Ogled polne verzije : MOJ BMW- ampak kakšen
Pred parimi meseci sem po razbitem prvem BMW kupil tega sedaj. Avto je isto E-34 525 i.
Zanima pa me če kdo od vas ve, zakaj je ta avto imel oz zakaj ima to na stropu v kabini. Zakaj bi se naj bilo to uporabljalo. Sklepam da je šlo za policijski avto iz Nemčije.
Tip od katerega sem ga kupil, ne ve o njemu nič, jaz še pa manj. :confused
http://www.mobisux.com/album/data/500/12056Slika_958-med.jpg
Tako zgleda cela situacija.
Zanima me zakaj bi naj služlo to nad ogledalom in lučmi ????
http://www.mobisux.com/album/data/500/12056Slika_960-med.jpg
Ko pa se to odpre pa je na v desnem kotu cel šop nekih žic zvezanih skupaj, in odcvikanih :confused
http://www.mobisux.com/album/data/500/12056Slika_961-med.jpg
Zanima me če ima kdo to v avtu in zakaj mislite, je namen tega. Mogoče pa lahko kaj pogruntam in naredim :)
LP Kristian
Se mi zdi da bos mogu slike na server prej dat!
Se mi zdi da bos mogu slike na server prej dat!
Sem ravno urejal sporočilo, ko si to pisal. Zdaj se pa vidi, ne ?
to je zlo mozno da je biu policijski auto, ker policaji u nemciji narocajo "special edition" avtomobile. npr.: tele kable ze u tovarni potegnejo do strehe!
Meni vse skupaj deluje nekako kot da bi kdo pobral dol šibedah in potem poštukal tapiserije - tam nad ogledalom in lučko bi morale biti šibedah komande, na stropu pa luknja.
Tisti nosilec v strehi je pa divji - mogoče je res bila kaka utripajoča luč gor in so bile tam pri ogledalu komande za to luč.
Kaj pa vem, kaj je blo, Videlo se je pa ( dokler nisem kemično sčistil stropa ) da je ( kot se na prvi sliki lepo vidi ) od tistih dveh lukenj do tistih nad ogeldalom bilo nekaj močno pritrjeno, in je verjetno bilo povezano med sabo ? Možno tudi kakšna kamera za kontrolo prometa.
Ker v razmislik mi je bilo najprej to, da imam, predal, pri sovozniku, komplet kovinskli, in na djnu predala, luknje za vijake. Lahko za so tam imelu UKV postajo montirano ????
LP Kristian
Jest bi kr verjel da je bil policijski avto. Tam nad ogledalom je skor sigurn bla al UKV postaja, al pa kej podobnga. Mogoče je bil pa pr uni traverzi na stropu nosilc za shotgun?! :evil
A kkšna nekdanja luknja v strehi se pa ne vidi (za luči 'n' stuff)?
Martin ///M
2.10.2003, 20:34
madona, polcijski avto, jst sam upam da niso polcaji tko z njim delal k u filmih, npr taxi :ok2
Ne ne vidi se da bila kakšna luč. To so verjetno zakrili, ko so avto prebarvali, saj je avto bil pred nakupom, kompletno prebarvan. To se vidi.
Vidij se samo sled ( verjetno ) UKW ali neke magnetne antene na strehi.
hm......kaj pa drgac avto je ok...ohranjen pa vse dela..pa kok ma kaj opreme in kilometrov...in kok je bila cena ce ni secret... :eek
tud ce je bil policijski,pa ce je drgac vse ok in ima se dost opreme...se ne rabis sekirat...to je moje mislenje:) :ok
Avto lahko vidiš jutr v živo v MB na srečanju, če boš prišel, pa se lahko malo pogovorimo o tem. Upam da se vidimo ? :blabla :blabla
ja ni blema...pridem jutr na srecanje....
upam da ne bom zaspal:) :crazy
bomo mal podebatiral o tem.... :metalc
Predlagam ti, da kot prvi v SLO odpres privatno radarsko sluzbo!
Bivsi policijski avto ocitno imas, samo mal ga bos dodelal, konjev mu ne manjka. Tebi pa denarja tudi ne bo.
hehehe, ce bos dal popust bom postal stalna stranka :laugh
Martin ///M
3.10.2003, 19:16
Predlagam ti, da kot prvi v SLO odpres privatno radarsko sluzbo!
