PDA

Ogled polne verzije : Avatar?

imprezoo
9.11.2005, 21:24
Vam je všeč moj novi avatar?
Še sam ne vem kako mi je to ratalo???

_MiD_
9.11.2005, 21:25
V uno temo ko oni kopuje m3 sem ti nalepil sliko ki je prave velikosti! :ok2

edit
http://www.moj-album.com/slike/675778/gZpw3lz6I9DemoIi.jpg

Žan
9.11.2005, 21:42

O ja...a imaš kje to sliko v večji resoluciji?

_MiD_
9.11.2005, 21:43
A je nisi prej vidu??? :laugh :ok2

Žan
9.11.2005, 21:47
A je nisi prej vidu??? :laugh :ok2
Mislim da ne... :laugh

beli angel
9.11.2005, 22:15

evo je malo večjo

http://www.moj-album.com/slike/59480/Vo3nTDe9qtsM1uWT.v.jpg

Žan
9.11.2005, 22:37

evo je malo večjo

http://www.moj-album.com/slike/59480/Vo3nTDe9qtsM1uWT.v.jpg

ooo najlepša ti dala :ok :laugh

KrNeki
10.11.2005, 17:26
Kolk je noro lep v beli barvi :eek :eek :eek
Pa še xenonke ma gor, res hudo! :metalc
Edina napaka, da ni coupe. :laugh

beli angel
10.11.2005, 19:25

to niso xenonke ampak helline luči take kot mam jih ja sam mam jaz sam pozicijo prižgano :laugh

http://www.moj-album.com/slike/59480/_OcGx6dr0hT4uBbq.v.jpg

http://www.moj-album.com/slike/59480/TKU3agywDwE5m9Ab.v.jpg
tle ni nič pržgano

KrNeki
10.11.2005, 23:18

to niso xenonke ampak helline luči take kot mam jih ja sam mam jaz sam pozicijo prižgano :laugh

http://www.moj-album.com/slike/59480/_OcGx6dr0hT4uBbq.v.jpg

http://www.moj-album.com/slike/59480/TKU3agywDwE5m9Ab.v.jpg
tle ni nič pržgano

Ne vem sicer kaj imaš ti gor ampak tisto so helline xenonke, ker jih ima kolega na M3-ju. :ok
Pa kolikor vidim so tudi tvoje xenonke, to je tip luči drugač :laugh , Hella je pa pač proizvajalec. :crazy

SI-APN, kje si? Razloži fantu kaj in kako. :laugh

M power
11.11.2005, 00:04
Hella dela takele navadne H7 luci in xenon luci, so pa na uc zelo podobne. :ok

KrNeki
11.11.2005, 00:36

Ja, samo ne vem kdo da gor navadne luči, če se že odloči za menjavo. :crazy

Pa bi se tudi upal skoraj 100% trditi, da ima ta forumaš gor xenonke in ne navadne, ker se je enkrat slučajno peljal za mano čez Gorjance, sicer ne dolgo :laugh :burnout a, če me spomin ne vara, so xenon. :ok

Nixxon
11.11.2005, 08:55
Sej te je kupil od DoubleG-ja, če se ne motim, ne? Njegove so sigurno xenon.

bmw330cd
11.11.2005, 10:20
m3 ma srednje ledvičke od e46??

M power
11.11.2005, 11:31
Od helle xenon ima majhen detajl, kateri ga loci od navadnih H7 luci in to je, da ima pod leco napisano "xenon" Navadne imajo pod obema reflektorjema logota od helle (mislim da..)
http://www.kfzteileberlin.com/img/ajf.jpg

KrNeki
11.11.2005, 11:34
Sej te je kupil od DoubleG-ja, če se ne motim, ne? Njegove so sigurno xenon.

:ok

Nixxon
11.11.2005, 12:16
m3 ma srednje ledvičke od e46??

Nope. Tole so facelift ledvičke za E36. Takrat so jih malenkost zaoblili, delujejo pa zelo podobne, ja.

SI_APN
15.11.2005, 23:44

Pa bi se tudi upal skoraj 100% trditi, da ima ta forumaš gor xenonke in ne navadne, ker se je enkrat slučajno peljal za mano čez Gorjance, sicer ne dolgo :laugh :burnout a, če me spomin ne vara, so xenon. :ok

Mogoče se je tale bel peljal za teboj in ta zagotovo nima xenon. Sem ga videl na MK bmw zboru in sem si jih ogledal.

Jaz pa sem jih res kupil od DoubleG-ja in so xenon. Nisem se pa z mojim avtom nikoli peljal po gorjancih. Če bi pa se bi pa ti @KrNeki lahko gledal moj MK izpuh in GT spojler. :evillaugh

KrNeki
16.11.2005, 16:51

Mogoče se je tale bel peljal za teboj in ta zagotovo nima xenon. Sem ga videl na MK bmw zboru in sem si jih ogledal.

