Ogled polne verzije : Šefi kluba
Izpolnil in poslal sem prijavnico kluba ter seveda plačal članarino. Sedaj me pa zanima, kdo so šefi kluba (tudi njihove nicki na forumu)?
Borut (nickname Borut): predsednik kluba
Jure (nickname BMW M PWR): glavni za srečanja, izdelavo majic in finančne zadeve
Tomaž (nickname Tomzl): tajnik kluba
Vse kontakne informacije so tudi na zadnji strani izkaznice, drugače pa nam lahko vsa vprašanja zastavite na: info@bmwslo.com
Smo dobili tvojo prijavnico in plačilo. Jutri grem delat izkaznice za vse, ki so se včlanili na srečanju ali kasneje. Pričakuj pošto v nabiralniku v četrtek.
Da se malo pohvalim. Imamo že 32 članov. :cool
Lep pozdrav vsem članom Avto kluba BMW.
Le tako naprej. :ok
Domzalcan
19.3.2005, 17:06
Upam da kmalu postanem član kluba....če me bote sprejel :gogo
Seveda te bomo sprejeli, ti samo plačaj članarino pa bo.
Borut (nickname Borut): predsednik kluba
Jure (nickname BMW M PWR): glavni za srečanja, izdelavo majic in finančne zadeve
Tomaž (nickname Tomzl): tajnik kluba
Vse kontakne informacije so tudi na zadnji strani izkaznice, drugače pa nam lahko vsa vprašanja zastavite na: info@bmwslo.com
Smo dobili tvojo prijavnico in plačilo. Jutri grem delat izkaznice za vse, ki so se včlanili na srečanju ali kasneje. Pričakuj pošto v nabiralniku v četrtek.
Da se malo pohvalim. Imamo že 32 članov. :cool
V tem letu?
Seveda te bomo sprejeli, ti samo plačaj članarino pa bo.
Ja najprej to. Potem se dobimo v vojašnici Šentvid, kjer moraš pretečt pehotne ovire v minuti trideset. Potem moraš cel rondo Tomačevo odpeljat počez (2 kroga), potem so še psihotesti in temeljit razgovor in potem si že skoraj not, ker morš dat še za pivo. :ok2
Kolk je vsih članov od vsega začetka ? Kje se pa da videt kateri so ?
Vseh članov od začetka je bilo do sedaj 113, trenutno pa je aktivnih 93. Seznama vseh članov se ne da nikjer videt, ker ti podatki niso javni, člani pa imajo tu na forumu svojo skupino in lahko na seznamu vidijo, kateri forumovci so v klubu. Sicer pa vsakemu članu kluba, ki je na forumu, v nazivu piše Član Avto kluba BMW Slovenija.
Hvala za odgovor , pričakujte mojo včlanitev v kratkem
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.