Ogled polne verzije : Iščem minija!
prvo vsem skupaj lep pozdrav.sem nov v forumu,tako ce bom kaj spraševal dvakrat brez zamere...
namen imam kupit minija cooper s,vendar mora imeti skoraj vso dodatno opremo(navi ali krono paket ,karman kardon-sound system,sportni volan-multifunkcijski,...).nekje do 30 000km max in letnik 2004-ce bi bil face lift super...
na avtonetu sem nasel enega vsaj glede notranje opreme.kdo pozna ta avto?baje je bil uvozen...rdec z angleskimi ogledali in streho,26000 prevozenih,cena 5 200 000ca....
ce kdorkoli ve za kaksnega cooper s z vec dodatne opreme naj se oglasi.
vnaprtej hvala za pomoc,pozdravcek.http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=509687#
Hehe, Miniji so kar se tice opreme pa res eni najbolj individualni avti.
V salonu bos dobil kar zelis, drugje dvomim.
V slo pa sploh ne .
LP
hvala fisher za hiter odgovor.
ali morda ves kaj o miniju iz avtoneta-link zgoraj?
hvala za info,pozdrav alex
Živjo
crtacrta pozdravljen na forumu.
Tudi sam iščem Minija (stari je šel na prafaktorje), po možnosti Cooper S. Priporoča se Nemčija ker so drugje avti pretežno brez opreme in dragi za p...... :ok
Lp
bigboss
malo sem radoveden...kako tvoj mini in prafaktorji????
a prometna???
kaj pravis na tega z avtoneta,razen previsoke cene...
brez zamere alex
Ja mel sem na žalost prometno- totalka :napaka Lahko ti zagotovim, da iščeš varen avto :ok Je v mojem primeru opravil crash test z odliko- sem se kotalil po travniku in pristal na strehi- bilo mi ni nič, sam sem zlezel iz avta- bolelo me ni nič, niti vratu nisem imel zategnjenega. Ne vem, lahko da je bil pri meni čudež, da sem jo odnesel brez poškodbe ali pa je Mini res tako dober avto.
Pri tem rdečem se mi zdi nekaj zelo sumljivo- avto se je prodajal že ene par mesecev nazaj- takrat še ni imel teh union jack ogledal in pisalo je 1 lastnik. Sedaj so na netu druge slike in piše 2 lastnik. Lahko, da z avtom nekaj ni v redu, ker se nekam velikokrat prodaja. Treba bi bilo poklicat in povprašat kako pa kaj je s tem avtom. Drugače je pa res lep in ima vso možno opremo. Cena je pa opremi primerna. Tak Cooper S ima nov ceno okoli 30 - 32k€
Lp
Torej, pravi da ma potrjeno servisno knjigo. Jst bi su z enim ki se spozna na avte ga malo pogledat, pol bi pa su na AA in jih malo uprasal o tem avtu, sigurno ti bodo kaj povedali ker ni zdej tolk minijev da nebi vedli kateri je tale. Uprasi tipa zakaj ga prodaja! Lahko da kupuje kaksen boljsi avto. Tale avto je ze en cas gor, mislim da ceno je ze zbil malcek, ce mu pokazes denar pa mu reces tolko in ti ga takoj uzamem lahko da bo se za enih 500-600.000 spustu. Pozanimise.
Upam da dobis kmalu avto da se nam bos pridruzil na kaksno srecanje!
BigBoss, tebi sm poslal mail, eden je ze tam, ta drugi bo prisel konec mesca.
Avto je uvozen iz nemcije ce se ne motim.
LP
Zakaj im na enih slikah na strehi britansko zastavo na drugi pa slončno streho? Jaz bi bil mal previden, pri temu avtu. Pa če se ne motim sem ta avto videl že na AA v Trzinu sam mislim da je imel takrat še rdeče plastične obrobe vsaj po registraciji sodeč. Lahko pa se motim, ne vem.
Lp.
