PDA

Ogled polne verzije : 11.10. lahko dirkate na mobikrogu

tii
7.10.2003, 22:30
Sam sem član kluba Codelli, ki prireja jesensko dirko na mobikrogu.
Ker vem, da je med vami veliko navdušenih športnih voznikov vam posredujem tole informacijo :blabla
Za 6000 sit lahko v soboto 11.10. s svojim avtomobilom dirkate na mobikrogu. Tako ne boste s svojo vožnjo ogrožali nikogar razen sebe :-D
Tekmovanje organizira klub starodobnikov Codelli, vendar pa imajo možnost tudi novejši avtomobili v kategoriji-klasični športni avtomobili brez omejitev...
več informacij na http://www.3-zvezde.co.uk

lp tii

Mitja
8.10.2003, 13:45
Evo, jaz grem. Sem se po dolgem razmisleku odločil, da bom malo mučil avto. Ali se moram kam prijaviti, ali samo pridem?

moebius
8.10.2003, 13:52
Evo, jaz grem. Sem se po dolgem razmisleku odločil, da bom malo mučil avto. Ali se moram kam prijaviti, ali samo pridem?

Pripravi denar za nove sprednje diske :laugh

tii
8.10.2003, 14:10
ob 11.00 je zbor pred motelom grosuplje od tam se kolona odpelje na mobikrog-predprijav ni

kdor pa želi lahko prespi za 3000 sit v penzionu Tomlje in naslednji dan ponovno uničuje avtomobil na mobikrogu...

Če želite prespati se prijavite na naslov Mirko Prošek
Goce Delčeve 58
1000 Ljubljana

tekma je popolnoma ljubiteljska in ni dobičkonosna...

Mitja
9.10.2003, 14:32
Ko sem malo prespal zadevo sem se premislil. Brez ustreznih predelav za to mi je kar malo žal avta (diske je tako ali tako treba menjati). Po dežju bi še šel, po suhem pa ne. Morda se premislim. Škoda se mi pa zdi denarja, če ne bi vozil na polno.