PDA

Ogled polne verzije : Preboj prve cevi v predoru Dekani

Gregor
8.10.2003, 17:12
Danes ob 16.00 so prebili prvo cev v predoru Dekani (zgodba zase :laugh ), to je prvi predor, skozi katerega se boste pripeljali od viadukta Črni kal, proti morju. Danes sem se mislil udeležiti prebitja, samo mi s časom ni znesl (so bili projekti za oddat).
Glih včeraj sem bil notri, samo v drugi cevi (to bo dvocevni predor), ki še ni predrta.

Tko iz radovednostipa me je zanima če kej spremljate avtocestni program v RS.

Jest ga spremljam bolj približno.

:ok

ipsilon
8.10.2003, 22:06
Jaz ne spremljam pretirano, vsake toliko časa opazim, da so odprli kak nov odsek, predvsem zato, ker se peljem, pa se sprašujem: a ne bi moralo tu že zmanjkat avtoceste?
Me pa ful impresionira viadukt Črni kal...
Še malo pa bo avtocesta do morja. Potem bom imel mir na poti do Obale. Samo jaz pa policijske patrulje :laugh

Gregor
8.10.2003, 22:43
Ja sej verjamem, da vas ne zanima tko zlo, ampak zdele ko opravljam prakso, sem skoraj vsak teden v temu tunelu Dekani, pa je ful zanimiu pogledat, kako to delajo (da ne bereš samo študijsko teorijo, ampak da vidš še v praksi kako to zgleda).
Najbol je bit notr k minirajo :crazy , k se tla stresejo, pol ti pa še zvočni val ušesa zamaši. :laugh

ipsilon
8.10.2003, 23:11
No ja, na mojmu faksu nimamo ravno veliko študijske teorije o vrtanju predorov :ok2 Pa si včasih želim malo popestritve :ok