PDA

Ogled polne verzije : Prodaja se sanjski mini cooper s hi-tec tuning 241ps

crtacrta
9.11.2005, 00:15
tu je link.najdete ga tudi na mobile.de-

http://www.night-panther.de/gallery/index.php?sessionid=1ecef3edef9bbcafeca5e5f0144a9ecf

avto je mega!!!!!!zadnja cena je bila 29 000 eurov.ima res vso opremo! :blabla

BigBoSS
9.11.2005, 00:32
crtacrta

Link do tega avta sem mislim da že pred kratkim sam objavil. Avto je res sanjski, prava raketa. Lastnika poznam osebno- smo se že videli na srečanju v Nemčiji in je avto morm rečt prva liga. :laugh

Lp

crtacrta
18.11.2005, 00:31
ta zverina je bila vceraj prodana za 27000 eurov.novi lastnik je zenska-ne vem ce ve kaj je kupila :mljask

BigBoSS
18.11.2005, 00:35
Si prepričan da je šel za 27k€? Meni ga je lastnik ponujal za zadnjo ceno 22k€ brez Breyton felten.

Lp

Simon82
18.11.2005, 08:26
kaj ma pa tale avto pod havbo?

AC Schnitzerjeva dama
18.11.2005, 09:17
ja motor ane :laugh :laugh :laugh :ok

BigBoSS
18.11.2005, 09:20
Mel je Hitecov tuning- manjša jermenica, MTH, vodni intercooler, druge odmične, drug kolektor brez predkatalizatorja in a športnim katalizatorjem. Upam da nisem kaj pozabil.

Lp

marcipan1
18.11.2005, 09:22
ja motor ane :laugh :laugh :laugh :ok

:lmao :lmao

Fisher
18.11.2005, 09:30
Ac snicerjeva:

Ampak obstaja kar precej vrst motorjem. Ze z notranjim izgorevanjem jih je malo morje. :)

Vprasanje je bolj, kaksen motor ima. :laugh

Eh zenske pa avti. :crazy :ok2 :laugh :P

marcipan1
18.11.2005, 09:41
Fisher - za ta zadn komentar jih pa znaš od kake fasat. PA še na cesti te bo našišala. Niso ženske kar tko.

BigBoSS
18.11.2005, 09:44
Eh daj daj. Na cesti me do danes ni našišala še nobena :ok Ženski daš lahko v roke M5 pa se bo peljala max 160 po avtobanu ker ji bo taka brzina že too much. :ok

AC Schnitzerjeva dama
18.11.2005, 09:46
Fisher - za ta zadn komentar jih pa znaš od kake fasat. PA še na cesti te bo našišala. Niso ženske kar tko.¸

ja, marcipan, prav imaš! Nismo zenske kar tako! Moj post je bil misljen kot sala, ampak... nekateri nimajo smisla za humor-pac dusevna zategnjenost! :blackeye :ok

AC Schnitzerjeva dama
18.11.2005, 09:50
Eh daj daj. Na cesti me do danes ni našišala še nobena :ok Ženski daš lahko v roke M5 pa se bo peljala max 160 po avtobanu ker ji bo taka brzina že too much. :ok

BigBoSS - mislis, upas en drag z mano? Bomo vidl kaj pa kako bos, se posebi zdj k si brez ljubljencka pa tistih lepih 140 + - KM! :laugh :ok

BigBoSS
18.11.2005, 09:52
hehe, ja ni panike lahk greva en drag odlaufat. S pešhondo ni panike. Sam te morm opozorit da mam dolge noge in s tem velike korake- to je isto kot da bi mel na Miniju 20 colske gume pa široke 235 za najboljši oprijem :laugh

Glede zadrgnjenosti- mislim, da smo vsi mislili naše komentarje koz šalo- kot verjetno vsi vemo se najde tudi kakšna hitra ženska za volanom. Poglejte samo Tuning TV na DSF-ju. Tista Christina tam ga prov raztura za volanom.

