Ogled polne verzije : Škripanje v notranjosti pri trdem podvozju
Fisher, ti imaš spuščen in trd avto kolikor sem zasledil... Pri tebi tudi škripa pri šipah, ko pelješ čez luknjo?
Nimam pojma jst.
Vprasaj velikega sega. :ok2
Nimam pojma jst.
Vprasaj velikega sega. :ok2
WTF je "veliki sega"?
Men škripa okol zadne preme, pa zadnji varnosti pasovi tolčejo ob plastiko pa aftermarket zadnja polica je tut glasnejša kot bi lahk bla. Okol šip pa ne... :confused
Verjetno je mislil Anžeta, nisem pa 100% prepričan...
LP
sega=šefa
Je prišlo do tiskarskega škrata.
se pravi se nisem zmotu.... :-D
Wolf, ves kaj napravi za pasove odzadaj, daj dol zadnje sedeze, pa ko jih nazaj gor das zatakni pasove. :ok
Meni je to pomagalo!
In jest budala to vedno popravim, ko se mi po nesreči zataknejo :napaka
Je pa res, da nemalokrat pelem koga zadaj in nebi rad, da bi po moji neumnosti kdo 10.000 taplavim palcu. (se je zgodl moji bejbi in je bla na kolega besna kt ris)
LP
Še ena resitev je, vendar potem vedno popravljas.
Ti ze povem, itak te morm callat in te vprasat glede avta neki, glede na to da mas starejsega letnka.
Service interval in zavorna tekocina. :)
Zavorna na 2 leti, servis: 1. na 16k km, ostali na 25 k km (sam glede na to, da imam inspection 1 šele čez 4k km, bom šele takrat vidu, če mi ga bodo za 25 k podaljšal (mogoče je pol 2x 20k)). Bo treba na AA poklicat.
LP
Ni ti nc treba klicat ,ti jst povem. :laugh
Zavorna na 2 leti, servis: 1. na 16k km, ostali na 25 k km (sam glede na to, da imam inspection 1 šele čez 4k km, bom šele takrat vidu, če mi ga bodo za 25 k podaljšal (mogoče je pol 2x 20k)). Bo treba na AA poklicat.
LP
Servisni interval je na vsakih 25k kilometrov (bil na AA-ju pred 2-ma tednoma)!
sega=šefa
Si premalo natančen ;) Vidiš tako kot ti nisi 100% tudi Mini oz. bilokateri drugi avto ne more bit :-D
sega=šefa
Si premalo natančen ;) Vidiš tako kot ti nisi 100% tudi Mini oz. bilokateri drugi avto ne more bit :-D
Servisni interval naj bi se prilagajal glede na posameznikov stil vožnje.
Jaz delam servise na cca. 20kkm.
:ok2
Si hotu napisat 20 km in ne 20000 kajne? :laugh :laugh :laugh :crazy
YO YO YO!
Kolk stane prvi servis (15K km) za MCS, pa kej vse zamenjajo?
Menjajo olje in filter, pregledajo tekočine in plačaš okoli 25k sit
Lp
none: Poskusaj biti bolj specificen. Pri katerih sipah? :)
LP
none: Poskusaj biti bolj specificen. Pri katerih sipah? :)
LP
Pri sprednih dveh (voznikovi in sovoznikovi) zgoraj pri stropu.
Nic temu podobnega nisem opazil.
Imajo pa 05 letniki drugacna tesnila-vsaj spodnja, zgoraj ne vem-mogoce je vzrok v temu.
LP
Oj.
Če se še prov spovnim pride prvi servis na MCS na AA okoli 35.000. A pa vseen če zamenjaš še zračni filte, ker ga drugače ne bojo menjali, filter pa mislim da pride okoli 3.000.
Lp.
Ko smo ze pri znizanju.
Lep komplet po ugodni ceni.
Ceprav o tej nastavljivi visini sem precej skepticen.
Saj se zagotovo spreminja prednapetost vzmeti ali drugace ko je vijak 1cm visje sigurno ni avto 1cm visji.
Vsaj pri skuterju in motorju ni tak tak da.... ne vem izbira je od vsakega posameznika odvisna.
http://cgi.ebay.de/FK-Gewindefahrwerk-Highsport-fuer-BMW-Mini-One-Cooper_W0QQitemZ8015209217QQcategoryZ44152QQrdZ1QQcmdZViewItem
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.