Ogled polne verzije : Porsche cayenne turbo
bmw330cd
23.10.2005, 17:08
zanima me poraba avta, stroški, cene servisov, vozne lastnosti, pa osebno mnenje o cayennih ni nujno da glih turbo, kr prihaja zima pa si misli ata enga terenca kupit kr je x5 šou papa :damn
zanima me poraba avta, stroški, cene servisov, vozne lastnosti, pa osebno mnenje o cayennih ni nujno da glih turbo, kr prihaja zima pa si misli ata enga terenca kupit kr je x5 šou papa :damn
Poiskusi se pozanimat o novem ML, kak testno vožjo pa te bo fascioniral, k mislim, da porsche še ni tok zrel, kar se tiče takih vozil kot tečmo ML al pa X pri bmw-ju.K dalec najboljši terenc pa je, če mene prašaš cherooke al pa kaka toyota, itd....Mal vzemi teste v roke, pa pojdi na servise kaj vozit, pa se boš lažje odločil oz. oče...
"poraba avta, stroški, cene servisov, vozne lastnosti"
To je porsche. Vse je drago ko pes, vozne lastnosti na nivoju porsche-ja (vsi vemo kaj to pomeni).
LP
poršejček
23.10.2005, 20:34
spet ti :napaka
a ti nismo ze na avtomobilizem.com dost povedal???clo tok velik da je moderator zaprl temo, ker si svinsko neresen :napaka
ostali pa, naj vas opozorim da majo doma audija A8 in je registriran samo 9 mesecov na let (pozimi ni), njegov fotr pa rab avto da bojo lahk sli smucat........LOOOOOOOOOOOL, nismo po zup prplaval, aja pa ne zel si da napism kle isto kt sm ti tm
LP
spet ti :napaka
a ti nismo ze na avtomobilizem.com dost povedal???clo tok velik da je moderator zaprl temo, ker si svinsko neresen :napaka
ostali pa, naj vas opozorim da majo doma audija A8 in je registriran samo 9 mesecov na let (pozimi ni), njegov fotr pa rab avto da bojo lahk sli smucat........LOOOOOOOOOOOL, nismo po zup prplaval, aja pa ne zel si da napism kle isto kt sm ti tm
LP
Zato ti na apikakom še ni treba teme odpret v zabavnem kotičku...ker na koncu ne bo samo on izpadel idiot...tema se je zaklenila in basta...če se bo še tukaj, bojo pa modi odločli, če človeka ne poznaš se zadrži, da ne boš spet kake bedarije napisal tako kot v primeru rdečega M3...tudi tebe nekateri poznamo z avtomobilizma...in tudi ti si včasih odpru kakšno temo da je glava bolela...mogoče se bo poba ulaufal tako kot si se približno ti ali pač ne...
BTW...tudi meni niso všeč nabijači, ampak...daj no...skuliraj se malo, pa vsaj 2x premisli kako stvar... :wink
poršejček
23.10.2005, 20:48
:beer :ok
Iztok G.
23.10.2005, 21:14
Samo dandanašnji se je pa na bwmslo.com pojavilo veliko virtualnih podalševaljcev k*****
Domzalcan
23.10.2005, 22:44
Jst ti povem, da v štartu...oz dragu na 400m na brncicevi Cayenne turbo, proti men BMW 528i ni mel možnosti :ok2
ne kupuj tega sranja :laugh
Jst ti povem, da v štartu...oz dragu na 400m na brncicevi Cayenne turbo, proti men BMW 528i ni mel možnosti :ok2
Cayenne turbo se je pa rikverc peljal a ne? :laugh
LP
Domzalcan
23.10.2005, 22:49
Ne...res,...ni mel za kruh...sem mel posnetek, pa ne vem kje je :S
... registriran samo 9 mesecov na let (pozimi ni) ...
LP
To mi nas merđo rabo, ker pozimi ne naredi niti metra.
Mislim da je ta avto bolj cestni kot zimski, pomojem najbolje da si kupite kaksnega range roverja ker to je meni :bow od Suv.
Zgleda pa tale avto :metalc sploh ce ima malo vecje felgne pa se nakej podrobnosti.
Drugace pa je bila vasa :napaka :blackeye ko ste prodali X5.
