Ogled polne verzije : Predlog-vprašanje
Zdravo!
Razmišljam, da bi šel na Integro in se jim v imenu Avto Kluba BMW Slovenija zahvalil za sprejem in vse ostalo v soboto (srečanje). :student
Razmišljate ZAKAJ ?
Istočasno bi jih kao mimogrede vprašal, če lahko prinesem k njim
reklamne letake za Klub .
Zanima me, če imam "blagoslov "od strani vodstva in članov Kluba? Mislim na to, da se predstavim, kot, da ste me v imenu Kluba poslali.
Lp
Komot gres v mojem imenu :ok
lp,
Pol pa lahko še vprašaš, če mamo lahko BMW logo na majcah :laugh
Mislim da je ta ideja zelo zelo dobra.
P.S.: Rado, ko boš že tam, si lahko pa še naročiš tiste plastične pokrovčke za vzglavnike :ok
Gregor na žalost mislim,da Integra ne odloča o tem kar tebe muči.
Ipsilon bravo, hvala za idejo!
Lp
Odlična ideja. S tem bi klubu in strani BMWslo naredil veliko uslugo. :beer
Sporoči, kakšen bo odziv.
Dobro si se spomnu Rado. :ok
Pa ne pozabi oni simpatični dami povedat da jo Gerchy pozdravlja :) ( Gerchy verjetno se strinjaš ? :) JOKE
BMW M PWR
9.10.2003, 15:36
Za take stvari bodo v bodoče skrbeli naši regionalni predstavniki! Evo, zgledujte se po Radotu, ki dela samoiniciativno!
Tomaz, dobro bi bilo, da bi še ti odnesel kaj k Selmarju, če bodo dovolili, Ipsilon al pa nekdo drug iz tam okoli na v NG!
Martin ///M
9.10.2003, 15:39
good idea :ok
gerchy kako pa kej napredujes z integra chick :cool
Ja lahko bi kaj nesel v Gorico na Avto Select, poznam ženo od šefa :ok
Je pa večja verjetnost, da bom prej v LJ, MB in še kje kot pa v Gorici. Tako da lahko da bo trajalo nekaj časa.
Bom jaz šel k Selmarju in jim dal letake za klub če jih bojo hoteli uzeti.
"v izdelavi" ... :crazy
Martin ///M
12.10.2003, 09:13
"v izdelavi" ... :crazy
hm :confused
Tisti, ki boste nesli letake na servise, jih lahko naložite z naslova spodaj.
http://www.levin.si/bmwslo/forum/slike/oglas.doc
Hai!
Bil na Integri (pri luštni punci :) ) in se zmenil, da lahko prinesem letake. Sploh ni blo problema. Sedaj jih moram samo še natiskati (mi je zmanjkalo barve v tiskalniku). Sem se odločil, da bodo v barvi ( meni lepše izgledajo kot č/b). Ko sem spraševal okoli škatle za letake, mi je rekla, da naj samo prinesem, jih bodo že oni dali v škatlico in na pult pri "Informacijah".
Lp
Odlično, še več članov na vidiku :ok
Hai!
Bil na Integri (pri luštni punci :) ... )
Ajaaaaa ?! :nono :confused :jack :damn :blackeye :jok :uh :blah
Martin ///M
14.10.2003, 18:29
Hai!
Bil na Integri (pri luštni punci :) ... )
Ajaaaaa ?! :nono :confused :jack :damn :blackeye :jok
sej sm vedu da je "nekaj vec" med vama :-D
Adijo!
Zakaj sem povedal??? :napaka :napaka :jok :jok :jok :blackeye , zakaj sem povedal??? :napaka :napaka :jok :blush :uhoh :dead
Lp
:jok Gerchy doma :drink pa išče bejzbol kij da bo Radota :crazy , potem bo mel Rado pa :blackeye
Jaz sem tudi danes bil pri Selmarju in sem dal letake sprejeli so jih z velikim veseljem. Z direktorjem komercijalne prodaje sem se tudi menil da bi se dalo organizirati srečanje in bi bilo nekaj podobnega kot je blo na Integri.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.