PDA

Ogled polne verzije : Srečanje v Logarski dolini 22.10. - vtisi, mnenja...

Wolf
24.10.2005, 12:48
Lep pozdav vsem.
Zaradi preglednosti sem se odločil odpreti novo temo.
Na izletu v organizaciji AA (hvala Blank in vsem ostalim!) v Logarsko dolino se zbralo kar lepo število minijašev. Na žalost bolj manj "starih" forumašev ter članov našega novega mini kluba. Žal je manjakal tudi Anže (z vzdevkom BigBoss na forumu), ki je glavni akter našega novo ustanovljenega kluba NewMiniDrivers. Promocijo kluba sem nato prevzel jaz. Anže je bil seveda nenadomestljiv, vendar sem se trudil po najboljših močeh, tako da upam, da se bo obisk naše strani www.mini-klub.com ter podforuma mini na strani BMW kluba povečal. Novi člani in uporabniki foruma lepo pozdravljeni!
Kar se tiče fotografij s srečanja, se bomo potrudili, da bodo v najkrajšem času objavljene na naši spletni strani. Vse udeležence tudi naprošamo, da nam kakšne svoje fotografije pošljejo na Anžetov E-mail (anze.andoljsek@gmail.com), da jih bomo lahko objavili na internetni strani.
Veliko zanimanje je bilo tudi za klubske majice. Žal so bile izdelane tik pred zdajci ter v omejeni količin. Glede želja in predlogov vas prav tako naproščam, da se obnete na Anžeta. Ko se bo nabralo zadostno šetvilo naročil se bo natisnila druga serija. Obetamo si tudi več različnih krojev in modelov, saj so bila zlasti dekleta sedaj malo prikrajšana.
Lep pozdav vsem

Jernej

stone
24.10.2005, 18:50
Lep pozdrav.
Jaz, sem se udeležil srečanja in moram izreči vse pohvale nad organizacijo tega srečanja. Res je bila dobra organizacija in sta se Blanka in Saška (in ostali) res potrudile s celotnim srečanjem,vse čestitke! In res se nas je nabralo lepo število voznikov Minijev. Jaz upam, da se bo podobno srečanje, kaj kmalu ponovilo, pa lahko da iz strani AA ali pa v sklopu kluba NewMiniDrivers.
Sedaj samo čakam, da objavite slike, jaz sem namreč pozabil doma fotoaparat :damn .

lp.

BigBoSS
24.10.2005, 22:52
Končno sva se dobila z Jernejem, da mi je prinesel slike in tokrat on napisal poročilo :laugh

Vidim, da ste se imeli res lepo in da je manjkal moj rumenec, da bi vam dodal malo barve na slike :ok2

Vse ostale, ki so slikali prosim, da mi pošljejo slike na mail: anze.andoljsek@gmail.com

Lp

sasch
24.10.2005, 23:21
Najprej kopi paste iz druge teme, da bo vse na kupu:
Jaz bom pa očitno prvi, ki bo strnil nekaj vtisov:
1. Baje nas je blo 32.
2. Majice so kul - hvala za trud.
3. Kosilo povprečno.
4. Zbor na travniku majka - lepo je blo videt tolko Minijev na kupu, da sploh ne govorim kako je zgledala kolona na poti.
5. Super tudi izlet do slapa in kostanjev piknik.
6. Pot nazaj dolgčas.

Baje ponovitev sledi spomladi, sicer pa naj bi dobili tudi precej novih članov ali vsaj klubskih interesentov. Pogovarjal sem se z nekaj Ljubljančani, pa sploh še ne vejo, da zadeva funkcionira tudi tu.
Bo treba kakšen banner tudi na forumu dat, sicer ne vem, kako je s stroški.

lp

Meni se je kar dopadlo! Dosti lepih Minijev na kupu, škoda edino, da sem poleg Saške bil edini iz Štajerske :-D Drugače pa vse pohvale oraganizatorjem in upam, da bo v prihodnje še kako tako srečanje!