Da, da hudič je to ko se posnetki zgubijo. :laugh
Kaj hočeš povedat zdaj. Da tvoj BMW gre od 0-100 km/h v 5-tih sekundah ali da voznik Cayenne Turbo ni znal pelat? :ok2
LP
Domzalcan
23.10.2005, 23:15
Vprasi kerga kol iz VW-AUDI kluba k so bli takrat na Brncicevi, pa ti bojo zadevo opisal kako je zgledal...ni mel za en koscek kruha, pa ne bit prevec pameten :-D
Vprasi kerga kol iz VW-AUDI kluba k so bli takrat na Brncicevi, pa ti bojo zadevo opisal kako je zgledal...ni mel za en koscek kruha, pa ne bit prevec pameten :-D
Boma probala če mojga VTi-ja pustiš na 400 metrov. :laugh Pa boma pol vidla kdi je pameten. :-D
LP
Domzalcan
23.10.2005, 23:25
Boma probala če mojga VTi-ja pustiš na 400 metrov. :laugh Pa boma pol vidla kdi je pameten. :-D
LP
:umruodsmeha
Zdej me sam zanima...ker VTi je to...ce je un predelan,...pol res nimam kej iskat...enga vem da ma ne vem kaj not...kompresor? :ok2
Ce je pa sam VTi... --->>> :umruodsmeha
:umruodsmeha
Zdej me sam zanima...ker VTi je to...ce je un predelan,...pol res nimam kej iskat...enga vem da ma ne vem kaj not...kompresor? :ok2
Ce je pa sam VTi... --->>> :umruodsmeha
Malo predelan. Vztrajnik, sesalni kolektor in loputa za zrak. To bi blo vse.
No tako BMW 328i in 530i sta kr lepo zadaj ostala. Zdaj razen če imaš ti 540i glih nisem impresioniran. Razen če misliš od 0- 4000 m po se pa ne grem. :laugh
Pa on civic z turbino kr lepo pomalica M3 pa še kaj.
LP
Domzalcan
23.10.2005, 23:30
Bova sla enkrat mal probat :ok B? :metalc
Bova sla enkrat mal probat :ok B? :metalc
Komot. Pa ne na B. Me še kdo z kakim puntom 1.2 povozi tam. :laugh
Kiri E39 pa maš če smem vprašat? :ok2
LP
Domzalcan
23.10.2005, 23:32
528 :ok2
Domzalcan
23.10.2005, 23:33
Kle lohk porajtas kako gre pocez :ok2
http://www.mobisux.com/album/showphoto.php?photo=163841&sort=2&cat=500&page=1
528 :ok2
Hehehe :laugh
Kolk dober gre počez me ne zanima. Kako pa gre naravnost boma probala. :ok2
LP
Domzalcan
23.10.2005, 23:35
Ves kaj bos vidu... --->>> :burnout
:laugh
Ves kaj bos vidu... --->>> :burnout
:laugh
Ja v špeglu. :laugh
OK dosti off topica. :)
LP
Damjan-doc
23.10.2005, 23:49
Domžalčan sorry, ampak ta je huda :laugh :-D :laugh :laugh
http://www.mobisux.com/album/data/500/20154domzMKmami.AVI
Domzalcan
23.10.2005, 23:57
:batine
Pokliči me na 040 538 938
Pa bova pogledala kaj te zanima:
Porsche Cayenne
Porsche Cayenne S
Porsche Cayenne Turbo
Cayenne Turbo ima od 0-100 km/h pospešek 5.6s. Očitno se je vozniku Cayenna nekaj ponesrečilo ali pa ga ni tiščal na polno.
mi je zelo žal, tudi meni je grd porše, ampak je hud ko sam satan. malojkateri suv mu pride blizu, sploh na terenu. sicer nevem, zakaj bi tako drag avto šel rinit v pesek in blato ampak.....tudi v različnih oddajah se je izkazal za nadpovprečno dobrega če ne nejboljšega v svojem segmentu. seveda to ni terenec ampak SUV in tle je veliiiiiika razlika. tam, kamor pride nissan patrol ali njemu podobni lahko cayanne gleda le z daljnogledom, ampak kot že rečeno, ni bil narejen zato. lahko pa se z njim brezskrbno vozite po smučiščih v aspenu, vozite po plaži v san tropezu, pridete na vrh krvavca in obiščete tisočera jezera, poleg tega pa v njem lahko zelo udobno tudi spite :-D
Pa pločniki v Ljubljani so vam znani, lahko izsiljujete prednost z njim,... :-D
Ej Cayenne ja tak avto , da se vam še sanja ne.
Če se komu sanja potem naj pove kaj se mu sanja kaj je sploh ta avto.
Nehite nabijat , da je to zanič pa ne vem kaj pa ojoj.
Avto te klase je prava stvar.
Mal bi se zamislu če me dvo pa pol tonski terenc nabriše na semaforju, jaz pa sedim v 330 Ci.
