PDA

Ogled polne verzije : NOVO NMD SRECANJE 5.11!

Simon82
26.10.2005, 16:12
BigBoss me je prosil naj odprem novo temo kar se tice srecanja na Mobikrogu. Vem da mamo usaj 3 (plus sam) ki so zainteresirani. Zanima me ce bi se kdo prisel.

Srecanje bo potekalo 13.11 (Nedelja) v sklopu srecanja BMW-jev. Cene pa pravilnik so na sledeci strani:

http://forum.bmwslo.com/viewtopic.php?t=11717

V kolikor je gdo zainteresiran naj se prosim javi.

Lp

marcipan1
26.10.2005, 16:35
jest sem za, ampak kot vidim, smo že na waiting listi - a to pomen, da bomo sam gledal ???

BigBoSS
26.10.2005, 17:16
Jest sem tud za. A je že več kot 25 prijavljenih? Če je že več kot 25 prijavljenih lahko pozabimo.

Sem preveril: trenutno je 18 prijavljenih. 7 se nas lahko še najde za na MK. :laugh

Interesenti
Simon82
marcipan1
BigBoSS
Fisher
Wolf
Miha

virko
26.10.2005, 19:25
Jest sem tud za. A je že več kot 25 prijavljenih? Če je že več kot 25 prijavljenih lahko pozabimo.

Sem preveril: trenutno je 18 prijavljenih. 7 se nas lahko še najde za na MK. :laugh

Interesenti
Simon82
marcipan1
BigBoSS

Fanjtje, pri par nickih na listi prijav je zapisano več avtov. Sem vam že v tisti temi napisal, da je prijav že čez 30, sprejel jih bom pa od 25-30, se še odločam.

Ampak morda se še kdo odjavi. Spremljajte tisto temo kakšen teden pred eventom, takrat se bo več vedelo kakšne možnosti so za vožnjo po pisti.

Na koncu pa o vsem odloča vreme, saj bo event le v primeru, da ne bo dežja ali celo snega.

lp

BigBoSS
26.10.2005, 19:54
Ajajaj, to je pa škoda.

Nič, pol odpade. Bo treba kakšen drug termin najdet.

Simon82
27.10.2005, 07:56
BigBoss, kaj pa ce naredimo tisti izlet ki smo ga ze enkrat planirali pa je takrat odpadlo. Dobimo se v Lj, pa gremo v Ilijrsko Bistrico na kosilo. Tam je tudi parkir plac, kjer lahko komot vsi parkiramo. Pa se tiste palacinke bi koncno sneli!

Kaj mislite fantje? Mate kaksen drugi predlog?

marcipan1
27.10.2005, 11:12
BigBoss, kaj pa ce naredimo tisti izlet ki smo ga ze enkrat planirali pa je takrat odpadlo. Dobimo se v Lj, pa gremo v Ilijrsko Bistrico na kosilo. Tam je tudi parkir plac, kjer lahko komot vsi parkiramo. Pa se tiste palacinke bi koncno sneli!

Kaj mislite fantje? Mate kaksen drugi predlog?

Simon, pomotoma si še pm dobu, ampak nima veze - jest sem za, bolj bi mi sicer ustrezala sobota.

Simon82
27.10.2005, 11:32
Meni bi tudi bolj sobota pasala. BigBoss ti kaj menis?

BigBoSS
Živjo

Sem tudi za srečanje in bi mi tudi bolje ustrezala sobota. Kaj če bi raje naredili srečanje v soboto, 5.11 ? Bolje da prej naredimo, ker je večja verjetnost za lepo vreme. :ok

Lp

Simon82
Se strinjam! :ok2

BigBoSS
27.10.2005, 11:48
Ok, potem bo srečanje 5.11

Udeleženci:
BigBoSS
Simon82
marcipan1
none

Simon82
27.10.2005, 12:06
Fiser!? Upam da se bos koncno pridruzil pa da se spoznava se osebno! :beer

none
27.10.2005, 12:26
Jaz sem tudi za. Povedat bote morali samo kje in kdaj se dobimo v LJ ;)

BigBoSS
27.10.2005, 13:02
Zmenimo se takole: če bo v soboto 5.11 tapravo vreme se dobimo ob 10:00 pred Kolosejem v LJ. Če bo pa 5.11 slučajno slabo vreme pa srečanje prestavimo za en teden, se pravi na 12.11. Bomo se en dan pred srečanjem odločili, ker nima smisla, da se dobimo v dežju. No izjema bi bila sneg :ok2 To bi bila pa zabava prava še posebno na eni cesti blizu Postojne, ki bi vam jo pokazal :laugh

Roni, imaš čas 5.11 da boš rezerviral eno veliko mizo v tvoji gostioni?