Hi:
Moj kolega prodaja modrega S, vsa oprema, razen navigacije,... precej nov,...
če te zanima vaju povežem.
2004, če ne celo 2005 letnik, jako malo km,...
LP: Miha
p.s. pošlji mi GSM
Pa saj ima soncno streho na vseh slikah.
Le da kasneje ima britansko zastavo cez.
Malce prechekiraj neuradne miniejve strani, se dobi tudi to. :ok2
Vem za ta avto, ima tolk opreme notr kolikor jo nima noben mini v Slo.
Drugač je zelo lep, samo enkrat sm vidu da je bil malenkost ruknen.
Ti sam kup. LP
hvala vsem skupaj za info.drugace sem iz maribora,tako da si morem vzet cas-delo!!! pa ga it pogledat v ljubljano.
Ta avto je ze kar kicast, tok je z opremo nalozen. Mislm, da ma res use (razen avtomatike :ok2 ). Je pa se dodatno spuščen, da boš vedu.
In res se skos neki prodaja.... :confused
LP
koliko vidim na slikah na strehi nima original angleske zastave(pri originalu ostane se bel rob.mislim da je dal naknadno s folijo prelepit.a je avto prevec spuscen? ce si ga videl v zivo(vec kot 2-3 centimetre)?
pozdrav alex
Tkole bom povedal: avto se je prodajal ca. 3 mesece nazaj od prvega lastnika- se še točno spomnim in takrat je bil brez union jack zastave na strehi. Sedaj se prodaja že od drugega lastnika tako da se mi zdi nekam čudno, da tako lep avto tako hitro menja lastnike. No če se pri svoji teoriji motim upam da ne bom tepen. :ok Najbolje bo, da pokličete lastnika in ga vprašate kako in kaj je s tem avtom. Kaj ste izvedeli pa seveda rade volje tukaj poročajte. Drugače je pa avto po slikah sodeč pravi biser med Miniji- tole nižanje mu prav sede in izgleda res lepo. Kot piše ima športno podvozje ki je v večini primerov nastavljivo po višini, tako da se da precej igrati v tej smeri. Edino kar mu manjka je Aerodynamikpaket, športni izpuh in malo dodelani konji pa bi bil avto res 100% v piko opremljen. :mljask
Lp
pa worksove r18 jcw felne--njami!!!!!!!!!!!!!!! :-D
Ne ne tele Worksove felge so pretežke kot vse ostale original Mini felge. Vemo za nekaj zelo lahkih felten ki poleg hudega izgleda izboljšajo še performanse :ok Pa še ceneje so povrhu :mljask
Lp
crtacrta
10.11.2005, 11:43
imas naslove firm oz modelov da si lahko pogledam na netu?
hvala. :)
Tukaj je link do nekaj photoshop slikic teh lahkih felten in tam najdeš tudi link do direktne internetne strani.
http://forum.bmwslo.com/viewtopic.php?t=10478&start=150
Sedaj sva z Jernejem testirala novega Cooperja. Avto je oba zelo razočaral. Prišel sem do zaključka, da so na Mini Cooperju odpravili vse, kar je naredilo Minija zabavnega za vožnjo. Naredili so čisti ženjski avto za mestno vožnjo. Zakaj tako mišlenje:
1. novi servo dela veliko lažje, manj direktno in je treba volan bolj obračati.
2. podvozje je serijsko zelo mehko- imel sem One-a s serijskim podvozjem in je bil zelo trši in je avto zelo dobro ležal na cesti. S tem Cooperjem sem pa kljub 16 palčnim kolesom dobesedno plaval po cesti, avto se zelo nagiba in slabo drži ceste. Tudi na avtocesti pri višjih hitrostih se avto ne pelje tako kot bi si želel oz. kot sem navajen.
