Ogled polne verzije : "Na knap..."
UM.design
12.10.2005, 14:54
http://www.jokin.de/z4/most-ausritt.mpg
Haha, zelo dobro ga je parkiral. Samo še meter bi moral vzeti pa zmeriti razdaljo. Verjamem pa, da se mu je srce skoraj ustavilo. Že mene je stisnilo. Sreča, Velika.
Zanimivo ga je gledat v vzvratno ogledalo. Kako se hitro začne obračat proti ograji :laugh
Meni je pa proga zelo všeč (kje je to - sklepam, da iz nemško govorečega konca)
Lucky (upam, da je zaključil za tisti dan, ker je dnevno srečo porabil)
Martin ///M
12.10.2005, 15:30
uf dobr ga je "parkiral" :laugh
Pa pozabil sem dodati, da je imel srečo, da ograje niso tako blizu, kot na našem "super" dirkališču mobikrog. Pri nas bi že šel cel bok, ali pa še kaj drugega. Se je pa res vrtel kot balerina :laugh
Sam kako srečo majo nekateri :ok2
To je sam hotu nakazat ,kako zna parkirat! :laugh
aaa, kva se mu je usral :-D zakaj ga je v bistvu sploh zanesl ven? :confused
Prehitr ga je pohodu oz. presunkovito (glede na dež). Vsaj po moje :ok
lukamarko
12.10.2005, 21:30
Pa pozabil sem dodati, da je imel srečo, da ograje niso tako blizu, kot na našem "super" dirkališču mobikrog. Pri nas bi že šel cel bok, ali pa še kaj drugega. Se je pa res vrtel kot balerina :laugh
Na mobikrogu si se pa prisiljen naučiti rešiti iz spina (360rotation) :ok2
Če bi razvajeni Nemčki prišli k nam, bi bilo zvite pločevine na pretek.
Ah, malo je pretiraval, ker je hotel ujeti avto pred sabo in se že zakalkuliral pri bremzanju malo pred vrtenjem, potem je pa na silo skušal pospeševati prezgodaj in premočno, rezultat smo pa videli.
In res, to je bila zelo velika sreča, da ni pipnil ograje.
Ah, malo je pretiraval, ker je hotel ujeti avto pred sabo in se že zakalkuliral pri bremzanju malo pred vrtenjem, potem je pa na silo skušal pospeševati prezgodaj in premočno, rezultat smo pa videli.
In res, to je bila zelo velika sreča, da ni pipnil ograje.
Saj je imel že pri tistem zaviranju velik sreče, da je imal ABS, ker drugače bi šel direkt naravnost. Trava je pa zelo drseča ko je mokra. Torej je imel dvakrat srečo. Mogoče mu je pa na koncu dneva le uspelo razbiti avto.
Urg...zelo debel krompir... :metalc :ok
Saj je imel že pri tistem zaviranju velik sreče, da je imal ABS, ker drugače bi šel direkt naravnost. Trava je pa zelo drseča ko je mokra. Torej je imel dvakrat srečo. Mogoče mu je pa na koncu dneva le uspelo razbiti avto.
Saj je imel pri prvem pripetljaju še kar nekaj izletne cone, tako da tisto ne smatram za nevarno situacijo.
Glede zadnjega stavka. V tretje gre rado. :laugh
Vse se da, če se potrudiš. :ok2
Austin Powers
13.10.2005, 14:16
Vau, ker lucky bastard... :laugh
Izgleda kot da mu ni nič jasno...ko stopi ven... :laugh
Srečko indeed.
LP
Austin
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.