BigBoSS
27.10.2005, 19:26
Sem sedaj izvedel, da 5.11 na žalost ne bo Ronkota doma in zaradi tega odpade srečanje v njegovi gostilni. Predlagal je, da bi se peljali na obalo, kjer ima on ene obveznosti in bi proti večeru šli k njemu v gostilno- vendar je Martinovanje in bi blo tudi malo problematično s prostorom. Najbolje bi bilo, da najdemo kako drugo opcijo kam bi šli. Na vsak način bo zvečer afterparty v LJ za zanimivo dogajanje podnevi si moramo pa še nekaj domislit. :ok S predlogi na dan.

Lp

BigBoSS
27.10.2005, 19:29
Glejte ena od mojih idej je, da bi na nekem parkirišču organizirali slalom z Miniji in kako tako spretnostno vožnjo. Bi bilo ziher zabavno. :laugh

Simon82
28.10.2005, 08:12
Ideja je zanimiva!

Lahko bi pa tudi sli na en tour de Slovenija z letaki pa publicizirali nas klub. Lahko se skoncentriramo na eno dezelo. Naslednjic drugo...

marcipan1
28.10.2005, 09:24
Ideja je zanimiva!

Lahko bi pa tudi sli na en tour de Slovenija z letaki pa publicizirali nas klub. Lahko se skoncentriramo na eno dezelo. Naslednjic drugo...

Super - od ene turistične kmetije, do druge.
Al pa od enga potencialnega sponzorja, do druzga. Sam v soboto jih bol mal dela.....
Bi bli pa atrakcija tudi v kakem hotelskem kompleksu, zdravilišču.....

minicoo
28.10.2005, 09:39
Jaz mam tud idejo, za savo, pa sod s 50l cvicka :-D :-D

BigBoSS
28.10.2005, 09:42
Živjo

S tako publikacijo bo treba počakat, ker klub še ni uradno registriran in dokler ni uradno registriran ne smemo sprejeti nobenega sponzorskega denarja- kam bomo pa shranili denar- saj tudi nimamo klubskega konta :ok Tako da bo treba počakat. Tour de Slovenija lahko vseeno naredimo pa se malo peljemo in zabavamo. Lahko bi šli res na obalo po tastari cesti.

No uglavnem s predlogi na dan- pa malo bolj natančno povejte kaj si predstavljate s kakšnim predlogom- pred kateri hotelski kompleks bi šli itd. No saj lahko do neke mere vseeno delamo reklamo- bo pa malo na črno laufalo :ok

minicoo
Te že daje žeja :ok2

lp

Simon82
28.10.2005, 10:42
Se strinjam. Vazno je da smo opazni!! In to vem da bomo :ok2

Obala je kul. Lahko pa tudi (ce bo lepo vreme kam v hribe (kaksen prelaz).

BigBoSS
28.10.2005, 10:53
Opazni bomo na vsak način- 30 nalepk bom upam da danes dobil tako da bojo ljudje opazili domeno kluba. :laugh Kater prelaz predlagaš, prelazi so vedno kul? :ok

lp

Simon82
28.10.2005, 11:47
En predlog je lahko...

LJ - Logatec - Idrija - Tolmin - Bovec - Vrsic - Krajnska G. - Bled - LJ

BigBoSS
28.10.2005, 12:05
Thats a bad,crazy, mad road :crazy Če se bi vrnili s take ture vsi s celimi Miniji bi bili lahko zelo srečni, ker tam med Idrijo in Bovcem so ljudje na cesti nori v pravem pomenu besede :crazy

Fisher
28.10.2005, 13:15
Moj MINI je ostal ene 2,7 let popolnoma brez poskodbe na tej cesti. Vsak dan.

Mogoce mas ti probleme z motoristi? :) :laugh

marcipan1
28.10.2005, 13:25
Moj MINI je ostal ene 2,7 let popolnoma brez poskodbe na tej cesti.

kaj se je pa pol zgodlo ?

RobertH
28.10.2005, 13:40
Moj MINI je ostal ene 2,7 let popolnoma brez poskodbe na tej cesti.

kaj se je pa pol zgodlo ?

Ali ni bil pol tega časa deponiran na AA.

