PDA

Ogled polne verzije : Občni zbor AKBS 2005 - datum

Tomzl
30.10.2005, 19:43
Prosim, oddajte svoj glas, kdaj bi vam najbolj ustrezalo, da bi bil občni zbor. Tokrat bomo nujno potrebovali vsaj 50% udeležbo članov, tako da upam, da bo udeležba čim večja.

Zaenkrat se kot najbolj primerna lokacija zdi sejna dvorana v Ljubljani. Če ima kdo bolj primerno lokacijo, ki lahko sprejme preko 50 ljudi, se priporočamo. Ljubljana je izbrana zato, ker je več kot polovica članov iz Ljubljane, poleg tega pa je tudi po legi v središču. Ko boste predlagali alternativne lokacije, prosim imejte v mislih, da potrebujemo miren prostor, torej razne gostilne skoraj ne pridejo v poštev, sploh za tako število ljudi.

kosec
30.10.2005, 19:59
Samo, da se ne bo nadaljevala tradicija, in se ne bomo mogli niti vsi spraviti v dvorano :blackeye

eXtreme
30.10.2005, 20:26
Bi se lazje odlocil ce bi vedel se cas. Drugace je meni vseeno oz. rajsi na nedeljo :)

BMW M PWR
31.10.2005, 14:26
Še z moje strani apel. Ker moramo spremeniti določena določila Statuta AKBS mmora biti prisotnih vsaj 50% članov. Tako da vzamite si čas, vsaj 1x na leto reskirajte nekaj ur prostega časa za ta klub in pridite. Čar in namen tega kluba je bil združiti in zbližati lastnike vozil BMW. Upam, da se res udeležite tega Občnega zbora v čim večjem številu.

tomaz
31.10.2005, 14:52
Jaz pridem če bom le lahko, ker bomo meli tukaj pri nas eno promocijsko predstavidev eno soboto pa še ne vem točno katero, če ne bo glih takrat pol bom sigurno prišel, če pa bo sestanek na nedeljo pa če bo popoldan se bom udeležil, če pa bo dopoldan pol me pa sigurno ne bo.

Nixxon
2.11.2005, 08:40
Joj, moram malo premislit kdaj bo cajt. Bom pol glasoval.

LP. :ok

PaNTerSan
2.11.2005, 20:10
Prosim, oddajte svoj glas, kdaj bi vam najbolj ustrezalo, da bi bil občni zbor. Tokrat bomo nujno potrebovali vsaj 50% udeležbo članov, tako da upam, da bo udeležba čim večja.

Tomzl, a ste razmisljal, da bi poslal maile okol :)
Ker zgleda, da malokdo prihaja na forum.

kroskris
2.11.2005, 21:47
ob kateri uri pa bi naj to bilo in kako dolgo naj bi trajalo?

pero
2.11.2005, 22:20
sem za soboto 12 novembra, in strinjam se da je sejna dvorana v redu.
Tisti, ki ne morete priti, pač ne morete priti.
Tisti, kateri mislite, da je nedelja dan za sestanke in ne za počitek potem ste malo nori.
Sobota al pa nič.
Nedelja je dan počitka tako od službe kot tudi od BMW kluba.
Tisti ki delate ob sobotah in zaradi tega hočete potem sestanek kluba za nedeljo................zamenjajte si službe al si pa zrihtite smeno ker so to ponavadi varnostniki.
Ne pa degradirati nedelje na sestankovski dan.

Nixxon
3.11.2005, 08:30
Mislim da mi je vseeno.

veloce
3.11.2005, 10:10
A nečlani lahko tud pridemo? :confused

Žune
3.11.2005, 10:16
Meni bolj paše nedelja, ker sem ob sobotah ponavadi cel dan zaseden. :ok2

Lp! Žune

Nixxon
3.11.2005, 10:29

Pomoje ja. Lani nekateri so.

Tomzl
3.11.2005, 12:52

Občni zbor je odprt za vse. :)

Tomzl
3.11.2005, 13:17

Tomzl, a ste razmisljal, da bi poslal maile okol :)
Ker zgleda, da malokdo prihaja na forum.

Bo treba, ja. :)

kosec
3.11.2005, 20:57
Vsekakor je podpis v mailu huuud :ok

satelit123
4.11.2005, 00:07
Kako pa se glasuje, odda glas ???

Meni je sobota popoldne mnogo bolj pri srcu kot pa nedelja.

Čim prej tem bolje

atteya
4.11.2005, 09:05
Kako pa se glasuje, odda glas ???

Meni je sobota popoldne mnogo bolj pri srcu kot pa nedelja.

Čim prej tem bolje

Ko odpreš temo se ti zgoraj pojavi anketa; vprašanje in možnosti. Klikneš v krožec pred možnostjo, ki ti bolj odgovarja in to je to. Glasuješ lahko samo enkrat.

Tomzl
4.11.2005, 10:27
Ko odpreš temo se ti zgoraj pojavi anketa; vprašanje in možnosti. Klikneš v krožec pred možnostjo, ki ti bolj odgovarja in to je to. Glasuješ lahko samo enkrat.

Pomaga, če klikneš še gumb Glasuj. :wink

Schnitzer
4.11.2005, 10:37
Samo če imaš Firefoxa za web, potem ti ne ponudi izbire...prikaže samo rezultate.( vsaj pri meni je bilo tako...z IE al pa Opero pa nobenih problemov)

Tomzl
4.11.2005, 10:56
Samo če imaš Firefoxa za web, potem ti ne ponudi izbire...prikaže samo rezultate.( vsaj pri meni je bilo tako...z IE al pa Opero pa nobenih problemov)

Pravkar preveril s Firefoxom in normalno prikaže opcije, je pa res, da je treba bit prijavljen, sicer pokaže samo rezultate.

Schnitzer
4.11.2005, 10:58
sm lih kar ugotovil tudi to...da nism bil prijavljen)))))))))))))))))))

Damjan-doc
4.11.2005, 18:12
Ob kateri uri, bi se pa začelo in kje je ta sejna dvorana :confused

BMW M PWR
4.11.2005, 19:22
Vsi člani bodo o točni uri in lokaciji obveščeni tudi preko našega sistema za SMS obveščanje.
Ostali, ki pa niso člani AKBS morajo, če hočejo prisostvovati sami spremljati obvestila!

Tomzl
4.11.2005, 23:25
Ob kateri uri, bi se pa začelo in kje je ta sejna dvorana :confused

Ura bo po vsej verjetnosti enkrat v drugi polovici dneva, ker so člani iz cele Slovenije, poleg tega nekateri v soboto dopoldne še delajo.

Glede sejne dvorane še ni točno določeno, ker iščem še najugodnejšo razpoložljivo varianto, bo pa lokacija verjetno za Bežigradom.

Tomzl
7.11.2005, 16:31
Večina vas je glasovana za soboto, 12.11., tako da je to potrjeni datum občnega zbora.

Občni zbor Avto kluba BMW Slovenija bo v soboto, 12.11., ob 14. uri v sejni dvorani, ki se nahaja v prostorih UE Bežigrad na Linhartovi 13 v Ljubljani. Prosimo, da se občnega zbora udeležite v čim večjem številu. Vljudno vabljeni tudi nečlani, ki bi radi prisostvovali občnemu zboru.

Zemljevid do sejne dvorane.
http://upravneenote.gov.si/upravneenote/ljubljana/images/zemljevid_bezigrad.jpg