod so firme pokupile in imajo zaključne žurke. :napaka
Za kaj pa ne? Za eno uro se gremo zgont da dirkališču potem pa za šanke. Sej gremo vsi lahko na enkrat na stezo.
A ni bilo še rečeno da bi šli v restavracijo na večerjo?
Ja ideja je super samo kot rečeno- treba se je pozanimat. Več ali manj je vse zasedeno ker imajo firme zakupljeno.
Lp
Tapravi "racerji" bomo itak ze ob 9ih oz dopoldan pred avtoelektriko imel srecanje.
Tak da.... :ok2
Fisher ob kateri uri mate dynoday? Če bom v LJ me prosim spotoma poberite pa me vzemte sabo kot fotografa. Mogoče mi pa uspe pridet s svojim lepotcem :laugh
Povej še kje? Da pridm pogledat.
Big kaj ne bomo testirali z in brez mth ja? :laugh
Bomo bomo, vendar me skrbi, da ne bo test objektiven, ker bodo gor še vedno nastavitve od MTH fajla.
Mogoč ti bom zrihtal celo dobro ceno za 2 dynota k poznam šefa. Sva imela prejšnji teden dolgo debato o tuningu po msn-u.
Lp
marcipan1
13.12.2005, 15:58
Tuki smo spet mal zašli - Big, a ne bi tudi na klubsko stran dal datuma za fešto ? sej lokacijo bomo že sporočil, ampak mogoče kdo od članov(ic) ni ravn pogosto tuki gor.
Ja iz vsega napisanega še nisem razbral ob kateri uri je zbor in kje oziroma kam se bo šlo! :crazy Jaz pridem 99%, da se v živo pogovorimo in kakšnega :drink :metalc !!!!!!!!!!!!! Aja pa z mano pride tudi moja boljša polovica! :blackeye
marcipan1
13.12.2005, 22:23
ka pa če bo pol bolša polovica koga druzga :ok; mal heca, sicer je pa dobrodošla, ker bomo sicer sam deci, pa to ni lih zanimivo - razen po parih pirčkih :drink
Želvak imas kr prav, slabo je to organizirano.
Kakorkoli jaz bom ob petih popoldan pred kolosejom.
Dobite me pa ze med 9 in 10 uro dopoldan pred avtoelektriko.
Ako pride kaj vmes , bom napisal na forum.
LP
Živjo
Slabo je organizirano ker se je vse načrtovano podrlo- bowling je povsod zaseden tako kot tudi vse ostale stvari.
Povejte kdaj in kje želite da se dobimo. Jaz bom prišel šele okrog 9 v Lj- prej na žalost ne bo šlo tako da se boste vi najbolje že prej nekje dobili.
Če želite, da gremo potem zvečer naprej v Globala mi povejte in bo Simon organiziral mizo tako kot je bilo zmenjeno.
Lahko prosim poveste kdo vse pride in kdo bi šel potem zvečer še naprej nad mesto da vem zaradi rezervacije mize?
Lahko malo pomagate pri organizaciji in bomo s skupnimi močmi rešili zadevo.
Aja pa povejte prosim kmalu kdaj pa kje da bom objavil na naši spletni strani.
Lp
marcipan1
14.12.2005, 13:45
najboljš da simon kar v globalotu rezervira mizo ob devetih, pa se tam dobimo; sicer bo tole v morje padl :ok
mogoče bomo šli pa od tam naprej npr. v Dolenjo Trebušo :ok
Jaz se strinjam z marcipanom1, dobimo ob določeni uri pred ali v globalu ( tudi kateri drugi lokal, v primeru da bo Global prazen ). Šanki so vedno frej. :beer
LP
Zakaj se pa ne bi prej raje dobili na kakšnem parkirišču, da se vsaj kakšna skupinska slika (avtov) naredi
marcipan1
14.12.2005, 16:49
dobra ideja, ampak v tej uri dobit frej plac za 65 minijev je pa kriza :laugh
Recimo, da bi se dobili v metroju na vrhovcih v LJ. tam imajo biljard pa ponavadi je dovolj prostora. Razen za skupinsko sliko bo mal kriza, ker tolk placa pa spet ni! :beer Ampak se da parkerat! :metalc Če ste za stvar se lahko tudi pozanimam za rezervacijo, ker poznam lastnika! :ok2 Potem se pa lahko gre v Global, tisti, ki bojo to želeli! Ker v Globalu se pogovarjat res ne da, zaradi muzike! :crazy
Kdaj točno bom v LJ še ne morm povedat- predvidevam da bom prišel okoli 21:30
Črna gospodična bo prišla tudi takrat enkrat- verjetno prideva skupaj.
