Ogled polne verzije : Camber kits
Pozdravljeni,
zanima me katere camber kite priporocate in katere uporabljate, kako ste zadovoljni itd.
Thanks
lp
lukamarko
16.11.2005, 21:06
Pa ti bo po cesti kaj koristil?
Jah zase sem preprican da mi bo. z Gumami delam cca 10 k km, porabo imam okrog 14. Verjetno da se mi bo ze kaj poznalo. :laugh
Spredaj je absolutno premalo 0,4° naklona, zadaj pa trenutno 2°.
TUdi originalni nama kaj prida boljse. :)
Kaj pri pesdi je "camber kit"? :-D
Saj bi ga tudi ti potreboval.
LP
Saj bi ga tudi ti potreboval.
LP
Hvala za izčrpen odgovor :crazy
Ce bom kaj prevec povedal bodo spet nastala nasprotja da nimam prav in sem raje tiho.
Ti bo ze veliki razlozu.
LP
AC Schnitzerjeva dama
18.11.2005, 19:33
sam kr neki Fisher. prou najedas s takimi :crazy
Se vedno so in se vedno nisem imel prav na koncu in je moral biti nekdo pametnejsi.
Torej je najlazje biti tiho in do tega ne pride.
Ce pa me none poklice mu rade volje vse povem po telefonu.
Tukaj pa pac ne, zakaj pa mislim da mi ni potrebno se enkrat razlagat.
LP
AC SCHNITZER
18.11.2005, 21:40
Se vedno so in se vedno nisem imel prav na koncu in je moral biti nekdo pametnejsi.
Torej je najlazje biti tiho in do tega ne pride.
Ce pa me none poklice mu rade volje vse povem po telefonu.
Tukaj pa pac ne, zakaj pa mislim da mi ni potrebno se enkrat razlagat.
LP
Od drugih pricakujes pomoc pa podporo tuki pa s takimi uvajaš, tko BTW ni lih kul tale tvoj nacin, ce bi ze rd pomoc povej WTF je tale tvoj camber kit, pa ti bomo/bodo usi po najbolsih moceh pomogal.Tale vajina stvar z BigBoSS-om bi se pa pocas lahko ze nehala-usaj na forumu-v vsaki temi maš neke probleme-dobta se enkrat nekje na pijaci pa se pomenta, ce pa ne gre drugac se pa sklofita pol bo pa spet use normalno.
Brez zamere, ampak je res in mislem da bi se velika vecina strinjala z mano!
Lp!
AC Schnitzerjeva dama
18.11.2005, 23:18
Kaj pri pesdi je "camber kit"? :-D
mal sm gledala okol in prsla do ugotovitve:
To je en kit, ki ti omogoča, da amortizerje nastaviš pod drugim kotom in ti potem kolesa stojijo tako kot pri dirkalnih avtih na ven- to ti omogoča, da imaš v ovinkih boljši oprijem, ker tako nalega cela površina gume na cesto vendar ima pa tak kit tudi slabosti- to se vgrajuje predvsem v dirkalne avte, kjer se stalno vozi skozi ovnike- pri vsakdanji vožnji, kjer se veliko voziš naravnost zna bit tak kit nevaren, saj pri vožnji naravnost tako ne nalega celotna površina gume in avto zaradi tega pri višjih hitrostih vleče levo in desno. Naslednja slabost je velika in neenakomerna uporaba gum saj ko se voziš naravnost kot rečeno ne nalega celotna površina gume in je obremenjena npr. samo polovica gume in se zaradi tega samo polovica gume obrablja. Potem ima to tudi posledice na obrabi drugih delov, kot so ležaji, pogonske gredi itd. tako da se za vožnjo nas smrtnikov tak kit ne splača in tudi ne priporoča.
:-D
AC SCHNITZER
18.11.2005, 23:27
Thats my girl! She makes me proud more and more! :ok
Glej AC Snicher al karkol si ze:
Moj nacin je bil dalec drugacen od tega, ampak ker nekateri navkljub dejstvom , stevilkam in meritvam morajo iti vedno kontra in morajo imeti prav, sem se navelical preprirat. Se zlasti ker so nekateri tako.... da ne recem kaj, da se spustijo na nek osebni nivo in uporabljajo take izraze, da niso primerne niti za wild wild west vec.
