PDA

Ogled polne verzije : pohvala in kritika

CoRdy
15.11.2005, 13:11
Dan!

Najprej bi pripomnila, da je ta forum zelo lepo urejen, in da vam je lepo uspel. Še tako naprej!

Kar se pa glede kritike tiče, bi samo rekla to, da je forum po temah zelo neurejen. Moderatorji bi morali odvečne teme (ki ne spadajo pod neko kategorijo) zbrisati! Sem videla malo prejle v tej kategoriji, tako mimogrede, naslove kot so naprimer Vprašanje, Kokoši na forumu, tukaj je moja lepotica ... itd. Take teme ne spadajo pod temo Obvestila, pripombe, pohvale, predlogi ampak v kategorijo za chat. Take teme spadajo pod splošne razprave. Če ne pa naj admistratorji odprejo prav temo za chat, pa tam objavljajte take teme.

Ker take teme mi gredo res na živce, ker ne spadajo tam kot bi morale! Če pa tisti, ki odpirate take teme v nepotrebni kategoriji, ne znate brat in se ne znajdete, potem pa prosite koga za pomoč. Ker to ni smešno, ampak to je res žalostno... :napaka

Lp,

Austin Powers
15.11.2005, 13:15
Newbie, ne se razburjat.
Moderatorji lepo kategorizirajo vse poste, samo malo časa jim daj.
LP in dobrodošla.
Austin

Nixxon
15.11.2005, 13:22
Najprej dobrodošla.

Glede teme o kokoški je že na pravem delu foruma (upam da si prebrala za kaj se gre). Teme "Tukaj je moja lepotica" v tem delu še nisem videl, tako da ne vem o čem ti tu.

Zdi se mi da je velika večina stvari na svojem mestu, če pa najdeš kaj pa le opozori enega od moderatorjev oziroma adminov tukaj.

LP, pa malo bolj mirne živce.

Puhek
15.11.2005, 14:00
Newbie, ne se razburjat.
LP in dobrodošla.
Austin

Zelo neprimerno. Četudi je oseba "nova" na forumu, jo je potrebno obravnavati kot starega člana.

CoRdy
15.11.2005, 14:11
Newbie, ne se razburjat.
LP in dobrodošla.
Austin

Zelo neprimerno. Četudi je oseba "nova" na forumu, jo je potrebno obravnavati kot starega člana.

Hvala, Puhek.

Jaz sem samo napisala, kar me moti. Kolikor vem, lahko vsak pove svoje mnenje, ali ne?? :confused Ni me treba napadat, samo jaz sem povedala, da to ni preveč urejeno, drugače je stran prav lepa :)

Lp,

eXtreme
15.11.2005, 15:09
Cordy mislim da te nihce ne napada... Je pa res da vecina ko odpira novo temo, temo naslovi s prav pesniskimi naslovi pri tem pa ne pomisli da bi bilo lepo ce bi naslov vseboval kljucne podatke o temi... Moja lepotica=E39 M5 ...

Austin Powers
15.11.2005, 16:59
Newbie, ne se razburjat.
LP in dobrodošla.
Austin

So titule potetakem tudi?
Pač, če si moj post razumel negativno, naj se ga pa pobriše.
Opravičeval se ne bom, se nimam za kaj.
Vsakomur svoje.
LP
Austin

CoRdy
15.11.2005, 17:17
Agustin, saj ti ni nihče rekel, da se nam moraš opravičevat. Pobrisat ga ne morem, pa tudi sem mišljenja, da ga moderatorji (ali admini) ne bodo zbrisali, ker ni spam. Tako da... lepo da si napisal svoje mnenje, samo sem odprla temo zato, da sm napisala svoje mnenje :) saj je dovoljeno, ne?

Lp

Austin Powers
15.11.2005, 17:27
Agustin, saj ti ni nihče rekel, da se nam moraš opravičevat. Pobrisat ga ne morem, pa tudi sem mišljenja, da ga moderatorji (ali admini) ne bodo zbrisali, ker ni spam. Tako da... lepo da si napisal svoje mnenje, samo sem odprla temo zato, da sm napisala svoje mnenje :) saj je dovoljeno, ne?

Lp

?
Verjetno se nisva razumela. :laugh
Nisem namreč napisal svojega MNENJA, pač pa sem ti POJASNIL/OBRAZLOŽIL, kako stvari (brisanje in premikanje postov) potekajo oziroma naj bi.
Seveda imaš pravico, da objaviš svoje mnenje. Le upravičeno naj bo.
BTW, če komu beseda newbie v slovenščini ni poznana, naj v roke vzame tisto knjigo ANG-SLO SLO-ANG.
Puhek, za žalitev namreč obstajajo druge... :laugh

LP
Austin

Puhek
15.11.2005, 21:13
?
Verjetno se nisva razumela. :laugh
Nisem namreč napisal svojega MNENJA, pač pa sem ti POJASNIL/OBRAZLOŽIL, kako stvari (brisanje in premikanje postov) potekajo oziroma naj bi.
Seveda imaš pravico, da objaviš svoje mnenje. Le upravičeno naj bo.
BTW, če komu beseda newbie v slovenščini ni poznana, naj v roke vzame tisto knjigo ANG-SLO SLO-ANG.
Puhek, za žalitev namreč obstajajo druge... :laugh

LP
Austin

Besedo dobro poznam, brez skrbi. Ampak saj veš, nekomu žaljivka, drugemu nekaj vsakdanjega in obratno... pa sej vidiš, da je tukaj pač treba bit pazljiv...
:-D

Austin Powers
15.11.2005, 23:07
Puhek, newbie ima na mnogih forumih popolnoma enak pomen kot začetnik pri nas. :ok
Če pa tebi pomeni žaljivko, je pa to tvoj problem, ne moj. :laugh
By the book, me/clean. :ok :laugh
LP
Austin

CoRdy
16.11.2005, 13:42
jaz sem, kaj pomeni Newbie. Saj pa se nisem pritoževala glede nicka, al sm??

Austin Powers
16.11.2005, 13:51
jaz sem, kaj pomeni Newbie. Saj pa se nisem pritoževala glede nicka, al sm??

:confused

Newbie, ne se razburjat.
LP in dobrodošla.
Austin

Hvala, Puhek.

Očitno, da? :confused

LP
Austin