Lp

AC Schnitzerjeva dama
18.11.2005, 09:57
hehe, ja ni panike lahk greva en drag odlaufat. S pešhondo ni panike. Sam te morm opozorit da mam dolge noge in s tem velike korake- to je isto kot da bi mel na Miniju 20 colske gume pa široke 235 za najboljši oprijem :laugh

Glede zadrgnjenosti- mislim, da smo vsi mislili naše komentarje koz šalo- kot verjetno vsi vemo se najde tudi kakšna hitra ženska za volanom. Poglejte samo Tuning TV na DSF-ju. Tista Christina tam ga prov raztura za volanom.

Lp

Vem, sej ni pene, smo vsi mal tko za salo misll. Sam se ena: jst sm aktivna sportnica, tko da sm ti tut tuki huda konkuranca! :ok

crtacrta
18.11.2005, 11:31
an bigboss

meni je lastnik napisal mail:"der panther ist weggegangen fur den preis wie es auf mobile .de stand"

ta cena je bila 26990 eurov.

a ti je res ponujal avto za 22000?zakaj mi nisi povedal? :napaka :-D
res bi ga takoj kupil(potem takem razen feln ni bilio treba vlozit niti tolarja)pa vsa oprema,cakaj grem po robcek :avto -meni je bil mini blazno vsec.meni je na mail odgovoril da ne gre pod 26000 euro-da ga raje postavi v garazo.

crtacrta
18.11.2005, 11:33
aja,zakaj ga pa nisi hotel vzet? :confused
avto je bil res super.....

BigBoSS
18.11.2005, 11:41
Predrag mi je bil- 22k€ + davek v Avstriji- to je miljon preveč.

Evo sem prilepil nekaj original njegovih sporočil:

Hi Smile

klar, kein Problem, wenn ich Ihn noch habe, und Du noch Interesse hast, ist es kein Problem.
Wie heisst es so schön, wer zuerst kommt, malt zuerst.
noch kurz, die JCW Sitze sind erst wenige Monate eingebaut, kosten fast 2000 Euro, der Radsatz ist auch nagelneu, Neupreis war 3000 Euro.
Ich kann natürlich auch gern mit dem Preis noch etwas spielen, z.B. wenn Du ohne den Breyton Radsatz kaufen möchtest, z.B., würde ich Dir den für 24.000 geben. Das ist aber die absolute persönliche Untergrenze, die 24000.

Kann ja sein, daß Du noch nen Radsatz hast, und die Breyton nicht ganz so wichtig wären etc.
Wie auch immer, bei interesse, einfach bescheid geben..
Ciao

ui, ach so..
na das mit der steuer wusste ich nicht.

ok, kannst ihn Ohne Felgen für 22.000 haben, wäre aber mein allerallerletztes Angebot Smile

Naja, eine Chance wollte ich Dir eben noch geben *gg*
Bis denne.

Na koncu mi ga je res hotel dat za 22k€- cena je bila fenomenalna, ker je avto res perfekten. Na žalost mi je bilo 22k€ vseeno too much. Pa še to je, da še nimam denarja od zavarovalnice in ostanki mojega avta še niso prodani-v nakup bom šel ko bom imel denar, ker ne mislim se vozit večkrat v Nemčijo zaradi enga avta.

Res je pa škoda, da nisem vedel, da ga hočeš. Ker bi bilo res fajn, če bi imeli med nami Minija s toliko opreme.

Lp

crtacrta
18.11.2005, 12:03
solze tecejo v potokih.......... :napaka

res bi ga vzel......tu v slo pa tudi v nemciji se prodajajo navadni s-i z malo vec opreme za 20-22 000 eurov(sicer okrg 8000 prevozenih ) za isto ceno.ta jih je res imel 30 000,ampak vsa oprema in tuning-res vreden denarja :jok

Fisher
18.11.2005, 12:05
crta: sej bo se kaksna lepa prilika, ce nisi vedu itak nisi mogu kupit. Ne se sekirat.

Bos pa sam avto porihtal-full vecji uzitek.

LP

crtacrta
18.11.2005, 12:21
fisher

ja uzitek ze.vsekakor,ampak meni so prisrcu works zadeve kar ni poceni.vse kar dodatno naredis ti gre en kup denarja.ja uzitek pa je cisto drugacen! :-D

Simon82
18.11.2005, 14:54
Fantje, mislim da hodite na kurac ze vsem nam!!

Poklicte se in se dobite na eni kavi pa se pomente.