Glede skupinske slike- res bi blo zanimivo nardit ene par skupinskih fotk ponoči. Ve kdo za kakšno dobro lokacijo, kjer bi se dalo parkirat 8 Minijev v petek zvečer? Kaj če bi rezervirali mizo v Globalu za ob 22:30 pa bi se dobili ob 22 na kakem parkirišču in pofotkali potem bi pa šli v konvoju do centra? Kdor želi se seveda že prej lahko dobi v kakem drugem lokalu in že malo ogreje jetra :laugh
Udeleženci:
BigBoSS
Black Lady
BM3W
marcipan1
Mirek
Wolf
Fisher
minicoo
želvak
Zaenkrat zgleda kar dobro z udeležbo
:ok2
Lp
Glede na to da wolf ne more biti ravno pozno, jaz pa tudi ne mislim sred noci lazit domu ne racunajte kej prevec name ce se boste ob 22ih sele dobival.
LP
Kot rečeno- predlagajte kdaj in kje se dobite. Na žalost prej kot ob 9:30 ne bom mogel priti v LJ.
Fisher vem da je to pozno- prej je bilo mišljeno, da bi se dobili ob ene 7 na bowlingu samo kaj ko je to padlo v vodo. Kaj če bi se dobili vi ob 20:00 v Rollbaru- pa bi potem lahko odpeljali par krogov z gokardi če bote tako želeli ostali, ki prej ne moremo se vam pa potem pridružimo kjer pač boste. Zelo fajn bi bilo če bi naredili kakšno skupinsko slikco. V Globalu bom pa dal rezervirati mizo ob 22, ok?
Lp
Sej ni panike.
Pa drugic. :ok2
Ce ne se pa midva z Ambrozem (pa komot se s kom) okol 19- 20h dobiva nekje (lahko kolosej), kaksno o dinodayu in minijih receva, pol pa pridriftava na miting, pozdraviva dame, popijeva eno pijaco in dam spat. :ok2
Lp
Ok, se pravi da se uradno dobimo ob 9 v Globalu?
Po dogovoru z Wolfom ali Fisherjem se dobi kdor želi že prej pred Kolosejem. Kaj pa če bi se dobili med 9 in 9:30 pred Kolosejem, malo pofotkali in nato šli skupno proti Globalu? Vama je to prepozno?
Lp
Pa kaj imas proti ce se dobiva ze ob sedmih? :crazy
Fisher ti spet nisi pravilno razumel:
Dobita se ob 7 ali že popoldan- veš da nimam nič proti temu, ne vem zakaj bi imel kaj proti temu? Mislil sem da bi se z ostalimi, ki ne morejo prej uradno dobili namesto ob 9 v Globalu ob 9 pred Kolosejem in pofotkali in nato šli naprej v Global :ok Je sedaj razumljivo napisano? :ok2 Gre se zato da moram napisati en uraden termin na našo stran :ok
Lp
Dajte en dober predlog, s katerim boste vsi zadovoljni :ok
Lp
No meni bi tut odgovarjalo ob 19-20 pred kolosejem! potem bomo pa vidli kako in kaj! :beer
Definitivno prej slikanje v BTCju, ker ne vem če bo kolosej PARK frej ( petek in bo parkirališče polno ) za slikanje. Potem pa naprej v center. Zdej rabmo še uro? 21.00 BTC ( slikanje ), 21.30 ( center )?
FISHER IN WOLF: jaz bom pa tud med 17-18 v BTCju, tako da se lahko dobimo.
LP
Lahko se pa tut dobimo ob 18. Fisher, Wolf? Da bo še Mirek lahko! :beer
Ma sej jest sm v bistvu že od 16.30 frej.
marcipan1
14.12.2005, 19:59
jest sam enga, ki ma moj tel prosim, da mi smsne, kje se dobite, pa pridem tut v dolenjo trebušo
Če prides ze do trebuse potem ulet se do tolmina. :)
18, kolosej.
Isti prostor kjer zadnjic.
LP
Ok zmenjeno: kdor ima čas in želi se lahko dobi že ob 18 z Wolfom, Fisherjem in ostalimi v BTC-ju. Ob 21 bo slikanje pred Kolosejem oz. parkirišču, ki bo prosto in nato se bomo skupaj odpravili v Center (najprej Global potem bomo pa videli kako in kaj).
Se vsi strinjate?
V slučaju, da nas kdo nebi našel in še nima moje cifre GSM: 041 500 670
Lp
Jaz sem ZA! :ok
Se vidimo
LP
Jaz bom verjetno tudi prišel :metalc
Ok super. To bo caga prava :ok2
Se vidimo v petek.