P.S.: Slikalo se je na veliko, tako, da lahko kdo te slike da kar na forum ali pa v galerijo ;)

Popravek ... Štajerci - 4 miniji: Saška, Ti, Korošec in Savinjčanka :)

Potem bi najprej rad zaželel Anžetu čimprejšnje okrevanje (BTW Jernej je odlično prevzel vlogo promotorja Klub-a)

V nadaljevanju pa se moj pogled na preteklo soboto.
Tudi jaz se pridružujem mnenju, da se je Blanka/AA zares potrudila.
Najprej je bila vožnja v falangi iz LJ do Plesnika res nekaj posebnega, še posebej me je presenetil odziv ljudi ob in na cesti (še motoristi so nas pozdravljali!). Pri koslilu se je izkazala gobova juha, da o popoldanskih vročih maronih s svežim moštom sploh ne govorimo.
MINI vožnja domov čez Pavličevo sedlo in (avstrijske del) Jezerskega skozi jesensko pokrajino pa je že skoraj kičasta.
Skratka Blanka je častila eno lepo jesensko soboto v idilični dolini.

LP Saš

PS
@one srčno upam, da v tvoje štetje štajercev ni šel MINI z SG (+ lipa na grbu) registracijo. Saj ne da bi bilo kaj s štajerci narobe, ampak bi v tem primeru vseeno mogu razložit kje se konča Štajerska!

http://www.motosvet.com/tabla/galerija/1130091995/gallery_6642_173_43357.jpg

Fisher
25.10.2005, 07:35
Ups, videt vas je res full. :)

Eno vprasanje? Kak ste avte v travnik spravili? Moj ziher ne bi sel not, bi mogu na cesti ostat. :laugh

Eh skoda ker mojega se ni. Za v misano pa tudi mene zdravje matra. :jok

none
25.10.2005, 08:25
@one srčno upam, da v tvoje štetje štajercev ni šel MINI z SG (+ lipa na grbu) registracijo. Saj ne da bi bilo kaj s štajerci narobe, ampak bi v tem primeru vseeno mogu razložit kje se konča Štajerska!

Se opravičujem, če sem koga pozabil ali užalil, očitno nisem dobro pogledal vseh registracij :frown

@fisher
Zakaj pa bi moral tvoj avto na cesti ostat?

marcipan1
25.10.2005, 08:47
(še motoristi so nas pozdravljali!).

Pozabu si napisat, da so se USTAVILI in POZDRAVILI. To je bistvo.

Fisher
25.10.2005, 09:52
Ker je prenizek,. :)

none
25.10.2005, 09:54
Ker je prenizek,. :)

Kolko pa te maš spuščenega? Če sem jaz prišo na travnik ko mam -40mm spredaj pa -30 zadaj te bi ti tudi hehe :-D

minicoo
25.10.2005, 11:43
Blo je res super. Srečanje na nivoju.
Za vse je bilo poskrbljeno, vožnja nazaj je bla tud zanimiva, se nas je pet dobil pa smo kr hitr vozil nazaj, čeprav jaz nism mogu na polno, ker sem imeu sovoznika starejšega.
Fisher travnik je pa na začetku čist raven s cesto, tko da ni nobenga problema.
Lp

marcipan1
25.10.2005, 12:14
se nas je pet dobil pa smo kr hitr vozil nazaj, čeprav jaz nism mogu na polno, ker sem imeu sovoznika starejšega.
Lp

7 nas je blo skupi, ti si bil neki časa za mano. Pol je bil pa en cooper. Je hči hotla, da teram, pa nisem poznal ceste tko da bi blo boljš drugič, če bi bil kdo drug spredi.

minicoo
25.10.2005, 12:21
Tud jaz nism ceste poznal, sam če bi bil sam v avtu, bi čist drugač vozu po tisti cesti. velik hitrej. so pa supr ovinki tm, glih za minija, ja pol je bil en cooper za tabo, en kolega ga ma, sm vidu da mu nisi mogu uidt?