Jaz pa sem jih res kupil od DoubleG-ja in so xenon. Nisem se pa z mojim avtom nikoli peljal po gorjancih. Če bi pa se bi pa ti @KrNeki lahko gledal moj MK izpuh in GT spojler. :evillaugh

Dobro preber, napisal sem, da se je un z belim bmw-jem peljal za mano čez gorjance in ne ti, apn! :crazy
Drugače bi pa gledal tvoj MK izpuh in GT šank ja, samo bi bil jaz z dizlom, drugač pa samo srečno :evillaugh :burnout :burnout :burnout :burnout :burnout :burnout :burnout :burnout :evillaugh

gorazd
26.2.2006, 05:32
A dela avtar :confused

Žune
26.2.2006, 08:16
Ne dela!

Lp! Žune

gorazd
26.2.2006, 13:14
Podpis dela. :metalc

Senna
10.3.2006, 11:21
Zivjo

Mene zanima kje se dobijo te luci,ki jih ima ta bel e36,
pa kolk pridejo.Pa,ce mi kdo pove,kako naj sliko
dol potegnem iz racunalnika,da jo bom imel pod nickom.
lp

Nixxon
10.3.2006, 11:45
Kater bel E36?

Avatar lahko naložiš, samo naj ne bo prevelika, recimo ene 100pikslov v dolžino. Greš na moj profil in maš potem spodaj možnost naložit z računalnika.

Senna
10.3.2006, 12:02
Tist z nm reistracijo,zgledajo k xenonke.

Nixxon
10.3.2006, 12:11
Aha, to so od Beli angel-a, on ma 316i, luči so od Helle s ksenonom.

M power
10.3.2006, 19:50
Niso xenonke, so H7... razliko sem napisal en list nazaj :-D

Senna
1.5.2006, 13:04
Zanima me kako zmanjsam sliko pod nickom,
ki jo hocem prilimati in neta,vendar so vse prevelike.

saroth
1.5.2006, 13:25

pošlji mi na p3run@siol.net pa ti jo zmanjšam :ok2

no lahk pa mi na PS pošlješ link oz. povezavo do slikice ki je na netu :ok2

bo najbrž še najhitreje :ok

Milanche
1.5.2006, 14:42
Xenon:
http://www.turnermotorsport.com/html/detail.asp?PRODUCT_ID=1AL-XENON

Navadne:
http://www.turnermotorsport.com/html/detail.asp?PRODUCT_ID=1AL%20008%20875-801

_MiD_
1.5.2006, 14:48

Odpreš en program za obdelavo slik (Photoshop, Photo editor, photo...), potem poiščes ukaz resize, nato vstaviš željeno velikost. In to je to

Kako objaviti sliko na forumu KLIK (http://forum.bmwslo.com/viewtopic.php?t=7753&start=30)

saroth
1.5.2006, 14:58

Odpreš en program za obdelavo slik (Photoshop, Photo editor, photo...), potem poiščes ukaz resize, nato vstaviš željeno velikost. In to je to

Kako objaviti sliko na forumu KLIK (http://forum.bmwslo.com/viewtopic.php?t=7753&start=30)

Res je vse kar si napisal oz. v določenih programih niti ne rabiš iskati ukazov resize ampak kar manjšaš :-D ampak če ne ve kje se to nardi malce dvomim da sploh ma katerega od našterih programov oz. da bo to znal kaj kmalu nardit(pa brez zamere).

no sj zato sm pa napisu,.. nj pošlje na PS povezavo do slikce in mu zmanjšaš na velikost primerno za avatar. :ok2 mamo cajt (kar je sicer itak minutka dela) tako da mi res ni problem to nardit :)

_MiD_
1.5.2006, 15:16
Res je vse kar si napisal oz. v določenih programih niti ne rabiš iskati ukazov resize ampak kar manjšaš :-D ampak če ne ve kje se to nardi malce dvomim da sploh ma katerega od našterih programov oz. da bo to znal kaj kmalu nardit(pa brez zamere).

no sj zato sm pa napisu,.. nj pošlje na PS povezavo do slikce in mu zmanjšaš na velikost primerno za avatar. :ok2 mamo cajt (kar je sicer itak minutka dela) tako da mi res ni problem to nardit :)

"Človeka, ki mu daš ribo nahraniš za en dan, če pa ga naučiš ribe loviti, ga nahraniš za celo življenje."

Mislim/vem, da ima vsak operacijski sistem vsaj en program za osnovno obdelovanje fotk. :-D

saroth
1.5.2006, 15:27
Res je tudi to kar si sedaj napisal. Pač hotel sem samo pomagati,..