Sam tolk od mene.
Nehite pluvat ker to je avto o katerem tudi 15 preocentov ne veste in če se že ve kolk konjev ima in kolk gre na uro pol to še ne pomen da kdo ve kakšne zavore ima pa sredinski dif pa.............sploh ne bom našteval.
Nisem zajedljiv ampak to je stroj , ki je višjega razreda in je zmožen veliko več kot nek X5 in je res classi avto.
Komu je všeč in komu ne je irelevantno.
Nekdo je vprašal kakšen je ta avto, nihče od vas nima izkušenj z tem preeekraaaasnim vozilom ampak vztrajno ga pa večina ne bi imela.
Ja ...razumljivo...ker ni denarja za takle avto.
Pa brez zamere :laugh :laugh :laugh :laugh
Ja jst sm meu možnost voziti '05 911 Turbo S. Avto je nooooooooooooooooor! E39 M5 sem tako z lahkoto nažgau da mi ni blo nč jasn unmu v M5-ki pa še manj. In potem lega... Roko dam v ogenj (no ja skoraj :laugh ), da se tudi M3 CSL ne more primerjat po nobeni viži s tem kar ponuja tale zverinica.
http://www.champion-motors.com/Porsche2005/911_Turbo_S/911-Turbo-S_pic.jpg
http://www.autogazeta.com/n/200405/Porsche911TurboS.jpg
[quote="Bawarc"]Ja jst sm meu možnost voziti '05 911 Turbo S. Avto je nooooooooooooooooor! E39 M5 sem tako z lahkoto nažgau da mi ni blo nč jasn unmu v M5-ki pa še manj. In potem lega... Roko dam v ogenj (no ja skoraj :laugh ), da se tudi M3 CSL ne more primerjat po nobeni viži s tem kar ponuja tale zverinica.
Sem imel sam tudi možnost v Ameriki California-San Jose ulica samih prodajnih salonov in testov vozil z značkami M, amg, gti, vr, turbo,itd, evropejcev kot ameriskih vozil doodge. Ter vam povem porsche 911 turbo je popolnoma drug avto, in ni nit malo podoben svojemu bratu 911 S4 al kake druge oznake. In jaz ti kar povem iz moje izkušnje, da ne boš nič opečen, ker porsche turbo za malenkostno prehiti csl-a. Se mi zdi da še nekje imam sliko modrega 911 turbo stari model še: neki ne tem linku pod rubriko bolidi ZDA... http://taucher.moj-album.com/
http://img306.imageshack.us/img306/962/53rj.jpg
pero meni se sanja :-D zelo :laugh in se mi bo še dolgo sanjalo :ok
Ah Miha...............sej veš.....popizdim ko se ocenjuje en tak "žlahten" stroj z večina negativo. In vsi tisti , ki imajo neke 330-ke al pa E-36 emete se lahko mčkn zjokajo.
Seveda nihče ne negira Cene tega avtomobila ampak Porsche je Porsche in to bo za vedno ostalo tako. Ta velik športnik, ki stoji v vrsti Murcielaga in raznih Rinspeed-ih, ter Ferarrijih. To BMW nikoli ne bo, oz do sedaj ne bo šlo.
BMW-je ljubim iz vsega srca vendar pa se kompromisi zaradi Porscheja pri meni nehajo , ko kak BMW-jaš nekaj hoče kritizirati Porsche. Nekaj sem jih že prevozil in lahko samo rečem........BMW lahko o takem performancu samo sanja. Vendar.........realna tla.....BMW je med civilnim oziroma med prebivalci te zemlje ki hočejo v redu in dokaj poceni potovati enkratna šansa, da si nekdo kupi končno en dober avto.
In BMW je dober avto...ampak Porsche je pa "NADAVTO" kar pove že sama cena.
Avto je na nivoju bentlija samo da bentley ne potegne tolk k Cayenne.
To je to.
Ja jst sm meu možnost voziti '05 911 Turbo S. Avto je nooooooooooooooooor! E39 M5 sem tako z lahkoto nažgau da mi ni blo nč jasn unmu v M5-ki pa še manj. In potem lega... Roko dam v ogenj (no ja skoraj :laugh ), da se tudi M3 CSL ne more primerjat po nobeni viži s tem kar ponuja tale zverinica.
Samo spet primerjate avtomobile, ki ne pašejo v isto kategorijo. Porsche turbo ima 50 konjev več od E39 M 5, pri tem je pa tudi lažji. Tko da primerjava spet ni na mestu.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.