Wolf
28.10.2005, 13:42
...Potem mu je pa ena dama vzvratno na cesto za nepreglednim ovinkom zapeljala in se ji žal ni mogu ne izognit ne ustavit tako da je bil karabmol. Od takrat je avto na popravilu. Cca 3 mesece. :crazy
Drgac sm pa ucer srecu za Bezgradom enga modela z ONE D-jem, BRG barve in full ledrom. Sm mu dal vizitko od kluba, upam da se joina, da bomo se kaksnega dizelasa med nami mel.
Lp

BigBoSS
28.10.2005, 13:48
Ja Fisher, 2,7 let si mel srečo potem te je pa doletela brezglava napaka ene ženske in se je zgodilo.

No uglavnem takrat ko sem šel k tebi menjat zavore bi se vsaj 5 skoraj zaletel in to ornk zaletel. 1 bi mi skoraj buldožer odrezal streho, ker je brez da bi pogledal s polno lopato zemlje zapeljal na glavno cesto, 2., 3. so mi pripeljali čisto po mojem pasu in je v obeh primerih manjkalo zelo malo, da bi ornk počilo, 4., 5. so mi tako sekali nepregledne ovinke da je bilo tudi zelo zabavno, ko se naenkrat pojavi pred tabo izza ene skalce avto :napaka Še dobro, da sem imel takrat fuč zavore in sem vozil počasi. Ja kar je bilo pa najbolj zabavno opazovati je bila pa dirka med 2 tovornjaki- sta se ene 20km prehitevala po tako ozki cesti da sem samo čakal kdaj se bom lahko dokazal v znanju prve pomoči.

No zaradi mene gremo lahko kamor želite.

Fisher se vidimo tokrat?

@Wolf
Super, kar tako naprej z letaki.

Včeraj se je tudi meni zgodilo nekaj zanimivega: sem šel h enemu minijašu v Koseze potegnit dol originalni softwer in kaj se naenkrat pelje mimo garaže skozi koridor? Črn Mini Cooper. Oba vesela greva do njega in veste kdo je bil? Naš izgubljeni član Anej :laugh Svet je res majhen.

lp

Wolf
28.10.2005, 13:51
Ziv dokaz, da je lahko tudi pocasna voznja adrenalinska! :crazy
Tko, da me naute kurcal, k sm vedno med pocasnejsimi :ok2
LP

BigBoSS
28.10.2005, 13:54
Po cesti čez Vršič je res bolje, da se pelješ počasi, ker tudi tisti ta počasni vozniki vozijo tako cik cak po tisti cesti, da še prehitet ne moreš če si za njim, kaj šele da mu prideš nasproti :napaka

Fisher
28.10.2005, 13:54
AH no buce govorit, to se dogaja vsepovsod ne samo na tej cesti.

Mogoce nisi navejen, je pac mal ozja cesta kot na gorenjskem zato pa smo naceloma tle boljsi vozniki. :laugh :laugh :laugh :laugh

marcipan1
28.10.2005, 14:12
Ziv dokaz, da je lahko tudi pocasna voznja adrenalinska! :crazy
Tko, da me naute kurcal, k sm vedno med pocasnejsimi :ok2
LP

se joinam med počasne - zadnjič sem mislu, da sem pelu rekreativno, pa bom mogu spredne gume nazaj prestavt - očitno so v testih vedli, kaj pišejo

marcipan1
28.10.2005, 14:14
...Potem mu je pa ena dama vzvratno na cesto za nepreglednim ovinkom zapeljala in se ji žal ni mogu ne izognit ne ustavit tako da je bil karabmol.

...to je mogla met pa dobro rit..... :eek2

BigBoSS
28.10.2005, 14:17
Fisher saj tam v Gorici pa v Tolminu je še kar normalna cesta, sam čez Vršič in do Bovca je pa čista koma. :ok

Simon82
28.10.2005, 14:42
Ja fantje no...

Pisete kot stare none... :crazy

Bova pa s fisherjem bla ta prva za bova pluzla pot :ok2

Jst nism se niokli mel probleme na tej cesti. Z minijem sicer se nisem vozil tam, samo ta prejsnji avto je bil dosti vecji kot mini...

Cesta pa od Gorice pa do Tolmina je pa res ta prava :ok2

Sm siguren da Fisher ima zmerjene hitrosti na usakem ovinku :laugh

Kuker koli. Predlagam bolj kratke postajanke (15-20km) tako da tisti ki bodo zeleli iti hitreje bodo sli ostali pa lahko se nam pocasi pridruzijo ko se ustavimo. Lahko bo eden rad sel kdaj hitro pa pol pocasi...