:rolleyes

_MiD_
1.5.2006, 15:29

Saj tudi sam naredim dostikrat isto kot ti... :beer

saroth
1.5.2006, 15:30

Saj tudi sam naredim dostikrat isto kot ti... :beer

:beer

da nebo kdo reku kaj se "prepirava" :laugh

Senna
1.5.2006, 15:49
Zaenkrat vam hvala.Sedaj imam pa drug problem z racunalnikom,
ko poberem sliko iz neta in jo shranim,pa jo hocem potem odpreti,
pa mi jo na noben nacin ne odpre.Pred kratkim mi je nasa na novo
nalozila windovs gor,pa je vse nekaj razstelan,tako da ti tudi ne
morem poslati slike po mailu,ker imam cisto prazno galerijo,
pa bom probal mal kasneje po :beer ,ali pa z drugega
racunalnika.

_MiD_
1.5.2006, 15:55
Daj link od koder si sliko vzel. :)

saroth
1.5.2006, 16:07
No tukaj so v 4 korakih prikazana najpreprostejša navodila za pomanjšanje slike. Pomanjšanje je narejeno v programu Slikar oz. Paint (po angleško). Ta program imajo vsi računalniki ki imajo operacijski sistem Windows! Upam da bo kateremu prišlo prav!

http://193.95.245.245:666/korak1-.jpg
http://193.95.245.245:666/korak2-.jpg
http://193.95.245.245:666/korak3-.jpg
http://193.95.245.245:666/korak4-.jpg

Lp :wave

Tomzl
1.5.2006, 19:01
Slike si shranil v .png formatu, tako da je vsaka velika preko 1.2 MB. Uporabi raje JPG format.

saroth
1.5.2006, 19:14
aha ok,.. minutka in bo popravljeno :ok

Tomzl
1.5.2006, 19:16

Sumim, da je to tudi razlog zakaj se ne prikaže slikca v tvojem avatarju. :)

saroth
1.5.2006, 19:19

Sumim, da je to tudi razlog zakaj se ne prikaže slikca v tvojem avatarju. :)

popravljeno

slikca v mojem avatarju pa se ne prikaže ker več ne obstaja,.. morem it v profil in zbrisat oz. zamenjat :ok2

Senna
1.5.2006, 20:17
Daj link od koder si sliko vzel. :)

Tle sem link dol vzel,drugac sem pa sliko najdu
na gogle,pod slike bmw m3,novi m3, rdece barve.
http://images.google.com/images?q=tbn:dF14gGvx9cCR7M:http://www.autothing.com/images/Fun%2520Things/Spy%2520Shots/SS-2008/SS-08-BMW-M3-P2a.jpg

saroth
1.5.2006, 20:48
sam tale slikca(iz tega linka) pa se men lih ne zdi prevelika za avatar :confused

124×63

:confused

al si meu prej kaj drugega da so se določeni tako pritoževali?

Edit: no zdaj sm še dobil mail in v njem je tudi ta slikca kot si dal zgoraj link. in to je meni popolnoma primerno za avatar. kajti je celo manjših dimenzij kot pa je tista ki jo maš trenutno. Tako da res ne vem kaj je blo narobe oz. zakaj so se določeni pritoževali nad velikostjo :confused

Senna
2.5.2006, 08:57
sam tale slikca(iz tega linka) pa se men lih ne zdi prevelika za avatar :confused

124×63

:confused

al si meu prej kaj drugega da so se določeni tako pritoževali?

Edit: no zdaj sm še dobil mail in v njem je tudi ta slikca kot si dal zgoraj link. in to je meni popolnoma primerno za avatar. kajti je celo manjših dimenzij kot pa je tista ki jo maš trenutno. Tako da res ne vem kaj je blo narobe oz. zakaj so se določeni pritoževali nad velikostjo :confused

Proble z zmanjsevanjem sem resil sedaj.Sliko imam sedaj
na svojemu racunalniku,na c disku,samo kako jo pa dam
na url pa pojma nimam.Drugje ni problema direkt nalozit
sliko,tukaj moras pa preko url.Ce posljem zmanjsano sliko
preko url,mi napise da url ni veljaven.Cudno se mi zdi,
zakaj nimajo programa za avtomatsko zmanjsevanje slik.

saroth
2.5.2006, 11:35
Imaš PS. :)

Senna
23.6.2006, 08:43
Kdo mi je majznu sliko m3 izpot nicka? :damn :damn

Azael
23.6.2006, 09:47
Se zgodi...meni je tudi enkrat mrknila slikica. Boš moral drugo poiskati.
To internetno slikovno gradivo ima na žalost kratek rok trajanja...

Senna
23.6.2006, 09:58
:-D :damn
Matr sm pa sliko gor dau da je cel ekran zasedla :-D :-D :-D

Nixxon
23.6.2006, 10:44
Ja, pol pa zato, ane.

Kakšno slikco pa? Pomanjšaj si jo pa je.

Senna
23.6.2006, 12:51
Ja, pol pa zato, ane.

Ja ta bo ja,,komej znam przgat to zadevo,ne pa se kaj druzga :damn

BMW_girl
25.8.2006, 02:29
Ja, pol pa zato, ane.

