PDA

Ogled polne verzije : Za spremembo - Honda

Mrcina
14.11.2005, 13:54
Evo še slikice moje hondice, sem bil službeno na enem našem lokalnem gradu, pa sem poleg 101 slike grada napravil še par slik hondice v jesenskem okolju... Avto ni opran in ni zglancan, prav tako ni nič posebnega, mi je pa okolje zelo všeč...

Aja, gre se pa za letnik 1997 bingota, brez predelav, edino pod pokrovom je dihtunga zamenjana. No pa trenutno je auspuh "odprt" ker ga je kos zmanjkalo in čaka na zamenjavo...

Plani za v prihodnje: vprašanje če sploh kakšni, glede na to, da si urejam hišo, denarja ni na pretek. Bi ga pa spustil in otršal, zamenjal sedeže s kakimi boljšimi, mogoče celo usnjenimi in pa dodal sredinski naslon... Ampak kot rečeno, denarja ni... Plus tega mi je čedalje bolj avto prevozno sredstvo in mi je brezveze metat denar v 1,4 bingota, mogoče kdaj v prihodnosti raje kupim kaj bolj jeznega in starejšega (prelude, crx) za drugi avto in ga poštimam...

http://www.mobisux.com/album/data/500/25941strmec100-med.jpg
http://www.mobisux.com/album/data/500/25941strmec102-med.jpg
http://www.mobisux.com/album/data/500/25941strmec104-med.jpg

Pa da še vidite kje sem ga slikal, gre za grad Strmec, prazno grajsko poslopje na Kočevskem, sredi gozdov je nekdanje poslopje grofa Auersperga, kateremu se obeta prihodnost kot center za preučevanje volka in risa...
http://www.mobisux.com/album/data/500/25941strmec002-med.jpg
http://www.mobisux.com/album/data/500/25941strmec059-med.jpg

Lp Mrcina

Žan
14.11.2005, 14:00
Druga slikca mi je najlepša :ok

Austin Powers
14.11.2005, 14:47
Po slikah in profesiji sodeč se boš v prihodnje oziral bolj po CRV in HRVjih...ne pa po nizkih Preludah in ITRih... :laugh
Hec. Brez zamere.
LP
Austin

Tinchy
14.11.2005, 16:03
niceeeee :cool

Austin Powers
14.11.2005, 16:48
BTW: a obstaja kakšna možnost, da se kakšnega risa dobi za hišnega ljubljenca?
Ste že imeli kakšen tak primer?
LP
Austin

Nixxon
15.11.2005, 07:47
Legalno? Zelo težko pomoje. :-D

Mrcina
15.11.2005, 07:51
Hmmm, po moje ris za ljubljenčka glih ne bi šel... Tale žival je prekleto plašna in se izogiba ljudi, ne poznam dosti ljudi, ki bi ga sploh videli v naravnem okolju, še v zoo ljubljana ga težko vidiš. Bi bilo pa srčkano... Drugače se pa najde kak približek, recimo domača mačka sparjena z divjo... Ob priliki lahko pokažem kako sliko, imam en primerek doma :-D . Isto ima čope na ušesih kot ris :-D

Aja, kar se pa terencev tiče, športnost je bila mišljena pod drugi avto, prvi pa bo kak karavan... Terenca pa ne bi še zaenkrat, mi preveč paše nizko sedet. Čeprav moram priznat, da sem, ko me je križ uštihnil letos spomladi, videl zakaj se moj 68 letni foter noče s hondo peljat in prisega na kangooja :-D Vsakaluknjadirektvživec.press :-D

LP Mrcina

P.S. Ker že glih vidim da je tema pristala pod splošno, lahko prilepim še kako slikco kočevske, če koga slučajno zanima...

Austin Powers
15.11.2005, 08:52

Nix: morda nisi videl prispevka na TV, ampak nekje na gorenjskem ima starejši par doma geparda...
Zdaj že velikega...
LP
Austin

Austin Powers
15.11.2005, 08:55
Drugače se pa najde kak približek, recimo domača mačka sparjena z divjo... Ob priliki lahko pokažem kako sliko, imam en primerek doma :-D . Isto ima čope na ušesih kot ris :-D

P.S. Ker že glih vidim da je tema pristala pod splošno, lahko prilepim še kako slikco kočevske, če koga slučajno zanima...

No, takole je.
Če boste kdaj našli zapuščeno gnezdo, sem kandidat za lastnika.
Risa jasno.
Če imaš pa možnost dobit še kakšnega čopastega mešanca, me kontaktiraj. Vzamem takoj. :ok

LP
Austin

Mrcina
15.11.2005, 09:19
Drugače se pa najde kak približek, recimo domača mačka sparjena z divjo... Ob priliki lahko pokažem kako sliko, imam en primerek doma :-D . Isto ima čope na ušesih kot ris :-D

No, takole je.
Če boste kdaj našli zapuščeno gnezdo, sem kandidat za lastnika.
Risa jasno.
Če imaš pa možnost dobit še kakšnega čopastega mešanca, me kontaktiraj. Vzamem takoj. :ok

LP
Austin

Velja! Sicer da se razumemo (mogoče je iz prispevka napačno razvidno), jaz ne preučujem risa ali volka, ampak sem tole poslikal kot novinar za en lokalni časopis, če pa kaj zvem od sosedov lovcev ti pa javim. Kar se pa mačke tiče je moja žal sterilizirana, je pa najdenka, tako da ne vem od kje prihaja. Mimogrede, spoznaš jih po tem, da imajo na repu črne obročke (ne lise), košati dlaki, ter čopih na ušesih (po barvi so pa tigraste).

LP Mrcina

Austin Powers
15.11.2005, 09:24
Ja.
Saj najraje bi nekje staknil kar tisto pasmo, ki je letos na svetovni razstavi mačk zmagala (vir: SiOL, kakšen mesec, dva, nazaj).
Ampak če bi pa lahko dobil kaj takega... :mljask

LP
Austin

Nixxon
15.11.2005, 09:39

Nix: morda nisi videl prispevka na TV, ampak nekje na gorenjskem ima starejši par doma geparda...
Zdaj že velikega...
LP
Austin

Ojej. Najbrž je povezano s kar velikimi stroški, pa ne samo za hrano.