Tako bomo vsi veseli! :ok

BigBoSS
28.10.2005, 14:49
No kul, uglavnem upajmo na lepo vreme in na čimvečjo udeležbo :ok

Lp

marcipan1
28.10.2005, 15:05
BigBoss - govoril sem z enim članom kluba, ki ne ve za srečanje, a sem ga povabil. Če imate maile od članov, ki se forumov ne udeležujejo pogosto, bi jih bilo fino obvestit, da bi se nam na srečanju pridružli.
lp

BigBoSS
29.10.2005, 23:23
Živjo

Mene na žalost zopet ne bo na srečanju- lahko me kdo vzame s seboj a z lastnim avtom me žal ne bo. Lajf se mi zadnje cajte totalno podira sedaj sem bil pa kaznovan še na stvari, katera mi je pomenila izredno veliko. :jok

lp

Fisher
30.10.2005, 10:31
Big mislem da sva letos v istem sranju.

Jst tud vs bolan in....

Daj bos videl da bo, na zacetku vedno zgleda huje kot je v resnici, tud pr men je blo tko. V glavnem ne se prevec sekirat.!!!

marcipan1
30.10.2005, 13:28
Živjo

Mene na žalost zopet ne bo na srečanju- lahko me kdo vzame s seboj a z lastnim avtom me žal ne bo.
lp

Jest bom sam in lahko greš z mano. Samo poveej, kako si to predstavljaš.

Simon82
2.11.2005, 07:55
Pozdravljeni!

Koliko nas je do sedaj pa kam tocno gremo?

Fisher
2.11.2005, 11:12
Jaz, če mi bosta zdravje in avto dovolila.

LP

marcipan1
2.11.2005, 11:20
Pozdravljeni!

Koliko nas je do sedaj pa kam tocno gremo?

upam, da še vedno najmanj 6

Simon82
2.11.2005, 15:07
Bigboss, kdo so zdaj aktualni za srecanje?

Mene lahko se vedno stejes zraven!

Lp.

none
2.11.2005, 15:12
Jaz sem še tudi za :beer

minicoo
2.11.2005, 19:45
Mene zal ne bo, ker grem na Bled, tko da lepo se imejte. Lp
Anže pa še kakšnega zame :drink

Wolf
2.11.2005, 21:47
Simon, a niste mel ze ucer eno MINI srecanje v Solkanu? Ti pa en model z bejbo v rdecmu coopercku z rdeco notranjostjo in chilli opremo?

marcipan1
2.11.2005, 23:44
Glede na to, da se zadeva neki časa že ne premakne - jaz bom ob 10.00 v soboto pred Kolosejem, ne glede na vreme. Če ne bo nobenga, grem pa na kostanj, ki je tam mega in v štacuno, kar itak delam vsako soboto.
Če še kdo pride, gremo lohk nekam na drink in se zmenmo za kako relacijo, al pa tut ne. Lahko gremo pa v Nizozemski lunapark, če se nobenmu ne bo nikamor dal.Sej v bistvu je najbolj fora v druženju in izmenjavi info in izkušenj. Nimam pa fotoaparata, da bi se sliku in bi potem lahko objavil mono srečanje.
lp

Simon82
3.11.2005, 07:42
Jst bom tudi ob 10 tam!

Simon82
3.11.2005, 08:16
Ej, a si ti stal na prtonu? Tisti Cooper ga jst nism vidu. Zgleda da je prisel za mano in odsel pred mano. Bil sm s prijateljem na biljardu. Skoda da se nismo kaj pomenili.

marcipan1
3.11.2005, 08:44
Ej, a si ti stal na prtonu? Tisti Cooper ga jst nism vidu. Zgleda da je prisel za mano in odsel pred mano. Bil sm s prijateljem na biljardu. Skoda da se nismo kaj pomenili.

Če misliš mene - nisem bil jaz.
No kakorkoli, midva se zihr vidva ob 10.00 pred Kolosejem.

Wolf
3.11.2005, 09:43
Ja Simon, jest sm bil na portonu :ok2
Sam sm bil cist neprepoznavn, k sva s kolegom njegovo bajto v red spravlala (beri: zgledu sm kt klošar). Mi je pol Anže dal tvojo cifro, k sm te hotu poklicat, sam zgleda ni bla prava. :confused
A drgac poznas tistga modela v Cooperju? Ma goriško registracijo (vrtnica), rdeče barve not in zuni, bela sreha, 16" petrkrake srebrne feltne pa tamau spojler zadi? Sm mislu, da sta skupu, k je 2 minuti za tabo prpelu...
LP

BigBoSS
3.11.2005, 16:05
Živjo

Glede srečanja in organizacije se vam opravičujem, ker je z mojim avtom zelo slabo in bom ju3 pobral dol vse dele, ki sem jih z leti in ljubeznijo namontiral. Avto ne vem kam bo šel, je na žalost totalka. :jok Ne vem kaj naj sedaj nardim. Res me zelo boli, ker mi je ta kos pločevine pomenil zelo veliko. :jok

Imejte se lepo na srečanju- žal se vam ne bom mogel pridružiti niti kot gledalec, ker moram sedaj oskubit razbitine.