Nestojte nas vlect noter da moramo brat te bedarije ki se ticejo samo vas dveh!

BigBoSS
18.11.2005, 15:06
Tema je počiščena- vsa nadaljna žaljenja bodo od sedaj naprej brisana!

Lp BigBoSS

BigBoSS
18.11.2005, 15:37
Fisher zadnjič in za vselej ti povem še enkrat- zamisli se in nehaj žalit ostale in navajati privatne maile z raznimi vsebinami.

Dosegel si, da sva skregana in sedaj uživaj v tem. Saj si že 3 krat prej skušal to doseči, a sem vedno pametnejši odnehal. Danes pa to ni bilo mogoče. Ja še dobro da sem počistil, ker tisto res ni zanimalo nobenega in je samo utrujalo ostale.

Lp

DAMC
18.11.2005, 15:40
Kaj pa tebe ,,napenja,, ?

Če je kdo pristojen za brisanje je to moderator. Vendar pa si bil na žalost v te prepire vmešan tudi ti. Za brisanje v tem primeru nisi več kompetenten temveč drugi ,,zelenci,,.

Ali si se pred brisanjem posvetoval z njimi ?

Fisher
18.11.2005, 15:42
Da ni primeren za moderatorja sem ze povedal.

In zdaj znova zacenja o nekem prijateljstvu , prej pa vse pobrise.

Jaz se ne grem vec...

LP

BigBoSS
18.11.2005, 15:47
Fisher s tabo ne začenjam nobenega prijateljstva več- nikoli nisva bila prijatelja, temveč samo znanca.

In že enkrat odnehaj.

DAMC- Sem moderator in zelenec med minijaši. Drugi so napisali, da jih to kreganje utruja tako da je bila najpametnejša opcija, da se to izbriše ker res ne zanima nikogar in samo utruja in maže to temo, ki je namenjena čisto drugi debati.

Lp

Fisher
18.11.2005, 16:04
Pa daj piskat no....

Egh....se par let ti manjka da se bos nehal sopirit in bos znal v zivljenju tudi kaksno kritiko pobrat.

Bo ze...

none
18.11.2005, 16:05
Gospoda Fisherja vljudno naprošam, da se premakne v temo "Kreganje" :-D

Wolf
18.11.2005, 16:33
Mi je že žal, ker nisem naredil Copy/Paste za arhiv :-D :-D :-D :crazy :crazy
Bo treba jit na :beer pa mal tele spore zgladit :metalc
Lp

marcipan1
18.11.2005, 16:38
Mi je že žal, ker nisem naredil Copy/Paste za arhiv :-D :-D :-D :crazy :crazy
Bo treba jit na :beer pa mal tele spore zgladit :metalc
Lp

jest bom pa za oba zrihtal eno stiptizeto v union jack opravi z majicami našga kluba, pa bo :-D

jct
31.12.2005, 23:52
Hudo lep mini, posebi pa tistele feltnce

Fisher
30.1.2006, 22:45
Kr v tej temi, da namo nove odpiral.

Zadnje case je na avto netu poln S ov.

Kaj je euforija pred novim modelom, al pac so le tolk zanic vsi da se prodajajo po 20 k km? :crazy

BigBoSS
30.1.2006, 23:15
Morm mal pogledat kaj se prodaja. Kak mesec nazaj je bilo gor kar nekaj uvoženih. Če je pa uvožen je pa seveda vprašanje če so km realni. Saj pri MINI-jih se hitro vidi po sedežih kolk km imajo prevoženih k se po 30k km začne usnje lepo grbančit. Je nekaj izjem pri katerih je usnje kot novo samo to je bolj izjema.

Lp

BigBoSS
30.1.2006, 23:17
Tale je pa od Stone-a če se ne motim:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=624738#

Lp

BigBoSS
30.1.2006, 23:35
Stone škoda da nisi 1 mesec prej prodajal :napaka To je res škoda k je tvoj S pomoje en izmed najbolj čuvanih in lepo voženih.

Lp

Mirek
31.1.2006, 00:03
MINI ni v slo tolk popularen kot npr. v ostali EU. SPloh pa S, k za to ceno dobiš že ne vem kako ladjo. Drugač so se pa oglasi za Sa kr povečali.

