Ogled polne verzije : Menjava pozicijskih na E34... urg...
Verjetno se slisi cudno, nikakor mi ne rata zamenjat pozicijske, :jok verjetno je kak poceni trik... najbrz jo zna zamenjat vsaka zenska :-D
Kaksen je postopek? Se ne upam prevec vrtet in vlect, da ne bi kaj polomil...
Na zgornjem delu žarometa je plastičen nastavek, kamor je vtaknjena žarnica. Primi z roko, zavrti in potem gre lepo ven.
Vcasih ne gre zlepa, ker ce niso dolgo casa zamenjane se malo sprime! Brez skrbi, sam UDMja poslusi!!
Je slo, sem se bal, da bo kaj v roki ostalo...
Najlepsa vama dala! :ok
saj ponavadi ostane kaj v roki :laugh ..... predvsem koščki plastike tam pri vrhu, kjer je vtaknjena žarnica. Leta uporabe in vročina od žarnice pač pustijo posledice na plastiki.
Martin ///M
15.10.2003, 20:27
pa ponavad zarnica tud ostane v roki, ce mas sreco :-D ok dost heca, ko bi vedl kako je pri POLOtu zaj...n zarnico na desni strani kjer ma klimo pa akumulator, jst res ne vem kaj so mislil, sm pol ure zarnico menjal, sm hotu ze macolo vzet
A veste kako se pr tanovmu Meganu menja žarnico (ga ma kolegica, pa sta ji že dve žarnce šle)? Volan se obrne skrajno levo (se mi zdi), pol se pa stegne not mim gume skoz blatnik in je tam ena lukna skoz katero daš roko in potem na luči odstraniš vso to plastično piz**rijo in zamenaš žarnco. :crazy
Kok nam moderna tehnologija olajšuje življenje. :napaka
Sej se bo hitr navadla, če sta ji že dve žarnici šli. :napaka
A veste kako se pr tanovmu Meganu menja žarnico (ga ma kolegica, pa sta ji že dve žarnce šle)? Volan se obrne skrajno levo (se mi zdi), pol se pa stegne not mim gume skoz blatnik in je tam ena lukna skoz katero daš roko in potem na luči odstraniš vso to plastično piz**rijo in zamenaš žarnco. :crazy
Kok nam moderna tehnologija olajšuje življenje. :napaka
:)
Sodelavcu so na uradnem servisu dvignili avto in sneli kolo... :eek :)
Samo da ure nabijajo, prasci!
aL PA POSKUSTE PRI GOLFU 4KI ZARNCO ZAMENAT.....
Zakaj pa zopet pri golfu? Kakšen pa je tukaj problem!?
hehe, pri A klasi obstaja luknja v notranjem blatniku. Lepo jo odpres in imas krasen dostop do zarnic. No, vse lepo in prav, ampak tega ni zapisano v prirocniku za uporabo. :laugh
pri peugeotu 206 je pa skor kt pr katrci :-D
Golf ma takoj za lucjo akumulator. Med njim in pokrovom luci z notranje strani je 1cm prostora, ko vrzes dol plastiko ga je pa 3cm. Pol moras pa tam snet zarnco in pripet novo... Enkrat koga prosi naj ti odpre pokrov.... :eek
Martin ///M
23.10.2003, 19:04
Golf ma takoj za lucjo akumulator. Med njim in pokrovom luci z notranje strani je 1cm prostora, ko vrzes dol plastiko ga je pa 3cm. Pol moras pa tam snet zarnco in pripet novo... Enkrat koga prosi naj ti odpre pokrov.... :eek
sej pravm isto ma polo od matke, kr jeba vse skup zamenat
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.