marcipan1
25.10.2005, 12:47
ne, nism mogu, razen iz ovinkov, na ravnih odsekih sem se pa usrou, pa še enga ateja v pežoju sem čist prestrašu, pa je blo konc - pa še jogrt mam zdej na sedežu, ker se je snel otroški sedež in ga je poteptal, fak; jest nimam jajc za nepregledne in nepoznane ceste, mam raj piste, da lahko nardim kako napako; sem pa izklopu ASC, da me je mal bol iz ovinkov vlekl, sam potem sem mogu pelat bolj na ograji - pa ne vpraši, kake so gume

bi blo treba kako srečanje na grobniku narest

Simon82
25.10.2005, 12:53
Glede grobnika se povsem strinjam! :ok2

BigBoSS
25.10.2005, 13:27
Raje Mobikrog. Grobnik ma preveč hud asfalt. Sam za gume šparali pa menda ne bomo, ne :laugh

Novembra bo še enkrat MK in bi lahko šli se takrat malo zjagat.

Simon82
25.10.2005, 13:57
November Mobikrog...

Sounds good to me! :ok2

Katerga pa? Bi blo fajn cim prej dolocit datum da si folk lahko sprogramira. :metalc

marcipan1
25.10.2005, 14:09
sam ne 19. - sem v tujini

Simon82
25.10.2005, 14:38
BigBoss, kdaj bi tebi pasalo?

BigBoSS
25.10.2005, 15:26
Živjo

Da bi čisto sami organizirali je nemogoče ker nas je premalo in nimamo kapitala.

Ne vem kdaj organizira Virko- je v eni drugi temi na forumu. Meni novembra paše v bistvu kadar koli.

lp

BigBoSS
25.10.2005, 15:29
13.11 je datum

http://forum.bmwslo.com/viewtopic.php?t=11717

Simon82
25.10.2005, 15:39
Jst sm za! A je to srecanje BMWjev?
Ni panike. Mi nimamo cisto nic za se jih bati! :ok2

Sam upam da nas bodo pustili zraven. BigBoss, a si se ze kaj menil?

BigBoSS
25.10.2005, 16:01
Simon daj začni o tej temi pisati na neki drugi temi k je ta od logarske pa napiši naj se javijo interesenti. Itak ni panike za it zraven, ker se lahko udeležijo vsi avti. Tko da če je interes lahko gremo.

lp

MihaM
25.10.2005, 16:33
Hi Člani:

Tudi jaz čestitam Blanki in AA za res super event,...

Vožnja je bila res cool, za mene (tja grede sem bi 3-ji v vrsti), maksimalno hitra - razlog žena & pes (mlad) v avtu, ki je komaj zdržal, da ni bilo kakega I/O error-ja,...
Sploh gor na Črnivec.

Enkratno res !

In res je hec, ko te ljudje gledajo in pozdravljajo - danes mi je to omenil kolega
v firmi, ki nas je videl v Mengšu,... baje smo naredili full "vtis" :-))

LP : Miha

Wolf
25.10.2005, 20:15
Nazaj se ti je precej modil, a Miha? :ok2

MihaM
26.10.2005, 16:32
Well,... žena, pes,... so pa jako cool ovinki,... bi moral biti sam ;-)

**mini cooper**
27.10.2005, 18:48
ej to pa res use čestitke Blanki ane k je use tok dobr organizerala!!!
blo je supr sam za nazaj so šli eni mal bl počas ampak blo je res noro!! :metalc

Wolf
28.10.2005, 13:48
Zdej dobimo od Blanke po posti ce CD s slikcami iz srecanja! :ok
LP

Mirek
29.10.2005, 00:23
Čestitke organizatorjem, sm se mel zelo dobro pa še vreme nam je bilo pisano na kozo, da ne govorim o cesti - narejena za minija :ok .

LP