LP

Fisher
31.1.2006, 07:59
Ovčka je že prava. :laugh

stone
31.1.2006, 07:59
Ja ne motiš se, je moj. Pred eni mescem še nisme mislu, da bo šel od doma, drugače bi kaj reku. Sej mi ga je škoda sam kaj morm, pač en mora oditi od hiše, ker očka dobi novga in bom jaz vzel njegov trenutni avto. Imam občutek, da ko bo avto odšel od hiše, da še dolg ne bom imel več take igrače, ker kar se mene tiče je avto nor.
Kar sem pa na avto netu gledal, se pa prodajajo trije Si.
Lp.

stone
31.1.2006, 08:07
Ja pozim me ne zebe z njo v rit. :ok2
Lp.

Fisher
31.1.2006, 08:08
Ja na avto netu se prodaja 10% minijev v slo.

Le zakaj? :laugh

BigBoSS
31.1.2006, 10:22
Stone res škoda, ker sem prepričan da bi našla skupno besedo. Sedaj bom pa na žalost moral preživeti nekaj let s Cooperjem potem bo pa že doba MINI + TURBO :ok2

V SLO je drugače že kar precej MINI-jev- ko sva bila novembra na AA je Blanka povedala da so jih prodali že okoli 240 če me spomin ne vara. Če pomislimo koliko je še uvoženih se približujemo nekje številki 300. Zanimivo bi bilo izvedeti točno številko v SLO registriranih MINI-jev.

Glede prodaje MINI-ja je pa zelo težko tako v SLO kot tudi v Nemčiji. Kdor ma denar gre na AA in kupi novega rabljeni pa čakajo na kakšnega mladega kupca kjer je pa nato spet problem z denarjem saj 5 mio ni ravno malo.

Lp

Fisher
31.1.2006, 10:51
Skoraj vsak da raje pri taki cifri zraven 1 mio in ima novega.
Tako jaz razmisljam.

Kar se pa avtov tice. Ce gledamo po okvarah jih je res vec kot cliov. :crazy :crazy :napaka

BigBoSS
31.1.2006, 15:08
Fisher

MINI je po ADAC-u (nemški avtoklub ki je glavni v nemčiji kar se tiče vlečnih služb in pomoči na cesti) v samem vrhu vozil, ki se ne kvarijo.

Kakšna črna ovca se pa najde na žalost tudi pri MINI-ju.

Lp

MihaM
31.1.2006, 18:10
Hi Ambrož:

Malo razumljive frustracije zaradi tvojih okvar ? :-)

Ampak poglej avto.net - isti avti se tudi ponavljajo,...

Si pa ne predstavljam, da bi ga moral prodat ;-)

LP : Miha

stone
31.1.2006, 20:45
No kar se men tiče ni blo z avtom nobenih težav.
Sej če bi meni nekdo pred enim tednom reku, da bomo prodajal Minija bi se mu tud smejal. Tko bo pa na žalost odšel od hiše. :jok
Lp.

Fisher
31.1.2006, 23:31
ADAC? Ne se smesit. BMW ima lastno asistenco (vsaj pri nas kolikor sem obvescen) in logicno da adac ne slepa MINI vozil, zatorej jih ni v njihovi statistiki. Tako kot ni nekaterih japonskih vozil (oz padejo pod nazanesljivejsa po njihovem. .) ).

Kar se okvar tice.

Ce sem prav posten, sem vesel da resnih okvar nimam.

Ce pogledamo npr je 50% avtomatskih CVT menjalnikov crknilo.

Zaribalo je cca 0,5% minijev.

Vem za 2 6 stopenjskega menjalnika od Sov ki sta crknla-nista delala. Torej je procent verjetno okrog 5%.

Huh....no ocitno imam res frustacije.

1,5 % jim ne dela stevec za gorivo....

Doh...

Se dobro da se jih tako malo proda, potem v stevilkah ne zgleda grozno...dokler ni vse v procentih.

PS: Poznam le cca 10-15 minijev, verjetno ce bi vedel za vse bi bili % visji.

Ampak najlazje in najboljse si je zatiskati oci. No zaradi mene lahko, jaz jih imam odprte. Tako pac je ,ce si pripravljen pozret to zaradi dolocenega feelinga med voznjo je ok, drugace gre avto v prodajo. Saj je jasno. :)

LP vsem

Fisher
31.1.2006, 23:41
% veljajo za SLO.

