PDA

Ogled polne verzije : Ko smo ze pri duši - Big nekaj zate. :)

Fisher
16.11.2005, 17:37
No big ker ravno kupujes avto in pravis da mora avto imeti duso potem si kupi nekaj kar jor es ima in ne bos razocaran.

Bos pa tudi htirejsi od vseh nas. :laugh

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=542937#

Wolf
16.11.2005, 19:34
Ambroz, pa to je glih neki zate!
(Minija lahk prodaš Anžetu)
Lp

BigBoSS
16.11.2005, 19:43
Ja pa da ga lahko potem dan za dnem šraufam :napaka

Lp

Fisher
16.11.2005, 19:59
Koga?

MINIja?

Vem za dve taki lancii letnik 90 (ali kaksno leto manj) in vem za dva minija letnika 02 in 03.

Ugani katere se je v obdobju recimo dveh let vec vijacilo pri isto prevozenih kilometrih.

Za pravilen odgovor ti dam pivo. :laugh

Wolf: Je bila enkrat v nacrtu, potem je pac ratalo tako da je nisem kupil. Zal pa je ta martini 6 kar draga, no tolk kot mini, saj zdaj bi se verjetno odlocil zanjo, hitrejsa zagotovo , tpreznejsa tudi, kvalitetnejsa pa itak. :ok2

Fisher
16.11.2005, 20:22
Anze. Sej ne vem ce sem prav razumel koga bi sraufal pa vseeno.

V primeru , da mojega minija. :)

Mi bos pokazal kaj bi sraufal ko s ebova vidla naslednjic z avtom. Zadnjic nisi imel niti ene pripombe ko sem te peljal, ali ves kaj novega? :laugh

Mirek
16.11.2005, 20:33
Tale MARTINI 6 je pa špica, sam to more bit tolk kokr MINI S (nov).

LP

Fisher
16.11.2005, 20:35
Mirek, tam nekje so cene ja, raje se visje.

Ampak to je dejansko avto z duso, karizmo in imenom. To ni nek new stile imena itd...ampak to je to. :)

Sej tanova delta je spusila pol, se niti ni prjela tok. :)

Jaz sem se vozil s tako in tudi nekaj vozu.Ne ravno martini. Fenomenalno. :)

Mirek
16.11.2005, 20:56
Tale avto je res za dušu, sam to tud gre gre gre gre gre!! Pr DELTAH mi je všeč k m tolk števcev v armaturki. KULTNI avto.

LP

BigBoSS
16.11.2005, 22:36
Živjo

Fisher mislil sem na šraufanje Lancie in ne na tvojega Minija. Meni se je zdel zadnjič tvoj Mini zelo v redu in sem bil brez pripomb- edino podvozje je mogoče pretrdo- boš videl kako se obnese na kakšnem ovinku če je kakšen skok vmes. Malo poročaj v tej smeri. Drugače imaš pa avto res lep in ne vem kako da ti vedno rata najdt kako napako :napaka

Lp

Fisher
16.11.2005, 22:59
Malo je trd ja in ce je cesta res bumpasta (lep primer je ovinek, ko gres iz lj proti kranju in v kriziscu zavijes proti skofji loki malce naprej od medvod, dollllllllllg desni ovinek, na sredini ovinka oz proti koncu je full hitrih kratkih bumpov) tam zadek malce odnese, tudi pri 128 mi je.

Pac to je pa kompromis, ki ga je treba vzet v zakup. je pares da tam z originalnim podvozjem nisem nikoli testiral tak da lahko kdo preveri ko se bo tam peljal.

LP

marcipan1
17.11.2005, 08:27
No big ker ravno kupujes avto in pravis da mora avto imeti duso potem si kupi nekaj kar jor es ima in ne bos razocaran.

Bos pa tudi htirejsi od vseh nas. :laugh

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=542937#

Samo pazi - vedno, ko kdo napiše, da je avto nepoškodovan, se lahko marsikaj vprašaš. Sploh pa - Mini je bol zate.

Simon82
17.11.2005, 08:28
Ajde fisher! Bova sla enkrat skupaj. Mene tud zanima

Austin Powers
17.11.2005, 09:31
Malo je trd ja in ce je cesta res bumpasta (lep primer je ovinek, ko gres iz lj proti kranju in v kriziscu zavijes proti skofji loki malce naprej od medvod, dollllllllllg desni ovinek, na sredini ovinka oz proti koncu je full hitrih kratkih bumpov) tam zadek malce odnese, tudi pri 128 mi je.

Pac to je pa kompromis, ki ga je treba vzet v zakup. je pares da tam z originalnim podvozjem nisem nikoli testiral tak da lahko kdo preveri ko se bo tam peljal.