Lp
Ja lahko se bi dobil v metroju, majo biljard, pa še ročni fuzbal :-D :-D ,
Pa nardimo turnir v fuzbalu, kdor zmaga dobi Blacklady :-D :-D :-D
Hecam se. lp
Ze vidm da se bomo slikal pred Chryslerjevim salonom, ker bo takrat vse 100% zaparkirano. :crazy
No se vidimo /slisimo.
LP
David fuzbal je dobra ideja.
Saj veš, midva v teamu razturava tko da lahk vzamemo za nagrado BL :ok2 Uglavnem bomo videli, kaj bomo nardili po slikanju.
Dobimo se uradno ob 21:00 v BTC-ju. :ok
V Globalu bo Simon rezerviral mizo.
Lp
Kje točno pred kolosejem pa bi se dobili ob 18. Jaz še nisem bil pa ne vem, kje je vaše zbirno mesto!? :crazy
Na desni strani koloseja, ce ga pogledas proti vhodu.
LP
Želvak a Minija maš že v Slo? Da vidimo raketo :mljask
Lp
Ma nimam še! :damn Nimam cajta, mamo gužvo u službi za po....,ga bom šou verjetn tm ukol božiča nasledn tedn iskat. Sej ni tok panike sm zmenen d ga mam do 1.1.2006 rezerveranga. :laugh Pol pa :metalc Ja pa še eno želvo morm dat narest za na havbo, da bo zgledu kot jaguar ta želfmobil!! :mljask
marcipan1
15.12.2005, 14:59
kdor zmaga dobi Blacklady :-D :-D :-D
Hecam se. lp
:obrvi
če te je slišala, jih boš pa fasu :laugh
Big, torej to pomeni da ne bo z in brez mthja merjenja?
Ambrož:
Zjutraj bom še v Lj tako da me spotoma poberi in grem s tabo tja.
marcipan: sem že fasu zdajle :laugh
Lp
99,5%,... če boste drugje, mi, Ambrož prosim pošlji SMS.
Se vidimo : Miha
Ok, super-se vidimo.
Simona žal tokrat ne bo.
Lp
marcipan1
15.12.2005, 20:56
Ok, super-se vidimo.
Simona žal tokrat ne bo.
Lp
1. kaj je z mizami v globalu
2. a tut njegove sestre ne bo
fak, pol bomo pa vsi navalil na bl :napaka
AC SCHNITZER
15.12.2005, 21:03
Fantje fantje - dejte mal bl u izy to z Black Lady! Naredte tkole: Poatavte se usi v vrsto in pol tistga k zbere bo z njo pac lahko biu celo noc plesu z njo se zabavu pa take fore - ce boste usi navalili na njo jo boste samo stran odgnal! :laugh :laugh :laugh :laugh :laugh :laugh :laugh :ok
marcipan1
15.12.2005, 21:09
pa to so delal u srednem veku, dons je pa MINI doba - taktika je drgačna :crazy :ok
AC SCHNITZER
15.12.2005, 21:14
pa to so delal u srednem veku, dons je pa MINI doba - taktika je drgačna :crazy :ok
A bi teb blo fajn da prideš v vrtec pa usa mularija nate najuriš? Celi slinasti? Mislim da ti ne bi blo faj! Moj post pa je biu mišljen kot šala samo tako by the mimo usput the way! :crazy
:laugh Če se bote že zdaj kregali zanjo jo boste ustrašli in bo doma ostala :ok
Ravno prav, da ko bo skuhano letimo do nje. :laugh :laugh :metalc :drink
Fantje bo treba kar nekam drugam uletet k dvomim da bo pri njej doma :laugh
marcipan1
15.12.2005, 22:35
A bi teb blo fajn da prideš v vrtec pa usa mularija nate najuriš? Celi slinasti? Mislim da ti ne bi blo faj! Moj post pa je biu mišljen kot šala samo tako by the mimo usput the way! :crazy
pa stari, sej ni vse tko resno, k se bere :ok
kam pa pridemo brez domišlja :ok
marcipan1
15.12.2005, 22:43
Kaj dobim če na ogled BL pripeljem vam? :laugh Če se bote že zdaj kregali zanjo bo kar lepo doma za štedilnikom ostala k dobr kuha :mljask :nono :evillaugh :batine
še zadnji komentar o njej: big - mislim, da je ženska kar emancipirana, ti jo pa tkole za šporhat postavlaš - ne vem, ne vem :-D, po moje si izpadu iz igre in nas je zdej še 99
črna dama - nč hudga ne mislmo, sam mal smo froci, ko boš pa zraven, bomo pa klavirji :ok2
:laugh :laugh :laugh :laugh :laugh :laugh
marcipan1
15.12.2005, 23:10
Kar precej stvari ki sem jih povedal so bile resno mišljene- Lp
a to vela tut za šporhat - na, pa je šla tvoja druga šansa :napaka
Ni šla šanza to je biu kompliment za določeno minijašinjo :ok2
Lp
Hja, mene žal ne bo... bom pa se potrudil, da pridem drugič. Anyway, lepo se imejte! :beer
Novo leto je tu in gremo s polno paro naprej :laugh
marcipan je predlagal, da bi se mesečno dobivali in malo poklepetali. Tokrat je predlagal termin 13.01.