Z razlago, kaj je to camber kit, da bodo drugi vedeli in mi potem lahko pomagali ne bom nic dosegu. Why? Ker ce ne vedo kaj je camber, potem mi z nasveti kateri kiti so boljsi/slabsi zagotovo ne bodo znali pomagati.
Ker pa vztrajas da moj nacin ni pravi, bom povedal in napisal. Konkretno za minija.
Bom pa seveda tudi zabil snicherjevo damo...in potem bo spte narobe in trmoglav fisher, no. Mogoce res, ko mi bo razlozila zakaj so nekatere stvari take, kot jih je predstavila. :ok2
Lukamarko bi to znal verejtno to se najbolje razlozit, pa bom poskusal na kratko in za vsakega.
Camber kit se uporablja za nastitvem optike oz. podvozja. Ker modernejsi avti, med njimi tudi ultimativno sportno vozilo MINI nima nastavljivih kotov, ceprav so to zadevo pri VW poznali ze leta 80 pri svoh dizlih :laugh, si moras spomagati na 1001 nacin, da zadevo nastavis.
Najvecji problem je spuscen mini.
Ze tako koti posameznih koles niso enaki (prednja dva, zadnja dva) pri vecini koles, se pri spuscenem miniju pojavijo ogromni negativni koti zadaj -2° kar sem ze napisal.
Ce bi snicherjeva dama bila kaj pametna bi ugotovila, da jaz top otrebujem, da grem nazaj proti pozitivi,torej manjsi naklon koles kot je sedaj in ne bi pisala o "potencialnem samomoru" na cesti.
Poleg tega vsi perdnji(vsaj za minija) (mogoce kaksna redka izjema) camber kiti pustijo nastavljati samo v negativen kot. Zakaj je snicerjeva damica potem napisala da stojijo navzven kot pri 50 let starem ficku , pojma nimam:
Moram snicerjevi dami tudi povedat da pri -2° zadaj mi avta pri 235 ne vlece nikamor levo/desno in upam da mi o prosim razlozila zakaj naj bi gaim je to napisala in s tem spet morda nekoga odvrnila od nakupa odlicnega sistema za nastavitev podvozja.
Spet imamo tukaj budalescino in obrabo gum.
MINI ima zadaj v originalu cca -1° in s camber kitom bi se rad vrnil na to. Potem me bo se manj metalo levo /desno. :laugh
Spredaj pa ima -0,4° in bi rad prisel tja do kaksne -1°.
To so meritve nekaterih avtov, original podatki pa imajo seveda tolerance in malce drugacne mere.
Zadaj -1,.5 +-0.5
Spredaj 0.5 +-0.4
So originalne.
Sedaj pa bi rad da mi snicerjeva dama razlozi zakaj se pri nastavitvi zadnjega camberja-kota na FWD avtu obrablja pogonska gred bolj/manj?
In zakaj se ta kit za navadne smrtnike kot sem jaz ne priporoca?
SPlaca je druga stvar.
Priporoca? Mogoce bo narobe ce bom imel 2 in 2 naklona enaka in se ne bosta razlikovala?
Bo mogoce narobe, ce nardim da bo avto lepse vodljiv in bolj fun to driev.
V cem se ne priprooca?
In zdaj se bo zacelo.
Ker zal ne morem bit tiho ob napisanih takih budalescinah kot je to da se pogonska gred bolj obrablja itd.....
Zal.
In je boljse da sem tiho.
LP
Pa se nekaj.
Prednji sistem od kmaca je treutno cca 90 k sit. Tak da se bo mal svitalo.
So pa od h sport 120 prednji (mas pa za razlicno debelino vzmeti).
Zadnji pa 75-120.
Ni pocen ne.
LP
Zdej si dal tut men mal s temi koti za mislt. Sicer ti ne znam pomagat (za to bo res Lukamarko bl prava oseba). Bom pa pogledu, kaj so men na optiki naredil in kaksne man jest kej kote. (v nedeljo ko pridem dam)
LP
AC Schnitzerjeva dama
19.11.2005, 18:00
fisher ti vse veš tko da sory če sem se vrgla v preveč na hard nastavitve, take kot so na dirkalnih avtih.
