Ogled polne verzije : P: BMW 525tds (E39) po kosih
Prodam po kosih BMW 525 tds (E39), letnik 8/96. Za cene posameznih kosov lahko pokličete na 041-602 676 ali mi pustite sporočilo na forumu.
Avto je povn opreme. Ima top hi-fi muziko, usnjene sedeže, multifunkcijski volan z tempomatom. Motor in avtomatski menjalnik so pred karambolom delali odlično in v karambolu niso bili poškodovani.
Vozilo ima sicer 190.000 km. Skoraj sem pzabil, ima tudi M5 feltne ampak ena je vsuta.
Je poškodovana sprednja ali zadnja?So original M5?
Volan bi vzel!Cena na PS?
Hvala! :beer
Avto je poškodovan okrog in okrog. Cene za kose morem še naštudirat. Ta vikend bom avto demontiral in kose pospravu na podstrešje pol pa se lotu prodaje. S cenami ne bom pretiraval. Volan je klasičen štirikraki srednje ohranjen.
Škoda avta. :drink Ima notri imitacijo lesa,rabil bi srdinsko konzolo
pa še kakšno malenkost...Iz kje si? :beer
Kateri radio ima in koliko zvočnikov?
A ima BC na radiu?
LP Bemmber.
Sem iz obale. Ima BC na radiu in ima ta boljše ozvočenje. Jutri bom imel časa poslikat zadevo in objavit na avtonetu.
Kar se tiče konzole je lesena in v odličnem stanju. Za ceno, če si mislu samo na zgornjo ploščo konzole, je 8K sit.
a radio je na cd? če je, kolko bi prišel?
Radio je na CD, vendar bi si raje pokril štrošek nakupa tega avta z drugimi deli in si to muziko vgradil kar v svojega. Sem pa malo suh z denarjem, tako da če se ne bojo prodali drugi kosi bom moral dat muziko naprej.
prodaš motorja po dele al celega,rabim glava motorja kok bi stala
em.. @edek... poglej datume zadnjih objav v tej temi ... :ok
tudi najbiljši se zmotijo... :-)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.