Je kdo zainteresiran da se srečamo prvič v tem letu?
Lp
Je kdo zainteresiran da se srečamo prvič v tem letu?
Jaz sem za!
Jest sm tut za. Sam spet me v soboto caka smucarija in spet bom najkasnej ob 23h pobegnu dam.
LP
dr. Strudl
7.1.2006, 20:18
Mene pa zanima kako se vclanim v Vas New Mini Driver Club ? Kateri clan je za to odgovoren.
S.
dr.Strudl lepo pozdravljen na forumu med SLO minijaši.
Sem kontaktna oseba glede včlanitve :ok
Prav berem- si iz Graza in znaš slovensko?
Lp, BigBoSS
Pozdravljen dr. Štrudl, jaz sm pa dr. tiramisu iz JPN. :-D :-D :-D
Glede srečanja 13.01
Pred 21:00 žal ne bom mogel priti v LJ- bo spet pozno. No če se zmenimo in gremo potem še nekam naprej malo zažurat sem tudi za da ne bom hodil samo za 2 uri v LJ. minicoo, Wolf, roni, marcipan, Mirek, Fisher, Simon in še ostali- gremo pol še nekam naprej v akcijo? :laugh
Wolf pa ja ne greš spet smučat- kaj si najdu tam za ene punčke da si stalno z busom na smučišču? :laugh Daj prestavi pa gremo pol tisti teden od 16.1 naprej nekam skupaj v Avstrijo smučat pa gremo 13.1 spet tko žurat kt se zagre k zdaj že dolg nismo :ok2
Lp
Mene pa zanima kako se vclanim v Vas New Mini Driver Club ? Kateri clan je za to odgovoren.
S.
pripelji se 13. na prvi letošnji sestanek, pa te bomo krstil (beri pofotkal), sam iz gradca bo najbrž mal huda
Big - če gremo naprej, bomo najbrž vidl tam, tko da je zdej težko kaj rečt. Zase vem, da se moram zaenkrat naspat, ker že od četrtka spim po tri ure, ker ma hči norice. Fak - nisem vedu, da je to tko zaj..... bolezen. Bitsvo je,da se dobimo. Mogoče bom mel že kako info za Grobnik, kamor bi spomladi res rad šel.
lp
Živjo
Zaenkrat ne morm še nič obljubit glede 13.01. Dejstvo je da bom pred 21:00 težko v LJ. Glede Grobnika je pa dobra ideja samo bo treba nekje dobit gume za tja ker tam je pa glede obrabe baje opasno :napaka Drugače imam pa idejo za enkrat pred poletjem, da bi organizirali eno tako only MINI mednarodno srečaje z zanimivim programom na MK. S Simonom se nekaj dogovarjava- on povabi še ljudi iz Italije, jaz iz Avstrije, AA razpošlje tako kot zadnjič vabila in bi moralo priti ziher okoli 40-50 MINI-jev :laugh Treba se bo odločit za eno res ornk srečanje in to tudi izpeljat. :ok Prej bo pa seveda potrebno še klub uradno registrirat in dobit pokroviteljske podpore ker brez sredstev lahko kaj takega pozabimo. No lepo bi bilo da bi se 13 srečali pa spregovorili kakšno besedo tudi v tej smeri- treba se bo malo bolj profesionalno lotit.
Lp
Pozdravljen dr. Štrudl, jaz sm pa dr. tiramisu iz JPN. :-D :-D :-D
Lep pozdrav Dr. Tiramisu, kako?
S.
A na sliki je tvoj Mini.
A zdaj spet nekdo norce brije iz nas tko kot že enkrat lanjsko leto? We are not stuipid :nono
Sara z rdečim kabriom če res obstajaš se prikaži enkrat v javnosti ker vsi veselo dvomimo da obstajaš :ok Imaš pa zelo zanimiv email- me res zanima kateri otrok se skriva za tem imenom ki sanja o tem kar piše :evillaugh
Lp
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.