:-D LP
Sem kje rekel da vse vem?
Povedal sem kar vem, vem pa to, da camber kit ne omogoca samo naklonov od -30 do - 70 ° da bi avto, polosovine in lezaje na pol losalo kakor si rekla.
Sem pricakoval, da bos sedaj napisano tudi razlozila.
A zal kot vedno od vecine, zastojn.
Poetm se pa nekateri cudijo zakaj nocem vec odgovorajati.
zaradi taksnih kto si ti in tebi podobnih.
LP
AC Schnitzerjeva dama
19.11.2005, 22:30
napisanega ti nemorem razlozit, ker kar sem napisala sem prebrala drugje, ker prej nisem vedla sploh kaj je camber kit. ampak ker je mene in se nekatere druge zanimalo, ti pa nisi hotu razlozit sm mogla razlago najdit drugje. :)
LP
Fisher ti si čudn človek :crazy
Imas prav.
Upam da ne bos cez en mesec spraseval kaj glede avta.
Saj ves, da ne bodo cudni odgovori. :ok2
AC snicher dama: Imas kaksen link, vir ali karkol kjer je napisano da zaradi tega "lomi, trpijo se obrabljajo" polosovine in povezavo med zadnjim naklonom pri FWD in polosovinami? :ok2
Saj tudi ce mas ,lahko tu pa tam svojo glavo uporabis in ne napises taksne neumnosti. :ok2
LP
Imas prav.
Upam da ne bos cez en mesec spraseval kaj glede avta.
Saj ves, da ne bodo cudni odgovori. :ok2
Ne da bodo "cudni odgovori", sploh jih ne bo, tako, kot do sedaj ;)
V tej temi sem ti prav lepo razlozil kaj je to camber kit in zakaj bi tudi tebi prisel prav.
Ah.....
No prav.
LP
None bi prej rabu eno struženje felten, da mu zadaj ne bi drgnile ob preobremenitvi. :ok2 :crazy
None bi prej rabu eno struženje felten, da mu zadaj ne bi drgnile ob preobremenitvi. :ok2 :crazy
True true :-D BMK samo da lepo zgleda hehehehe
Zgleda pa res zelo zelo dobr - BP. :ok
LP
Obljubljeni podatki o nagibu:
st - kotna stopinja, ' - kotna minuta
spredaj:
specifikacije levo/desno: -0st55' do -0st05'
rezultat: levo -0st48', desno -0st36'
zadaj:
specifikacije levo/desno: -2st02' do -1st02'
rezultat: levo -1st06', desno -1st12'
Specifikacije veljajo za MINI cooper R50 2003, 15" gume
Sej a imajo gume kaj veze pri kotu?
Kot je kot, pa naj me kdo popravi ce se motim.
LP
Ja tm k je kliku po bazi je mel na izbiro model R50/R51 al kako se že imenuje tanov. Pa pol one/cooper/cooper s in na konc se dimenzijo felten. Aja, pa tut al je podvozje sport al sport +. Bi znale bit kaksne razlike med sport in sport +, med gumami pa je verjetno (sugurno) ni.
Lp
Ja, ampak sej tista baza je tam sam zaradi +- toleranc, da se vidi ali je OK ali ne.
Ce si sam zmisles kaj zelis met, mislem da pol lahko zberes tudi VW Golf I D. :laugh
Ugibam oz. sm 99% da je tko.
Pac baza, da vidis ali je v "zelenem" ali ne. :)
Whatever, treba ta kit cimcenej nekje dobit. :)
Al pa vrtat doma. :laugh :laugh :crazy :laugh :ok2
Ej wolf daj mal vec podatkov o tvoji optiki.
LOhk tudi na PM ali mail.
Od zamika osi naprej vse bi rabu. :laugh
Bom skopiru list od optike pa ti posljem po posti. Lahk pa tut vse napisem ce takoj rabs.
LP
Sej lohk z digitalcem poslikas mal pomanjsas na 150 kb sliko (se se zmer vid) pa prilepis/posljes.
LP
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.