Ogled polne verzije : barvanje mojega beemerja
kupil sem si petico 525 pa je karoserija mal boga! a bi kdo vedel za kakšnega dobrega ličarja pa da ni ta naj dražji?
hvala za pomoč
Jest hodim (hvalabogu zelo redko) k enemu ličarju blizu Vrhnike, v Podlipi. Tip naredi res dobro, imenuje se pa Fortuna (drgač je pa profesor na srednji mehankarski (upam da se tko reče, da nau kdo užaljen)). Ko je sestra razbila Micro, smo zadevo najpej peljal k enmu ličarju pa je hotu sam dele menjat, Fortuna je pa zadevo poklepal da je bla lepš k nova. Pa še barvat jo je dal kr svojim učencem "za vajo" (izjemoma) in je vseskup pršlo ful mal.
Aja, spoznal sem ga pa tako, da sem se (po nesreč) v njegov Mercedes z Jugičem zaletu. :crazy Tud en k na zavarovalnici dela je reku, da je eden najbolših. :ok
Martin ///M
7.10.2003, 15:43
Jest hodim (hvalabogu zelo redko) k enemu ličarju blizu Vrhnike, v Podlipi. Tip naredi res dobro, imenuje se pa Fortuna (drgač je pa profesor na srednji mehankarski (upam da se tko reče, da nau kdo užaljen)). Ko je sestra razbila Micro, smo zadevo najpej peljal k enmu ličarju pa je hotu sam dele menjat, Fortuna je pa zadevo poklepal da je bla lepš k nova. Pa še barvat jo je dal kr svojim učencem "za vajo" (izjemoma) in je vseskup pršlo ful mal.
Aja, spoznal sem ga pa tako, da sem se (po nesreč) v njegov Mercedes z Jugičem zaletu. :crazy Tud en k na zavarovalnici dela je reku, da je eden najbolših. :ok
cudn da te ni ohranu v slabem spominu glede na prvo srecanje :laugh
ja najprej je postimal svojga na njegove stroske, pol pa se njegovga in kar zraven prstel :ok2
Ma ja, sej sem ga malenkost butnu. Na jugiču je blo škode ful mal Sprednji blatnik pr levi luči mal udrt, za 10.000 SIT mi ga je en drug klepar popravu, pa zraven še vso rjo poštimu in pobarvu. On je pa na poročilu o nesreči pisal kva vse je šlo na mercedesu, pa vezna stena, pa lak v dnu prtlažnika poču, pa... Človk bi pomislu da jih iz papirja delajo. No dokler gulfa zavarovalnco mi je čist vseen za kolk, men se pr kupončku ni poznal. Zdej sva pa kr v dobrih odnosih.
Mel je pa doma na ravnalni mizi eno 740i ful dolg cajta, pol je pa lastniku zmankal dnarja, zdej pa pomoje še zmer gnije pr Fortuni vzad za delavnco.
kupil sem si petico 525 pa je karoserija mal boga! a bi kdo vedel za kakšnega dobrega ličarja pa da ni ta naj dražji?
hvala za pomoč
Jaz sem pred 2 letoma svojega ( takratnega ) BMW E-34 tud, peljal prebarvat avtoličarstvu Simon Magdalenc s.p. Maribor ( blizu Integre ).
Tipson ( oz delavci pod njegovim nadzorom ) se je potrudu maximalno, in mi prebarval avto tudi odznotraj ( pragovi, stebri, prtljažnik ... in ne samo odzunaj.
Je pa ta gospod imel včasih ličarsko delavnico v Nemčiji in ima tudi, vsaj jaz mislim tako, nemško natančnost v sebi. Jaz vem da je bil moj avto narejen kot da pride iz fabrike Bmw. No itaq je pa pooblaščen ličar Integre MB, Avto JARC - Wolswagen, ter Mercedes Intercar MB.
Cena pa sploh ni bila velika, tako da se ti splača poklicat in ga vprašat.
P.s. TEL: 041 / 682-309
Kakšno petico imaš? E39 ali E34? SLike!?
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.