Ja ta bo ja,,komej znam przgat to zadevo,ne pa se kaj druzga :damn

napredno.... zelo! :laugh

Nixxon
13.9.2006, 09:59
VPRAŠANJE: A uporabniki v mojih postih vidite moj avatar ter podpis?

Ker prejšnji petek se v službi meni ni videl, pri starših doma v soboto pa je, sedaj pa spet cel teden ne vidm, spet v službi.

Bi preveril na ftpju, kjer jih imam naložene, pa mam porte zaprte in ne morem.

Tnx.

Žune
13.9.2006, 10:00
Nič se ne vidi.

Lp! Žune

Nixxon
13.9.2006, 10:40
Hm, se mi je zdelo. Najbrž so mi brisal FTP ker že dolg časa nisem tam nič prčkal.

Azael
23.9.2006, 21:36
Zakaj ne morem spremeniti slike v avatarju?

Napiše mi You are not authorized to view this page, bla bla...

Poskušal sem že večkrat, in to na treh različnih računalnikih. Je problem v mojih nastavitvah? Ne bi vedel da sem kaj spreminjal.

Tomzl
23.9.2006, 23:44
Kje natančno pa ti poskušaš spremenit avatar? Meni vse dela b.p.

Azael
24.9.2006, 09:17
V tistem polju, kjer se vpiše URL slike. Ko vnesem povezavo, mi jo ne odobri. Bi moral trenutno sliko prej izbrisati in šele nato dodati novo?

Prej mi nikoli ni delalo težav, ko sem hotel spreminjati.

Azael
24.9.2006, 09:36
You are not authorized to view this page mi napiše tudi ko kliknem Obišči galerijo :confused

Tomzl
24.9.2006, 11:49
Sem poskusil z navadnim testnim uporabnikom in vse dela bp. IE in Firefox. Kaj pa vpišeš v polje za sliko? Je kaj bolje, če izbrišeš cookie-je in se prijaviš znova?

Azael
25.9.2006, 13:39
Hm, ne.

Na dveh računalnikih imam IE, na mojem pred kratkim tragično preminulim pa sem imel Mozillo. Nikjer mi ne dela. Še najbolj je čudno, ker niti ne morem obiskati Galerije.

...ima to opraviti tudi z mojo težavo objave/izginotja slik?

V tednu ali dveh imam plan nabaviti novo računalo, bom počakal do takrat in potem poročal, če ne bo nič bolje.

Tomzl
25.9.2006, 14:40
Preveril sem z dvema uporabniškima imenoma pa je bilo vse ok. Ima še kdo drug podobne težave?

Objava slik nima veze s forumom, saj so bile slike naložene na moj-album.com, ki ni v povezavi z BMWslo strežnikom.

Morda kakšna nastavitev na tvojem računalniku povzroča težave (antivirus program, firewall ?).

Senna
25.9.2006, 20:34
Kdo nam je spet slikco pod avatarjem majznu :damn :damn

Azael
25.9.2006, 21:41
Čudne reči se dogajajo.

Nastavitev na računalniku (kar se tiče zaščit) nisem spreminjal, tudi če bi jih na domačem bi mi delovalo na službenem in obratno.

<---- Ta slikca v avatarju je iz istega albuma, v katerem so objavljene slike v temi Vozni park. Izginile so samo slike na prvi strani, tisti dve na drugi strani sta še tam, prav tako ta v avatarju :confused Moj.album tudi ne kaže nobenih sprememb, vse je še tam, le prenesti jih ne morem - oziroma, lahko jih in dobim :nislike

Gremlini?

Azael
25.9.2006, 22:43
Zanimivost: poskusno sem nekje drugje objavil eno fotko iz albuma. Uspelo je! Torej imam očitno samo tukaj težave.

Tomzl
26.9.2006, 01:09
Zanimivost: poskusno sem nekje drugje objavil eno fotko iz albuma. Uspelo je! Torej imam očitno samo tukaj težave.

Za katero sliko se gre? Ko sem gledal tvoj album, slike, ki si jih objavil niso bile vidne, tako da ni kriv ta forum.

Tomzl
26.9.2006, 01:10
Kdo nam je spet slikco pod avatarjem majznu :damn :damn

Naloži sliko nekam, kjer se bo pravilno prikazovala povsod. Če ti na imageshack-u umaknejo slikco, je forum seveda ne more prikazat...

krt
26.9.2006, 10:52
Meni pa vedno napiše: You are not authorized to view this page, ko hočem spremeniti avatar, ali kakšne druge nastavitve, tudi za člana BMW-kluba se ne morem prijaviti, ker mi na koncu isto napiše, ko vse potrdim :damn

Uporabljam pa Internet explorer

Edit: šele sedaj sem prebral, da nisem edini s temi težavami

Azael
26.9.2006, 16:44
Tudi jaz sem vesel, da nisem edini s temi težavami :ok2

@Tomzl: Samo en moj album (2 sliki) ima javni dostop, tudi iz tega mi slik ni hotelo objaviti. Saj dostop ni pomemben, do sedaj je bilo še vse vidno če sem kam prenesel.