LP

Jeprca. :ok

Zelo zjeban ovinek proti koncu - kamionarske tračnice.

LP
Austin

Simon82
17.11.2005, 09:42
Da je Mini bolj za Bigbossa, to sploh ni dileme. Ce mu das M3 pred nos nevem ce bo se premislil. Usaj jst se nebi! :ok

BigBoSS
17.11.2005, 10:09
Če mi daš M3 pred nos itak veste kaj bi izbral- to sploh ni primerljivo k sta vmes 2 različna svetova :ok

Če mi daš pred nos eno BMW 1 alpa Minija bi na vsak način izbral Minija ker je zame bolj primeren avto :ok

Lp

Austin Powers
17.11.2005, 10:10
BMW 130i vs. Mini Cooper S?
What say You?
LP
Austin

marcipan1
17.11.2005, 10:17
misandrstending

BigBoSS
17.11.2005, 10:19
130 ni primerljivo s Cooper S :ok

120 vs Cooper S sem mislil. Med 130i in Cooper S bi bla pa težka odločitev vendar 130i stane tudi bistveno več- za ta denar dobiš 2 Cooper S.

Lp

minicoo
17.11.2005, 19:06
Tist ovinek gre pri meni dobro, sem 5 km stran doma, tko da sm se že 100krat peljal čez ta ovinek, gre na polno čeprav je malo lukn, sam fajn treba držat volan pa gre. LP

MihaM
17.11.2005, 20:09
Tisti ovivnk na Jeprci, je kar neprijeten, če ga ne poznaš,... ni pa nekega hudega veselja ko ga "obdelaš",...

Dobra cesta - Gorenaj vas - Horjul čez Lajše,... za probat,...

Bavarci 1xx so pa tako brez "duše", da je vsaka primerjava z MINI-ji popolnoma nesmiselna :-))

3xx seveda še toliko bolj,... mogoče M3 - ampak,... M5 - ampak,...

THE DOLGČAS :-)

Kaj pa : Cobra ? Prowler ? Caterham ? Ariel ? Smart ? MX-5 ?

LP: Miha

p.s. : ena lepa "Cobra" - modra s KP registracijo - tipično v Portorožu,... :-)

Mirek
17.11.2005, 20:57
A nista Cobra pa Prowler bol taka Muscle car-ja? Za Caterham vem da je ultra lahek. Tista modra Cobra ima tako lep glas s tistim BigBlock V8 :ok Prowler me pa spomija na HOTROD iz 1930-1950 in zgleda fenomenalno.

LP

BigBoSS
17.11.2005, 21:41
Ja Cobra, thats my dream. Upam da bo nekoč v moji lasti kot nedeljski avto. Predelana od Weinecka z novim motorjem V8 Big Block in NOS-om navita na 1200 konjev. Enkrat že kar precej let nazaj je bil test na DSF-u. Lepo 4 stopenjski polavtomatski menjalnik- do 200 je avto pospešil če se še pravilno spominjam v okoli 6 sekundah.

http://www.supercars.de/singlecar/182/211.html

http://www.weineck-power.de/

Vergessen Sie alles, was Sie bisher über das Autofahren zu wissen glaubten.

Die Weineck Cobra beschleunigt von 0 auf Tempo 200 fast so schnell wie ein Formel 1 Rennwagen. Noch Fragen?

Warnung! Vor dem Lesen dieser Zeilen wird der geneigte Leser gebeten, alle ihm bisher durch Lebens- und Alltagserfahrungen gemachten Eindrücke hinsichtlich mobiler Fortbewegung zu löschen.

Einzig zulässige Begriffe, die aus dem Speicher verwandt werden dürfen, lauten: Personenkraftwagen, Verbrennungsmotor und Hinterradantrieb. Alles andere erfährt hier eine neue Definition.

Was die Weineck Cobra durch satte zehn Liter Hubraum, 850 PS und über 1.100 Newtonmeter Drehmoment an Dramatik auf den Asphalt klebt, entzieht sich jeder Beschreibung. Zunächst fällt der Unterschied zur Original 427 Shelby Cobra SC gering aus. Doch unter der perfekt verarbeiteten Schale aus glasfaserverstärktem Kunststoff schlummert NASCAR- Renntechnik pur. Ein Viergang-G- Force Getriebe mit plasmagehärteten, gradverzahnten Getrieberädern, Stößelstangen und Antriebswellen aus Kohlefaser, eine explosionssichere Kupplungsglocke, Fangbänder um den Antriebsstrang, ein Schraubfahrwerk mit Einzelradaufhängung und Titanfedern rundum sowie die Brembo Bremsanlage des Porsche 993 Turbo demonstrieren, dass hier nur das Feinste vom Feinen verbaut wurde. Und es ist gut zu wissen, dass die Bremsleistung der Leistung des Motors ebenbürtig ist.