Uživajte in po pameti.

Lp

poršejček
3.11.2005, 16:14
kaj se je zgodil bigboss :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek

si mel kasko zavarovanega??????????????

Fisher
3.11.2005, 19:06
Big saj sem ti rekel da ga popravi.

Vsak avto se da popravit, odvisno le od volje , casa in denarja.

Glede na to, da si iz avstrije zagotovo kej dobis na opadih, ziher....streho itd...

Daj ne obupaj, to se zihr da porihtat poceni, se sploh ker zadevo ni treba da rihtas na servisu ker ti ni ruklno airbagov ven.

Poslusaj me.

Odbijace int tisto se da zalimat kvalitetno-se ti jaz ponudim za to nardit, sam vse kose mi zrihtaj.

LP

Fisher
3.11.2005, 19:06
Glede srecanja, lahko bi bil ze omenjeni ciro.

Da ne bo ravno ljubljkana, ker tam ponavadi ni zanimivo, vsaj za vozit ne.

Kaj klapa predlaga, kako ste s casom itd?

LP

Fisher
3.11.2005, 19:07
Wolf; za nedeljo se ti opravicujem, pa drugic, mi ni zneslo. Sm spal precej dolgo in potem sm mogu pa se neki nardit.

LP

Simon82
4.11.2005, 07:50
Pozdravljeni vsi!

Jst sm za vsako varianto. Sam predlagam da se dobino naprej vsi v Lj. Tako bo najlazje za vseh se pridruzit.

Koliko nas pa gre do sedaj???

Marcipan
Fiser
Simon
None

A je se kdo? Wolf?

Fisher
4.11.2005, 14:48
Marcipan
Fisher
Simon
None

Wolf
Mirek
Union Jack

Miha z JCW jem 95% tudi.

Bom mal poklical.

Sobota 5.11.2005 ob 10ih dopoldan pred kolosejem v Ljubljani.

Eto nekaj nas pa bo, sem mal poklicaril zdaj.

LP

Wolf
5.11.2005, 19:40
Evo - srečanje uspelo. Zbralo se nas je sedem, od tega sem le jaz imel cooperja, ostali vsi S! (od tega dva Worksa, dva z menjano jermenico in dva, ki jo bosta še menjala) :-D :-D :-D
Še dobr, da nismo šli na kakšno vožnjo, ker bi mi precej hitro ušli. :ok2
LP

Fisher
5.11.2005, 20:17
Pozabil si na dark silver cooper s a :laugh

Tako je srecanje je uspelo, voznja je bila pa vec kot super, vsaj za nekatere. :)

Brda-Tolmin-Idrija-Godovic-logatec-AC lj-AC logatec-kalce-podkraj-col-ajdovscina-AC stara gorica-gorica-tolmin/brda. :laugh :ok2

LP

minicoo
6.11.2005, 09:42
Kva pa ste kej počel, kam ste šli, če je kakšna slika, da vas vidm.

Wolf
7.11.2005, 07:41
Ja David, tebe sicer ni blo, je bla pa ena dama z skor takim avtom, k ga mas ti (edina razlika je bila, da ni mela zastave na strehi).
Slikce so - z Fisherjem sva neki pofotkala. Bo treba Anzetu rect, da kej na stran obesi.
LP

Simon82
7.11.2005, 08:20
Srecanje je bilo res super! S Fisherjem sva se dobila ze ob osmih zjutraj v Tolminu in sva startala skupaj. Ugotovila sva da mava avte ki gredo enako hitro. Torej variante so dve: ali je moj tolk pocasen, ali pa njegov tolk hiter. (Upam da je ta druga varianta!)

Vsekakor bilo je super in smo se par novih informacij zvedli o Cooperjih!

LP! :ok

marcipan1
7.11.2005, 08:39
Ja, kdaj se pa še kej dobimo ? Pa uno ta potencialno izpred Koloseja moramo povabit zraven ? Nekateri ste sicer govoril o starosti, ampak men bi kar sedla :-D .

Glede na to, da ste me nekateri spraševal o času, ki ga potrebuje motor, da se olje segreje na delovno temp., pa naslednje. Danes sem še 1x meril:

1. Temperatura zunaj 10°.
2. Relacija: garaža-Litijska-AC ring-Celovška-Medvode.
3. Hitrost 60-100, brez upoštevanja semaforjev.
4. Olje se je na cca 80° segrelo po 17 minutah.
5. Pritisk je iz začetnih cca 4 barov v 10 minutah padel na cca 2,5 bara pri enaki obremenitvi motorja.