3. Prestavno razmerje je zelo kratko. Avto v 1. prestavi skoči lepo a potem samo še v 2 prestavi pospešuje do neke mere solidno. 3,4,5 so pa za pozabit počasne čeprav ima zelo kratko prestavno razmerje. 1 gre do 60, 2 samo do 90. Od 120 naprej se pospeševanje zelo vleče, vedno bolj do 180. Od te brzine naprej avto skoraj ne pospešuje več. Kar me je najbolj zjezalo je dejstvo, da imaš v 5 prestavi pri 130km/h 4000 obratov kar je bistveno preveč in zaradi tega je poraba med 8 in 9 litri. Pri 160, kar je normalna potovalna hitrost na avtocesti je poraba med 10 in 11 litri. To je bistveno preveč in bistveno več kot je bila pri meni. Samo kot primerjava: moj je šel v 1 čez 80, 2 je šla do 125, 3 do 170, 4 čez 200 in 5 še naprej. Avto je pa vlekel tudi v četri brez postanka do blokade. Ne morem verjeti kako so lahko tako zafrknili avto.
Edina dobra stvar na tem avtu je bil menjalnik, ki je zelo natančen in ima kratke hode, kar omogoča hitro pretikanje. A žal je to premalo, da bi me avto prepričal za nakup.
Sedaj sem končno videl, kaka raketa je bil moj Mini in kako dobro se je peljal. S faceliftom so zvišali porabo za 1-2 litra, saj se avto vozi pri precej višjih obratih in je potrebno pogostejše menjanje prestav kar zelo dvigne porabo. Sem zelo razočaran in sem sedaj po pravici povedano v veliki dilemi. Tale Cooper je zaradi tako kratkega prestavnega razmerja tudi zelo neuporaben za tuning, saj bom imel pri 160km/h v 5 prestavi zaradi več konjev in bogatejše mešanice še za liter višjo porabo, ki je že pri serijskem v tem območju hitrosti prevelika.
Tako da res ne vem kaj naj naredim. Ko me bo zjezalo bom kupil zopet One-a in ga natunal tako kot sem ga že. Tisto dolgo prestavno razmerje je pri tunanem avtu nenadomestljivo.
Sedaj imam nekaj vprašanj za vas:
Mi lahko kakšen lastnik Cooperja letnik 2002 in 2003 pove, kolikšna je hitrost v 5 prestavi pri 4000 obratih.
Ko sem se po testni vožnji zopet usedel v Wolfovega Minija je bil občutek takoj čisto drugačen- bil je takšen, kot naj bi bil v Miniju. Wolfov Mini kljub avtomatskem menjalniku pospešuje precej bolje- res je da naj bi imel s softwertuningom 125 konjev vendar teh dodatnih 10 konjev nebi smelo igrati takšne vloge, ker je menjalnik avtomatski. Njegov avto tudi leži tako na cesti kot se za Minija spodobi.
Uglavnem sem razočaran na polno in v veliki dilemi, kaj kupiti. Na koncu bom res kupil A3 1,9 tdi s 150 konji in se bom lepo vozil po avtocesti 200 s porabo 8 litrov. Dejstvo je, da je pri tem Cooperju od zabavne vožnje ni bilo nič videti, občutiti. Žalostno je, da so mu vzeli tisto dušo, za katero se je Mini razlikoval od ostalih in ki me je takrat prepričala za nakup. :napaka
Rad bi se zahvalil še enkrat Blanki, ki mi je omogočila testno vožnjo in s tem odprla drugačen pogled na Minija po faceliftu.
Lp BigBoSS
Seveda nima original union jack ce pa ima stresno okno.
Ah, no saj vse ves, zakaj potem sprasujes?
Bi tudi se kaj vec povedal o avtu saj sem gaenkrat klical, ampak ok...pac vse ves/ste.
LP
Big, pocasi bos le spoznal da si zivel v zmoti, tako kot jaz. :) :laugh :laugh :laugh
No sej tako slab tudi ni.
Pa kupi enega cooperja in zmetaj svojo opremo not in se za file se zmeni kaj je bilo in ce ga lahko dobis zastojn in je to to.
letnik 2002 mogoce 03. :)
Ne kompliciraj.