Tomzl
26.9.2006, 17:08

Za katero sliko se gre? Ko sem gledal tvoj album, slike, ki si jih objavil niso bile vidne, tako da ni kriv ta forum.

Lahko prosim napišeš naslov slike, za katero trdiš, da se drugje prikaže, tu pa ne?

Tomzl
26.9.2006, 17:11
Meni pa vedno napiše: You are not authorized to view this page, ko hočem spremeniti avatar, ali kakšne druge nastavitve, tudi za člana BMW-kluba se ne morem prijaviti, ker mi na koncu isto napiše, ko vse potrdim :damn

Uporabljam pa Internet explorer

Edit: šele sedaj sem prebral, da nisem edini s temi težavami

Če prav razumem, se ti torej to izpiše takoj, ko klikneš na povezavo "Profil"? Si poskusil izbrisat cookie-je in se ponovno prijavit na forum?

Kje si se poskušal prijavit za člana kluba? Preko online prijavnice?

Tomzl
26.9.2006, 17:13
Tudi jaz sem vesel, da nisem edini s temi težavami :ok2

@Tomzl: Samo en moj album (2 sliki) ima javni dostop, tudi iz tega mi slik ni hotelo objaviti. Saj dostop ni pomemben, do sedaj je bilo še vse vidno če sem kam prenesel.

Slike, ki si jih objavil v BMWslo voznem parku meni ne odpre niti, če njihov naslov prekopiram v brskalnik, tako da je očitno težava na strani moj-album.com.

Azael
26.9.2006, 20:05
http://www.moj-album.com/slike/2680646/7TbQ1gZd97d2utOs.v.jpg

Tomzl
26.9.2006, 20:05
Jst vidim sliko. Lep avto. :ok2

Azael
26.9.2006, 20:06
Čudež se je zgodil!

Azael
26.9.2006, 20:17
...še vedno pa ni rešen Misterij o avatarju.

Kontroliram enostavno tako, da kliknem Galerijo... You are not authorized to view this page je vse kar vidim.

Tomzl
26.9.2006, 20:49
Prosil bi, da vsi, ki imate enake težave, napišete čim več podatkov o svoji programski opremi.

Kateri program uporabljate za firewall in kateri antivirusni program?
Imate težave tako v IE kot FF?

Nekako moramo ugotoviti neko skupno lastnost, ker sem poskušal duplicirat problem z dveh različnih računalnikov pa je bilo vedno vse ok.

zzigon
27.9.2006, 17:40
Zdravo,

mal bi spremenu avatar, pa mi vsakič napiše, da nimam dovoljenja
Nimate dovoljenja za ogled te strani
Z uporabo poverilnic, ki ste jih posredovali, morda nimate dovoljenja za ogled tega imenika ali strani.

--------------------------------------------------------------------------------

Če menite, da bi morali videti ta imenik oziroma to stran, se obrnite neposredno na spletno mesto po e-pošti ali telefonu, ki sta lahko navedena na domači strani mesta forum.bmwslo.com.

Kliknite Iskanje, če želite poiskati informacije v internetu.

HTTP napaka 403 - Prepovedano
Internet Explorer

kaj je narobe?
:damn

okej, tud jst sm šele zdle skapiru, da nimam edini tega problema :napaka

je pa problem na IE.

bom poskusil še doma na mozili

lp

Tomzl
27.9.2006, 18:23
Kriva mora bit kakšna nastavitev na vaših računalnikih, ker sem poskusil z različnih računalnikov tako z IE kot FF pa je vedno delovalo. Prosil bi, da pobrišete cookie-je in se prijavite na forum pa poročate, če se težava ponavlja.

Tomzl
28.9.2006, 15:50
Kriva je bila nastavitev na strežniku, težave ste imeli pa samo uporabniki z mailom @yahoo.com. Sedaj bi moralo vse delat. Prosim poročajte.

zzigon
28.9.2006, 18:05
it's alive, it's alive :ok

dela

lp

Azael
28.9.2006, 21:50
Dela! :)

krt
4.10.2006, 13:47
Super

Sedaj vse dela, tako, kot je treba :ok

BMW-M-POWER
30.10.2006, 20:47
Zivjo tole sliko bi mel rad za avatar pa nevem kako naresti da bo tam, mi lahko nekdo pomaga lepo prosim

http://shrani.si/files/w82p1t1047331.jpg

Fabrizio
30.10.2006, 21:00
najprej boš moral zmanjšat resolucijo. :laugh

BMW-M-POWER
30.10.2006, 21:01
In aje kdo k ve kako spraviti pomansati sliko da bi ustrezala formatu za avatar lepo prosim??