Tako. Še vedno mislim, da se zadeva zelo počasi segreva in tudi na pritisk je treba pazit. To sploh velja za tiste, ki ste že bili pri frizerju. Me zanima, kako bo pri -15°.

lp

Fisher
7.11.2005, 11:24
Simon: A se se sedaj nisi potolazil? :laugh :laugh :laugh

Sej te jaz. Tvoj avtic se pelje super, sploh zapora je taka majhna pika na i, da je prav lustn jo mal sprobat. Pa volancek mas majcken bl trd kar je vcasih tudi fajn. :ok2

O sminki, luckah in svetlecih pragovih pa ne bom zgubljal besed. :metalc

Marcipan:

Glede olja. Huh pozimi bo trajalo, ce sploh da bo prislo na 80°C. Pomoje je najbolj se cimmanj sekirat in je. :)

Itak nimamo v avtih, vsaj jaz ne, nekih super duper truper olj, ki delajo sele pri 160°C pravilno tak da. :ok2

minicoo
7.11.2005, 13:09
samo še vedno ne vem, kje ste bli pa kaj ste delal. ja če je blo pa tolk Esov, pol pa je blo zgleda res zanimivo.
lp

minicoo
7.11.2005, 13:12
Ja David, tebe sicer ni blo, je bla pa ena dama z skor takim avtom, k ga mas ti (edina razlika je bila, da ni mela zastave na strehi).
Slikce so - z Fisherjem sva neki pofotkala. Bo treba Anzetu rect, da kej na stran obesi.
LP
Iz kje pa je ta dama, če smem vest?
lp

minicoo
7.11.2005, 13:13
LP
Iz kje pa je ta dama, če smem vedt?

lp

Wolf
7.11.2005, 13:14
Vrjetn da iz Lj, ker je bla Lj tabllc. Pa lahk bi bla tvoja mama, David!
Sm ji dal letak od kluba, sam dvomim, da se bo kej oglasila...
LP

minicoo
7.11.2005, 13:18
Lepo lepo, sicer pa kako nej vem kere tablce ma. No lepo se mejte.

marcipan1
7.11.2005, 14:06
Pa lahk bi bla tvoja mama, David!

Ej, Wolf !!!! Pa sej je mela kaki dve leti več od mene in jest minicoo-ju gotov ne bi mogu bit fotr. :ok

Mislim, da te je bejba mal zmedla. :-D

Fisher
7.11.2005, 19:58
Eto sliko.

http://www.mobisux.com/album/data/500/10375IMG_6042.jpg

A bo? :laugh

Sam nek mi ni jasn. Ze tko so sami pocasni avti bli na srecanju, kaj dela pa se tist cooper tam pa se manj. :laugh :laugh :laugh :P

Mal heca more bit.

LP fantje

Mirek
8.11.2005, 01:17
Ta slika je res prfektna, sem si jo mogu dat kr za ozadje. Naslednji zbor more bit nekje na območju Gorice - Tolmina - Mojstrane, da ne bo vedno ta Kolosej. :-D

Tista ideja mi je vsec, ki jo je na zboru Simon omenil, da bi sli spomladi mal na Nurbergring, ce ne dirkat pa saj na tisti festiva - ROCK AM RINGl.

LP

Simon82
8.11.2005, 11:19
Nurbergring je pa res zanimiva stvar! Se bolj zanimivo je da MTH je tam zdraven. Ce ze gremo na tak dolg izlet bi bilo fajn si uzet kar cel vikend. Moznosti na Nurbergringu so pa nestete. €50 eurov na osebo (tri osebe v avtu) en krog z BMW M5/M6 (20km). A je se kdo zainteresiran?

BigBoSS
8.11.2005, 22:41
Živjo

Na žalost me zopet ni bilo na srečanju, z nekaterimi smo pa vsaj šli na pijačo- hvala vama, da sta me počakala in nato zapeljala en krogec, da sedaj vem kaj hočem :ok

Slikce in kratko poročilo mi prosim pošljite na mail, da objavim na naši strani. Wolf boš ti to porihtal?