Ker si bos se res premislu. :)
Ja dons sva od Blanke z Anzetom dobila testnega mini cooperja za skoraj 1,5 ure. Blanka, se enkrat najlepsa hvala!!
Mel je 16" feltne, drugace sva pa malo pogresala športne sedeže, avto je imel namreč navadne, ki pa so neverjetno udobni in mehkejši. Mogoče sva imela tudi zaradi sedeža občutek, da je podvozje mehkeje nastavljeno. V naslonu niti ni bilo take razlike, bolj v sedelnem delu, ki pa je res mehkejši. Avto je manjše grbine in luknje na cesti zelo lepo pobiral, tudi čričkov, udrajanja zadnjih pasov ob stransko plastiko ter čudnih zvokov iz prtljažnega prostora, ki tarejo moj in še marsikateri prefaceliftani cooper ni bilo zaznati.
Imel je tudi športen trikraki volan, ki je rahlo manjši po obsegu in kljub temu, da mi vizalno nekako ne "potegne", bi ga z veseljem imel, saj ga je pravi užitek sukati. Tudi servo je bolj ojačan, kar je zelo zelo dobrodošlo za mestno vožnjo, vendar je malenkostno izgubil na tistem res norem občutku, kaj se dogaja z avtom in sprednjimi gumami. Zdi se mi, da je tudi kakšne 5-10% manj direkten, kar pomeni malo več sukanja v levo oz. desno.
Avto ima sedaj tudi potovani računalnik, ki je končno vreden svojega imena (in doplačila). Kaže tudi trenutno porabo in digitalno hitrost (poleg povprečne porabe in hitrosti ter preostale poti z bencinom, ki je še v tanku).
Ura je iz stropa premaknjena na centralni števec na mesto dnevnih kilometrov (z gumbom si nastaviš ali uro ali kilometre, obojega ni več mogoče gledati). In stropne lučke so zdaj bolj tako tako (beri: grde in neuporabne).
Pohvalno večje je vzvratno ogledalo (retrovizor) ter predali v vratih in predalček pod sredinjsko armaturko.
Za konec pa še nov 5-stopenjsi menjalnik. O njem lahko povem res vse najboljše. Kratki hodi brez zatikanja in precej mehkejši kot v starem. Sinhroni so fenomenalni, skolpka lepo prijemlje, pedal za plin pa je sedaj malo manj odvziven in na začetku malo manj občutljiv. Starega se bolj "šlata", novega se mora pa bolj pogumno pohoditi. Res, če bi tak menjalnik dobil 3 leta nazaj verjetno sploh ne bi kupil avtomatika.
Je pa absolutno prekratek diferencial. 1. 55, druga 93, 3. okoli 135, 4. in 5. pa sta spoh precej skupaj. Super za hitrosti do 130km/h. Nad to brzino so obrati (in poraba) previsoki. Zelo bi se mu za malo višje potovalne hitrosti prilegla 6. brzina.
Motor vleče zelo kultivirano od 2000 obratov navzgor, vendar ni tako brutalen nad 4500 kot je bil stari. Kot da se je včasih motor dobro počutil v višjih obratih, sedaj pa se bolj v srednjih. Zelo zanimivo.
To je nekako vse o prvem vtisu.
LP
Živjo
Jernej malo si napače videl celotni avto: volan je bil navaden 2 kraki iz Cooper S- takšen kot ga imaš ti, Fisher in sem ga imel jaz, edino bulce ima za boljši prijem.
