PDA

Ogled polne verzije : hvala za hitre odgovore

pero
8.10.2003, 09:31
Fantje hvala za informacije, ker rabim informacije, da bi kar najbolje poštimal petico, ker jo ne nameravam prodati in bi rad imel lep avto.
Od opreme imam pa dvostezno klimo, električno dvižna stekla, elektro ogledala, tempomat, in 17 col original alpina platišča.Spredaj 225
zadaj 235. Poraba pa je ob normalni vožnji 9.6 če pa ga stisnem in poje nemško himno pa tudi 18 do 19 litrčkov na sto.
Pa še zanima me ali se kaj dobivate da bi si ogledal malo vaše lepotce?

Masterx
8.10.2003, 09:41
No kot novopečenega Bmw-jaša te najprej lepo pozdravljam, ter welcome to the club :)

Rad bi ti samo povedal, da odgovor, na tvojo temo "Barvanje mojega bimmerja" lahko oddaš v tvoji že odprti temi, in ne rabiš ustvarjat nove teme, kot je ta "Hvala za hitre odgovore"
Če bi delali tako, bo tukaj pravi kaos, nihče ne bo vedel za kaj se gre, tako kot jaz zdajle nisem dokler nisem pogledal, tisti 1 post ki si ga objavil.

Tako da v prihodnje komentiraj odgovore v eni temi, če se le da.

LP Kristian

Masterx
8.10.2003, 09:43
Pa še zanima me ali se kaj dobivate da bi si ogledal malo vaše lepotce?

To si pa lahklo pogledaš v forumo, pod linkom SREČANJA.

Ravnokar smo imeli srečanje 4.10. v Mariboru

CSL
17.10.2003, 17:25
17 col original alpina platišča uh...lepo...kje si dobu? a maš avto rdeče barve?

lp

pero
20.10.2003, 08:59
ne, ne moj beemer ni rdeč temveč perla sivo zelena.Platišča pa sem dobil poleg pri nakupu avtomobila vendar sem rabil en teden,da sem ga pregovoril.Sicer pa mi je Kriss v soboto poslikal avto tako ,da bodo slike kmalu na voljo za ogled :-D