Ogled polne verzije : Vprašanje glede zamenjave volana...UDM ?
Zanima me, če je možno zamenjati volan ( 2000 320i touring ...) za novejšega oz. novega in če je možno pri tem tudi vgraditi tempomat, ter koliko bi to približno stalo.. btw v USA je volan za M3 cca 330 USD, torej bi moralo biti pri nas precej ceneje ..
seveda je možno vgradit M volan. Glede tipk ne vem, kako je s tem.
V načelu se vse da, tudi na E32 so vgradili multifunkcijski volan od E39, sicer se je tip mučil par tednov, da je sprogramiral mikrokontroler, ampak je pa naredil OK :-D
USD 330 je zelo zelo ugodna cena, najverjetneje preko Ebaya. Pri nas računaj za nov M volan okoli 400-450 €. Seveda je to samo volan, brez airbaga. Airbag pa še enih 500 € zraven. Pokliči na pooblaščen servis, pa vprašaj za točne cene.
Tisto je cena prodajalca bmw rezervnih delov !, uporaba airbaga iz ta starega volana odpade ?,...kajti 300-400 eur bi se nekako slo...dodatnih 500 pa ne dam...
amm kakšen volan pa maš sedaj notri?? če je kaj pametnega pa da bi ti zamenjov mi povej bi se kej zmenila...
Mene pa zanima, če kod ve kok pride volan brez air baga za e36. Rad bi ga zamenjov, ker se je original že precej oguljen. Pa če moreš polek volana še kej zamenjat.
LP.
Austin Powers
10.10.2003, 14:49
Zakaj menjal? Saj ga lahko ponovno oblečeš. Moj brat ga je lani na Passatu, pa ga je prišlo okoli 25 tisočakov. Izgleda pa kot nov. Boš raje dal 100 tisoč?
:damn
Izvoli. :laugh
ne nebi dal 100 čukov, sam ni usnjen volan. A e ga prav tako da pa če se da če kdo ve kdo bi to znal naredi v okolici Kr.
Lp.
Tudi plastičen volan ti lahko oblečejo v usnje. Če te zanima, vem za enega mojstra pri LJ, ki bi ti zadevo zelo dobro zrihtal za cca. 15 jurjev.
Moja kolegica je dala na Meganu volan oblečt v usnje. Tip je nekje okrog Kranja, dala pa je 6000 SIT, pa je ful dobr narejen, edin šiv je na mal čudnem mestu, drgač je pa zadeva super.
Men je za volan model v Crnucah racunal 15t, sam je narejen kot je treba! Je pa res da je vseen na kaj da usnje, tud na lesen volan, ce komu tko pase!
Hvala vam za odgovore. Sam bi bil še bolj zadovoljen, če bi kdo dal naslov al pa telefonsko od teh mojstrov.
Lp.
Nimam vec! Je pa sodeloval z A3M....
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.