V ameriki je tudi kar precej tezav z avtomobili.

PRavzaprav ima MINI res duso.

Enkkrat nekaj ne dela pa potem dela in spet ne dela...ima dobre in slabe dneve....mogoce iz tega izhaja da ima duso.

BigBoSS
31.1.2006, 23:57
Fisher sam to je še vedno minimalen %. Nebi rad vedel kako zgleda pri ostalih znamkah vozil.

Glede ADAC-a- če nebi vodili MINI-ja v statistiki nebi navedli MINIja v njihovi statistiki- če pa pomislim kako dela vlečna služba bmw-ja, ki naj bi bila v 24 urni pripravljenosti me je kar groza- ko sem mel nesrečo nisem nobenga dobil. Ko sem pa klical v glavno centralo v Nemčijo mi niso znali svetovat- kar nekaj uglavnem.

Dokler bo % tako majhen bo kar super :ok

Lp

Fisher
1.2.2006, 00:21
Hmm ko/ce imam opravka na renaultovem servisu je tam videti manj cliov kot minijev na AA ju dnevno.

Ce pomislim koliko je prodanih cliov...potem vidis kako je drugje. Pa renault ne velja za nek pojem kvalitete.

Ne vem jst ce je to mali procent. :)
pazi, govorim za tisto kar vem...me res zanima realna slika...papirji od AA ja...popravila v garanciji itd...

Bi znalo biti precej gradiva. :)

PS: ne jemli/te tega osebno. Sej tud jst vozm minija, a to je pac dejstvo. Nije bas neka kvaliteta. :)

Wolf
1.2.2006, 11:21
Ja dolocene stvari so zal pod kritiko. V slo je res zaribalo 50% CVT-jev. :crazy Sm pa zadnic vidu tega avtomatika pred Rutarjem se je ena dama pripeljala.
LP

BigBoSS
1.2.2006, 11:53
Kolk CVT-jev se je pa sploh prodalo v SLO? Če sta se samo 2 prodala je % hitro na 50 :ok

Drugač so pa menjalniki res problem pri MINI-jih. V Nemčiji so jih tudi menjali po tekočem traku vendar samo pri Cooperjih in One-ih. Cooper S-jev menjalnik naj bi bil pa zelo trpežen tako da ne vem kako da sta v Slo že 2 crknila. Je pa res da tudi če crkujejo menjalniki pri MINI-ju ti ga zamenjajo na garancijo ali kulanco tudi če je avto že izven garancije- to za moje pojme opraviči dejstvo da bi lahko pri BMW-ju več denarja posvetili razvoju trpežnega menjalnika.
Ko je bil prej omenjen Renault: mojemu znancu je šel menjalnik na Cliotu 1,6 k hudiču, avto je bil star 3/4 leta in je moral sam plačati 400.000 sit popravila oz. menjavo ter nov menjalnik ker mu niso niti podrazno hoteli dat na garancijo menjalnika, kaj šele da bi vse na garancijo popravili. :napaka
Da še malo skritiziram Renault- pri drugem prijatelju so se na Cliotu razsule zavore po pol leta- so mu blokirala kolesa in je moral klicati šlep službo- kaj je bilo potem- sam je moral plačati šlep službo, celotno popravilo ter ves material- ne vem kaj pri Renaultu zastopijo pod besedo garancija- pri MINI-ju se vsaj trudijo stvari popravit na njihove stroške.

Tko da dokler bojo vse na garancijo popravljali naj zaradi mene menjajo motor na pol leta če so mnenja da se jim to bol splača- bo vsaj stalno nov :laugh

Lp

Fisher
1.2.2006, 11:59
Spet poznam drugo znamko in avtohiso kjer so zaradi obrabljenosti zavor le te pod garancijo zamenjali z novimi.

Zdaj o tem res raje ne bi. ker to nima nobenega smisla.

Brezveze je iskat izgovore bo ze ce zamenjajo. Avto je pod kritiko pri dolocenih tockah. Je...ga in vsi smo to pozrli zato ga se vedno mamo.

Zatiskat oci je brezveze....

LP