Lp

Mirek
17.11.2005, 21:58
Hudooooooo. Ta avto je zelo lepo. Kaj pa pravite na novo Cobro v10 600KM?

Mirek
17.11.2005, 21:59
še linki:
http://www.carkeys.co.uk/features/product/1601.asp
http://www.rsportscars.com/eng/cars/shelby_cobrac.asp

minicoo
17.11.2005, 22:44
Ma kakšna kobra, M5 in M6 to je :ok

aljosa
17.11.2005, 22:54

:metalc :beer :3gears :mznak :clap

BigBoSS
17.11.2005, 23:12
Mah daj daj M5 pa M6 je en high tech produkt k ga zna pelat zarad dsc-ja vsak malinovec. Dobr sta oba huda avta, ne mislim nič čez njih govort. Je tudi čisto druga klasa. M6 je avto za vsakdan takale Kobra pa za nedelje. :ok

Takale kobra je pa brezčasna lepotica s pravo močjo in tehniko iz Nascarja. Za vožnjo je potrebno precej pameti, občutka in izkušenj. Tist 4 stopenjski polavtomatksi menjalnik more bit strup. Ne morm si predstavljat kako takale Kobra leti k to nima nobene teže za premagovat :metalc

Lp

Taucher
17.11.2005, 23:15

:metalc :beer :3gears :mznak :clap

Tale kobra je ravno tko k ena cbr-ka ali podobnega. Če nimaš v glavi pospravljeno si kupiš trugo za čez par dni.Rajši ostanem tle kjer sem ali pa M3-M5 vrha glave dovolj moči.

minicoo
17.11.2005, 23:21
Kobra kobra, mal občutka pa si skor v ljubljanici.

BigBoSS
17.11.2005, 23:27
Ne vem kako vi gledate na te stvari a meni se zdi res noro avto, ki te ugrizne nazaj že pri najmanjši napaki, kateri ima tako premoč da se ga bojiš že pri pogledu. Noro mora bit ko se vsedeš za volan, obrneš ključ in ti tisti V8 tako zarohni, da dobiš kurjo polt.

Ne vem no mene to fascinira in upam, da nekoč bom imel priložnost do nakupa take zverine.

Lp

Fisher
18.11.2005, 00:10
.Eh minicoo kaj je to na polno?

20, 50, 100, 150?

Na polno gre vsak, mejo pa ima tud vsak drugacno in avto in voznik.

SUper se avto obnasa, cist impresd danes....sicer me se vedno nekaj jebe pri legi (camber kit?!? :laugh ) pa malce odprto zaprto fali pri optiki bo treba v nulo dat, mogoce pa se gumice menjat z lezaji spodaj potem mogoce bo pravo. :)

Skratka avto je pri -2°C noro dobro trd. Nagne se itak ne, s kaksnimi spodobnimi stabilizatorji bomo pa se to do konca odpravili, tak da ne bo panike s pijaco v drzalih zato :laugh :ok2 Joke na stran.

Skratka avto je super.

Seveda pa g amoras biti full navajen, ne sme te zmotiti vsak skok in moras biti full bolj zbran pri voznji.

Je pa res da potem trga....sej je padu nov rekord na znani lokaciji. :)

Lj-me. :) :laugh

BigBoSS
18.11.2005, 00:34
Fisher kolk maš rekord, za koliko si ga izboljšal? Tist filmček mi morš enkrat ob priliki prinest- ti že veš katerega (rdeč cooper) :ok2

lp

Fisher
18.11.2005, 10:44
Že n krat sem ti povedal, da tisti filmcek zaradi vec razlogov ne bo sel nikamor.

Lahko ga predvajam javno minijasem na mojem prenosniku to je pa tudi najvec kamor bo prisel.

minicoo
18.11.2005, 18:29
Tist ovink greš lahko max 70, če gre pa kakšen več bi pa rad vidu.

Wolf
19.11.2005, 12:47
Ne klič hudiča, David...... :-D

Fisher
21.12.2005, 19:26
Tako je zgledala predstavitev zanimivih avtomobilov v bologni.

Minijev raje nisem snemal. So sli prepocasi press.....sicer ne na progi so pa imel neko predstavitez z in brez ABS a.

Malce umetno a vendarle.

Zanimivi so bili pa tile.

Tisti ki pravijo da niso uzivantski avti. Se strinjam, tukaj notri te je ze malo strah. :laugh :laugh :laugh :laugh :laugh :laugh

http://www.mobisux.com/album/showphoto.php?photo=177781&sort=2&cat=500&page=1