Avto je definitivno mehkejši- tu mehkejši sedeži nimajo nobene veze. Avto je dobesedno plaval po cesti in se za Minija močno nagibal. Ne vem koliko si ti opazil v teh 20 min kolikor si ga vozil. Meni je bilo po pol ure vožnje že čisto brez veze. Ju3 bom upam da vozil Cooperja pre faceliftmodel in upam, da me bo ta avto prepričal ker drugače res ne bo več Minija. :ok
Kratek diferencial je pa skregan z vsako pametjo ekonomičnosti in za tuning se res ne priporoča- tako bi bilo kot pri Simonovem S-ju- stalna menjava prestav, zaradi tega visoka poraba. Pri takem Cooperju bi natunani One-i bi padali brez težav mimo mene. Če so se že lotili tako temeljito spreminjati menjalnik res ne vem zakaj niso dali 6 stopenjskega ker to je vrhunska napaka da imaš pri 130km/h porabo 8-9 litrov, pri 160 pa 10- 11.
Fisher- tudi sam razmišljam o nabavi Cooperja letnik tik pred Faceliftom s starim menjalnikom in diferencialom. Igram se pa tudi z mislijo, da bi zopet nabavil One-a ker se zaradi dolgega prestavnega razmerja bolje priporoča za tuning. Vendar je problem pri One-ih da so pretežno brez opreme kar mi ne diši. Je čisti shit od shita. Če ni Cooper S pred faceliftom je vse skupaj za en drek.
Aja še nekaj- to da avto nima čričkov in podobnega mi čisto dol visi- Minija sem kupil zaradi duše, ki jo je imel avto in feelinga, ki mi ga je med vožnjo posredoval. Tudi stari Miniji so imeli kar nekaj napak a so ga ljudje vseeno kupovali. To enostavno spada k Miniju. Tudi tisto cviljenje servota je bilo zelo simpatično. Manj direkten menjalnik rade volje vzamem v zakup, če avto gre kot se za Minija spodobi. Navajen sem na predobre vozne lastnosti- šele sedaj sem opazil, kako dobro je šel moj One in vedno bolj mi ga je žal.
Zanima me koliko km/h se pelješ s Cooperjem model pred faceliftom pri 4000 obratih.
Lp
Bigboss, kupi eSa, pa te bo zelo navdušil, jaz če me bi vprašal, če nebi bilo Mini cooper Sa minija nikoli nebi imeu!
Glede unga minija, že najmanj eno leto ma zastavo gor, saj kokr sm ga vidu pod sošolčevim blokom.
Lp
minicoo
Rade volje bi nabavil S-a. To je tudi avto ki mi je pisan na kožo in o katerem že 4 leta sanjam. Problem je tu samo 1- tastari se bojijo zame in se jim zdi 163 konjev too much za tazga mulca k sem. Po njihovem mišlenju sem itak že pri teh bogih 90 konjih zbil avto zaradi pretežke noge :napaka Mislim bedno je vse skup. Najrajš bi nabavil enga A3 dizla pa boli me za vse skup. Res ne vem kaj naj nardim- ni lahka odločitev.
Lp
Austin Powers
10.11.2005, 20:53
prvo vsem skupaj lep pozdrav.sem nov v forumu,tako ce bom kaj spraševal dvakrat brez zamere...
namen imam kupit minija cooper s,vendar mora imeti skoraj vso dodatno opremo(navi ali krono paket ,karman kardon-sound system,sportni volan-multifunkcijski,...).nekje do 30 000km max in letnik 2004-ce bi bil face lift super...
na avtonetu sem nasel enega vsaj glede notranje opreme.kdo pozna ta avto?baje je bil uvozen...rdec z angleskimi ogledali in streho,26000 prevozenih,cena 5 200 000ca....
ce kdorkoli ve za kaksnega cooper s z vec dodatne opreme naj se oglasi.
vnaprtej hvala za pomoc,pozdravcek.http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=509687#
Ta MINI je hudo šegadeličen...jaz bi samo vzel...
BTW: pri Racing Ru so pred kratkim prodajali modrega z zelo malo kilometri za podoben znesek.
LP
Austin
crtacrta
10.11.2005, 23:36
moder pri racing ru se se prodaja,samo nima niti priblizno toliko opreme...
Crtacrta, oprema ni vse!!
Ti mores kupit avto, ki je zdrav in ki bo soliden se naprej!!