_MiD_
30.10.2006, 21:06
http://shrani.si/files/w82p1t101047375.jpg

http://shrani.si/o.php?w82p1t101047375.jpg

Zgornji link skopiraj v prostor pri avatorju.

BMW-M-POWER
30.10.2006, 21:10
http://shrani.si/files/w82p1t101047375.jpg

http://shrani.si/o.php?w82p1t101047375.jpg

Zgornji link skopiraj v prostor pri avatorju.sem probal pa nepali, ko kopiram ta link imam samo prazno v avatarju, pa nevem zakaj!!

BMW-M-POWER
30.10.2006, 21:19
Sem ze ustimal, samo za info za druge k bi imeli zeljo spremeniti svoj avatar..

http://www.slikomat.com/

Eddy
31.10.2006, 08:07
Sam Edo ti pa prov izivaš ane? bosanc trmast :laugh :laugh :laugh

SHAdOW
31.1.2007, 18:47
Mene zanima zakaj je omejitev za avatar 20 kB ?

Potrebno zmanjšana slika mi je 23 kB, kar je tudi min možno za jpg.

Prosil bi, da se meja dvigne na 25 kB.

pehtren
31.1.2007, 19:00
Shrani kot .gif ;)

Tomzl
31.1.2007, 19:03
Resno me zanima kakšne slikce imate, da jih ne spravite na 20kB. Sem probal za test sliko 160x120 shranit in pride 7,8kB. Lahko kdo objavi problematično sliko, da vidim, če je res meja prenizko postavljena?

pehtren
31.1.2007, 19:16
S katerim programom Tomzl?

Tomzl
31.1.2007, 19:37
Photoshop

SHAdOW
31.1.2007, 19:42
Evo to je zdaj *.gif.

Vseeno bi lahko dali na 25 kB :-D
malo probam nove funkcije - kot v Wordu. :)

Bojan121
5.2.2007, 21:28
Na domačem računalniku niti z Mozillo Firefoxom, niti z Internet Explorerjem ne vidim avatarjev, vendar ne vem kaj mi to preprečuje? A je možno da je kriv požarni zid - Zone Alarm, ali Ad-aware? Na službenem računalniku dela vse brez problema.

_MiD_
6.2.2007, 10:11
Na domačem računalniku niti z Mozillo Firefoxom, niti z Internet Explorerjem ne vidim avatarjev, vendar ne vem kaj mi to preprečuje? A je možno da je kriv požarni zid - Zone Alarm, ali Ad-aware? Na službenem računalniku dela vse brez problema.

Poglej če imaš v Nadzorna plošča/Uredi Možnosti/Možnosti prikazovanja tem odkljukana vsa polja kot slika spodaj.

http://shrani.si/files/12snks.jpg

Bojan121
6.2.2007, 12:23
Imam. Pa vseeno ne dela.

Andy121
15.2.2007, 17:41
Stvar sem uredil. V požarnem zidu (Zone Alarm) sem imel nastavitve tako, da je bilo preprečeno pojavljanje "piškotkov". Zdaj sem to izklopil in dela. :)

vlakci
2.2.2008, 13:25
bi imel eno pripombo glede avatarjev: pojavlja se da so slikice neokusne. Zdej ne bom omenjal imen, sam npr. bel bmw z pič***rino pri značku je prov neokusno in tud z ene strani žaljivo. Podobno velja zombi glavo, razglajeno gospodično naslonjeno na drevo, pa še kakšen bi se našel.

Eddy
2.2.2008, 13:30
Ja nepravični smo do geyev....

mene razgaljene ženske niti malo ne motijo..

vlakci
2.2.2008, 16:40

Ti bom dal jaz :fight cazzo si una scimmia :damn.

Eddy
2.2.2008, 16:44
Ja kaj? Nevem zakaj te moti kaka lepa nagica....:)

vlakci
2.2.2008, 17:02
ne motijo me v tej temi http://forum.bmwslo.com/showthread.php?t=19564 ker je zato namenjena. Drugače je pa ta http://forum.bmwslo.com/customavatars/avatar572_1.gif volgarna. Eh pust vidim da nima bistva sploh omenjat

joda
2.2.2008, 17:03
Hay!

mene razgaljene ženske niti malo ne motijo..

...jah,ne vem če je to res:zmeden

joda je napisal http://forum.bmwslo.com/attachment.php?attachmentid=4653&stc=1&thumb=1&d=1201298098 (http://forum.bmwslo.com/attachment.php?attachmentid=4653&d=1201298098)

Kaj je tole? javna hiša ?

loctite :ok2

lp

joda

Rottie
2.2.2008, 17:08
bi imel eno pripombo glede avatarjev: pojavlja se da so slikice neokusne. Zdej ne bom omenjal imen, sam npr. bel bmw z pič***rino pri značku je prov neokusno in tud z ene strani žaljivo. Podobno velja zombi glavo, razglajeno gospodično naslonjeno na drevo, pa še kakšen bi se našel.

