Ogled polne verzije : 12. november (sobota) ob 14.00 - Občni zbor AKBS 2005
Občni zbor Avto kluba BMW Slovenija bo v soboto, 12.11., ob 14. uri v sejni dvorani, ki se nahaja v prostorih UE Bežigrad na Linhartovi 13 v Ljubljani. Prosimo, da se občnega zbora udeležite v čim večjem številu. Vljudno vabljeni tudi nečlani, ki bi radi prisostvovali občnemu zboru.
Zemljevid do sejne dvorane.
http://upravneenote.gov.si/upravneenote/ljubljana/images/zemljevid_bezigrad.jpg
Za nas, ki smo malo bol oddaljeni od Lj je to malo predaleč, da bi se včlanili!Zakaj ne naredite nekje bliže??? :)
Za včlanitev ni treba hodit v Ljubljano. Izpolni se prijavnico na strani kluba in plača članarino.
Občni zbor je v Ljubljani zato, ker je 55% članov iz Ljubljane ali okolice in ker je cilj občnega zbora čim večja udeležba, zato je bila to logična izbira.
Cilj občnega zbora je (tudi) določiti predstavnike za posamezne regije, da bi se lahko klub širil tudi tam. Če je komu občni zbor predaleč, lahko svoje predloge napiše tudi v ta namen odprti temi.
Ahahaha, fantje, če ni tam, kjer smo imeli pred leti v SŠ (bili vsi posrani, jasno :laugh) nabor :ok2 :ok2
Ahahaha, fantje, če ni tam, kjer smo imeli pred leti v SŠ (bili vsi posrani, jasno :laugh) nabor :ok2 :ok2
Točno tam. :-D
Hahahahaaaaaa :-D Časi naše mladosti, ko vojaški rok še ni bil tarča posmeha vsega, kar leze in gre :laugh Seveda nihče ni hotel v vojsko, ampak zajebavat se pa vseen nismo upal kaj preveč :laugh
Spomnim se, da se je kr en model neki probal upirat, pa ga je ena bejba (tam bila po uradni dolžnosti, jasno :laugh) kar napi*dila sto na uro, da "bo že še videl v lajfu, če ne bo šel v vojsko!" :laugh
No, čez slabo leto so pa ne-prostovoljno taborjenje kar lepo ukinili :evil
citrobooster
9.11.2005, 20:19
torej neclani z bmw-ji lahko "sodelujemo" pri zboru? :)
Lahko ste prisotni in sodelujete, pravico glasovanja pa imajo samo člani.
citrobooster
10.11.2005, 13:54
Lahko ste prisotni in sodelujete, pravico glasovanja pa imajo samo člani.
dobro :ok
Domzalcan
11.11.2005, 17:40
Mene na zalost ne bo, ker sem se v nemciji...edino ce bote pocakal eno uro,...
pa morm hitr zapustit jutr avstrijo...do 15h, ce ne sm u pizdi....weekend.press :crazy
No, jaz in Nixxon pa sva danes ves dan in večer pridno pripravljala male posladke in poslanke za vaše želodčke. Ne bo veliko, nekaj malega pa bo lahko dobil vsak. Vse je užitno, ni pa vse estetsko, včasih se pač ne posreči. Za opravičilo si lahko tudi štejem, da sem večinoma delala le z levo roko, ki mi ni na prvem mestu za delo, ker imam na desni kar dobro porezan prst in zato je bila peka in kuha še težja.
Upam, da vas jutri čimveč vidim tam.
Jaz pa pridno zidam in ne morem priti! :jok :frown
Evo, v primerjavi s prejšnjimi občnimi zbori kluba nas je bilo kar lepo število (okrog 30). Vse pohvale gredo Atteji in Nixxonu za fajn futr (sam, da smo se najedl, pa se še kregat nismo več mogl... preveč :laugh).
Aja, pa mislim, da sem končno v živo videl nekaj podobnega Perotovi sedmici :laugh (od občudovanja sem se z glavo butnil v vejo enega drevesa zraven :damn)
Yp, vse pohvale Atteyi in Nixxonu, pecivo je bilo res slastno in je bilo kot nalašč za razvajene riti članov izvršilne komisije * izvršnega odbora ter seveda ostalih udeležencev. :-D
* - ob naslednjem OZ bomo obravnali spremembo imena komisije. :-D
Weeeeeee-ha! :kosilo
Ali bo kako poročilo iz zbora?
Schnitzer
13.11.2005, 11:52
Yp, vse pohvale Atteyi in Nixxonu, pecivo je bilo res slastno in je bilo kot nalašč za razvajene riti članov izvršilne komisije * izvršnega odbora ter seveda ostalih udeležencev. :-D
* - ob naslednjem OZ bomo obravnali spremembo imena komisije. :-D
Weeeeeee-ha! :kosilo
...še posebi une rumove kuglce posute z kokosom in makom))))))) :ok
Damjan-doc
13.11.2005, 15:20
Pa kaj ste vsi samo jest prišli :laugh :-D naslednjč obvezno KAVVVVVAAA. :-D :drink
OK, no, bom pa še kufe skuhala drugič, pa kapučino in kakav. :laugh
Hja, je blo mišlen za mal prigriznt za večje število folka, ampak, ker je bil izostanek PREVELIK!!!! :damn :damn :damn :damn (kako ste neresni!, pa ves dan sem pekla z levo roko, vi pa tkole :damn :damn :damn )
smo se prisotni potem nažrli. Upam, da kdo ni šel lačen domov.
Lahko vem je žal, da vas ni blo, smo se kar nekaj stvari zmenil, nekaj tople vode celo odkril in se na koncu prav fino imel. Trajal je pa do pol šestih, tko, da si lahko predstavljate, da nam hudo ravno ni blo.
Od vseh prisotnih je bila najvišja udeležba pri Štajercih! Halo, Ljubljana, Gorenjska,...????? Bližje ste kot oni, pa..... :napaka
Hja, je blo mišlen za mal prigriznt za večje število folka, ampak, ker je bil izostanek PREVELIK!!!! :damn :damn :damn :damn (kako ste neresni!, pa ves dan sem pekla z levo roko, vi pa tkole :damn :damn :damn )
Lahko vem je žal, da vas ni blo, smo se kar nekaj stvari zmenil, nekaj tople vode celo odkril in se na koncu prav fino imel. Trajal je pa do pol šestih, tko, da si lahko predstavljate, da nam hudo ravno ni blo.
Od vseh prisotnih je bila najvišja udeležba pri Štajercih! Halo, Ljubljana, Gorenjska,...????? Bližje ste kot oni, pa..... :napaka
Jaz zase osebno sem že takoj glasoval za nedeljo,ker je bilo pa v soboto,pa žal nisem mogel priti!Na žalost :frown
Testenine z Tuno in francosko je bilo noro( 2x sem si naložil).
Ampak atteya midva se okoli hrane itak razumeva tko da..............
Tisti , ki pa niso prišli..........tja......bad luck.........some other time.........maybe.
Se opravičujem za zamudo.
Zapisnik OZ (http://www.bmwslo.com/klub/ZAPISNIK_OZ_2005.doc)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.