Pri minijih, itak lahko vso opremo dodas kasneje pocasi noter, in dodas res tisto kar ti pase. Recimo GPS je brez veze ker v Sloveniji sploh ne dela! Slovenija nima pokrite mape. In bolj pomembno se mi zdi pri takem avtu da zad za volanom ams samo obratomir, kot se spodobi za takega sportnika. Nestoj gledat opreme, ker ne pomeni nic ko je avto rabljen, lahko te samo zavaja pri realni ceni ki tale avto je lahko vreden.
marcipan1
14.11.2005, 09:36
Sedaj sva z Jernejem testirala novega Cooperja. Avto je oba zelo razočaral. Prišel sem do zaključka, da so na Mini Cooperju odpravili vse, kar je naredilo Minija zabavnega za vožnjo. Naredili so čisti ženjski avto za mestno vožnjo.
To je logično, saj so cooperjev globalno največ kupovale ženske, ki pa znajo tudi precej zapravit. Biznis, jebiga. Bodo pa zato cene eSov gotov padle.
Ja fajn bi bilo če bi cene S-ov padle sam ne bo nič od tega. Še zrasle bodo :napaka
crtacrta
15.11.2005, 00:25
zakaj bi zrasle?kolikor jaz vem pride 2007 ven novi cooper s(popravite me ce se motim).potem bodo cene ziher padle.
kaj pravite na tega s-a
http://www.mobile.de/SIDRdaMSF3xIAxOrcYRzUczig-t-vaNexlCsCsK~BmSB11JparkingBayJ1132014181A1D5000B-4/cgi-bin/da.pl?sprache=1&bereich=all&id=11111111187829400&
nasel sem pa tudi tega za ist denar z ful opreme-je to realna cena al je z avtom kaj narobe(vem da ni mini ampak vsseno)
http://www.mobile.de/SIDRdaMSF3xIAxOrcYRzUczig-t-vaNexlCsCsK~BmSB11JparkingBayJ1132014181A1D5000B-4/cgi-bin/da.pl?sprache=1&bereich=all&id=11111111188043687&
marcipan1
15.11.2005, 09:24
Cene Sov so že lani padle. Vem, ker sem ga takrat kupoval. In zdej se sploh splača kupit, ker € glede na SIT pada. Ko bi vsaj še tko šlo, ker moram marca še ta drugo polovico plačat.
Kaj praviš, Mirek ?????
Tisti S je zelo lep. :ok Drugace pa dobis za enako ceno tudi zelo lepega S-a v slo- tisti temnomoder ki se prodaja na Avto.net. Sem ga že preveril in je avto res prva liga. Tko da če imaš toliko denarja boš s tistim sigurno dobro izbral. Mene na žalost malo jebe to, da moram avto uvozit v Avstrijo in tam plačati še dodatno 13% davka, ker je Avstrija tako visoko obdavčena. Tako nanese še ca. dodatne 3 tisoč € in sem potem že v rangu novega S-a v SLO. :napaka
Lp
crtacrta
16.11.2005, 00:34
ja moder z neta je zelo lep ,lep le da manjka nekaj opreme,ki jo zelim imet,ce ze kupim avto za tak denar.iz izkusenj vem da vse kar naknadno vlagas te pride krepko drazje.predvsem pa je moj problem,da mi je pri srcu opticni tuning in ne tuning motorja.najbolj vsec in okusno mi pa izgledajo worksove dodatki :blabla ,tako da vem da bom na tem zapravil ze dovolj denarja :ok2 in nocem imet se dodatnih stroskov z stvarmi kot so sound system ali cd-izmenjevalnik.chrono-paket ali navigacija,...
predvsem pa je moj problem,da mi je pri srcu opticni tuning in ne tuning motorja
Sma že dva :metalc
Mene na žalost malo jebe to, da moram avto uvozit v Avstrijo in tam plačati še dodatno 13% davka, ker je Avstrija tako visoko obdavčena. Tako nanese še ca. dodatne 3 tisoč € in sem potem že v rangu novega S-a v SLO. :napaka
Lp
Te pa res ne štekam zakaj bi uvažal avto v Avstriji. Pa ne mi rečt ,da zaradi jodlarskih tablic. :crazy Zavarovanje je dražje. Anžek ne ga srat.