Lohk prilimaš link do zombi glave ... me res zanima kako to zgleda ;)

joda
2.2.2008, 17:20
Hay!

....po moje je mislil tole http://forum.bmwslo.com/customavatars/avatar3251_2.gif
jih je pa še kar nekaj glav,ki zgledajo kot zombi......še moja mogoče:-D:-D:-D:-D

lp

joda

Rottie
2.2.2008, 17:25
Hay!

....po moje je mislil tole http://forum.bmwslo.com/customavatars/avatar3251_2.gif
jih je pa še kar nekaj glav,ki zgledajo kot zombi......še moja mogoče:-D:-D:-D:-D

lp

joda

Hehe ... tale me pa spominja na enga mojga profesorja iz srednje šole :laugh

E30
2.2.2008, 17:43
http://forum.bmwslo.com/customavatars/avatar572_1.gif
Joj, ampak teli pa res nič ne manjka....aja, ji, pa ne smem napisat, ker bo moja :jezna

Davidf1
2.2.2008, 17:48
Ta slika je pa res huda, pač lahko si jo vsak predstavlja po svoje. Mene osebno ne moti in ne vem zakaj bi me. Jaz osebno vidim tako sliko kot neko umetnost. :ok

Rottie
2.2.2008, 17:56
Ja, meni je ta slika tut kul :) ... verjetno pač moti tiste, ki so bolj puritanski, in se jim to zdi pohujšljivo ... vsak ima pač svoje mnenje okoli razgaljenosti človeškega telesa v javnosti.

Eddy
2.2.2008, 20:02
Joda: v avataru me ne motijo,če so v pravi temi me ne motijo... Sam veš kam si nalepil tiste slike-zato moj komentar in zaklep teme.:)

pehtren
2.2.2008, 21:35
Mislim da je nekdo preveč občutljiv :ok2

Eddy
2.2.2008, 21:44
? jst?

pehtren
2.2.2008, 21:45
Ne vlakec:ok2

GGREGA
2.2.2008, 22:00
Joda: v avataru me ne motijo,če so v pravi temi me ne motijo... Sam veš kam si nalepil tiste slike-zato moj komentar in zaklep teme.:)

se mi zdi da ima Pehtren čedalje bolj prav to so pa ja čisto ok slike
Vlakci ali ti pri svoji mižiš

Davidf1
2.2.2008, 22:02
Ja saj komur ni všeč, naj pač ne gleda :ok2

GGREGA
2.2.2008, 22:05
Ja saj komur ni všeč, naj pač ne gleda :ok2

ali pa naj gleda toliko časa da se bo navadil:-D :-D

Warden
2.2.2008, 22:36
Jst si bom pa prlimu kkšn kaco numero grande de bodo sile uvagane n telm forumu ... Pust Pust :laugh:laugh:laugh:ladysman:love:jezik:izbuljeneoci:evillaugh:evillaugh:offtopic

Martin E30
3.2.2008, 12:09
mogoče pa @vlakcija motjo ženske;)

BMWzor
3.2.2008, 12:17
:laugh

krt
3.2.2008, 12:24
jaz se pa strinjam z vlakcijem, razne pi po mojem mnenju ravno ne spadajo na tak forum

QPE
3.2.2008, 12:44
Vidim da imate eni v avatarju premikajočo slikico.Jaz imam eno lustno(@vlakci ne boj se) ki se mi na ekranu sicer premika, v avatarju pa ne.Jst pa komp. se ne razumeva glih najbolj, zato tega ne znam zrihtat. pomoč?

Lp

joda
3.2.2008, 12:58
Hay!

jaz se pa strinjam z vlakcijem, razne pi po mojem mnenju ravno ne spadajo na tak forum

....se deloma strinjam:ok2 ampak ni bilo govora samo o pi....
Tudi meni ta http://forum.bmwslo.com/customavatars/avatar572_1.gif ni všeč (pa še slaba pi... je ) bi jo pa zamenjal z tole http://keliuereliai.forum2u.org/images/avatars/keliuereliai_forum2u.org/243586596476ba7bb03e78.jpg najboljša mi je pa tale,ki jo imam spravljeno nekje na mailu v polni velikosti :-D dosti kasneje jo je pa nekje na netu našel še BMW-M-POWER (http://forum.bmwslo.com/member.php?u=1344) http://forum.bmwslo.com/customavatars/avatar1344_1.gif (http://forum.bmwslo.com/member.php?u=1344)

