Ogled polne verzije : platišča, razdalja med luknjami
Pripravljam se na nakup alu platišč. Malo se razgledujem tudi po netu. In vprašanje, ki me muči (oprostite moji nevednosti :crazy ) je:" Kolikšna je razdalja med luknjami pri e46 (letnik 2001)?"
Če se ne motim je 5x120. Ampak jest govorim iz glave. Nej kdo pove ki je prepričan. :ok
5x120
Paziti moras tudi na luknjo, kjer se felgna prileze pestu. Serija 5 in 7 imata razlicen premer ... Vsekakor pazi, kajti ce felgna sedi le na vijakih, utegne to povzrociti nevsecnosti. :jok
Ja, razdalja je 5x120. Ista kot pri e36, če kupuješ rabljene, pridejo v poštev tako od e36 kot od e46.
THX. Vam dolgujem :drink !
pa ko bos kupoval glej da bo sirina taprava, amm ne vem kako se ze rece tisti dimenziji, da ti ne bo felga prisla prevec ven. Mislim da mora biti ta dimenzija 35....
ET mora biti 35 mm.
Odvisno od sirine platisca ...
ET mora biti 35 mm.
Odvisno od sirine platisca ...
Res je :crazy
Pa še to - ET se pri platiščih za e36 in e46 razlikuje za par mm, vsaj pri originalnih jeklenih.
ipsilon .. to je zato, ker je ima E46 jeklena platisca sirine 6.5J ...
Na E36 so ET vrednosti:
(za jeklena orig. platišča)
42mm za 6J x 15"
47mm za 6.5J x 15"
(za lita orig. platišča)
47mm za 7J x 15"
46mm za 7J x 16"
41mm za 7.5 x 17"
41mm za 8.5 x 17"
ps. AC-SCHNITZER je recimo ponujal ET 35, (8x16 Typ 1, ET 35 , 5-Loch) za E36 pri 8J
:wave
Na E46 so ET vrednosti:
(za jeklena orig. platišča)
42mm za 6.5J x 15"
47mm za 7J x 16"
Kje na feltni naj bi pa pisal ET? Ni original BMW feltna.
Ponavadi na notranji strani kjer feltna naleže na pesto,
vsekakor pa bi moralo na TÜV-u.
AC Schnitzer im tudi ET13 :eek , kar pa ne pase na e36...HEHEHIIHIJOJ joj joj jo :frown :jok
Ponavadi na notranji strani kjer feltna naleže na pesto,
vsekakor pa bi moralo na TÜV-u.
TUVa nimam, kolikor se spomnim pa imajo ET 22. Verjetno sem se zmotil, moram pogledati.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.