Ogled polne verzije : Ali naj odpremo podforum za drifterje?
Glede na to, da je po srečanju na Mobikrogu in zadnjih uspehih Lukata in Cimpota v Avstriji naraslo zanimanje za driftanje, me zanima vaše mnenje glede tega, da bi odprli nov podforum v ta namen.
Ker je vedno več drifterjev na naših straneh in ljubiteljev tega, bi bilo dobro odpreti nov podforum. Glasoval sem za.
Podpis :metalc
Naj se ve, da je BMW pravi avto za Drift...
Damjan-doc
4.11.2005, 17:39
Bo podforum dostopen vsem??
enako vprašanje.
Drugače pa, če smatrajo da ga rabijo, jim ga dajte.
Nisem in nebom glasoval. LP
Naceloma sem za ! Vendar se mi poraja neko drugo vprasanje. Da ne bo s tem ratal ta forum zapostavljen in ne bo vec toliksno stevilo dnevnih postov ! Ker verjetno bodo tudi na tistem forumu neke splosne debate in podobno ! :ok
Če ne zaradi drugega si to zalužijo že zaradi mednarodnih uspehov. :ok
BMW RALLY
4.11.2005, 20:44
Absolutno za! :metalc
Čist tko bi uprašu, kaj pa Slo-drift forum bo pa čist zapostavljen al kaj? Je že tko mal folka gor. Drugače pa mislm da si bmw forum zasluž drifterski kotiček nenazadnje je avto res ustvarjen za driftat ane Cimpi in Luka :-D
Seveda, bo pač eden od podforumov, tako kot je sedaj npr serija 3, 5, 7...
Naceloma sem za ! Vendar se mi poraja neko drugo vprasanje. Da ne bo s tem ratal ta forum zapostavljen in ne bo vec toliksno stevilo dnevnih postov ! Ker verjetno bodo tudi na tistem forumu neke splosne debate in podobno ! :ok
Podforum je mišljeno kot oddelek na seznamu našega foruma (serija 3, 5, 7...). S tem bi postal pač še ena rubrika, ne vidim razloga, da bi bil preostanek foruma na slabšem, konec koncev na seznamu novih tem tako ali tako našteje teme iz vseh podforumov. Nisem mislil delat še enega foruma. :)
Podforum je mišljeno kot oddelek na seznamu našega foruma (serija 3, 5, 7...). S tem bi postal pač še ena rubrika, ne vidim razloga, da bi bil preostanek foruma na slabšem, konec koncev na seznamu novih tem tako ali tako našteje teme iz vseh podforumov. Nisem mislil delat še enega foruma. :)
Aha, sorry narobe sem prej zastopil !! ZA!!!!!! :ok
Ni tehtnega razloga, zakaj ne, torej, sem ZA!!!
Ja, a se ni? :-D Seveda sem glasoval za... :ok
Zakaj pa ne, da se malo razsirimo tale forum. :ok2
Rečeno - storjeno.
Pravilna odločitev! :ok Upam, da se bo zanimanje za driftanje s tem še kaj povečalo. :ok
Butterfly
7.11.2005, 15:11
Sem za absolutno! :metalc
White Light
7.11.2005, 16:24
Jaz sem za :napaka :napaka :napaka
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.