...par zanimivih predlogov:blabla:-D:-D:-D http://tbn0.google.com/images?q=tbn:fvC2BNNSMFIq9M:http://forum.kanka.net/customavatars/avatar1185_1.gif (http://forum.kanka.net/customavatars/avatar1185_1.gif)

http://keliuereliai.forum2u.org/images/avatars/keliuereliai_forum2u.org/134036354046891eb93d8ac.jpghttp://tbn0.google.com/images?q=tbn:rt8SEa9mIrswEM:http://www.bmwpassion.com/forum/image.php%3Fu%3D829%26dateline%3D2006 (http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.bmwpassion.com/forum/image.php%3Fu%3D829%26dateline%3D2006&imgrefurl=http://www.bmwpassion.com/forum/showthread.php%3Ft%3D111501&h=159&w=160&sz=8&hl=en&start=30&sig2=tBtz-kZ4t7Pt0FHY8HeSxQ&um=1&tbnid=rt8SEa9mIrswEM:&tbnh=97&tbnw=98&ei=sailR82KH6SgwwHVtPjdAg&prev=/images%3Fq%3Dbmw%2Bavatar%26start%3D20%26ndsp%3D20%26um%3D1%26hl%3Den%26sa%3DN) ta pozdrav pa ni namenjen meni ampak sinu Nicka Heidfelda http://images.sportnetwork.net/images/491/93821_215_136 ...res pa je,da mu je dal ime po MENI:fight:fight:-D:-D:-D

http://www.bmwpower.lv/images/forum/avatar/Edzja.gif http://www.bmwpower.lv/images/forum/avatar/rolis.jpghttp://www.bmwpower.lv/images/zinas/24.01.2008/150.jpg (http://www4.slikomat.com/07/0605/520615pghv.jpg)
http://home.balticom.lv/eduards/8035.gifin pa jaz na plesnem tečaju http://i140.photobucket.com/albums/r10/tomovuk/1160445012-yoda.gif tale je za Darka http://i140.photobucket.com/albums/r10/tomovuk/kostur0qx.gif

drugače pa je teh "moving" avatajev polno morje,najhujšega pa ne upam gor dat,da me ne bodo admini takoj napadli

lp

joda

_MiD_
3.2.2008, 12:59
Vidim da imate eni v avatarju premikajočo slikico.Jaz imam eno lustno(@vlakci ne boj se) ki se mi na ekranu sicer premika, v avatarju pa ne.Jst pa komp. se ne razumeva glih najbolj, zato tega ne znam zrihtat. pomoč?

Lp

Na tem forumu so avatorji omejeni glede velikosti, če imaš preveliko animacijo jo boš težko spravil na forum.
Lahko mi jo pošlješ na mail (dpandel@gmail.com), da jo malo optimiziram.

Davidf1
4.2.2008, 15:51
No, evo jest sem se odloču mal spremenit svoj avatar. Sedaj sem postavil sliko, na kateri je moj pokojni dedek in njegov takratni BMW 2002 mislim da. Slika mi je pa všeč, ker ima zame nek zgodovinski pomen in ni pač samo slika. :ok

Dark Funeral
4.2.2008, 16:28
joda :ok2

joda
4.2.2008, 16:29
Hay!

joda :ok2

...ni panike Dark,pa kar dvakrat.....sej ne bi bilo treba:ok2

lp

joda

joda
4.2.2008, 23:54
Hay!

...Dark,a si moraš mislit,da enemu ni bilo všeč,da sem ti nov avtar zrihtal:frown:blackeye "svašta"

lp

joda

Dark Funeral
5.2.2008, 00:19
Hay!

...Dark,a si moraš mislit,da enemu ni bilo všeč,da sem ti nov avtar zrihtal:frown:blackeye "svašta"

lp

joda

ja ki češ čudaki, ti pa povem da je bilo enemu full ušeč, celo PS mi je poslal :ok Tisti, ki ti je dal samo zaradi tega rdeč karton pa naj še meni prilima enega lih tko, da nebo imel slabe vesti stronzzo di merda ( pa naj si sam prevede , merda je pa drek v italjanščini :hihi )

Za avtatar pa je nisem dal ker boljšega je težko dobit, je pa za podpis, tega bom pa tudi sedaj težko dobil boljšega.

Ne preveč "prijateljevat" z mano, ker grem folku na dick...... prokleti jesus fanatiki :laugh

joda
5.2.2008, 00:30
Hay!

ja ki češ čudaki, ti pa povem da je bilo enemu full ušeč, celo PS mi je poslal :ok Tisti, ki ti je dal samo zaradi tega rdeč karton pa naj še meni prilima enega lih tko, da nebo imel slabe vesti stronzzo di merda ( pa naj si sam prevede , merda je pa drek v italjanščini :hihi )

Za avtatar pa je nisem dal ker boljšega je težko dobit, je pa za podpis, tega bom pa tudi sedaj težko dobil boljšega.

Ne preveč "prijateljevat" z mano, ker grem folku na dick...... prokleti jesus fanatiki :laugh

...obstaja pa možnost,da ga je kar tako dal,predvideval sem glede na čas objave,včeraj ob pol desetih zvečer.

S kom bom pa jaz "prijateljeval" je pa čisto moja odločitev,glede na moja načela in me boli prav boli k...c kaj si o tem mislijo drugi:ok.

lp

joda