Ali si ti slovenc ali jodlar ?
Imam stalno prebivališče v Avstriji tako da moram avto registrirat gor. Žal nimam tle nobene izbire. Po vsej verjetnosti bom uvozil iz Nemčije ali Italije en pravi strup. :ok2
Mogoče pozna kdo kakšno italijansko stran kot je npr. mobile.de?
Lp
Potem imaš ti jodlarski passport. Ali imaš dvojnega ?
Če imaš dvojnega potem ni nobenega problema. Vsak Slovenec lahko registrira avto v sloveniji :-D :-D :-D
Če imaš pa samo jodlarskega potem pa kar veselo v Avstrijo. :frown
Kot si mi rekel da študiraš v ljubljani in če imaš samo avstriskega ti je slovenija izdala dovoljenje za bivane pri nas. Na podlagi tega dovoljenja ti lahko kupiš in registriraš avto pri nas. Tako kot vsak zidar iz bosne. :laugh
Ne vidim nobenega problema da nebi ti imel avta registriranega v sloveniji. Razen ,če imaš ti kakšne druge želje.
tam plačati še dodatno 13% davka, ker je Avstrija tako visoko obdavčena.
Lp
Ti boš plačal ta davek ne glede iz katere države boš uvozil.
Po vsej verjetnosti bom uvozil iz Nemčije ali Italije en pravi strup.
Kot si rekel da te potem avto pride toliko kot je nov v sloveniji. Kje je tukaj logika.
Anže ti si pomoje še vedno malo v šoku od karambola in ne razmišljaš ravno pometno. Tvoje izjave so zadnje čase malo :crazy
Za trenutek se malo sprosti in pozabi na avto. Prijatelski nasvet.
Predvidevam, da je to tvoj prvi karambol. :ok
Živjo
Ja je 1. in upam da zadnji karambol. :napaka Če starši tako pravijo, da moram registrirat avto v Avstriji potem mora to tko bit ker nekaj mi bojo dali zraven tko da jih morm ubogat. Ne vem zakaj to hočjo ampak nima veze. Itak je pa dobr met tujo tablico- pogledi nekaterih ljudi ki mislijo da si jodlar in jih ne zastopiš pa te neki zezajo pa pol po slovensko nazaj napoveš so prečudoviti :laugh Zaenkrat mi je tuja tablica dala samo pozitivne stvari tko da naj avto kar ostane gor registriran. Gor imam tudi dobre veze na zavarovalnici tko da imam poven bonus. Zaenkrat je edina slabost tisti davek, ki se bo pa zmanjšal s tem, da bo v računu pisala nižja vsota in bo kul.
Lp
Pošten odgovor :ok :ok :ok
Se mi je kar zdelo da je zajec v tem grmu. :laugh :laugh :laugh
Pozdravljen @BigBoSS!
Mi lahko prosim zaupaš, koliko te pride registracija, zavarovanje in ostali stroški gor in koliko te bi pršlo pr nas, ker razmišljam, da bi naslednji avto registriral v Nemčiji. Lahko tudi na PS.
Hvala!
Živjo Tilen
Med Avstrijo in Nemčijo so zelo velike razlike. V Avstriji mislim da je bilo ca. 150 € za tega Minija na mesec s ful kasko zavarovanjem in registracijo.
Lp
150x12x240 = 432000sit
ogromno.
Oz dvakrat, trikrat toliko kot v slo.
LP
Mene je ful kaksko z zavarovanjem in vsem ostalim prišel okoli 280 - 300 jurjev.