Bivsi policijski avto ocitno imas, samo mal ga bos dodelal, konjev mu ne manjka. Tebi pa denarja tudi ne bo.
hehehe, ce bos dal popust bom postal stalna stranka :laugh
hm, slis se obetavno
Ja, sam ce bo na crno delov ga bojo pa s tapravimi policijskimi okol lovil :laugh
Ja, sam ce bo na crno delov ga bojo pa s tapravimi policijskimi okol lovil :laugh
pol bomo pa posnel slovenski 2fast2furious
:ok2
Martin ///M
6.10.2003, 09:56
3fast3furious :wink
3fast3furious :wink
:laugh :laugh :rofl :nana
Kot vse kaže je res bil policijski avto, vendar sem za kratko pomislil na taxi avto, ampak sem se spomnil da so taxiji v nemčiji krem barve (bodo morali tudi v sloveniji začeti s takim zakonom, da ne bo zbrke) :ok2 Pa upam da ti bo dobro služil in ne boš imel takšnih težav kot s prejšnim :ok
Za slovenske taksije že obstaja predpis, da morajo biti bele barve. Le da se to zaenkrat še ne striktno izvaja.
No saj, in kaj ti potem pomagajo taki predpisi, brez nadzora, žal se to dogaja pri nas v Sloveniji :damn
do leta 2005 bojo mogl bit USI taksiji beli! ali to pomeni da bomo ostal brez taksijeu u lublani?!drgac se bojo pa sam une ta stare opel astre okol vozile k so ze itk bele :-D
Martin ///M
15.10.2003, 17:16
nasi zupani itak pol k.... niso vredni, ce bi bli vsaj mal pametni bi bli taksiji po ljubljani ZELENI saj je znacilna barva ljubljane zelena, ne pa da se neki zgledujejo po nemcih, k to itak nikol ne bomo
to se pa cist strinjam s tabo! :beer
Kaj pa: bela Ljubljana pa to. :ok2
Ma sej je bela barva ena najcenejših. :)
Martin ///M
16.10.2003, 17:56
Kaj pa: bela Ljubljana pa to. :ok2
Ma sej je bela barva ena najcenejših. :)
ne sej kokr se jst spomnenm je bil un slogan "zelena ljubljana"
Ne, jest mislim na Cankarja (k sm glih iz Vrhnike) ko je opisoval, kako se je v daljavi svetila bela Ljubljana...
Aja, pa na un komad: Na vrhu nebotičnika.
Ne, jest mislim na Cankarja (k sm glih iz Vrhnike) ko je opisoval, kako se je v daljavi svetila bela Ljubljana...
Aja, pa na un komad: Na vrhu nebotičnika.
sedaj pa ste ze slavisti,dramatiki,pesniki postali. :ok2 :crazy
V vseh je nekaj umetniške žilice :laugh :ok2
UM.design
18.10.2003, 14:58
Pred parimi meseci sem po razbitem prvem BMW kupil tega sedaj. Avto je isto E-34 525 i.
Zanima pa me če kdo od vas ve, zakaj je ta avto imel oz zakaj ima to na stropu v kabini. Zakaj bi se naj bilo to uporabljalo. Sklepam da je šlo za policijski avto iz Nemčije.
Tip od katerega sem ga kupil, ne ve o njemu nič, jaz še pa manj. :confused
http://www.mobisux.com/album/data/500/12056Slika_958-med.jpg
Tako zgleda cela situacija.
Zanima me zakaj bi naj služlo to nad ogledalom in lučmi ????
http://www.mobisux.com/album/data/500/12056Slika_960-med.jpg
Ko pa se to odpre pa je na v desnem kotu cel šop nekih žic zvezanih skupaj, in odcvikanih :confused
http://www.mobisux.com/album/data/500/12056Slika_961-med.jpg
Zanima me če ima kdo to v avtu in zakaj mislite, je namen tega. Mogoče pa lahko kaj pogruntam in naredim :)
LP Kristian
Pod privat mi poslji stevilko sasije, pa ti lahko preverim, ce je bil ze tovarnisko vgrajena kaksna "specialna oprema".
lp,
uro$
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.