Glede avta: na žalost je res precej zamaknjen tako da bo prišel k hiši upam da spet Mini :metalc Bom vam dal ob priliki gor kakšno fotko, da se bote mal zamislili voziti hitro na cesti s prometom. Vozil sem po omejitvah, tiste 2 ki sem jih hotel prehitet sta vozila 50- zadostovala je samo majhna napaka enega od teh dveh, ki sem jih prehiteval, da se je zgodila tragedija. :napaka

Raje vozite počasi na cestah, kjer so še druga vozila, ker se res ne splača-ena majhna napaka in se zgodi, kar noben od nas noče. Gremo raje večkrat na MK in damo tam vse od sebe. :ok

Lp

BMW M
8.11.2005, 22:49
Opaaaaaaa, lepi avti! :eek
BTW, kdo pa tako vztrajno hodi iz Italije na Mini srečanja v Slovenijo? Se mi zdi, da sem tega Minija z italijanskimi tablicami že videl na enih slikah iz srečanja v Sloveniji.

P.S. Škoda za avto, @BigBoss. :frown Ampak saj bo bolje. :ok

Fisher
8.11.2005, 23:29
Tablice so italjanske.

BigBoSS
9.11.2005, 00:39
On ima tako kot sem imel tudi sam tuje tablice. Drugače je Slovenec. :ok

Za avto mi je res škoda- sem bil na njega zelo navezan. Samo kaj češ v drugem pogledu je samo kos pločevine. Glavno da sem ostal cel.

Lp

Mirek
9.11.2005, 00:40
Pazite to!!! Jz nimam srece s tem avtom. Danes se zaustavim pred semaforjem, gori rdeča, in se mi en stari zabije v rit. Sej škode ni velik, se skor nc ne opaz sam se neki maje odbijač.
Kontra BigBoss-ove zgodbe: Tud če se počas peleš in spoštujes CPP se še kr lahko en vate zabije.

AA here I come.

Idelana priložnost za Aerodynamik paket?

LP

BigBoSS
9.11.2005, 00:47
Uf, shit. Pa kaj je tem bednim starcem za volanom. Naj jim poberejo izpite pa naj pešhondo vozjo. Tudi sam imam zadnje cajte smole veliko preveč. Tud sem se zaletel po vsej verjetnosti zaradi enga starca, ki me je spregledal. Lahko je samo srečen, da nisem pripeljal takrat tako kot sem znal po tisti cesti, ker bi drugače zbil pred njim vozečega starca tako, da od njegove xsare nebi več veliko ostalo- tudi od Minija verjetno ne. Za hvala lepa je pa še peljal naprej- če bi takega dobil v roke bi mu polomil vse kar bi blo na njem za polomit. Res me zjezajo take stvari.

Mirek če boš moral menjati odbijač se ti splača vzeti aerodynamik

Lp

Fisher
9.11.2005, 09:55
Hehe Mirek, sej sem tudi sam takrat peljal pocasi in se je picka ritensko zabila vame. Kej ces.

Hmm...ja glej...se vedno moras zamenjati pragova cca 80 tisocakov eden...prednji odbijac....100....potem samo obloge meglenk so skoraj 20 tisoc.

Se splaca?

Pomoje da ne, sam presodi. :)

LP

BigBoSS
9.11.2005, 10:01
A ne moreš zamenjati samo zadnjega odbijača?

Potem pa čakaš da se ti še nekdo spredaj zabije in menjaš še sprednjega :ok

Lp

Fisher
9.11.2005, 10:17
Vprasanje se je glasilo za aerodynamic PAKET.

In odgovoril sem na vprasanje.

Lep pozdrav

Mirek
9.11.2005, 13:13
Fisher: Imas prav, res se ne splaca. Sej odbijac ni tolk razbit, je mal prask pa
mogoce levi nosilec treba zamenjat. Jutr grem v AA. Sem pa mislu k sm ze tam da mi kr namontirajo AERO. Bom še mal pocakal, prihaja zima in ledene ceste. Po drugi strani - zakaj pa ne.

BigBoss: Yo. Kako je s tvojim strojom, je rešljiv ali si ga že pokopal?

Predlagam da začenmo vodit evidenco o nasih nesrecah in potem nakoncu leta tista k jih ima najmanj dobi gajbo PIVA od tistega ki jih ima največ. Jaz si bom pa namontiral tisto guma kot jih imajo tisti avtomobilčki v luna parku ki se zaletavaš z njimi. :-D :beer

Sam da se nam ni kej hudega zgodil (KNOCK ON WOOD)!

LP

BigBoSS
9.11.2005, 18:52
Mirek avto sem na žalost pokopal. Je bil preveč zamaknjen.