Kaj imas pa zavarovano? :laugh
Actually razen asistence mislim da imam vse , pa ne placujem niti 280 na leto. :)
Kaj to vi zavarujete? Pri kaksni sumljivi zavarovalnici? :laugh
Wolf: pa sem razred visje pa tudi cena za kaksko je predpostavljena precej visje, tak da res mi ni jasn. :)
Jaz sm tud plačal za zavarovaanje + kasko 349K, seveda brez nikakršnega popusta. Fisher mogoče maš ti popust?
LP
marcipan1
17.11.2005, 08:33
vsota je odvisna tudo od bonifikacije, tako da če plačaš polno ali ne, je lahko velika razlika - jaz sem plačal s polnim kaskom 280kSIT se mi zdi, z bonifikacijami za obvezno in kasko zavarovanje
150x12x240 = 432000sit
ogromno.
Oz dvakrat, trikrat toliko kot v slo.
LP
Da plačaš toliko za ene posrane jodlarske tablice moraš biti pa res ,,austrofilik,, ali pa ,,vindišar,, :crazy :crazy :crazy
Sorry imam pa raje registrirano 7-ico v sloveniji + ostane ni še za en dopust kot pa ,,kinder jajček,, v avstriji. :laugh :laugh
P.S.: Lahko je mahat po koprivah s fotrovo curo :laugh :laugh :laugh
Ej, ej ej. Veste kako vam bom povedal- kakor komu paše. Če morm met avto gor registriran ga morm met gor registriranga. Pa ne morm nč narest tle. Pa nisem noben vidnišar al kaj podobnega :ok
Lp
marcipan1
17.11.2005, 10:21
ej, dej da se ne bo ta debata spet razvila v kak kreg ala fisher-bigboss; puste nej vsak dela po svoje in za to nosi posledice + ali - :ok2 ;
ko bo dobu avto, itak pade :drink , do takrat pa anže pridno :comp in nabiraj infote, da boš lahko kmal :3gears
Nabiram nabiram :comp Imam že nekaj lepih ogledano. Samo svoj avto morm prvo prodat pa ga grem lahko že naslednji teden iskat. :mljask
Lp
V čem je fora v frazi JODLAR-JODLARSKE...????????? :crazy
Jodlarji so avstrijci :ok
Ja jest mam 15% bonifikacije pri osnovnem, kasko pa mislim da plačujem 120% ker sem imel rahlo srečanje z zaščitno ograjo. Nimam OE+, mam pa dodatno notri še parkirišča, divjad, svetila in še nekaj malenkosti.
Zavarovalnica triglav, seveda. Bi znalo pri kateri drugi biti ugodneje.. .
Lp
P.S.: Kje mas ti zavarovano, Ambroz, da te pride ugodneje (lahko tudi na PS)?
marcipan1
18.11.2005, 16:41
Ja jest mam 15% bonifikacije pri osnovnem, kasko pa mislim da plačujem 120% ker sem imel rahlo srečanje z zaščitno ograjo. Nimam OE+, mam pa dodatno notri še parkirišča, divjad, svetila in še nekaj malenkosti.
Zavarovalnica triglav, seveda. Bi znalo pri kateri drugi biti ugodneje.. .
Lp
P.S.: Kje mas ti zavarovano, Ambroz, da te pride ugodneje (lahko tudi na PS)?
Jest sem letos prešaltal na MB in je bolj ugodna (kakih 15%), pa še na 6 obrokov dobiš brez obresti. Pa še ena res lušna punca ti naredi polico. Če koga zanima, nej mi sporoči.
Kolk je lusna? Ce je dosti bi mogoce jst se eno zavarovanje placal!! :crazy
marcipan1
18.11.2005, 16:48
Kolk je lusna? Ce je dosti bi mogoce jst se eno zavarovanje placal!! :crazy
Zlo lušna, črna, spogledljivka, a zame nažalost odpade.
Tud ne komplicira in nazadne sem jo "nategnu", ker sem zavaroval parkirisce po karambolu, pa ni nic tezila.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.