Sem pa danes gledal prelepega Cooper S s samo 12000km s precej opreme. Edino cena mi je malo previsoka :napaka Pa kar mi ni všeč je to, da je facelift- faceliftani Miniji imajo za moje pojme višjo porabo. Tale npr. je mel porabo 11,7 litra pri povprečni hitrosti 57km/h. Visoka poraba je to za povprečje.

Lp

Mirek
9.11.2005, 19:02
Yo. Si kaj mogoče že pogledal, če bi iz Avstrije ali Nemčije ga pripeljal? Na avstrijski ali nemški bmwvejevi strani imajo velko zalogo MINIjev. www.bmw.de ali www.bmw.at

LP

Fisher
9.11.2005, 19:12
BigBoss zakaj naj bi imeli pa faceliftani visjo porabo?

Ja ti pravim da kupi cooperja.

Ali pa diesla pa tunas na 100 konjev in je. :ok2

BigBoSS
9.11.2005, 19:43
Fisher nekak se mi zdi da ma višjo porabo- ta je mel blizu 12 litrov pri relativno nizki hitrosti, simon ima 14 povprečje- tok visoko povprečje nima noben na starih- to mi da vedeti, da imajo višjo porabo.

Ja saj v Nemčiji je izbira res velika za super nizke cene in z veliko opreme. V Avstriji je izbira 1. zelo slaba 2. so pa tako visoke cene da glava boli.

Ne vem kaj bom naredil- lahko da bom iz Nemčije uvozil S-a ali Cooperja ali pa kupil pri Blanki enga Cooperja. Za S-a v SLO bom imel po vsej verjetnosti premalo financ.

Fisher kako mi lahko priporočiš dizla- saj veš da ne morm slišat tistega ropotanja in da ne morem brez prelepega zvoka bencinskega motorja v povezavi s športnim izpuhom. Sem bil 4 leta edini s športnim zvokom na Miniju v SLO tko da je to lep znak da res ne morm brez prelepega zvoka.

Lp

Fisher
9.11.2005, 20:19
Jah sej tud moj jo ma 13,5 ali raje se vec, to je tezko rect.

Je pa res da ima krajsi menjalnik ta nov.

Heh, tudi sam sem vozil avto, ki je mel se lepsi sound od tvoja in se vrtel se je na 8500 + ampak vseeno zdaj vozim dizelcka.:)

PS: Sej dizl tud ropota, sm zgubu en dan avspuh je ostal sam se kolektor. :laugh :laugh :laugh

V ita je lep cooper s 16000 km al nek tazga za 16000 al nek tazga eur.

Vpras simona.

LP

BigBoSS
9.11.2005, 21:31
Tisto je žal samo Cooper s 16000km in za 16000€ . Mi je Simon že vse sporočil. V Nemčiji je tudi malo morje Cooperjev s svašta opreme. Bom moral si vzeti čas in poiskat ven nekaj lepih vozil. Cooper S-i z malo km imajo pa ceno kar lepo.

Ja Ambrož vem da si vozil avto ki je imel boljši sound- hotel sem z mojo izjavo samo povedat, da sem mahnjen na dober zvok avta in da sem bil 4 leta edini v Sloveniji, ki je riskiral pri Miniju denar za dober zvok :ok

Lp

Mirek
10.11.2005, 01:28
YO BigBoss:

Danes sem vidu v prodajalni AA rdečega Cooper S, pejd si ga pogledat k je najbrž ugoden, pa najbrž imajo še načina plačila 50%:50%.

LP

BigBoSS
10.11.2005, 09:44
Živjo

Sem že včeraj gledal tistga Cooper S- je pa že prodan pa cena je 6,3 mio sit kar ni malo oz. je zame zaenkrat prevelik zalogaj. Zame je trenutno zelo neugoden trenutek za nakup avta k sem mel še precej drugih izdatkov čakat pa tudi ne morem. :napaka

Lp

marcipan1
14.11.2005, 09:47
Tale npr. je mel porabo 11,7 litra pri povprečni hitrosti 57km/h. Visoka poraba je to za povprečje.
Lp

Jaz sem imel že sledeče porabe:
1. 13 pri 35.
2. 13 pri 75.
3. Trenutno 8,8 pri 40.
4. Najmanj do zdaj 7,8 pri 45.
Nima veze gledat računalnika. Važno je kje in kako voziš. Najmanjšo porabo imaš na regionalnih cestah (pod 7 lahko, če peleš 100 pri 2-2,5 k obratih), potem na avtocesti (okol 10 pri 160), potem v mestu (okol 11 pri povprečni 30), največjo pa pri raztiravanju (20+ pri poljubnih hitrostih).

Osebno mislim, da moraš porabo preverit sam pri vožnji, ker je odvisna od stila vsakega posameznika.